Gość: Koralgol IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 10:48 Coś zaczyna się dziać na tym papierze, poszło z prawej 33k po 64,6. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gorbi Re: Dębica IP: *.stat.gov.pl 18.01.06, 10:49 No jak mrozy mają być po -25 stopni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koralgol Re: Dębica IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 10:52 Ustawiłem się po 63,5 i nie dostałem . zabrakowało 20 groszy szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorbi Re: Dębica IP: *.stat.gov.pl 18.01.06, 10:53 Daj sobie spokój. Ja kupowałem po 105 i jest to na razie moja największa i najboleśniejsza porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koralgol Re: Dębica IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 10:58 Ale to zlecenie 33k po 64,6 to kupował nie po to żeby stracić .Zobaczysz dzisiaj 70 ,a kto wie czy do końca miesiąca nie bedzie po 105. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorbi Re: Dębica IP: *.stat.gov.pl 18.01.06, 11:00 Nie bądź śmieszny. Za długo w tym siedziałem. Raport za 4 kwartał będzie tragiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juancruz Re: Dębica IP: *.axelspringer.com.pl / *.axelspringer.pl 18.01.06, 12:21 zwlaszcza, ze sami to zapowiedzieli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iko Re: Dębica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 12:33 Nie dokupilem dzisiaj, ale tego co mam wystarczy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koralgol Re: Dębica IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 13:23 Najważniejsze ,że firma ma zysk . Nie może przecież co kwartał ustanawiać rekordów. Płaci też przyzwoitą dywidendę. Powinna do 100 dojść . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorbi Re: Dębica IP: *.stat.gov.pl 18.01.06, 13:26 Ty się lecz psychiatrycznie. Zobacz co się dzieje w branży samochodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dębica IP: 195.69.80.* 18.01.06, 13:28 Szczerze mówiąc to wszyscy co mówią że nie poleci do góry mają racje umoczyłam na niej prawie 15% mojego kapitału więc póściłam ją w trąbe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafio Re: Dębica IP: *.zke.com.pl / *.zke.com.pl 18.01.06, 13:45 technicznie ladny klin sie wytworzył ale ryzyko jest duze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koralgol Re: Dębica IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 13:57 Teraz rozumiem. Wypowiadają się sami frustraci ,którzy kupili na górce ,a oddali w dołku. Boli, jak widac ,że rośnie ,a już się oddało. Wiem! Napiszecie ,że na innych papierach odrobiliście straty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorbi Re: Dębica IP: *.stat.gov.pl 18.01.06, 14:42 Nie ukrywam że to moja największa porażka. Przez ten czas tak doskonale poznałem sytuację tej firmy, że doszedłem do wniosku, że nic z tego. To jest wyłącznie reakcja na ostre mrozy i opady śniegu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bandit600 Re: Dębica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 14:18 a zapytam z ciekawosci... co sie dzieje w branzy samochodowej? ludzie przestali jezdzic? :) ktos wymyslil zamiennik opony? no i jeszcze to: motoryzacja.interia.pl/news?inf=707051 sadzisz, ze produkcja rosnie bo producenci chca wywalic pieniadze w bloto? ulegasz emocjom... wtopiles, trudno, ale sytuacje trzeba analizowac mozliwie na trzezwo bez patrzenia za siebie. pozdrawiam bandit - milosnik niedocenianej branzy moto zaparkowany z groclinem i debica ps. wyniki za 4ty kwartal tez nie beda wcale takie zle. w zeszlym roku byly marne z przyczyny innej niz warunki rynkowe, kto sie spolka interesuje ten wie :) ps2. autor nie zajmuje sie doradztwem inwestycyjnym i gieldowym. wszystkie tresci zawarte w tym poscie sa jedynie prywatna opinia autora i nie moga sluzyc jako rekomendacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorbi Re: Dębica IP: *.stat.gov.pl 18.01.06, 14:44 No i wszyscy podniecili się tym Twoim artykułem zapominając że to wszystko szło na eksport. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bandit600 Re: Dębica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 14:47 a powiedz mi ... jakie to ma znaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorbi Re: Dębica IP: *.stat.gov.pl 18.01.06, 15:00 Ano żeby teoretycznie jeździły na Dębicy to by musiały zostać w kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bandit600 Re: Dębica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 15:12 gdyby nie to, ze przeziebilem sie przez te badziewne mrozy, ktorych to zwiazek z oponami uwazam za znikomy pewnie nie chcialoby mi sie tu klikac... niemniej, nie wiem czy wiesz, ale debica to jednak jeden z najwiekszych polskich eksporterow, wiec cos nie tak jest w Twojej teorii. i nie traktuj moich uwag jako zlosliwosci pod Twoim adresem. faktem jest ze spolka Debica to nie jest to samo co marka Debica. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorbi Re: Dębica IP: *.stat.gov.pl 18.01.06, 15:19 Siedzieliśmy razem w tym bagnie. Ale ja się wydostałem a Ciebie widzę wciąga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bandit600 Re: Dębica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 15:30 tyle, ze ja nie wchodzilem po 105 i jestem na plusie... no dobrze, nie ma co zaklinac przyszlosci, poczekamy i zobaczymy. mnie sie nie spieszy. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorbi Re: Dębica IP: *.stat.gov.pl 18.01.06, 15:36 To fakt. To była jedna z moich pierwszych transakcji na giełdzie. Frycowe było bolesne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorbi Re: Dębica IP: *.stat.gov.pl 18.01.06, 15:23 A poza tym sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. Skoro Dębica jest największym ekporterem to I kwartał przyniesie straty z powodu kursu Euro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grochal Re: Dębica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 14:44 może być dzisiaj 70zł.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ben Re: Dębica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 14:48 a nikomu nie przyszło do głowy ,że ktoś z tego korzystnie wysiadł bo jakby wywalał 33 k na rynku to zrobiłby 50 zł? I wysiadł pewnie ten który cos wie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grochal Re: Dębica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 14:51 ten co wiedział wywalał po 140 Odpowiedz Link Zgłoś