cichy1232 20.07.06, 22:49 Chcialem jutro zagrac na DT i zastanawiam sie nad biotonem, roznica 5 groszy juz by mnie satysfakcjonowala... jest stabilna, zadnych rewelacyjnych informacji, bardzo plynna i do przewidzenia... Na jakich spolkach wy gracie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alibabka8 Re: Spolka do DT 20.07.06, 23:47 SNW - kurs w fazie konsiolidacji, pozytywnie oceniam powrów powyżej 0,91 a do wzrostów konieczne jest również przebicie 0,99. Kolejne opory 1,11 a w przypadku przebicia należałoby oczekiwać na wzrost do 1,42, co nastąpic może w niedługim czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
cichy1232 Re: Spolka do DT 21.07.06, 00:43 SNW mam juz od dluzszego czasu kupiony za niecale 1 zl wiec czekam az zminimalizuje strate... Odpowiedz Link Zgłoś
alibabka8 Re: Spolka do DT 21.07.06, 08:18 miałam podobną sytuację, ale właśnie dzięki ciągłej obserwacji i codziennemu DT straty nie tylko zminimalizowałam, ale znów jestem do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
alibabka8 Re: Spolka do DT 21.07.06, 11:46 Widzisz cichy i tak się robi kasę na DT, ja tam dzisiaj zarobiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
cichy1232 Re: Spolka do DT 21.07.06, 11:52 No siadlo ci z tym sanwilem nie przecze, ale co nie znaczy ze ja tez nie zarobilem :) To jak jestes taka dobra to w niedziele no chyba ze potrafisz juz dzisiaj dac spolke na poniedzialek:) Zastanawiam sie jeszcze czy nie wejsc w ibsystem... Odpowiedz Link Zgłoś
alibabka8 Re: Spolka do DT 21.07.06, 11:56 Od tej spólki to trzymam się z daleka, to dla zawodowców raczej jest. Odpowiedz Link Zgłoś
dariuszflex Re: Spolka do DT 23.07.06, 09:44 Cichy narazie odpuść sobie IBS - nie czytasz bieżących info ? Przecież WZA odrzuciło uchwałę o nowej emisji akcji - a te ostatnie wzrosty były pod tę właśnie informację :/ Owszem kup sobie IBS ale za kilka dni jak spadnie spowrotem na 0.9 zeta. Radziłbym wejść w Budimex albo KGHM ewentualnie w Polnord - bo tu coś się kroi :) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
dariuszflex Re: Spolka do DT 23.07.06, 09:51 DT = z ang. Day Trading - to nic innego jak handel spółkami w ciągu jednej sesji - wykorzystujesz dzienne wahania cen, co wymaga pewnego sprytu , doświadczenia i stalowych nerwów :) Pozdrawiam Inaczej zwany INTRA DAY Odpowiedz Link Zgłoś