obiwe 20.12.07, 19:10 gdzie ty ten swap na oandzie widzisz? otworzylam sobie na demo kilka pozycji, przygladam sie i mam chyba zacmienie bo nie moge znalezc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foruminek Re: foruminek powiedz Ty mi 20.12.07, 21:44 Ojej, aleś ty uciążliwa ;-) W zakładce "Activity" masz specyfikację wszystkiego, co się na rachunku dzieje (mówiłem, żebyś - zanim otworzysz rachunek - zapoznała się z platformą). Tam właśnie, w zakładce "Activity", między godz. 22:30 - 23:00, powinnaś mieć dopisane odsetki od kapitału oraz swap(jeżeli są otwarte jakieś pozycje). Odpowiedz Link Zgłoś
foruminek Re: jeszcze dodam, że 20.12.07, 21:47 te odsetki, które widnieją na "Activity" będziesz miała natychmiast dodane do "Balance". KPW? :) Odpowiedz Link Zgłoś
obiwe ! 20.12.07, 22:10 no wlasnie tak myslalam, ze to jest dodane a ja tak nie lubie - ja wole jak jest tak przejrzyscie jak na XTB a propo nie odpowiedzieles mi na pytanie dotyczace crossu??? to jest w tym temacie ze Pawlem S. Odpowiedz Link Zgłoś
foruminek Re: ! 20.12.07, 23:04 > a propo nie odpowiedzieles mi na pytanie dotyczace crossu??? > to jest w tym temacie ze Pawlem S. Odpowiedziałem ci w tej chwili tam na jedno, a tego z crossem nie mogę się doszukać, więc tu odpowiem: szkoda nafty na pisanie. Szczegółowe info znajdziesz na > www.waluty.com.pl/article.php?id=8857 Odpowiedz Link Zgłoś