Dodaj do ulubionych

HUTMEN!! NIEZŁA JAZDA

IP: 80.50.250.* 12.01.06, 14:44
jak myślicie czy będzie dalej rósł?ja myślę że tak
Obserwuj wątek
    • kumana1 Re: HUTMEN!! NIEZŁA JAZDA 12.01.06, 14:47
      a co chcesz jeszcze dokupic? czy zastanawiasz sie czy sprzedac? ja bym juz
      chyba nie kupował
      • Gość: gość366 Re: HUTMEN!! NIEZŁA JAZDA IP: 80.50.250.* 12.01.06, 14:56
        ja już kupiłem niestety trochę drogo-za długo się wachałem,myślę że to nie
        koniec wzrostow,w końcu to papier ze stajni Karkosika:)
        • Gość: Hrabia Re: HUTMEN!! NIEZŁA JAZDA IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 14:58
          Widać ,że w stajni Karkosika są sami "Wachający się" Zamiast się "wachać"
          popracuj nad ortografią
          • Gość: gośc366 Re: HUTMEN!! NIEZŁA JAZDA IP: 80.50.250.* 12.01.06, 15:00
            co za przejaw inteligencji,polonista nam się trafił:)
            • Gość: Hrabia Re: HUTMEN!! NIEZŁA JAZDA IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 15:05
              Nie rozumiesz pojęcia "inteligencja". Wskazuję tylko , że posiadasz braki w
              ortografii. Powinieneś popracować trochę i uzupełnić te niedociągnięcia.
              • Gość: gość366 Re: HUTMEN!! NIEZŁA JAZDA IP: 80.50.250.* 12.01.06, 15:09
                ok popełniłem błąd,ale nie chodzi tu o ortografię a o dyskusję na temat
                akcji,więc jeśli masz na ten temat coś do powiedzenia to napisz
              • Gość: sqrfiel [...] IP: *.ocean.tuniv.szczecin.pl 12.01.06, 15:11
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • Gość: mich a ja wczoraj rano sprzedałem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 17:37
                  i jestem po prostu wku..y dzisaj :(((((((((((((
                  • Gość: macgregor-72 Re: a ja wczoraj rano sprzedałem IP: *.opusnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 19:43
                    A ja złożyłem wczoraj wieczorem zlecenie i dzisiaj wypadłem z pędzącego pociągu przy prędkości 23,50 :(
          • Gość: zielony Re: HUTMEN!! NIEZŁA JAZDA IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 12.01.06, 21:14
            bo tu chodzi o WACHĘ, czyli paliwo które ma napędzić spółki żeby rosły.
            Kiedyś był taki żart apropo o. Rydzyka "Wacha do Maybacha".
            Ciekawe czy Ojciec diluje na giełdzie pieniążkami wdów i sierot?
    • Gość: 123 Re: HUTMEN!! NIEZŁA JAZDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 17:40
      Po fuzji BRS z IPX, Hutmen zostanie na 99 % wycofany z gieldy. Pytanie czy
      wezwanie, czy wymiana akcji z BRS i na jakich zasadach ?
      • Gość: gnom Re: HUTMEN!! NIEZŁA JAZDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 18:35
        A może raczej trafi do Alchemii, która będzie miała w ten sposób pełniejszą
        ofertę produkcyjną rur tj. i stalowe i miedziane ?
        • Gość: 123 Re: HUTMEN!! NIEZŁA JAZDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 19:06
          Hutmen jest w grupie Boryszewa i przeniesiono do niego duza czesc sprzedazy z
          Impexmetalu. Popatrz sobie dokladnie na stronce :
          www.ir.boryszew.com.pl/indexpl.php
          Wynika z niej wyraznie, ze Hutmen jest wkomponowany do BRS. W planie jest
          wejscie BRS do WIG 20, wiec Karkosik nie bedzie raczej pozbawial sie tak
          znacznego aktywa.
          Zastanawia tylko co zrobi z Hutmenem. Watpliwe, zeby ponosil koszty trzymania na
          GPW. Wiec ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka