Dodaj do ulubionych

centrum Zelazna raz jeszcze

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 10:19
ostro ruszyly prace przy kolejnym budynku,ale to chyba jeszcze nie
wysokosciowiec tylko nastepna czesc mieszkalna,przejezdzalam dzisiaj,milo
popatrzec na tempo robot.
Obserwuj wątek
    • Gość: mariusz Re: centrum Zelazna raz jeszcze IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 10:31
      to już ta część wysoka
      • Gość: mysza Re: centrum Zelazna raz jeszcze IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 17:07
        myslalam ze ona (ta wieza)stanie na samym narozniku a jednak bedzie odsunieta
        dosc daleko no ale za to calosc zakoncza szybciej , moze znasz termin ? :)
        • Gość: mariusz Re: centrum Zelazna raz jeszcze IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 19:29
          II połowa 2003, a ta wieża to jest w narożniku, ta dziura jest spora i
          rozległa, część wyższa będzie tuż przy skrzyżowaniu
          • Gość: mysza Re: centrum Zelazna raz jeszcze IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 19:49
            dzieki teraz jestem doinformowana :)pozdr.
            • Gość: Metal Re: centrum Zelazna raz jeszcze IP: *.sympatico.ca 25.04.02, 20:50
              A ile ta wieza bedzie miala metrow? I bedzie jedna tak?
              • Gość: mysza Re: centrum Zelazna raz jeszcze IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 21:39
                wiem tylko ze ma to byc hotel niestety ile metrow nie wiem,moze Mariusz cos
                dorzuci pozdr.
                • Gość: mariusz Re: centrum Zelazna raz jeszcze IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 10:19
                  bedzie 79 metrów, na dole apartamenty, na gorze hotel, pieter dwadzieścia coś
                  • Gość: Metal Re: centrum Zelazna raz jeszcze IP: *.sympatico.ca 26.04.02, 23:54
                    O, dzieki, a ta ma byc jedna wieza czy 2?
                    • Gość: mysza Re: centrum Zelazna raz jeszcze IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 00:02
                      niestety jedna :(
                      • Gość: mariusz Re: centrum Zelazna raz jeszcze IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 10:31
                        jedna ale zaraz dalej ma powstać Centrum Grzybowska :)
                        • Gość: mysza Re: centrum Zelazna raz jeszcze IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 10:37
                          czy na tym placu za bankiem ? czy ewentualnie jakieś info na ten temat ?
                          • Gość: Metal Re: centrum Zelazna raz jeszcze IP: *.sympatico.ca 27.04.02, 18:18
                            Centrum Grzybowska to bedzie gorowala nad Zelazna, majac okolo 90m. Jest
                            zdjecie Grzybowskiej na EuroSkyscrapers Forum, wystarczy poszukac.
    • Gość: mariusz Re: centrum Zelazna raz jeszcze IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 12:13
      już wiem na dlaczego były różnice w podawaniu ilości pieter w tym kompleksie,
      obejrzałem sobie ten projekt z kilku stron na wystawie i już wiem, otóż budynek
      będzie miał 20 pięter z tym że jedna ze ścian będzie wyższa i będzie miała 25
      pieter
    • Gość: Francik Re: "Centrum Zelazna" IP: *.racke.de, / 192.168.6.* 12.05.02, 23:17
      Tak, ale developer JM ?
      Co to jest, kto za tym stoi ?
      Malo informacji, malo referencji.

Czy ktos cos wie ?
      Prosze o "uswiadomienie". Dzieki.
      • Gość: Metal Re: IP: *.26-151.libero.it 13.05.02, 09:45
        Dzieki za info Mariusz. Ale nadal maksymalna wysokosc to 79m? Nawet z ta
        wyzsza, 25 pietrowa sciana?
    • Gość: paco Re: centrum Zelazna raz jeszcze IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 00:28
      na wielkiej tablicy informacyjnej były niepasujące do tego co sie dzieje na
      budowie daty, poprawiono je, w tej chwili rozpoczęła sie budowa II etapu CŻ,
      natomiast III etap z częścia wysoką zacznie sie w grudniu i skończy w I
      kwartale 2004
      • Gość: gosc Re: centrum Zelazna raz jeszcze IP: *.cwd.waw.pl / 195.164.254.* 18.02.04, 10:05
        Czy cos sie ruszylo w sprawie Centrum Zelazna? Kraza jakies dziwne opinie.
        • Gość: a Re: centrum Zelazna raz jeszcze IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.02.04, 11:26
          jakie?
          • Gość: gosc Re: centrum Zelazna raz jeszcze IP: *.cwd.waw.pl / 195.164.254.* 19.02.04, 13:12
            np. co do terminu oddania II etapu. Mial to byc pierwszy kwartal br., a nie
            wydaje mi sie, zeby zdazyli. Poza tym podpisanie aktu notarialnego ma odbyc sie
            w ciagu miesiaca po odebraniu mieszkania (czyzby sadna data majowa i wzrost VAT-
            u?)
            • Gość: gość Re: centrum Zelazna raz jeszcze IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.04, 18:46
              I co rozmowa sie urwala... Gdzie sa sasiedzi>
              • amoremio Re: centrum Zelazna raz jeszcze 20.04.04, 14:21
                Prosze
                o dalsza dyskusje
                na temat,
                bo interesuje.
                Dzieki.

Co sie tam aktualnie dzieje ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka