biel333 28.05.06, 22:33 zna ktos darmowy serwis notowan indeksow na komorke. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eliot33 Re: indeksy na sms 28.05.06, 22:35 Mamo, czy ja aby nie jestem adoptowany? - Byles. Ale cie oddali........... Odpowiedz Link Zgłoś
biel333 Re: indeksy na sms 28.05.06, 23:01 są darmowe serwisy sms z funduszami (bph) tak więc może są darmowe serwisy z indeksami, a co zdziwiło Cię pytanie kolego??? Odpowiedz Link Zgłoś
eliot33 Re: indeksy na sms 28.05.06, 23:14 Tak a nawet bardzo.Mnie BZWBK wysyła tylko SMS z notowaniami wigu i to bardzo opóznione i kazą sobie płacic.Jesli chcesz korzystac z notowań w telegazecie w czasie rzeczywistym tez musisz płacic.Wszedzie w internecie czy w telewizji Biznes są notowania akcji ale są one zawsze opóznione o 15 minut. tak ze nie potrafie sobie wyobrazic żeby ktos chciał notowania spólek z GPW wysyłac za darmo.A co do dowcipu przepraszam chciałem wprowadzic troche humoru na to smutne forum Odpowiedz Link Zgłoś
fular1 Re: indeksy na sms 28.05.06, 23:18 BDM mam real notowania 1 najlepsza oferta za darmo :-) Odpowiedz Link Zgłoś