Gość: tch IP: *.toya.net.pl 09.06.02, 15:30 A Włosi i tak będą mistrzami świata ! Forza Italia! Fuck England! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fabiana Re: Italia campione IP: *.mnc.pl 09.06.02, 20:48 Spędziłam dzisiaj pół dnia na obliczeniach,jakie wyniki meczów Włochy-Meksyk i Chorwacja-Ekwador dadzą Włochom awans do 1/8. Teraz z całego serca kibicuję Ekwadorowi i mam też nadzieję,że Meksykanie będą w czwartek w beznadziejnej dyspozycji. FORZA AZZURRI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macha Re: Italia campione IP: *.bragatel.pt / *.bragatel.pt 10.06.02, 00:04 Gość portalu: Fabiana napisał(a): > Spędziłam dzisiaj pół dnia na obliczeniach,jakie wyniki meczów Włochy-Meksyk i > Chorwacja-Ekwador dadzą Włochom awans do 1/8. Teraz z całego serca kibicuję > Ekwadorowi i mam też nadzieję,że Meksykanie będą w czwartek w beznadziejnej > dyspozycji. FORZA AZZURRI!!! Italy is gonna loose.I hope Portugal goes to 1/8.In my opinion the world champion team is gonna be germany. But as a portuguese i hope my team goes as far as possible, and this mean that we need to win polska. sorry eh.eh.eh. ;-) saudações desde Portugal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Italia campione - I wish not!! IP: *.sympatico.ca 10.06.02, 15:31 Hey, I am sick and tired of the italians!!! I hope Mexico will send them home!!! As for Portugal, I hope they'll go all the way!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D_D Re: Italia campione IP: *.chello.no / *.chello.no 09.06.02, 23:59 L'arbitri ladroni di merda hanno rubato 3 punti! Forza Azzurri! Il mondiale non e finito ancora! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fabiana Re: Italia campione IP: *.mnc.pl 10.06.02, 15:26 Spero di si. E credo che La Nazionale Italiana sara' il campione del mondo. Tutto sara' bene. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vampeta Re: Italia campione IP: *.profinet.eu.org 10.06.02, 16:00 nie wiem co tam piszecie ale nie lubie włochów i zycze meksykowi wygranej!!!!! na mistrz idzie brazylia albo niemcy (albo polska ;)) Odpowiedz Link Zgłoś