Dodaj do ulubionych

Giełda - wirtualnie

26.03.07, 13:00
Jeśli ktoś chce pobawic sie na gieldzie, a niema srodkow, albo odczuwa strach przed taka inwestycja to moze sprobowac zagrac wirtualnie na stronie resell.pl/

Do dyspozycji jest 10.000 wirtualnych zlotowek, ktore mozna inwstowac w akcje.
Obserwuj wątek
    • krajek-krajek Re: Giełda - wirtualnie 26.03.07, 14:00
      Na www.euro.bankier.pl masz do dyspozycji 100 tyś + 100 tyś kredytu, wszystko
      wirtualnie.
      • siurak20 Re: Giełda - wirtualnie 26.03.07, 20:37
        i co sie chwalicie.. ja jak gralem mialem 100 mln wirtualnie. Wpakowalem na
        wirtualna lokate i przyznam ze zyski sa calkiem niezle. Mysle o wejsciu w to na
        powaznie ale jeszcze troche pocwicze...
    • oholic Re: Giełda - wirtualnie 29.03.07, 17:44
      polecam: gra.onet.pl

40 tys do dyspozycji, mozna zalozyc kilka rachunków, porównywac różne strategie.
      • plessok Re: Giełda - wirtualnie 29.03.07, 17:49
        takie inwestowanie to musi byc pasjonujace:)
        • siurak20 Re: Giełda - wirtualnie 29.03.07, 18:22
          ...emocje takie ze po roku wpada sie w alkoholizm :)

A tak powaznie to ja nie wiem dlaczego nikt nie wpadnie na pomysl, zeby wyrwac
          z zeszytu kartke papieru, sledzic notowania i zapisywac po jakiej cenie
          kupujemy a po jakiej sprzedajemy.

Zadnych logowan kombinowan opoznien.. i mozemy operowac na papierkach ktore
          rzeczywiscie sa w arkuszu zlecen.
          • plessok Re: Giełda - wirtualnie 29.03.07, 18:34
            nawet taka karta to widmo rzeczywistosci-nawet wystarczy 1500zl w rzeczywisci-
            wowczs jest lepsza szkola niz zabawa w kotka i myszke-tak sie sklada ze
            psychologia jest doradzca na rynku,poza tym koncepcja trzymania wirtualnych
            pieniedzy do upadlego w hossie to bajka dla dzieci,mozna mowic i mowic,to co
            daje prawdziwy rynek zadne demo nie zastapia,z mojego doswiadczenia- demo na
            forexie czy papierach wartosciowych to iluzja co moze duzo kosztowac,demo jest
            dobre zeby poznac funkcje aplikacji ale nie inwestowac!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka