Dodaj do ulubionych

Będzie karuzela na Chłodnej? Marzenie projektan...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.11, 10:55
Jeszcze tylko karuzeli tam brakuje. Chłodna była przed wojną główną ulicą Woli, a teraz chce się z niej zrobić rynek w Przasnyszu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ironic Zróbmy tam skansen współczesnej wsi mazowieckiej! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.11, 11:11
      Karuzela, co sobota dyskoteki w remizie (Chłodna 3), miejsce na wypas krów też się znajdzie.
      • Gość: bodzio trąci to tanim efekciarstwem IP: *.dynamic.chello.pl 13.10.11, 11:41
        ...albo facet miał za duży budżet. Gdyby budżet przyciąć o 50%, to spora część patencików siłą rzeczy by wypadła. Może wtedy całość byłaby bardziej czysta, czytelna i nie tak strasznie przekombinowana. Aż mnie zmroziło, jak przeczytałem o laserze i sztucznej mgle :-) Czyli można to było jeszcze bardziej spieprzyć.
    • Gość: klaunszyderca To jeszcze rollercoaster! IP: *.180.54.217.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.10.11, 11:49
      Niech jeszcze rollercoasrer na Chłodnej zbudują. Szyny już są, tylko trasa trochę za płaska.
      • Gość: citizen Re: To jeszcze rollercoaster! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.11, 12:16
        Tworzą się interesujące zalążki wesołego miasteczka. Dobrze, że błaznów w mieście pod dostatkiem...
    • Gość: wolanka Będzie karuzela na Chłodnej? Marzenie projektan... IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.11, 19:55
      karuzela wydaje mi się, że nie jest akurat dobrym pomysłem w tym miejscu. Wydaje mi się, że powinny powstać kawiarenki w starym stylu. Przybywa tutaj dużo wycieczek, dlatego powinny też powstać małe sklepiki z pamiątkami. Od czasu do czasu mogłyby powstawać małe kramiki tak jak na Starówce, teraz najbliższe np, bożonarodzeniowe. Mogłyby np. powstać jakieś galerie obrazów. Po środku można by było postawić np. niedużą fontannę. Takie są moje marzenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka