IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 10:48
Coś zaczyna się dziać na tym papierze, poszło z prawej 33k po 64,6.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gorbi Re: Dębica IP: *.stat.gov.pl 18.01.06, 10:49
      No jak mrozy mają być po -25 stopni :)
      • Gość: Koralgol Re: Dębica IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 10:52
        Ustawiłem się po 63,5 i nie dostałem . zabrakowało 20 groszy szkoda.
        • Gość: Gorbi Re: Dębica IP: *.stat.gov.pl 18.01.06, 10:53
          Daj sobie spokój. Ja kupowałem po 105 i jest to na razie moja największa i
          najboleśniejsza porażka.
          • Gość: Koralgol Re: Dębica IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 10:58
            Ale to zlecenie 33k po 64,6 to kupował nie po to żeby stracić .Zobaczysz dzisiaj
            70 ,a kto wie czy do końca miesiąca nie bedzie po 105.
            • Gość: Gorbi Re: Dębica IP: *.stat.gov.pl 18.01.06, 11:00
              Nie bądź śmieszny. Za długo w tym siedziałem. Raport za 4 kwartał będzie
              tragiczny.
              • Gość: juancruz Re: Dębica IP: *.axelspringer.com.pl / *.axelspringer.pl 18.01.06, 12:21
                zwlaszcza, ze sami to zapowiedzieli...
                • Gość: iko Re: Dębica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 12:33
                  Nie dokupilem dzisiaj, ale tego co mam wystarczy :-)
                  • Gość: Koralgol Re: Dębica IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 13:23
                    Najważniejsze ,że firma ma zysk . Nie może przecież co kwartał ustanawiać
                    rekordów. Płaci też przyzwoitą dywidendę. Powinna do 100 dojść .
                    • Gość: Gorbi Re: Dębica IP: *.stat.gov.pl 18.01.06, 13:26
                      Ty się lecz psychiatrycznie. Zobacz co się dzieje w branży samochodowej.
                      • Gość: ja Re: Dębica IP: 195.69.80.* 18.01.06, 13:28
                        Szczerze mówiąc to wszyscy co mówią że nie poleci do góry mają racje umoczyłam
                        na niej prawie 15% mojego kapitału więc póściłam ją w trąbe
                        • Gość: rafio Re: Dębica IP: *.zke.com.pl / *.zke.com.pl 18.01.06, 13:45
                          technicznie ladny klin sie wytworzył ale ryzyko jest duze
                          • Gość: Koralgol Re: Dębica IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 13:57
                            Teraz rozumiem. Wypowiadają się sami frustraci ,którzy kupili na górce ,a oddali
                            w dołku. Boli, jak widac ,że rośnie ,a już się oddało. Wiem! Napiszecie ,że na
                            innych papierach odrobiliście straty.
                            • Gość: Gorbi Re: Dębica IP: *.stat.gov.pl 18.01.06, 14:42
                              Nie ukrywam że to moja największa porażka. Przez ten czas tak doskonale
                              poznałem sytuację tej firmy, że doszedłem do wniosku, że nic z tego. To jest
                              wyłącznie reakcja na ostre mrozy i opady śniegu.
                      • Gość: bandit600 Re: Dębica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 14:18
                        a zapytam z ciekawosci... co sie dzieje w branzy samochodowej?
                        ludzie przestali jezdzic? :) ktos wymyslil zamiennik opony?

no i jeszcze to: motoryzacja.interia.pl/news?inf=707051
                        sadzisz, ze produkcja rosnie bo producenci chca wywalic pieniadze w bloto?

ulegasz emocjom... wtopiles, trudno, ale sytuacje trzeba analizowac mozliwie na
                        trzezwo bez patrzenia za siebie.

pozdrawiam
                        bandit - milosnik niedocenianej branzy moto zaparkowany z groclinem i debica

ps. wyniki za 4ty kwartal tez nie beda wcale takie zle. w zeszlym roku byly
                        marne z przyczyny innej niz warunki rynkowe, kto sie spolka interesuje ten
                        wie :)
                        ps2. autor nie zajmuje sie doradztwem inwestycyjnym i gieldowym. wszystkie
                        tresci zawarte w tym poscie sa jedynie prywatna opinia autora i nie moga sluzyc
                        jako rekomendacje.
                        • Gość: Gorbi Re: Dębica IP: *.stat.gov.pl 18.01.06, 14:44
                          No i wszyscy podniecili się tym Twoim artykułem zapominając że to wszystko szło
                          na eksport.
                          • Gość: bandit600 Re: Dębica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 14:47
                            a powiedz mi ... jakie to ma znaczenie?
                            • Gość: Gorbi Re: Dębica IP: *.stat.gov.pl 18.01.06, 15:00
                              Ano żeby teoretycznie jeździły na Dębicy to by musiały zostać w kraju.
                              • Gość: bandit600 Re: Dębica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 15:12
                                gdyby nie to, ze przeziebilem sie przez te badziewne mrozy, ktorych to zwiazek
                                z oponami uwazam za znikomy pewnie nie chcialoby mi sie tu klikac...

niemniej, nie wiem czy wiesz, ale debica to jednak jeden z najwiekszych
                                polskich eksporterow, wiec cos nie tak jest w Twojej teorii. i nie traktuj
                                moich uwag jako zlosliwosci pod Twoim adresem. faktem jest ze spolka Debica to
                                nie jest to samo co marka Debica.

pozdrawiam.
                                • Gość: Gorbi Re: Dębica IP: *.stat.gov.pl 18.01.06, 15:19
                                  Siedzieliśmy razem w tym bagnie. Ale ja się wydostałem a Ciebie widzę wciąga.
                                  • Gość: bandit600 Re: Dębica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 15:30
                                    tyle, ze ja nie wchodzilem po 105 i jestem na plusie...
                                    no dobrze, nie ma co zaklinac przyszlosci, poczekamy i zobaczymy. mnie sie nie
                                    spieszy.

pozdrawiam.
                                    • Gość: Gorbi Re: Dębica IP: *.stat.gov.pl 18.01.06, 15:36
                                      To fakt. To była jedna z moich pierwszych transakcji na giełdzie. Frycowe było
                                      bolesne.
                                • Gość: Gorbi Re: Dębica IP: *.stat.gov.pl 18.01.06, 15:23
                                  A poza tym sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. Skoro Dębica jest największym
                                  ekporterem to I kwartał przyniesie straty z powodu kursu Euro.
    • Gość: grochal Re: Dębica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 14:44
      może być dzisiaj 70zł....
      • Gość: ben Re: Dębica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 14:48
        a nikomu nie przyszło do głowy ,że ktoś z tego korzystnie wysiadł bo jakby
        wywalał 33 k na rynku to zrobiłby 50 zł? I wysiadł pewnie ten który cos wie,
    • Gość: grochal Re: Dębica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 14:51
      ten co wiedział wywalał po 140
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka