Gość: marrco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 11:25 chyba ktoś jest ostro w tyle z informacjami - druga nitka metra ma jeździć pod ul.Górczewską, nie Człuchowską Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaro Osiedle Villa L'Azur na Bemowie IP: 155.57.160.* 24.10.07, 11:47 W artykule nie wspomina się słowem o planowanej przy obecnej ul. Lazurowej drogi ekspresowej - "obwodnicy Warszawy". Ciekawe dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco Re: Osiedle Villa L'Azur na Bemowie IP: *.aster.pl 24.10.07, 16:44 >W artykule nie wspomina się słowem o planowanej przy obecnej ul. Lazurowej drogi ekspresowej - "obwodnicy Warszawy". Ciekawe dlaczego? A po co o takich "drobiazgach" wspominać, przecież ma być metro. Co prawda pod Górczewską ale kiedyś może będzie, więc dwujezdniowa Lazurowa i S8 są nie warte zainteresowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tvn Osiedle Villa L'Azur na Bemowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 20:57 mnie grzecznie poinformowano o trasie od razu, i tak leci 500m od inwestycji, bez przesady to jest miasto, projekt jest super;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość nie gość Re: Osiedle Villa L'Azur na Bemowie IP: *.chello.pl 22.06.08, 09:53 mieszkam ok. 1,5km od trasy Toruńskiej i wiem co to znaczy....................miasto to miasto, fakt ale po co pchać się w nadmierny hałas bez sensu i za swoje wcale niemałe pieniądze..........zresztą cena jest z kosmosu przy zniżkujących cenach na rynku a miejsce nie tak dobre jakby się wydawało a projekt ????????? widziałem lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
rysioomisio Re: Osiedle Villa L'Azur na Bemowie 17.08.08, 23:37 oj kolego. z jednej strony nowolazurowa ( 100m) a z drugiej autostrada ( 200m) kiepsko cos informuja pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Osiedle Villa L'Azur na Bemowie IP: *.subscribers.sferia.net 31.01.09, 13:08 Zapraszam na Obrońców Tobruku. Cisza, spokój... Brak zasięgu GSM, do autobusu 10min pieszo po wertepach (często trzeba chodnika szukać), brak parkingów, droga połatana tak, że szkoda samochodem jeździć. Zadupie jakich mało, a niby tak blisko Centrum... Proponuje po 21 tu sklepu poszukać :/ PS.Mieszkałem w 2 miejscach koło trasy Toruńskiej (os. Wolska, Czorsztyńska). 1000 razy bardziej wole mieszkać tam, niż tu. W jednym mieszkaniu miałem jedno z okien na podwórko i mimo, że do trasy było ok 30m w mieszkaniu była cisza! Pozostałych okien na noc też nie trzeba było zamykać, choć ruch faktycznie było słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yelon Re: Osiedle Villa L'Azur na Bemowie IP: *.adsl.inetia.pl 17.03.08, 22:37 Ciekawe czy sobie ulicę wybudują czy przez krtoflisko będą popylać z kapcia :). Odpowiedz Link Zgłoś
garbarek.m Osiedle Villa L'Azur na Bemowie 23.06.08, 12:01 Sympatyczne osiedle czteropietrowców jakich teraz się mnóstwo buduje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (gosc portalu) Osiedle Villa L'Azur na Bemowie IP: 81.255.25.* 13.08.08, 18:17 bardzo ladne osiedle dlaczego Polacy sa zazdrosni jak kogos nie stac to napisze, zobaczymy za pol roku jak ceny skocza w Warszawie i ludzie ponownie sie rzuca na mieszkania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moko Osiedle Villa L'Azur na Bemowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 22:29 A ja myślałem, że willa to mały budynek, góra 2 - 3 rodziny. Teraz wszystko to "apartamenty" i wille. Przepraszam - Ville - koniecznie przez "v". Jak widać apartament nie musi mieć portiera w recepcji, klimatyzacji, kilku pokojów i przynajmniej 2 łazienek. Wystarczy 35 metrów mieszkania typu studio. Tani PRowski zabieg doskonale działający na napływ... Napływ zawsze kupi bo zawsze ma kasę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuna nazwa jak dla sera pleśniowego ;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.09, 08:23 A jak miło znajomym powiedzieć: mieszkamy w Villa L'Azur. Koniecznie z odpowiednim akcentem ;-) Swoją drogą - skąd takie idiotyczne nazwy, nieadekwatne zupełnie do standardów i wyglądu osiedli? Przecież to tylko blokowisko w nowoczesnej formie. Czemu nie można tego nazwać normalnie, po polsku (a, właśnie - ustawa o ochronie języka polskiego!), np. żeby już kojarzyło się z ulicą Lazurową - "Osiedle Lazurowe". Villa L'Azur kojarzy mi się z producentem sera pleśniowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alezin Osiedle Villa L'Azur na Bemowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.09, 09:55 A mnie się osiedle bardzo podoba. Wczoraj miałam okazję dokładniej je obejrzeć :) Nazwa jak dla mnie mało ważna, są ważniejsze kwestie... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: Osiedle Villa L'Azur na Bemowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 20:30 czy te słupy wysokiego napięcia sa czynne? Odpowiedz Link Zgłoś
mozdzins Re: Osiedle Villa L'Azur na Bemowie 13.02.09, 10:47 O ile czynne są zakłady PZL-Wola to tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Osiedle Villa L'Azur na Bemowie IP: 81.15.148.* 24.02.09, 14:09 Mi także bardzo się podoba ;] Co ważniejsze, nazwa - jak wszystkie inne tego dewelopera, jest francuska, od regionu do którego nawiązuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: willa AZOR :) Osiedle Villa L'Azur na Bemowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 15:50 Z psem Azorem mi się kojarzy. A "Villa" jest słowem pretensjonalnym. Przecież to żadna willa tylko dom, budynek, BLOK !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Osiedle Villa L'Azur na Bemowie - CENA IP: *.centertel.pl 28.03.09, 23:01 Kupilem mieszkanie w inwestycji Villa L'Azur tydzien temu. Ceny sa ostatnio bardzo dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
gregor.0 Osiedle Villa L'Azur na Bemowie 30.03.09, 00:45 Witam, Ja też tydzień temu kupiłem tam mieszkanie. Trzeba przyznać że mieszkania są ładne i funkconalne Jako jedyny developer z tej okolicy nie ma pod nosem przepięknej 6-pasmowej autostrady S-6. Dywizjonu 303,Narwik,Catelina,JW mają tylko 50 do 100 metrów od tej idylli oraz od węcła Lazurowa/trasa S8/Górczewska Osobiście zmierzyłem odległość od trasy to prawie 850m z drugiej strony do Lazurowej jest 400m i między nim a trasą mają być budowane lub już stoją budynki 3/4 piętrowe do granicy Wawy.Jak na tą okolicę to mają niezłe ceny i ostatnio /niestety po moim zakupie promocje pozdro.Trakcja elektryczna nie dotyczy tego osiedla tylko PBM bo leci przy lazurowej 350m Odpowiedz Link Zgłoś
piotero_w Re: Osiedle Villa L'Azur na Bemowie 30.03.09, 21:56 Tylko czy metro nie za blisko... Tunel kilkanaście metrów od budynku to może być nie być nic przyjemnego. pzodrawiam, Piotrek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Osiedle Villa L'Azur na Bemowie IP: *.wat.edu.pl 22.04.09, 14:58 Witam,możesz napisać ile wynoszą te obecne promocje (zaznaczam, iż interesuje mnie mieszkanie 3 pokojowe) Odpowiedz Link Zgłoś
madrekate Re: Osiedle Villa L'Azur na Bemowie 07.08.09, 22:58 Jest jedno, którego nie wymieniłeś... Przypadek?? Osiedle SANSARA SANDO. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Osiedle Villa L'Azur na Bemowie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.08.09, 19:53 Długo szukałam takiego układu mieszkania. Jest dobrze pomyślane - przynajmniej jak dla mnie. A zakupiłam 2 pokojowe. Jedyne co mi się nie podoba to ogrodzenie. Moim zdaniem wszytko psuje. Odpowiedz Link Zgłoś
konraf Osiedle Villa L'Azur na Bemowie 09.10.09, 09:31 Kupiłem mieszkanie 3 pokojowe. Deweloper, teoretycznie, oferuje także wykończenie mieszkania pod klucz. W praktyce czekam już drugi miesiąc na wycenę takiego wykończenia, efektów brak. Zastanawiam się czy warto? Czy ktoś korzystał z oferty wykończenia mieszkania przez dewelopera? Odpowiedz Link Zgłoś
konraf Re: Osiedle Villa L'Azur na Bemowie 09.10.09, 22:22 Na "ścianę" trafiłem w osobach opiekuna klienta Aleksansdry L-M i osoby odpowiedzialnej za atelier Iwony W. Postepują tak jakby chciały mnie zniechęcić do skorzystania z ich usług. Czy istnieje jakieś forum dotyczące odbiorów mieszkań w Villi L`Azur? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Osiedle Villa L'Azur na Bemowie IP: *.wsisiz.edu.pl 14.12.09, 12:13 owszem istnieje, zapraszam do naszego wątku na www.salon.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Markol Re: Osiedle Villa L'Azur na Bemowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.09, 17:14 My też kupiliśmy mieszkanie w Willa l’Azur. Chcieliśmy skorzystać z usługi wykończenia, czyli „atelier”. Zgłosiliśmy się do nichi dostaliśmy niezłą ofertę. Cena też w miarę atrakcyjna. Czekam jeszcze na inną ofertę od innej firmy, ale co do wykończenia zaproponowanego w ramach „atelier” nie mamy zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Markol Osiedle Villa L'Azur na Bemowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.09, 17:33 My też kupiliśmy mieszkanie w Willa l’Azur. Chcieliśmy skorzystać z usługi wykończenia, czyli „atelier”. Zgłosiliśmy się do nich i dostaliśmy niezłą ofertę. Cena też w miarę atrakcyjna. Czekam jeszcze na inną ofertę od innej firmy, ale co do wykończenia zaproponowanego w ramach „atelier” nie mamy zastrzeżeń Odpowiedz Link Zgłoś
kamilo_82 Osiedle Villa L'Azur na Bemowie 14.04.10, 11:11 Bardzo, bardzo pretensjonalną nazwę ma to osiedle... Słusznie ktoś zauważył, że słowo VILLA jest bardzo pretensjonalne i nadużywane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Osiedle Villa L'Azur na Bemowie IP: *.dynamic.chello.pl 01.03.15, 19:04 Polecam Pana Piotra, dobra jakość wykonania za rozsądną cenę. U mnie w mieszkaniu zrobił praktycznie wszystko 696 316 741 www.facebook.com/pages/Us%C5%82u...le_browser Odpowiedz Link Zgłoś