Dodaj do ulubionych

Wojciech Kozak

IP: *.26-151.libero.it 31.07.02, 23:10
Chcialbym uslyszec wasze opinie, zeby zobaczyc czy to jest tylko moje
odczucie czy tez prawda. Mysle, ze Kozak o wiele bardziej niz jego
poprzednicy jest aktywny na swoim stanowisku i dwoi sie, zeby jak najwiecej
zalatwic dla dobra Warszawy i jej mieszkancow. Co chwile o czyms slychac, a
to wiezowiec, a to kolejka, a to stadion. Wypelnia dobrze swoje obowiazki
(wedlug mnie).
Co wy myslicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: paco Re: Wojciech Kozak IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.07.02, 23:13
      Gość portalu: Metal napisał(a):

> Chcialbym uslyszec wasze opinie, zeby zobaczyc czy to jest tylko moje
      > odczucie czy tez prawda. Mysle, ze Kozak o wiele bardziej niz jego
      > poprzednicy jest aktywny na swoim stanowisku i dwoi sie, zeby jak najwiecej
      > zalatwic dla dobra Warszawy i jej mieszkancow. Co chwile o czyms slychac, a
      > to wiezowiec, a to kolejka, a to stadion. Wypelnia dobrze swoje obowiazki
      > (wedlug mnie).
      > Co wy myslicie?

myśle to samo, dla mnie mógłby byc prezydentem na zawsze
      • Gość: pgrad Re: Wojciech Kozak IP: *.cntk.pl 01.08.02, 09:46
        Poczekajmy na końcowe wizualne efekty tych zapowiadanych wierzowców, kolei,
        stadionu.
    • Gość: Ted Re: Wojciech Kozak IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.02, 00:43
      Pytanie w stylu: lepszy Brezniew czy Chruszczow?
      Nie ma znaczenia kto aktualnie jest ikona rzadzacego od prawie dziesieciu lat
      ukladu warszawskiego (SLD + PO, dawniej UW), zwanego przez niektorych mafia.
      Wazne ze nie przeszkadza w robieniu interesow na zbednych lub nie trafionych
      inwestycjach kosztujacych wiecej niz inne rowiazanie tych samych problemow
      (spalarnia smieci, metro, oczyszczalnia Poludnie, most swietokrzyski, inne
      rozdete inwestycje drogowe).
      A zabawa kto jest fajniejszy i przystojniejszy to zajecie dla naiwnych.
      Ach, zeby kaczor to wszystko przewietryl.
      • Gość: Hector Re: Wojciech Kozak IP: *.infinity.waw.pl / 192.168.2.* 04.08.02, 00:47
        Gość portalu: Ted napisał(a):

> Pytanie w stylu: lepszy Brezniew czy Chruszczow?
        > Nie ma znaczenia kto aktualnie jest ikona rzadzacego od prawie dziesieciu lat
        > ukladu warszawskiego (SLD + PO, dawniej UW), zwanego przez niektorych mafia.
        > Wazne ze nie przeszkadza w robieniu interesow na zbednych lub nie trafionych
        > inwestycjach kosztujacych wiecej niz inne rowiazanie tych samych problemow
        > (spalarnia smieci, metro, oczyszczalnia Poludnie, most swietokrzyski, inne
        > rozdete inwestycje drogowe).
        > A zabawa kto jest fajniejszy i przystojniejszy to zajecie dla naiwnych.
        > Ach, zeby kaczor to wszystko przewietryl.

Kaczor to oszołom, gówno przewietrzy...
    • Gość: Hector Re: Wojciech Kozak IP: *.infinity.waw.pl / 192.168.2.* 04.08.02, 00:48
      Jak dla mnie świetny prezydent, zresztą Piskorski też był w porządku. Ale
      Olechowski raczej nie będzie gorszy ;-)
      • Gość: Metal Re: Wojciech Kozak IP: *.26-151.libero.it 04.08.02, 11:42
        To juz wiadomo, ze nastepny bedzie Olechowski? A do kiedy ma byc Kozak?
        • Gość: Hector Re: Wojciech Kozak IP: *.infinity.waw.pl / 192.168.2.* 04.08.02, 13:07
          Gość portalu: Metal napisał(a):

> To juz wiadomo, ze nastepny bedzie Olechowski? A do kiedy ma byc Kozak?

Jeszcze nie wiadomo na 100%, ale w wyborach ma największe szanse.
          • Gość: 517 Re: Wojciech Kozak IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.02, 11:46
            Ja równiez Go szanuje i lubie, robi wiele, jest aktywny, a w porownaniu do np
            Swiecickiego jest rewelacyjny. Fajnie by bylo zeby Stolicą rządzilo trio Kozak,
            Olechowski i Kaczyński, choc wiadomo ze to utopia... Kozak zajalby sie
            infrastruktura, Olechowski biznesem i pieniedzmi, zas Kaczyniak bezpieczenstwem
            i ssprawami socjalnymi. Pomarzyc...:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka