Dodaj do ulubionych

Italia campione

IP: *.toya.net.pl 09.06.02, 15:30
A Włosi i tak będą mistrzami świata ! Forza Italia! Fuck England!
Obserwuj wątek
    • Gość: Fabiana Re: Italia campione IP: *.mnc.pl 09.06.02, 20:48
      Spędziłam dzisiaj pół dnia na obliczeniach,jakie wyniki meczów Włochy-Meksyk i
      Chorwacja-Ekwador dadzą Włochom awans do 1/8. Teraz z całego serca kibicuję
      Ekwadorowi i mam też nadzieję,że Meksykanie będą w czwartek w beznadziejnej
      dyspozycji. FORZA AZZURRI!!!
      • Gość: macha Re: Italia campione IP: *.bragatel.pt / *.bragatel.pt 10.06.02, 00:04
        Gość portalu: Fabiana napisał(a):

> Spędziłam dzisiaj pół dnia na obliczeniach,jakie wyniki meczów Włochy-Meksyk i
        > Chorwacja-Ekwador dadzą Włochom awans do 1/8. Teraz z całego serca kibicuję
        > Ekwadorowi i mam też nadzieję,że Meksykanie będą w czwartek w beznadziejnej
        > dyspozycji. FORZA AZZURRI!!!

Italy is gonna loose.I hope Portugal goes to 1/8.In my opinion the world champion
        team is gonna be germany.
        But as a portuguese i hope my team goes as far as possible, and this mean that we
        need to win polska. sorry eh.eh.eh. ;-)

saudações desde Portugal.
        • Gość: m Italia campione - I wish not!! IP: *.sympatico.ca 10.06.02, 15:31
          Hey, I am sick and tired of the italians!!! I hope Mexico will send them
          home!!! As for Portugal, I hope they'll go all the way!!! :-)
    • Gość: D_D Re: Italia campione IP: *.chello.no / *.chello.no 09.06.02, 23:59
      L'arbitri ladroni di merda hanno rubato 3 punti! Forza Azzurri! Il mondiale non
      e finito ancora!
      • Gość: Fabiana Re: Italia campione IP: *.mnc.pl 10.06.02, 15:26
        Spero di si. E credo che La Nazionale Italiana sara' il campione del mondo.
        Tutto sara' bene.
    • Gość: vampeta Re: Italia campione IP: *.profinet.eu.org 10.06.02, 16:00
      nie wiem co tam piszecie ale nie lubie włochów i zycze meksykowi wygranej!!!!!
      na mistrz idzie brazylia albo niemcy (albo polska ;))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka