citro1 20.11.07, 21:33 fotoforum.gazeta.pl/u/citro1.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tom8010 Re: Chwilka odprężenia... 20.11.07, 22:03 wyglada jak ten stworek z Gwiezdnych Wojen - Powrot Jedi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
incubus69 Re: istny BYK ! 20.11.07, 22:18 Świetny maluch Citro.Ty się nim tylko zajmujesz, czy rodzinka Cię wspomaga? Odpowiedz Link Zgłoś
citro1 Re: istny BYK ! 20.11.07, 22:32 Sam bym nie dał rady,to żywe srebro.Teraz już trochę urósł,ale jak był mały ,to mieścił mi się na dłoni. Na ryby jeżdzimy razem,siedzi na fotelu zapięty w pasy;) Świetny towarzysz - zawsze miałem psy, /owczarki niemieckie długowłose/ ale takiego szkraba mam pierwszy raz i powiem Wam kupił mnie całego. Odpowiedz Link Zgłoś
violinist4 Re: istny BYK ! 20.11.07, 22:38 jeszcze żeby ruchy cen akcji na GPW jakoś przepowiadał.. ;) też bym się zakochał !!! PZDR ps. też mam burka, ale złośliwa taka jest, że wolę z nią nie zaczynać.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
incubus69 Re: istny BYK ! 20.11.07, 22:39 U nas w domu rodzinnym były zawsze od szczeniaka owczarki niem. krótkowłose.Obecnie jest Alfa-ma 3 lata, niedługo przywożę ją do siebie na 3 tygodnie ( na wczasy do Kołobrzegu-he, he, bo Starsi wyjeżdżają ).Poprzednie to Aga i Alf. Odpowiedz Link Zgłoś
prenditore Re: istny BYK ! 20.11.07, 23:13 Citro, Ty podświadomie jesteś cały czas niedźwiedziem, choć chwilowo zajmujesz długie pozycje. Wszystkie niedźwiedzie doczekały sie swojego czasu, a że nazwa pozycji - krótka - oznacza, że nie będzie to długo trwało i trzeba cieszyć się chwilą ( moze potrwać parę miesięcy, co w porównaniu z paroletnią hossą nie jest dużo). Odpowiedz Link Zgłoś
js.2 Re: istny BYK ! 20.11.07, 23:39 Prendi, chcesz i masz. Byk zgodnie z potrzebą : fotoforum.gazeta.pl/3,0,965320.html Odpowiedz Link Zgłoś