marcopolo80 04.01.07, 09:35 Witam, czy ktoś z Was orientuje się kiedy będą zapisy na akcje DUDY. JUż od miesiąca mam PDA i żadnych newsów.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcopolo80 Re: Duda co z PDA? 04.01.07, 10:00 Chodzi mi oczywiście o JPP. Sorki za nieścisłość Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy-milion.com.pl Re: Duda co z PDA? 08.01.07, 14:54 spoko ja tez mam, tez nic nie wiem, czekam sobie grzecznie i trzymam reke na pulsie zeby nie przegapic;) Odpowiedz Link Zgłoś
luppiola Re: Duda co z PDA? 09.01.07, 23:50 U mnie na koncie także jeszcze widnieja JPP. Ale czy nie jest to przegieciem że juz miesiac minął a PKM DUDA ani słowam nie wspomina o nowej emisji. Z obserwaji widze że inne firmy szybciej podły termine PP i PDA. Może ktos z mądrych i siedzących w branzy odpisz czy to jest normalne tyle czekać? Odpowiedz Link Zgłoś
gadzik1 Re: Duda co z PDA? 10.01.07, 07:14 maciek zagrał z wami w gamboni :) on ma pieniądze, wy mniej Odpowiedz Link Zgłoś
luppiola Re: Duda co z PDA? 13.01.07, 00:32 Dzis widze znaczne ozywienie DUDY. Z info od maklera dowiedziałam sue ze ponoc lada dzień moz byc realizowane PP. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy-milion.com.pl Re: Duda co z PDA? 13.01.07, 09:03 ciekawa informacja, ale chyba narazie pozostane sceptyczny. z jakich systemow transakcyjnych korzystacie? www.pierwszy-milion.com.pl - doradztwo finansowe dla gospodarstw domowych Odpowiedz Link Zgłoś
herbat Re: Duda co z PDA? 15.01.07, 09:25 Czy ktos mi moze powiedziec jak to jest dokladnie. Na moim koncie w systemie e-promak pojawilo sie JPP, dokladnie tak jak powinno. Jak wyglada oplacenie praw do akcji - jak to sie robi w e-promak. Powinno byc po 1 pln za akcje. Nie widze zadnej opcji w systemie ktory pozwalaby mi oplacic zapis na akcje. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy-milion.com.pl Re: Duda co z PDA? 17.01.07, 16:00 ja korzystam z mBanku, wiec wiem jak tam jest;) o ile w przypadku standardowych operacji na akcjach wszystko realizuje sie przez internetowy system transakcyjny o tyle w przypadku PP trzeba zlozyc zlecenie telefonicznie przez mLinie:) <a href="www.pierwszy-milion.com.pl" title="Pierwszy Milion - doradztwo finansowe dla gospodarstw domowych">Doradztwo - Fundusze inwestycyjne</a> Odpowiedz Link Zgłoś