Dodaj do ulubionych

Premier otworzył oczyszczalnię. "Bo ludzie nie ...

• dd444 Premier otworzył oczyszczalnię. "Bo ludzie nie ... 22.03.13, 15:48
      Miś wiecznie żywy.Kto by pomyślał.
    • curious2003 kiedy ponowne otwarcie Mostu Północnego ? 22.03.13, 15:49
      ?
    • benia_b Zmiennicy 22.03.13, 16:34
      Oczyszczalnia jest w porządku i chwała tym, co ją zbudowali, a nie zmiennikom zawłaszczającym cudzą robotę. Z dzisiejszej "uroczystości" mógł wyjść przypał i jest przypał. Nikt Donka nie przestrzegł, że wyjdzie na durnia otwierając czynną od czerwca oczyszczalnię. Sądząc po postach jest jednoznaczna, negatywna ocena tej dzisiejszej szopki. Może i lepiej, bo takie zabawy skończą się jak bal na Titanicu.
      • Gość: dziadek Re: Zmiennicy IP: *.neanet.pl 22.03.13, 17:36
        Brawo panie premierze, czekam teraz na otwarcie przez prezydenta Komorowskiego.
    • Gość: Arek"Aiwa-Platz" Trasę Łazienkowską to kiedy będzie otwierał? IP: *.cdma.centertel.pl 22.03.13, 17:33
      ?
    • Gość: elektrosmiec Premier otworzył oczyszczalnię. "Bo ludzie nie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.13, 18:46
      www.facebook.com/gim.elektro
      to jest link do akcji o elektro smieciach
    • Gość: marek Premier otworzył oczyszczalnię. "Bo ludzie nie ... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.03.14, 11:26
      ważne, że oczyszczalnia działa i spełnia swoją rolę, ja moją oczyszczalnię niedawno otworzyłem, kupiłem sprzęt z http://www.sewaco.net.pl/ i dzięki temu mamy więcej czystej wody
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka