Dodaj do ulubionych

ALE RZEŹ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!

IP: *.stat.gov.pl 18.01.06, 09:29
Armia czerwona nadchodzi :) Zupełnie jak w 45 :)
Obserwuj wątek
    • Gość: macgregor-72 Re: ALE RZEŹ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.opusnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 09:32
      O jakiej rzezi mówisz przy moich krótkich pozycjach? :-)
      • Gość: Gorbi Re: ALE RZEŹ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.stat.gov.pl 18.01.06, 09:36
        Ja na razie gram na akcje :)
        • Gość: macgregor-72 Re: ALE RZEŹ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.opusnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 09:45
          Ja też gram na akcjach i to co dzisiaj na otwarciu straciłem na Puławach przez czyjeś 1 duże zlecenie PKC to na krótkich odbiłem.
          • Gość: MK Re: ALE RZEŹ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 09:50
            Ja dzisiaj straciłem na wszystkich akcjach, bo w poniedziałek
            kupywałem.Myslałem że będzie odbicie na chwile i coś zarobie a tu spadek aż mi
            się niechce patrzec.Chyba zaraz kompa wyłącze, ale zanim to zrobie to
            powprowadzam do systemu kupno niekturych walorów bo taka okazja już się
            niepowtórzy.
            Pozdrowienia
            • Gość: Gorbi Re: ALE RZEŹ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.stat.gov.pl 18.01.06, 09:53
              Przy takim mrozie polityczno-pogodowym może was tylko uratować PGNiG :)
              • Gość: Vertical Re: ALE RZEŹ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 17:50
                Przy korekcie zawzse najwiecej dostaja po dupie duze społki z WIG20. Jakis czas
                temu pozbyłem sie wszytskich takich społeczek z portfela, a dzisiejszy dzien
                musze zaliczyc do udanych.
                Oto mój portfel:
                AMREST (spólka posiada restauracje KFC i Pizza Hut) Co rok zwiejksza wyniki
                finansowe.
                TOORA (nowy nabytek) 50% portfela bo i spólka na to zasługuje - wzrost zysku o
                47% w 2005r W przeciagu 2 tygodni cena 20zł.
                EMAX - rekomendacja kupuj z cena 21zł. wydana przez kilka banków.
                MOSTOSTAL PŁOCK - duzy potencjał wzrostowy po spadku z powodu wypłaty dywidendy
                PEP - spółka energetyczna z duzymi mozliwościami dziś był dobry moment aby
                kupic na minimalnej korekcie.
                JAGO - spólka w przeciagu miesiaca przebije 3,8, dzis był dobry moment na zakup
                na korekcie.

• Gość: ted Re: ALE RZEŹ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pcnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 17:55
                  ja puscilem JAGO i odkupilem.Dokupilem TOORA,TALEX,PROCHNO i ALC
                  • Gość: od tygodnia jestem Re: ALE RZEŹ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 18.01.06, 17:59
                    Zinfestowałem w ubiegły ftorek 45 tysiędzy, dziś mam z nich 32 tysiądze, a miało
                    być tak pięknie. Co mam robić? wycofać się?
                    • Gość: slimaczysko Re: ALE RZEŹ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 18:07
                      "w ubiegły ftorek 45 tysiędzy"

Czy naprawdę uważasz, że wtorek pisze się przez "f" ???????
                      • Gość: Almighty Re: ALE RZEŹ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 18:21
                        Gall wierze :))))
                        • Gość: od tygodnia jestem Re: ALE RZEŹ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 18.01.06, 23:09
                          f co wiezyrz?
    • Gość: Vertical Re: ALE RZEŹ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 18:08
      Podobnie startowałem, w tydzień byłem na minusie 12tys. Ale to juz przeszłość.
      wyszyukje dobre spólki, z duzym potencjałem wzrostu i nie przewartościowane
      (czyli balony) 2 tygodnie temu kupowałem TETE po 10,40 kiedy wszyscy pisali że
      to śmieć. Dzis juz TETY nie mam ale od kilku dni skupuje TORRA`e. Popatrz jutro
      na kurs, jezeli sie załapiesz po 18zł to bardzo dobrze. Acha i poczytaj troche
      o spólce i wynikach przewidywanych za 2005r. (miłe zaskoczenie gwarantowane)
    • Gość: kaban Re: ALE RZEŹ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.116.193.45.debica193.tnp.pl 18.01.06, 19:50
      ja się w poniedziałek wycofałem i narazie obserwóje.
      p.s.
      armia czerwona przypadkiem nie w 1944 wpadła ?? :)
      • Gość: macgregor-72 Re: ALE RZEŹ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.opusnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 23:04
        w 44 ale najpierw w 39
        ps. gdyby giełda skończyła się o 15:15 nie miałbym nic przeciwko - Wig 20 stał nisko (zabrakło mi dzisiaj 2 punktów aby zamknąć pozycje na krótkich), Puławy wyżej niż na końcu
        trochę martwi mnie Drozapol i Skyeurope ale w tych firmach mam najmniej funduszy, poza tym mój fundusz emerytalny w tym roku przoduje w wynikach
        także nie narzekam :-)
      • Gość: marauder2002 Re: ALE RZEŹ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.plusgsm.pl 19.01.06, 01:40
        Matoły uczyć się, a nie kasa we łbie.
        Jak można tak kaleczyć język polski?!!
        Jak czytam, to czuję się jakbym był na forach piłkarskich.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka