aloha11 06.12.07, 21:06 ogłaszam koniec spadków i otwieram Mikołajowy rajd :) Mario Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
violinist4 Re: Pół żartem, pół serio 06.12.07, 21:19 biotka niniejszym chwyciłeś..? to niniejszym ja, Dziadek Mróz z dalekiego wschodu, bratam się z fińskimi mikołajami i proponuję umówić się na jutro, na wspólne i uroczyste przecięcie wstęgi startowej ! ja mam po korek i nie dam się zbyt szybko wyfrajerować ! :) PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
alinka102 Re: Pół żartem, pół serio 06.12.07, 23:25 i Rycho wraca ! hura ! hura ! hura ! nasz święty - zawsze "transparentny" mikołaj ! a samochód Julce to od razu odkupi - zobaczycie:) i teraz już będzie finansował Tuskowi miłość, wzajemne zaufanie i... grupowy seks ! grupowy seks ! hura ! hura ! hura ! i znowu bedzie jak dawniej hura ! hura ! hura ! i teraz już będzie mógł być dalej świety ! hura ! hura ! hura ! kupujcie biotka ! kupujcie ! Odpowiedz Link Zgłoś
alinka102 Re: Pół żartem, pół serio 07.12.07, 13:27 ...wra-caj ! wra-caj ! już możesz po staremu - robić kolejnych frajerów na szaro jak zawsze:) tylko o swoich kolegach wzywanych na nocne Polaków rozmowy nie zapominaj !:) im też wszystko ładnie z ministrem sprawiedliwości pozałatwiaj, pooczyszczaj i w ramach zadośćuczynienia w swoich firmach - jak zwykle - pozatrudniaj:) i panie Rysiu pan się nie boi - cała esbecja za panem stoi !:) Odpowiedz Link Zgłoś
violinist4 Re: Pół żartem, pół serio 06.12.07, 21:53 no pół żartem, pół serio - to jutro esesmani cienko będą wyglądać.. "Mikołaj Dyvision" w natarciu ! Odpowiedz Link Zgłoś