primo555 26.10.06, 10:14 Sprzedawac, czy czekac ? Jak myslicie ?, pojdzie do gory, czy spadnie na 36 ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ffiill Re: Co zrobic z PKO BP 26.10.06, 11:24 Na początku listopada nagieldzie będzie można handlować akcjami pracowniczymi, a jest ich dość dużo. Myślę, że w najbliżsszym czasie PKOBP raczej podda się korekcie, wymuszonej między innymi sprzedażą akcji pracowniczych. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa42 Re: Co zrobic z PKO BP 27.10.06, 22:07 oczywiście będzie korekta i to duża Odpowiedz Link Zgłoś
primo555 Re: Co zrobic z PKO BP 07.12.06, 23:40 To byla najglupsza rzecz jaka zrobilem ze was posluchalem Bedzie korekta, spadna, no i widzicie jaka korekta byla ze poszly na 47 zl, a ja zasugerowalem sie tymi bredniamo i sprzedalem po 39 , zamiast trzymac Odpowiedz Link Zgłoś
js.2 Re: Co zrobic z PKO BP 07.12.06, 23:43 To był spisek ! Specjalnie Ciebie podpuścili, a teraz się naśmiewają. Odpowiedz Link Zgłoś
primo555 Re: Co zrobic z PKO BP 07.12.06, 23:51 Jaki spisek ? jakos nikt inny nie zabral glosu i nie powiedzial ze to bzdury w rekach pracownikow bylo ok 15% akcji wiec chyba normalne ze jezeli zaczna sprzedawac to akcje pojda w dol , a jednak stalo sie odwrotnie dlaczego ? Odpowiedz Link Zgłoś
js.2 Re: Co zrobic z PKO BP 08.12.06, 00:02 A jeśli pracownicy sprzedali mniej akcji niż się wszyscy spodziewali ? A jeśli fundusze przygotowały się na większy odbiór akcji pracowniczych ? Odpowiedz Link Zgłoś
citro1 Re: Co zrobic z PKO BP 08.12.06, 00:37 Pri 555 - ktoś tam coś pisał swego czasu. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=27&w=51451900 Trzeba dokładnie czytać i nie płacz,przecież zarobiłeś . Odpowiedz Link Zgłoś
drapson Re: Co zrobic z PKO BP 09.12.06, 17:06 nie ma co się złościć - w normalnym układzie jak wchodzi 15% DARMOWYCH akcji to logiczne jest, że rynek takich akcji spadnie. Po drugie człowiek czyta ANALIZY i WYCENY banku dokonane przez PSEUDO (bo inaczej ich nazwac nie mozna) Analityków to podejmuje decyzje i sprzedaje - pamiętam rekomendacje SPRZEDAJ bank wyceniamy na 34zł ba nawet 27 zł WIEM WIEM pseudo analitycy dopisują małym druczkiem, że nie sa analitykami i nie mozna na podstawie ich analiz podejmować decyzji itp itd. Ciekawy jestem, czy jakiś / jakaś Pan/Pani dyrektor zwolniła takiego analityka co wycenia spółke na 34 zł a Spółka po miesiącu kosztuje 47zł!!!!! moze przeczyta to poważny PROFESJONALISTA i odpowie na ciemnogrodowi dlaczego tak jest...... Ja też sprzedałem PKO BP bo miał spadać......... Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Co zrobic z PKO BP 10.12.06, 14:29 pko bp bedzie po 100 zl za akcje bedzie grupa kapitalowa z pzu i bankiem pocztowym !!! Odpowiedz Link Zgłoś
betka801 Re: Co zrobic z PKO BP 12.12.06, 09:20 Twoje słowa,to miód na moją duszę.Marzę o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
ffiill Re: Co zrobic z PKO BP 12.12.06, 12:14 co zrobić.. oczywiście decyzja należy do pojedynczego inwestora i jest uzależniona od jego preferencji, skłonności do ryzyka, strategii inwestowania.. itd/itp (książkowo..) należy mieć na uwadze dwie sprawy: - dzisiejsza rekomendacja bodajże BRE - sprzedaj - oraz strojenie wyników przez fundusze na koniec roku - łatwo nie pozwolą w tym okresie na spadki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
prenditore Re: Co zrobic z PKO BP 12.12.06, 12:54 Jaja sobie z was robią. Najpierw wydają rekomendację na 53 zł, a teraz na 38,40 z zaleceniem "sprzedaj". Odpowiedz Link Zgłoś
midi.max Re: Co zrobic z PKO BP 12.12.06, 17:45 jakis pajac zle pzreczytal info na PAP i skroil artykul na euronakierze oto prawidlowy komunikat z PAP DI BRE podwyższył rekomendację dla PKO BP do "redukuj", cena docelowa 44,1 • Data: 2006-12-12 11:09:02 • Klucze: GIEŁDA-SPÓŁKA-BANKI-PKOBP-DIBRE-REKOMENDACJA DI BRE podwyższył rekomendację dla PKO BP do "redukuj", cena docelowa 44,1 zł/akcję 12.12.Warszawa (PAP) - Analitycy DI BRE Banku podwyższyli rekomendację dla akcji PKO BP do "redukuj" ze "sprzedaj", a cenę docelową podwyższyli do 44,1 zł z 38,4 zł - poinformował DI BRE w komentarzu porannym. We wtorek na giełdzie cena akcji PKO BP o godz. 11.06 wynosiła 47,45 zł, po spadku o 1,2 proc.(PAP) bas/ dan/ zatem 1/ nastapilo podwyzszenie rekomendacji 2/i ceny docelowej z 38 na 44 Odpowiedz Link Zgłoś