balcerowiczz 29.08.05, 00:02 a to sie marczyk wkopałeś...Trzeba było siedzieć cicho, Dziurowicz współpracuje z prokuraturą! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anty-listkiewicz niech najpier się podda lustracji ! IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 29.08.05, 00:16 wtedy pogadamy czy ma podstawy ! teraz to ci listek wszystko załatwi wiejski złodzieju ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arbiter Re: Marczyk pozwał Dziurowicza IP: *.nyc.res.rr.com 29.08.05, 01:49 teraz zobaczymy jakie ma dowody Dziurowicz, mam nadzieje ze nie okaze sie ze zadne, swoja droga p.Marczyk chyba wie co robi inaczej nie inwestowalby czasu i pieniedzy na adwokatow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steku Re: Marczyk pozwał Dziurowicza IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.08.05, 07:18 mam nadzieje ze zafajdany sprzedawczyk marczyk beknie za to pozadnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Marczyk pozwał Dziurowicza IP: *.hcz.com.pl 29.08.05, 07:31 Sprawdzić teczki w IPN całemu zarządowi PZPN i wszystko wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jayjay A mnie zastanawia jedno IP: 81.6.129.* 29.08.05, 08:24 Dlaczego Marczyk kieruje sprawę do sądu dopiero teraz, jakiś miesiąc od wywiadu Dziurowicza. Czyżby dlatego, że czekał na reakcje środowiska, a jak wszyscy się wyparli i powiedzieli że oni są czyści to Marczyk poczuł że już nic mu nie grozi. Jedno jest pewne - Marczyk napewno sprzedawał mecze Odpowiedz Link Zgłoś
cozy Re: A mnie zastanawia jedno 29.08.05, 09:10 Dlaczego nikt nie przypomina sprawy Marczyka przed komisją dyscyplinarną PZPN po skanadlicznie sędziowanym meczu Szczakowianka-Legia (1:1). Szczaka walczyła o uniknecięcie bezpośredniego spadku i szansę walki w barażach. Udało się. Marczyk przeszkadzał Legii w grze w sposób jaki opisywał Dziurowicz w wywiadzie (przerywanie akcji bez powodu, gwizdanie spalonych, których nie było, dostrzeganie przewinień tylko jednej strony). Dzięki temu Szczaka spotkała się w barażach ze Świtem Nowy Dwór..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomi Re: Marczyk pozwał Dziurowicza IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 10:36 Lepiej żeby teczek nie sprawdzać bo okazałoby się że trzebaby usunąć cały PZPN...A kto wtedy ustawiał by mecze??;] Odpowiedz Link Zgłoś
konstantynek PRZESTĘPCA I OSZUST NIE JEST WIARYGODNY !!! 29.08.05, 10:20 Jeżeli przestępca i oszust ma być wiarygodny to śmiech... Na całym świecie są ludzie uczciwi i nieuczciwi. Dlatego najpierw udowodnijmy i skażmy winnych i wtedy będzie w majestacie prawa. Dzisiaj gdy p.przestępca Dziurowicz rozgrywa swą niewinność i ucieczkę przed wierzycielami i długami za cenę "sprzedania prawdy o lidze" !!! Jakiej prawdy? , Czyjej prawdy? . -Sobie wygodnej prawdy, prawdy wygodnej dla organów ścigania za cenę swojej wolności !!! -Proszę są dowody,dokumenty,świadkowie - sąd czeka i skaże, - nie ma tylko prowokacje - ludzie niewinni...spokój - poczekamy. Poza tym polska piłka i liga, to setki, tysiące ludzi uczciwych, ofiarnych i sportowi oddanych ludzi... Za cenę wyłapania kilku - kilkudziesięciu/może/ czarnych owiec nie można kalać Całej piłki,środowiska, dobrego imienia - dość polskiego piekła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aquila Re: PRZESTĘPCA I OSZUST NIE JEST WIARYGODNY !!! IP: 83.136.224.* 29.08.05, 10:55 OJ!!! weż sobie coś na uspokojenie i przeczytaj co napisałeś bo chyba nie bardzo się orientujesz w rzeczywistości Ostatni Sprawiedliwy. pozdrawiam Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tik Tak Re: PRZESTĘPCA I OSZUST NIE JEST WIARYGODNY !!! IP: *.iimw.lodz.pl 29.08.05, 11:36 Brawo!Masz rację.Dziurowicz to bachor bez skrupułów.mysli,że mu to ujdzie na sucho.Bardzo sie myli.Juz niedlugo dobierą sie do niego.I pokrzywdzeni i sąd.Ino patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Dziurowicz jest niestety wiarygodny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 12:01 Wiarygodny jest Dziurowicz o tyle, że zna to od środka. I wcale nie twierdzi że sam jest niewinny(!) Całkowicie skompromitowanemu PZPN-owi nie uda się z niego zrobić szaleńca. Dobrze napisali inni forumowicze, że lustracja ludzi z tej struktury dałaby zatrważający wynik (i miałaby zbawienny skutek). Naprawdę nie rozumiesz oczywistej rzeczy kolego? Wywiad Dziurowicza może odnieść ten dobry skutek, że burzy solidarną zmowę milczenia oszustów. Jeden przesłuchiwany po drugim, po udowodnieniu im konkretnych przypadków korupcji, mogą sypać następnych z którymi wchodzili w takie układy. Prosisz o dowody. Aby przestępcy przygotowali sobie alibi, uzgodnili zeznania? Lepiej aby dowodami przycisnęła działaczy, piłkarzy i sędziów prokuratura, a nie prasa. Nie powtarzaj też bajeczki Listkiewicza i Tomaszewskiego o czarnej owcy (czy kilkudziesięciu takich). Jeśli rzeczywiście znasz to środowisko, to wiesz że kłamiesz. Skala korupcji była niestety taka jak to ukazał ten wywiad... Co oczywiście nie zmienia faktu, że zajmują się sportem także te tysiące uczciwych. I właśnie dla nich i dla kibiców potrzebne jest zmierzenie się z tym bagnem!! (a nie "polskim piekłem" - jak to nazwałeś) I jeszcze co do Marczyka. Widziałem sporo jego meczy i czasami nie miałem wątpliwości że drukuje. Pan Nauczyciel, pierd...y cwaniak dbający o swoją "nieskazitelną" opinię... Wiedziałeś Marczyk jak nakraść się na zapas i kiedy odejść w porę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: df marczyk piajacu lykales kase za ustawianie meczy IP: *.devs.futuro.pl 29.08.05, 10:45 tylko dowodow nie am to kozaczysz!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Z gęby mu źle patrzy. Pewnie, że bierze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 10:50 Madafaka jeden. Odpowiedz Link Zgłoś