olusia27 03.02.06, 12:17 Simple odrabiają spadek.Kupiłam prawie w dołku Techmex po 13.80.Kto chce zarabiąć ze mną to niech kupuje dopuki cena jest odpowiednia.Zresztą nie namawiam.Pzd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
herbat Re: Techmex i simple kto ma 03.02.06, 12:43 Uwazaj z tym simple. Slyszalem, ze sytuacja w zarzadzie wcale nie jest simple... a moze wlasnie przez to warto... Odpowiedz Link Zgłoś
filemona110 Re: Techmex i simple kto ma 03.02.06, 13:20 Techmex w tej cenie jest b.okazyjny-zwróć uwagę iż pomimo zaistniałej tam sytuacji komuś jest to na rękę i spokojnie skupuje.Pamiętam jak Techmex podawał złe wyniki spadł do 10zł i póżniej długo pracował na13zł Odpowiedz Link Zgłoś
olusia27 Re: Techmex i simple kto ma 03.02.06, 13:42 Właśnie to zauważyłam,że to wszystko przez tą aferę z Computerlandem..Ale już podobno jest na dobrej drodze,można zauważyć że ktoś duże ilości śzaczyna ściągać z rynku,może jakiś nowy fundusz.Proszę zobaczyć akcjonariat,kto tam siedzi.Ja nie wierze żeby ktoś kupował drozej a sprzedawał taniej.Ciekawe kiedy NWZA bo nigdzie nie moę znaleść.Może posiadacze tych akcji wiedzą więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
olusia27 Re: Techmex i simple kto ma 04.02.06, 15:50 Posiadaczy proszę olk v dsaaaas ,,,gdsdm EW3kjhtbl m,prz egpt3..,jmv b jtte Odpowiedz Link Zgłoś