eastway 05.04.07, 10:09 Kiedy przewidujecie korektę, bo to raczej pewne że w tym roku coś się stanie. Dlatego teraz lepiej poczekać i się nie pchać :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stefekmaly Re: W oczekiwaniu na korektę 05.04.07, 10:12 Korekta przewidziana na 12 kwietnia godz. 14.32....no, może 14.35. A jak nie to dopiero w 2017 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
bzik17 Re: W oczekiwaniu na korektę 05.04.07, 10:26 stefekmaly napisał: > Korekta przewidziana na 12 kwietnia godz. 14.32....no, może 14.35. A jak nie to > > dopiero w 2017 roku. Mylisz sie stefek!mega korekta bedzie trwala dwa dni tylko ale indeksy spadna znacznie nizej niz po zwale w maju-a teraz podaje te dni-7 i 8 kwiecien!! Odpowiedz Link Zgłoś
rudyrlis Re: W oczekiwaniu na korektę 05.04.07, 10:39 bzik17 napisał: > stefekmaly napisał: > > > Korekta przewidziana na 12 kwietnia godz. 14.32....no, może 14.35. A jak > nie > to > > > > dopiero w 2017 roku. > > Mylisz sie stefek!mega korekta bedzie trwala dwa dni tylko ale indeksy spadna > znacznie nizej niz po zwale w maju-a teraz podaje te dni-7 i 8 kwiecien!! Mylisz się, lanie nie bedzie ani 7-go ani 8-go tylko wlasnie 9-go, dokladnie w lany poniedzialek. Pytanie tylko czy u nas? ( 9.04 nyse pracuje) Odpowiedz Link Zgłoś
prenditore Re: W oczekiwaniu na korektę 05.04.07, 11:03 Korekta przyjdzie, jak się jej nikt nie będzie spodziewał. Ponieważ większość siedzi przed monitorami z palcem na enter, żeby wywalić wszystko przy podejrzanym ruchu, to znaczy, że jeszcze trochę wzrostów przed nami. Dzisiaj GTI powinno szrpnąć końcówkę do góry, żeby ulica miała dobre Świeta, a po Świętach żeby gotówka dalej płynęła do TFI. Jest jeszcze sporo zaprzyjaźnionych OFE, które muszą pozbyć się papierów po dobrej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
stefekmaly Re: W oczekiwaniu na korektę 05.04.07, 11:10 Większość siedzi z palcem na enter aby kupić a nie sprzedać. Takie jest moje wrażenie. Optymizmu jest multum a zero pesymizmu. Wszyscy czekają aż wig20 pobije rekord, wtedy będą kupować dalej ten coraz droższy badziew. Korekty nikt się nie spodziewa, wręcz przeciwnie - popatrz na obroty na śmieciach. Odpowiedz Link Zgłoś
rudyrlis Re: W oczekiwaniu na korektę 05.04.07, 11:18 Bez obrazy prenditore ale powtarzasz nic nie znaczacy stary i nudny slogan. Takich czasow to juz obecnie nie dozyjemy, rynek niestety jest zbyt wysoko, zeby oczekiwac takiego momentu, w ktorym nikt sie nie bedzie spodziewal korekty. Tego juz dlugo nie bedzie przynajmniej na tych poziomach, zbyt wielu jest ludzi normalnych na tej gieldzie wiec daruj sobie ten slogan ,ze nikt sie nie bedzie spodziewal korekty, ja jestem zawsze czujny i gotowy, wiec na mnie nie licz Odpowiedz Link Zgłoś
stefekmaly Re: W oczekiwaniu na korektę 05.04.07, 11:27 Normalni ludzie na giełdzie ? Gdzie tam ? Normalni już dawno mają kasę na lokatach. A Prenditore powtarza od dłuższego czasy jakieś klisze. Ten typ tak ma. Moim zdaniem nie rozumie psychologii tabuna debili, którzy pozostali na giełdzie i myślą tylko o tym aby dokupić kolejną porcję śmieci (to debile indywidualne) albo przyładować kilkanaście milionów w PKO BP (to debile instytucjonalne). Po prostu: debil debila debilem pogania. Odpowiedz Link Zgłoś
przykopa Re: W oczekiwaniu na korektę 05.04.07, 13:48 stefekmaly napisał: > Po prostu: debil debila debilem pogania. Czyli CCCP - Stefek ty pamiętasz takie dawne czasy... Może wybierasz się na imprezę 22 IV ? Odpowiedz Link Zgłoś
plessok Re: W oczekiwaniu na korektę 05.04.07, 13:52 ja pamietam,stalem wtedy za paczka delicji Odpowiedz Link Zgłoś
stefekmaly Re: W oczekiwaniu na korektę 05.04.07, 14:14 Mój tata cepem poganiał. Ja tylko o tym słyszałem. Za paczką delicji to moja mama stała. Odpowiedz Link Zgłoś
braat1 Re: W oczekiwaniu na korektę 05.04.07, 13:16 A ja mysle, ze korekte przewidzieli majowie i bedzie ona dokladnie 12.12.2012, zaraz po odwroceniu biegunow i zmianie kierunku obrotu Ziemi :) Odpowiedz Link Zgłoś
eastway ZNAKI korekty. 10.04.07, 16:15 hm... a jakie znaki poprzedzają korektę? (ciemne chmury, północny wiatr, spadek ciśnienia...) Odpowiedz Link Zgłoś
krajek-krajek Re: ZNAKI korekty. 10.04.07, 16:57 Powiem tak... o korektach i bessie gadacie od kiedy zaczęła się hossa, taka prawda, zawsze się znajdzie ktoś kto ją widzi żeby potem szczęśliwy mógł powiedzieć "a nie mówiłem" bo przecież nikt go nie skrytykuje jeśli ta korekta się nie pojawi. Odpowiedz Link Zgłoś