Gość: Gorbi IP: *.stat.gov.pl 18.01.06, 09:29 Armia czerwona nadchodzi :) Zupełnie jak w 45 :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: macgregor-72 Re: ALE RZEŹ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.opusnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 09:32 O jakiej rzezi mówisz przy moich krótkich pozycjach? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorbi Re: ALE RZEŹ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.stat.gov.pl 18.01.06, 09:36 Ja na razie gram na akcje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macgregor-72 Re: ALE RZEŹ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.opusnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 09:45 Ja też gram na akcjach i to co dzisiaj na otwarciu straciłem na Puławach przez czyjeś 1 duże zlecenie PKC to na krótkich odbiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: ALE RZEŹ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 09:50 Ja dzisiaj straciłem na wszystkich akcjach, bo w poniedziałek kupywałem.Myslałem że będzie odbicie na chwile i coś zarobie a tu spadek aż mi się niechce patrzec.Chyba zaraz kompa wyłącze, ale zanim to zrobie to powprowadzam do systemu kupno niekturych walorów bo taka okazja już się niepowtórzy. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorbi Re: ALE RZEŹ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.stat.gov.pl 18.01.06, 09:53 Przy takim mrozie polityczno-pogodowym może was tylko uratować PGNiG :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vertical Re: ALE RZEŹ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 17:50 Przy korekcie zawzse najwiecej dostaja po dupie duze społki z WIG20. Jakis czas temu pozbyłem sie wszytskich takich społeczek z portfela, a dzisiejszy dzien musze zaliczyc do udanych. Oto mój portfel: AMREST (spólka posiada restauracje KFC i Pizza Hut) Co rok zwiejksza wyniki finansowe. TOORA (nowy nabytek) 50% portfela bo i spólka na to zasługuje - wzrost zysku o 47% w 2005r W przeciagu 2 tygodni cena 20zł. EMAX - rekomendacja kupuj z cena 21zł. wydana przez kilka banków. MOSTOSTAL PŁOCK - duzy potencjał wzrostowy po spadku z powodu wypłaty dywidendy PEP - spółka energetyczna z duzymi mozliwościami dziś był dobry moment aby kupic na minimalnej korekcie. JAGO - spólka w przeciagu miesiaca przebije 3,8, dzis był dobry moment na zakup na korekcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ted Re: ALE RZEŹ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pcnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 17:55 ja puscilem JAGO i odkupilem.Dokupilem TOORA,TALEX,PROCHNO i ALC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: od tygodnia jestem Re: ALE RZEŹ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 18.01.06, 17:59 Zinfestowałem w ubiegły ftorek 45 tysiędzy, dziś mam z nich 32 tysiądze, a miało być tak pięknie. Co mam robić? wycofać się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slimaczysko Re: ALE RZEŹ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 18:07 "w ubiegły ftorek 45 tysiędzy" Czy naprawdę uważasz, że wtorek pisze się przez "f" ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Almighty Re: ALE RZEŹ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 18:21 Gall wierze :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: od tygodnia jestem Re: ALE RZEŹ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 18.01.06, 23:09 f co wiezyrz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vertical Re: ALE RZEŹ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 18:08 Podobnie startowałem, w tydzień byłem na minusie 12tys. Ale to juz przeszłość. wyszyukje dobre spólki, z duzym potencjałem wzrostu i nie przewartościowane (czyli balony) 2 tygodnie temu kupowałem TETE po 10,40 kiedy wszyscy pisali że to śmieć. Dzis juz TETY nie mam ale od kilku dni skupuje TORRA`e. Popatrz jutro na kurs, jezeli sie załapiesz po 18zł to bardzo dobrze. Acha i poczytaj troche o spólce i wynikach przewidywanych za 2005r. (miłe zaskoczenie gwarantowane) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaban Re: ALE RZEŹ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.116.193.45.debica193.tnp.pl 18.01.06, 19:50 ja się w poniedziałek wycofałem i narazie obserwóje. p.s. armia czerwona przypadkiem nie w 1944 wpadła ?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macgregor-72 Re: ALE RZEŹ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.opusnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 23:04 w 44 ale najpierw w 39 ps. gdyby giełda skończyła się o 15:15 nie miałbym nic przeciwko - Wig 20 stał nisko (zabrakło mi dzisiaj 2 punktów aby zamknąć pozycje na krótkich), Puławy wyżej niż na końcu trochę martwi mnie Drozapol i Skyeurope ale w tych firmach mam najmniej funduszy, poza tym mój fundusz emerytalny w tym roku przoduje w wynikach także nie narzekam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marauder2002 Re: ALE RZEŹ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.plusgsm.pl 19.01.06, 01:40 Matoły uczyć się, a nie kasa we łbie. Jak można tak kaleczyć język polski?!! Jak czytam, to czuję się jakbym był na forach piłkarskich. Odpowiedz Link Zgłoś