Dodaj do ulubionych

supermarkety i centra handlowe

IP: *.student.pw.edu.pl / 10.4.51.* 30.03.03, 00:46
Z tego co mi wiadomo to budują się: Real na Al. Krakowskiej, Złote Tarasy w
centrum i Centrum Arkadia przy rondzie Babki Radosława. Ciągle są
przepychanki wokół supermarketu w Wawrze i przy planowanym "Miasteczku
Wilanów". Nie wiecie czy gdzieś jeszcze planowane jest "upstrzenie" Warszawy
blaszanymi molochami?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Mat Re: supermarkety i centra handlowe IP: waprx* / 192.168.14.* 30.03.03, 01:05
      No blaszaki to tylko na peryferiach, bliżej miasta to raczej budują coś na
      kształt Wileńskiej...

Znane mi miejsca gdzie planuje się market, głównie Praga, bo tą stronę wisły
      znam znacznie lepiej:

1. Modlińska przy urzędzie dzielnicy Białołęka (chyba Geant)
      2. Grochowska przy Omulewskiej - ale to póki co chyba tylko plany, bodajże
      Carrefour
      3. Rondo Wiatraczna zamiast Uniwersamu (ale to nieprędko...)
      4 Coś budują w Alejach Jerozolimskich po drodze do Pruszkowa - chyba Tesco
      • Gość: by pershing Re: supermarkety i centra handlowe IP: *.student.pw.edu.pl / 10.4.51.* 30.03.03, 01:30
        Gość portalu: Mat napisał(a):

> No blaszaki to tylko na peryferiach, bliżej miasta to raczej budują coś na
        > kształt Wileńskiej...
        W sumie masz rację

> 4 Coś budują w Alejach Jerozolimskich po drodze do Pruszkowa - chyba Tesco
        Nie wiem czasen czy nie "oszołom" lub "Leroy Merlin" choć o Tesco też juz kiedyś słyszałem.
        • Gość: tomi Re: "Biedronka" na Saskiej Kępie IP: *.acn.waw.pl 30.03.03, 15:27
          Na Saskiej Kępie ma powstać "Biedronka" albo "Polomarket" na polu za LO im.
          Mickiewicza, tam gdzie stoją resztki spalonej 10 lat temu piekarni (Saska róg
          Meksykańskiej).
          • Gość: michal Re: Saska Kepa IP: *.zigzag.pl 30.03.03, 15:47
            Juz jakis czas temu czytalem,ze Echo Investment ma zamiar wybudowac na SK
            kompleks mieszkalno-handlowy,uwzgledniajacy charakter zabudowy pobliskiej
            okolicy.Wtedy pisano o Remie 1000.ktora jednak wycofuje sie z Polski.
    • Gość: leszeq Re: supermarkety i centra handlowe IP: 213.158.197.* 31.03.03, 17:34
      "Blue City" (dawniej "Reform Center") w Alejach Jerozolimskich. Wyjątkowy
      koszmarek :(
      • projek Re: supermarkety i centra handlowe 31.03.03, 18:31
        Gość portalu: leszeq napisał(a):

> "Blue City" (dawniej "Reform Center") w Alejach Jerozolimskich. Wyjątkowy
        > koszmarek :(

Za moim kuplem nazywam to: "Centrum seksu i biznesu". Wygląd ma faktycznie
        fatalny, co juz wielokrotnie bylo dyskutowane.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka