Dodaj do ulubionych

Policja zatrzymała Majdana i Świerczewskiego

28.07.08, 09:59
widzac tytul pomyslalem ze korupcja... zniewazenie policji? pewnie juz wyszli...
Obserwuj wątek
    • wacikowa Policja zatrzymała Majdana i Świerczewskiego 28.07.08, 09:59
      Wielkie mi mecyje ! I co w związku z tym? Dostaną dożywocie?:D
      • Gość: gość z realu Znieważyli funkcjonariuszy? IP: *.webasto.pl 28.07.08, 10:03
        Może zaproponowali jakąś śmiesznie niską sumę za odstąpienie od
        wypisania mandatu, czym obrazili honor zawodowy polskisego
        policjanta?
        • slon2002 koniczny wibrator dla Dody 28.07.08, 10:13
          • wacikowa Re: koniczny wibrator dla Dody 28.07.08, 10:25
            Nie obrażaj wibratora-stefana! On do wyższych celów:D
            • Gość: das_spiel_ist_aus nerwy radzia puszczaja ? IP: *.adsl.alicedsl.de 28.07.08, 10:29
              oj bedzie sie dzialo,oj bedzie,,, i tatus nie pomoze,a doda bedzie obcym robic loda..
              • czekoladowy a ten trzeci to był.... 28.07.08, 14:54
                ...Borek z polsatu :)

pozdrowienia dla Mielna!
                • manhu Re: a ten trzeci to był.... 29.07.08, 15:23
                  A ten trzeci to był też piłkarz, który kryje się za inicjałem nazwiska.

>zniewazenie policji? pewnie juz wyszli...
                  Też tak myślałem, ale to nie żadne znieważenie, ale porządne pobicie (ze złamaniami), więc z tego się nie wywiną.
                  • Gość: Serfingg Re: a ten trzeci to był.... IP: *.mikolow.net 29.07.08, 16:18
                    Tak to tez pilkarz ale mniej znany od tych dwoch debili wiec gazeta slusznie
                    poniekad chyba zalozyla ze to juz mniej wartosciowsza informacja.
          • finish1 Re: koniczny wibrator dla Dody 28.07.08, 13:56
            raczej nie,jej silikony załatwią inni /o kroczu nie wspomnę/
          • dzyndzelbaum ~~Przeklęty~~ Policyjny~~ Kraj~~ 28.07.08, 18:18
            Spotkanie z dziczą policyjną zawsze kończy się problemem dla zwykłego
            człowieka,nawet ci znani nie mają nie tylko prawa głosu lecz możliwości
            spotkania przy grilu.
            Nie dość że Rambo z Norisem wtargnęli na prywatną posesję,to jeszcze
            podskakiwali bo władza tych prymitywów w policyjnych mundurach jest absolutna.
            W obecności znajomych zachowali się jak ludzie broniący swego domostwa.
            I chwała im za to.
            Bandyci w policyjnych mundurach muszą mieć respekt przy napadaniu na domostwa
            obywateli.
            • 1stanczyk Bandytyzm kopaczy uformowany na widowiskach 28.07.08, 20:40
              korupcyjnych naszej ligi nazywanej dla smiechu Ekstraklasa, a bedacej w
              rzeczywistosci zbieranina nieudolnej sprzedajanosci niejednokrotnie
              uposledzonych umyslowo kopaczy jak i ich sponsorow i latami wyselekcjonowany
              wulgarnym prymitywnym chamstwem jakie panuje na treningach druzyn ujawnia sie
              coraz czesciej poza stadionami dlatego, ze od lat jest bezkarny.
              Rok w kiciu jest napewno dla nich okresem zbyt krotkim by w swoich ptasich
              mozdzkach zdolali zrozumiec, ze za napasc na funkcjonariusza panstwowego jakim
              jest policjant w wielu krajach odbieraja beztermoinowo licencje zawodnicza co
              jest rownoznaczne z koncem kariery "sportowej".
              Pijanstwo jest okolicznoscia dodatkowo obciazajaca a nie lagodzaca.
              Re: ~~Przeklęty~~ Policyjny~~ Kraj~~
      • Gość: gość Re: Policja zatrzymała Majdana i Świerczewskiego IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.08, 11:09
        gdybyś Ty po pijaku znieważyła funkcjonariusza - rok wczasów
        miałabyś pewny (i nawet cycki by Ci nie pomogły :p)

ale świętym krowom z DyskoPolo zapewne to ujdzie na sucho
        • Gość: xx my polacy to chory naród IP: *.range86-155.btcentralplus.com 28.07.08, 12:56
          mówisz o nich tak jak zapewne pomysleli sobie pier.... policjanci
          "o majdan i swierczerwski najeba..ni , takie gwiazdy? my im tu zaraz pokazemy
          kto tu rzadzi"
          i tak sie wywiazała cała zadyma
          no ze o "zyczliwosci sąsiadów nie wspomne... to samo podejscie
          to ze ktos sobie zaimprezuje na własnej działce wypoczynkowej, w wakacyjny
          weekend, a niedaj boze ktos znany to juz w komunistycznym kraju
          jest nie wybaczalne trrzeba leciec na milicje

zenada maksymalna
          • Gość: baqet Re: my polacy to chory naród IP: *.chello.pl 28.07.08, 13:16
            Gość portalu: xx napisał(a):

> mówisz o nich tak jak zapewne pomysleli sobie pier.... policjanci
            > "o majdan i swierczerwski najeba..ni , takie gwiazdy? my im tu zaraz pokazem
            > y
            > kto tu rzadzi"
            > i tak sie wywiazała cała zadyma
            > no ze o "zyczliwosci sąsiadów nie wspomne... to samo podejscie
            > to ze ktos sobie zaimprezuje na własnej działce wypoczynkowej, w wakacyjny
            > weekend, a niedaj boze ktos znany to juz w komunistycznym kraju
            > jest nie wybaczalne trrzeba leciec na milicje
            >
            > zenada maksymalna

no, bo jakiś debil chce w nocy spać, ja nie wiem gdzie sie tacy rodzą...
            Przecież wiadomo, że w nocy to się chleje, a nie śpi :). I jeśli uważasz, że
            jesteśmy chory m narodem,to tak naprawdę nie obrażasz Polaków, tylko siebie- bo
            przekroczyłeś właśnie granicę głupoty i skrajnego braku zrozumienia dla innych
            • Gość: xx Re: my polacy to chory naród IP: *.range86-155.btcentralplus.com 28.07.08, 13:42
              > przekroczyłeś właśnie granicę głupoty i skrajnego braku zrozumienia dla innych

w druga srtronę tez to działa zauwaz
              wiem ze to do ciebie i tak nie dotrze ,ale ja poruszyłem tutaj trochę inny
              aspekt tego całego wydazenia wcele nie pochwalającv tych piłkarzy.
              w nocy to sie spi ja wiem, ale zrozum ze nie zawsze bo istnieje cos takiego jak
              czas na relaks zabawę spotkanie z przyjaciółmi (tak tak dlaczego nie przy
              piwie, widzisz cos w tym złego? )
              szczególnie gdy jestes na swojej działce nad morzem w weekendowa ciepłą lipcowa
              noc. ja wiem ze "normalni " wtedy spią tylko nie normalini urozmaicają sobie
              zycie przyjemnosciami i zabawa. to jest własnie ten aspekt na który poprzednio
              zwróciłem uwagę, ogólnospołeczną nienawisc do kogos kto czuje troche wolnosci i
              chce sie pobawic... to takie komunistyczne.
              stary ja wiem ze ty w tym czasie spisz ale zrozum innych nikt ci nie chce
              hałasowac we środę w nocy ,rozumiesz ? wiec musisz przyzwolic na hałasy
              przynajmniej w weekend. chyba byłes kiedys na imprezie ,na grilu ,ognisku itp,
              czy wszyscy mówili do siebie szeptem popijajac kolę, ale ja wiem ,to byłes Ty
              tobie wolno tak samo jak i spac w spokoju
              tylko troche zrozumienia jak sam piszesz
              teraz mieszkam na stałe w angli, odkad pamiętam jak zawsze przyjezdzałem tutaj
              za młodu na wakacje w letnie weekendy młodzi starzy ,wszyscy po prostu
              spotykają sie z przyjaciołmi hałasuja pija winko bawią sie i nikt nie ma zadnych
              pretensji, ok moge z.. sąsiada ze chcę spac, bo
              jestem zmeczony po całym tygodniu, ale go nie zjebię bo rozumiem jego pobudki i
              tyle.w angli nie ma ciszy nocnej, jak ci przeszkadza hałas mozesz pójsc
              porozmawiac z sasiadem jak wezwiesz policję to oni pojdą poprosic tego kogos o
              zachowywanie sie ciszej,ale nie maja prawa mu tego nakazac, bo to jest normalny
              kraj, w którym przestrzega sie zasady nie czyn tego co tobie niemiłe,a nie
              jakichs chorych komunistycznych przepisów
              w polsce jedynie, jest problem jak ktos chce sobie dac troche luzu, i o tym
              napisałem
              zauwaz ze w artykule nie jest napisane ze oni tak bardzo przeszkadzali
              sasiadom,a byłoby gdyby zrobili cos złego po prostu byli głosno i nazywali sie
              swierczewski i majdan,i to wystarczyło zeby skorzystac ze swojej chwilowej
              władzy i wezwac policję
              i to jest własnie chore
              narazie
              • milet_z_sedesu Re: zabawa nie polega na chlaniu, darciu ryja 28.07.08, 15:00
                i rzyganiu. Jezeli takie zachowanie jest dla ciebie norma to ja wole
                nie byc normalny (wedlug twoich standardow)
                • Gość: xxx Re: zabawa nie polega na chlaniu, darciu ryja IP: *.range86-155.btcentralplus.com 28.07.08, 15:07
                  kto mówi o darciu mordy i rzyganiu
                  a poprzez "chlanie" to juz wogóle nie wiem co masz na mysli
                  zapomniałes jeszcze o sraniu pod krzakiem strzelaniu z pistoletów na wiwat i
                  kopulowaniu w krzakach sasiada

kazda impreza jest głosna, im wiecej ludzi tym wiekszy hałas
                  gdzie ty zyjesz człowieku i napisz jakie sa twoje standarty imprezy
                  w ogródku
                  troche obiektywizmu by ci sie przydało bo sie zacietrzewiłes za bardzo

ps>: ty nigdy nie rzygałes
                  • Gość: xxx Re: zabawa nie polega na chlaniu, darciu ryja IP: *.range86-155.btcentralplus.com 28.07.08, 15:17
                    PS2: o takim własnie podejsciu polaków do imprze prywatek grilów ognisk itp
                    pisałem , jakie ty prezentujesz
                    impreza to dla ciebie od rau rzyganie chlanie darcie ryja
                    sodoma gomora be be dzicz
                    gdzie wy ludzie zyjecie? praca dom praca spac dom sniadanie praca spac
                    pieniadze, praca zarabiac spac
                    to cały ty
                    • milet_z_sedesu Re: zabawa nie polega na chlaniu, darciu ryja 28.07.08, 15:57
                      Gość portalu: xxx napisał(a):

> PS2: o takim własnie podejsciu polaków do imprze prywatek grilów
                      ognisk itp
                      > pisałem , jakie ty prezentujesz
                      > impreza to dla ciebie od rau rzyganie chlanie darcie ryja
                      > sodoma gomora be be dzicz

Niestety chlanie i darcie ryja to standard. O ile chlanie jest mi
                      obojetne to darcie ryja (lub jak wolisz przekrzykiwanie sie)
                      obojetne mi nie jest.

> gdzie wy ludzie zyjecie? praca dom praca spac dom sniadanie praca
                      spac
                      > pieniadze, praca zarabiac spac
                      > to cały ty

Skad wiesz? Tym niemniej preferuje inne sposoby spedzania wolnego
                      czasu. Tu jestem bardzo nietypowym Polakiem. Preferuje aktywnosc
                      fizyczna, ktora nie polega na dzwiganiu kieliszka lub butelki z
                      piwem.

Aby zaspokoic twoja ciekawosc zdarzylo mi sie porzygac. Ostatecznie
                      nie jestem sw. Franciszkiem z Asyzu. I tego sie teraz wstydze (nie
                      chodzi tu o bycie sw. Franciszkiem z Asyzu)
                      I to by bylo na tyle.
              • Gość: q Re: my polacy to chory naród IP: *.chello.pl 28.07.08, 15:16
                No, ale wybacz: granicą Twojej wolności jest moja wolność i vice versa. Masz
                prawo się bawić i robić co tylko chcesz, ale pod warunkiem, że nie jest to coś
                dokuczliwego dla mnie. Żadną radością jest wysłuchiwanie, jak jakiś debil drze
                się przez pół nocy. Wyobraź sobie, że masz dziecko, które z tego powodu będzie
                Ci płakało całą noc i z tego powodu się nie wyśpisz, co będzie z kolei przyczyną
                zepsutej soboty (po całym tygodniu ciężkiej pracy). Dlaczego mam ponosić
                jakiekolwiek konsekwencje tego, że ktoś drze ryja na cały głos, bo ja tego nie
                rozumiem?
                • Gość: xx Re: my polacy to chory naród IP: *.range86-155.btcentralplus.com 28.07.08, 15:33
                  czyli nie bawic sie, nie imprezowac itp.?
                  wydaje mi sie ze napisałem wyraznie o tym zeby byc elastycznym w OBIE strony, do
                  goscia który twierdził ze impreza towarzyska jest ogólnie be

• milet_z_sedesu Re: my polacy to chory naród 28.07.08, 15:58

> czyli nie bawic sie, nie imprezowac itp.?
                    > wydaje mi sie ze napisałem wyraznie o tym zeby byc elastycznym w
                    OBIE strony, d
                    > o
                    > goscia który twierdził ze impreza towarzyska jest ogólnie be
                    >
                    Oczywiscie ze bawic sie i imprezowac ale nie aklocac prwa do ciszy
                    innych osob.
                    Notorycznie mylisz imprezowanie z darciem ryja. Uwierz mi, mozna
                    inaczej.
              • trasat Re: my polacy to chory naród 28.07.08, 18:22
                W całej Europie tylko Polacy mają taki nocny sposób spędzania czasu.
                Gdy podróżuję po innych krajach, to unikam Polaków, bo to jedyni,
                którzy w nocy "bawią się' krzycząc pijać i szarpiąc się. W Europie
                zachodniej patrzą na takich jak na dzikusów.
                • Gość: ziuk Re: my polacy to chory naród IP: *.toya.net.pl 28.07.08, 18:27
                  ja "naszych" unikam nie tylko w europie ale i na innych kontynentach
                • Gość: AniemcyIbrytole? Re: my polacy to chory naród IP: *.gla.ac.uk 28.07.08, 22:16
                  Tresc Twojego maila wskazuje, ze chyba jednak nie podrozujesz, bo
                  bys nie pisal takich bzdur. Jest jeszcze inna mozliwosc,
                  zatrzymujesz sie w hotelach pieciogwiazdkowych, a kraje poznajesz
                  przez szybe klimatyzowanego autokaru przemierzajac trasy
                  turystyczne, co nie ma wiele wspolnego z poznawaniem innych nacji i
                  nie uprawnia do autorytatywnego wypowiadania sie na temat sposobow
                  imprezowania. Ale kazdy pretekst jest dobry, by dokopac Polakom.
          • Gość: Wisełka Re: my polacy to chory naród IP: 80.50.54.* 28.07.08, 14:36
            Co Ty pierdzielisz????A co piłkarzyki bez krzty inteligencji mogą
            wszystko???Powinni Im przyje*ać po 5 lat w zawiasach za zniewagę,oraz za pobicie
            funkcjonariuszy na służbie.Pierdzielone święte krowy myślą że są nie do
            ruszenia.Szary Kowalski otrzymałby wyrok i taka jest prawda.
            • Gość: xx Re: my polacy to chory naród IP: *.range86-155.btcentralplus.com 28.07.08, 15:02
              obejzyj sobie wypowiedz policjanta i wyciagnij wnioski.
              nikt nie został pobity. policjanci przybyli interweniowac w sprawie zakłócenia
              ciszy nocnej.w takim przypadku procedura jest taka ze policja grzecznie upomina
              za pierwszym razem(wiem bo byłem studentem).najwidoczniej policjanci nie
              wykazali sie cierpliwoscią do człowieka w stanie nietrzezwym ja napisałem
              widocznie swierczeski albo majdan zaczeli cwaniakowac( za to sie nie zamyka)
              wiec policjanci postanowili pokazac "cwaniakom" kto tu rzadzi i wszczeli
              procedure aresztowania ,wtedy doszło do szamotaniny i policjanci wezwali posiłki,
              1 szamotanina podczas aresztowania to nie pobicie
              2 policjanci zachowali sie bardzo nie profesjonalnie poniewaz powinni zachowywac
              sie łagodnie w sytuacji kiedy nic wielkiego sie nie dzieje,czyli np jak jakis
              tam swierczeski cwaniakuje i np bluzga
              policjant to nie szeryf tylko funkcjopnariusz publiczny
              czasy milicji i komuny sie skonczyły,
              pojedz sobie na zachód to zobaczysz jak sie zachowuje policja, pijanego
              człowieka nie poniza ani nie wykorzystuje przewagi tylko spokojnie rozwiązuje
              problem
              jesli cos konkretnego zrobili by ci piłkiarze np rzucili sie do bicia
              dziennikarze by to napisali,

zawisc i zxazdrosc przez ciebie przemawia,zal ze za pseudonim obrałes sobie
              nazwę mojej druzyny
              w poprzednim poscie nie broniłem wcale piłkarzy ,tylko chciałem zwrócic uwagę na
              ludzka zawisc ( która tez prezentujesz) która doprowadza do
              takich saytuacji w tym moze mnie troche poniosło choc starałem sie obiektywnie
              przedstawic mój punkt widzenia na temat takich "interwencji" policji w polsce
              • Gość: Wisełka Re: my polacy to chory naród IP: 80.50.54.* 28.07.08, 15:08
                Obiektywnie???Ty jesteś człowieku zdrowo pokopany.Choćby twierdząc że
                policjantów nie pobito.Zakłócali ciszę nocną,to wystarczy.Gdyby nie byli
                agresywni skończyło by się na ostrzeżeniu(wiem bo sam tak miałem).Musieli
                cwaniakować i udawać wielkich chojraków to mają za swoje.Proste jak
                2+2=4.Pozatym wali mnie to komu kibicujesz,masz proste podejście do tematu typu
                "każdemu można zaimprezować".Ku*wa totalne dno.Można ale w miarę rozsądku.
                • Gość: Dellik Re: my polacy to chory naród IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.08, 15:14
                  Pozwolę sobie wtrącić się do Waszej rozmowy. Wiele razy byłem świadkiem
                  interwencji związanych z zakłócaniem ciszy nocnej (studia to piękne czasy :)).
                  Nigdy policjanci nie wykazywali agresji, dla nich takie interwencje to czysta
                  formalność: Prosimy trochę ciszej, bo sąsiedzi mają uwagi. I koniec, grzecznie,
                  rzeczowo i na temat. Jeżeli przyjechaliby drugi raz mogłoby być różnie. W każdym
                  razie, skoro rozpoczęli procedurę aresztowania, to nie dlatego że tak im się
                  zachciało tylko musieli mieć podstawy. Moim zdaniem piłkarze wyszli z pozycji
                  siły pijanego=znanego=chojraka. Zamknęli ich, i dobrze bo zasłużyli.
                  A w Polsce w weekendy sąsiedzi dają się wyszaleć, nie ma z tym kłopotu. Komuny
                  już tu dawno nie ma :)
                  • Gość: Wisełka Re: my polacy to chory naród IP: 80.50.54.* 28.07.08, 15:19
                    Bardzo rozsądna odpowiedz.I nie dlatego że w pewnym sensie zgodna z moją
                    opinią.Po prostu tak jest jak piszesz.Grzecznie zwracają uwagę(nawet wskazując
                    niezadowolonego sąsiada :))i to wszystko.A panowie piłkarze uznali że są wielcy
                    zafifolokowali i Im się dostało.Tyle.Pozdro.
                    • Gość: xx Re: my polacy to chory naród IP: *.range86-155.btcentralplus.com 28.07.08, 15:29
                      no widzisz jak ty bys był policjantem to by nie było tak grzecznie...
                      patrz swoje wypowiedzi
                  • Gość: xxx Re: my polacy to chory naród IP: *.range86-155.btcentralplus.com 28.07.08, 15:27
                    masz w pełni racje,mnie za bardzo uniosło chamstwo w stosunku do mnie, tego
                    który odpisał na mojego posta i żle to ująłem
                    chodziło mi w pierwszym poscie o to ze BYC MOZE było tak
                    ze wszystko wyszło z tego powodu ,ze znani goscie robią sobie impreze i ludzka
                    zawisc(potwierdzeniem której jest wiekszosc postów) doprowadziła do całej
                    sytuacji czy to sąsiadów czy policji
                    po przeczytaniu wiekszosci postów zauwazyłem taką tendencję w polakach,zeby
                    dokopac znanemu czy bogatrzemu bo cwaniak i ze sobie beztrosko imprezuje ,a to
                    najwiekszy grzech (imprezowanie)
                    dlatego tak napisałem
                    • Gość: Wisełka Re: my polacy to chory naród IP: 80.50.54.* 28.07.08, 15:34
                      Słuchaj,nieważne kto ma rację.ważne aby prawo tyczyło się każdego.Nie jest tak
                      jak piszesz że czegoś Im zazdroszczę.Wystarcza mi to co mam i wcale nie narzekam
                      że jest mi zle.Ale jeżeli ktoś podnosi rękę na stróżów prawa to jest
                      przestępstwo i Ty czy Ja poszlibyśmy za to siedzieć,tymczasem rzeczowi piłkarze
                      zapewne wymkną się pomiędzy palcami Temidzie.Rozumiesz???I gdzie tutaj
                      sprawiedliwość????
                      • Gość: xx Re: my polacy to chory naród IP: *.range86-155.btcentralplus.com 28.07.08, 15:46
                        raczej widac ze zostaną publicznie zlinczowani za to nie są tacy jak Ty i ja
                        tylko, nieroby piłkarze

pare lat temu w zadymie pod krakowskim stadionem w meczu z lechem obrazen od
                        uderzen siekiera doznało 3 policjantów,
                        nikt nie poswzedł za to siedziec

• Gość: Wisełka Re: my polacy to chory naród IP: 80.50.54.* 28.07.08, 15:52
                          Tak się składa że tam byłem i winnych nie było tylko z powodu braku
                          podejrzanych.Po prostu ich nie znalezli,gdyby byli ciupka jak nic.Kapujesz????W
                          ogóle jakiś luzny kolo z Ciebie skoro ciszę nocną masz w dup*e.Ja naruszałem
                          ciszę nocną wiele razy i zrozum to chłopie że policja reaguje nad wyraz
                          spokojnie.To "wielcy"piłkarze zapewne chcieli pokazać swoje Ja.
                          • Gość: xx Re: my polacy to chory naród IP: *.range86-155.btcentralplus.com 28.07.08, 15:56
                            byc moze...
                            wg mnie to byli "wielcy" policjanci... :)

dobra konczmy to, pozdrowienia dla krakowa
                  • Gość: xyz Re: my polacy to chory naród IP: *.toya.net.pl 28.07.08, 15:31
                    XX-owi tego nie wytłumaczysz bo on jest z tych co mieszkają w
                    " Angliii " i wie najlepiej jak być powinno
                    • Gość: xx Re: my polacy to chory naród IP: *.range86-155.btcentralplus.com 28.07.08, 15:35
                      dlatego nie mieszkam w Polsce
                      bo tam tacy jak ty wiedzą najlepiej jak byc powinno...
                      i co mam robic o 1 w nocy
                      • Gość: xyz Re: my polacy to chory naród IP: *.toya.net.pl 28.07.08, 15:44
                        XX skąd u ciebie ta typowa polska agresja ( vide Majdan & Swierczewski) na moją uwagę co do twoich wywodów, wyluzuj w angielskim stylu przeciesz tam mieszkasz,wiecej poczucia humoru
                        • Gość: Wisełka Re: my polacy to chory naród IP: 80.50.54.* 28.07.08, 15:46
                          Tego mu nie przetłumaczysz bo to imprezowy gość.:))))
                          • Gość: xxx Re: my polacy to chory naród IP: *.range86-155.btcentralplus.com 28.07.08, 15:51
                            przetłumaczył mi ale to było wg mnie bardziej cyniczne niz dowcipne
                        • Gość: xx Re: my polacy to chory naród IP: *.range86-155.btcentralplus.com 28.07.08, 15:49
                          tez by mnie rozsmieszył Twój dowcipny tekst jak byłbym toba
                          za to rozsmieszyła mnie moja nań odpowiedz ,a pewnie Ciebie nie :)
                    • Gość: Wisełka Re: my polacy to chory naród IP: 80.50.54.* 28.07.08, 15:36
                      Gość portalu: xyz napisał(a):

> XX-owi tego nie wytłumaczysz bo on jest z tych co mieszkają w
                      > " Angliii " i wie najlepiej jak być powinno

Hahahahaha,dobre......
                      • Gość: xx Re: my polacy to chory naród IP: *.range86-155.btcentralplus.com 28.07.08, 15:42
                        ja przytoczyłem moje doswiadczenia z innego kraju,
                        ty jako argument uzywasz faktu ze mieszkam w innym kraju
                        geatuluję otwartego umysłu w XXI wieku
              • Gość: ratiio Re: my polacy to chory naród IP: 81.219.116.* 28.07.08, 15:24
                Heheheh nie wiem o jakim zachodzie mówisz ale spróbuj
                przycwaniakowac przed francuzkim policjantem to nawet się nie
                zorientujesz jak bedziesz leżał na glebie z bolącymi żebrami... -
                różne są procedury policyjne w róznych krajach. Szczerze mówiąc mi
                sie nigdy nie zdarzyła taka akcja (a też byłem studentem ;)) zawsze
                kiedy przychodziła policja oni spokojnie rozwiazywali problem
                uciszając impreze ja sie zobowiazywałem że dopilnuje aby było ciszej
                i był spokój - czasem za drugim albo trzecim razem legitymowali
                wszystkich uczestników i to troche chłodziło zapedy do głośnej
                imprezy. W tym wypadku wydaje mi sie że "król życia" jeden z drugim
                po prostu chciał policji pokazać że może wszystko bo gra w piłkę
                nożną :) - więc policja pokazała że wobec prawa wszyscy są równi.
                Biorąc pod uwagę że jeden i drugi mieli już wcześniej problemy z
                powstrzymaniem sie przed użyciem argumentu siły moja wersja wydaje
                sie być bardziej prawdopodobna.
                Podobał mi sie Twój argument z zawiścią - ktoś nie pozwala mi spać
                więc ja jak ostatni zawistnik interweniuje :))))
                • Gość: xx Re: my polacy to chory naród IP: *.range86-155.btcentralplus.com 28.07.08, 15:37
                  uwazasz ze ty masz wieksze prawo do spania niz swierczewski do imprezowania?
                  • Gość: Wisełka Re: my polacy to chory naród IP: 80.50.54.* 28.07.08, 15:44

> uwazasz ze ty masz wieksze prawo do spania niz swierczewski do imprezowania?

Po 22 zawsze.I tyle do Ciebie człowieku o rozświetlonym umyśle.
                    • Gość: xx Re: my polacy to chory naród IP: *.range86-155.btcentralplus.com 28.07.08, 15:54
                      wg starego komunistycznego zarzadzenia
                      w 81 roku ,spałoby ci sie jeszcze lepiej wiedząc ze na ulicy nikt sie po 22 nie
                      pałęta i czołgi na winklach
                      wolnosc jest w konstytucji zapisana a nie w jakichs zarzadzeniach

>I tyle do Ciebie człowieku o rozświetlonym umyśle.
                      • Gość: Wisełka Re: my polacy to chory naród IP: 80.50.54.* 28.07.08, 16:01
                        Powiedz mi czy jesteś taki tępy czy nie potrafisz tego zrozumieć?Naruszenie dóbr
                        osobistych,tak to się nazywa w tym przypadku.Jeśli mi nie odpowiada zachowanie
                        sąsiada po 22 mam prawo powiadomić odpowiednie organa.Kapujesz móżdżku??Zrozum
                        to wreszcie że nie Ty jesteś najważniejszy,Twoi sąsiedzi również są ważni.Mają
                        wpływ na to co możesz w danym okresie czasu.Baranie....
                        • Gość: xxx Re: my polacy to chory naród IP: *.range86-155.btcentralplus.com 28.07.08, 16:10
                          takie jest własnie typowe podejscie do zrozumienia swobód obywatelskich

woi sąsiedzi również są ważni.Mają
                          > wpływ na to co możesz w danym okresie czasu.Baranie....

cała twoja wypowiedz swiadczy o tym co cały czas pisałerm a mianowice do
                          komunistycznego wychowania,donosicielstwa, patrzenia innym na rece,niecheci
                          zrozumienia indywidualnosci innego człowieka i jego potrzeb, patrzenia sie przez
                          pryzmat poprawnosci społecznej

nie chce mi sie z toba gadac...

jestem wg ciebie baranem, nie oczekiwałbym od takiego ciasnego umysłu niczego
                          wiecej
                          • Gość: Wisełka Re: my polacy to chory naród IP: 80.50.54.* 28.07.08, 16:16
                            I nie oczekuj pustaku niczego więcej....rzygam na takich jak ty.Z małej ponieważ
                            brak mi dla ciebie szacunku.Skoro ty nie szanujesz innych podobnie jesteś
                            traktowany.Poza tym reprezentujesz totalne pustogłowie nie warte dalszej
                            konwersacji.....
                            • Gość: xx Re: my polacy to chory naród IP: *.range86-155.btcentralplus.com 28.07.08, 16:31
                              własnie udowodniłes ze jak ktos mysli pod innym kątem niz ty, nie potrafisz go
                              zrozumiec ,tylko przestajesz go szanowac.
                              nie bede sie rozwodził o czym to świadczy.
                              gdzie ja ci napisałem ze innych nie szanuje? twierdzeniem ze rozumiem kogos kto
                              ma prawo sobie posiedziec w weekend z przyjaciółmi przy grilu i piwie do 2 w nocy?

smieszny jestes chłopcze,z tymi swoimi próbami obrazenia mnie

• Gość: Wisełka Re: my polacy to chory naród IP: 80.50.54.* 28.07.08, 16:42
                                Po pierwsze nie "próbuję" cię obrazić lecz notorycznie to robię.Po drugie jak
                                widać spływa to po tobie jak po kaczce,po trzecie jeśli sąsiadowi który rano
                                musi wstać do pracy twoje zachowanie o 2 w nocy nie odpowiada ma prawo wziąć cię
                                za dupe czy ci się to podoba czy nie.I gnij już w tej GB i nie zawracaj mi
                                głowy,bo marnuję na ciebie mój cenny czas.
                              • Gość: asga Ciekawe co bedziesz mowil IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.08, 20:35
                                jak bedziesz mial polroczne dziecko , ktoremu nie da spac taka imprezka...
                                Nie msz wyobrazni, a co za tym idzie takze i rozumu :P
                          • Gość: ssh Re: my polacy to chory naród IP: *.telpol.net.pl 28.07.08, 17:32
                            O! "Oświecony"! ty chyba nie rozumiesz jednej rzeczy: demokratyczna wolność polega na tym że inni są takimi samymi ludźmi jak ty i mają pewne prawa i wolności których granicą są prawa i wolności innych równych im ludzi. poczytaj sobie konstytucję rp, fajna lektura i napisana całkiem przyzwoitym i zrozumiałym, logicznym językiem.
                            Jak ty cenisz prawo do "imprezowania" jednych bardziej niż prawo do spokoju po 22 innych to jesteś skończonym kretynem.
                          • Gość: xyz Re: my polacy to chory naród IP: *.toya.net.pl 28.07.08, 18:07
                            daleki jestem od nazywania cię baranem jak czynią to inni uczestnicy forum wyprowadzeni z równowagi ale twoje wywody zaczynają coraz bardziej odbiegać od tematu i odzwierciedlać twoje osobiste komplesky. Fakty, ktore znamy, to :
                            1. Wezwano na interwencję policję bo ktoś zakłócał porządek,
                            2. Policja przyjechała i okazalo sie, że byli to m.in. dwaj znani
                            piłkarze pod wpływem alkoholu,
                            3. Piłkarze nie zareagowali na pouczenia i czynnie zaatakowali
                            policjantów dlatego zostali zatrzymani, sprawa w toku.
                            Z twoich postów mozna by wysnuć taki obraz, że to jakiś zakomplekisony kibic doniośł na piłkarzy, a ta parszywa polska policja (oczywiscie wg. ciebie kazda policja inna niz polska zachowuje sie jak kelnerzy w Ritz-u) zamknęła Bogu ducha winnego Radosława & Company. Podajesz, że mieszkasz w UK więc zadami ci pytanie: What is the nature of your problem buddy? Maybe you'd better change your dealer.
                          • trasat Re: my polacy to chory naród 28.07.08, 18:28
                            Gość portalu: xxx napisał(a):

> takie jest własnie typowe podejscie do zrozumienia swobód
                            obywatelskich
                            >
                            > woi sąsiedzi również są ważni.Mają
                            > > wpływ na to co możesz w danym okresie czasu.Baranie....
                            >
                            > cała twoja wypowiedz swiadczy o tym co cały czas pisałerm a
                            mianowice do
                            > komunistycznego wychowania,donosicielstwa, patrzenia innym na
                            rece,niecheci
                            > zrozumienia indywidualnosci innego człowieka i jego potrzeb,
                            patrzenia sie prze
                            > z
                            > pryzmat poprawnosci społecznej
                            >
                            > nie chce mi sie z toba gadac...
                            >
                            > jestem wg ciebie baranem, nie oczekiwałbym od takiego ciasnego
                            umysłu niczego
                            > wiecej
                            To nie ma nic wspolnego z omunistycznym wychowaniem. Tak zachwuje
                            się cała cywilizowana Europa. W tych krajach wieczorem ludzie
                            zachowują się kulturalnie, chyba że trafią się Polacy, to trzeba od
                            nich uciekać, bo wstyd że zaliczą nas do tej ch0łoty.
                  • tiges_wiz Re: my polacy to chory naród 28.07.08, 17:41
                    Art. 51. § 1. (56) Kto krzykiem, hałasem, alarmem lub innym wybrykiem zakłóca
                    spokój, porządek publiczny, spoczynek nocny albo wywołuje zgorszenie w miejscu
                    publicznym,
                    podlega karze aresztu, ograniczenia wolności albo grzywny.
                    § 2. Jeżeli czyn określony w § 1 ma charakter chuligański lub sprawca dopuszcza
                    się go, będąc pod wpływem alkoholu,
                    podlega karze aresztu, ograniczenia wolności albo grzywny.
                    § 3. Podżeganie i pomocnictwo są karalne.

masz jakies jeszcze pytania?
                • Gość: ck. Re: my polacy to chory naród IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.08, 17:49
                  O kulturze piłkarza Świerczewskiego dużo mogłyby opowiedzieć kelnerki z pwenej kieleckiej resteuracji,w której zresztą też przystartował do bicia szefa knajpy proszącego o kulturalne zachowanie.Jakoś bardziej przekonuje mnie wersja policji niż nadźganych piłkarzy.
        • wacikowa Re: Policja zatrzymała Majdana i Świerczewskiego 28.07.08, 13:34
          Z tymi cyckami to nie byłabym taka pewna:P:>
    • Gość: gruby Policja zatrzymała Majdana i Świerczewskiego IP: 85.222.86.* 28.07.08, 10:04
      hehehehehheheh zaczes w kiciu hehehehe
      • Gość: zubi Re: Policja zatrzymała Majdana i Świerczewskiego IP: *.toya.net.pl 28.07.08, 10:08
        nie zaczes tylko zaczeska, nawiasem mowiąc widziałem ostatnio w TV Szpakowskiego, który swoją juz zlikwidował, moze tera kolej na Radzia
        • 12.12a1 Re: Policja zatrzymała Majdana i Świerczewskiego 28.07.08, 10:12
          To się fachowo nazywa pożyczka.
      • Gość: Ben Hauer Doda ratuj!!! IP: *.ip.netia.com.pl 28.07.08, 10:08

Hejkum kejkum DODA ratuj!
    • 0o1 Re: Policja zatrzymała Majdana i Świerczewskiego 28.07.08, 10:06
      zatrzymano ich w Mielnie w nocy z niedzieli na poniedziałek
    • 12.12a1 Policja zatrzymała Majdana i Świerczewskiego 28.07.08, 10:09
      No i kto winny temu? Trybunał Arbitrażowy,bo gdyby liga rozpoczęła się w
      terminie chłopakom nie biłoby w dekiel.
    • Gość: rupi Policja zatrzymała Majdana i Świerczewskiego IP: *.aster.pl 28.07.08, 10:16
      "Radosław Majdan to min. były gracz szczecińskiej Pogoni, Wisły Kraków oraz
      klubów tureckich. Swojego czasu pobił dziennikarza "Faktu"

Ostrożnie z takimi stwierdzeniami bo sąd był innego zdania i Radzio może
      jeszcze odszkodowania za szkalowanie dobrego imienia zażądać ;)))
      • Gość: rob Re: Policja zatrzymała Majdana i Świerczewskiego IP: *.icpnet.pl 28.07.08, 16:18
        sam bym pobił dziennikarza Faktu ale jakoś żaden się nie nawija :((
    • energ Policja zatrzymała Majdana i Świerczewskiego 28.07.08, 10:19
      No to panowie z GW mają chyba grube portfele, skoro piszą, że Radek pobił
      dziennikarza. Sprawa ta zakończyła się wyrokiem korzystnym dla piłkarza.
      • Gość: Dr Yamak Re: Policja zatrzymała Majdana i Świerczewskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.08, 10:48
        Piszą, że został OSKARŻONY o taki czyn, a to różnica
      • serfing Re: Policja zatrzymała Majdana i Świerczewskiego 28.07.08, 11:01
        Nie napisali ze pobil tylko cyt.Został oskarżony o pobicie dziennikarza "Faktu",
        ale sąd go uniewinnił.Wiec czytacv ze zrozumieniem,a teraz tych pseudopilkarzy
        do paki na rok minimum
        • energ Re: Policja zatrzymała Majdana i Świerczewskiego 28.07.08, 13:26
          O 10:19 jaki pisałem post stało jak byk, że "pobił dziennikarza" - po prostu
          szybciutko zmienili zawartość artykułu. W sumie szkoda, że zwróciłem na to
          uwagę, pewnie jutro byłoby to w druku.
          • Gość: zzz widzicie "mondrzy" jakie z was jelenie? IP: 151.204.99.* 28.07.08, 18:30
            apelujecie o poziom, a sami wylapujecie wszystkie bledy. Ludzka natura sprawia,
            ze korekta jest niepotrzebna.
      • Gość: wujek Re: Policja zatrzymała Majdana i Świerczewskiego IP: *.nokia.com 28.07.08, 14:34
        czytaj ze zrozumieniem
        • energ Re: Policja zatrzymała Majdana i Świerczewskiego 28.07.08, 15:05
          Wujku, zanim napiszesz przeczytaj cały wątek.
          Napisałem jasno, że w pierwszej wersji artykułu znalazło się stwierdzenie jakoby
          Radek pobił dziennikarza.
      • kupon.0 Re: Policja zatrzymała Majdana i Świerczewskiego 28.07.08, 17:24
        naucz sie czytac pisze ze byl oskarzony a nie ze pobil
    • milet_z_sedesu narabali sie i darli ryje, prymitywy 28.07.08, 10:27
    • Gość: bor Policja zatrzymała Majdana i Świerczewskiego IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.08, 10:29
      "Piłkarze siedzą w policyjnej izbie zatrzymań w Koszalinie. "

Siedzą? A może, k..wa, leżą albo stoją? "Przebywają"? "Znajdują się"?
      • albrecht_kalb Re: Policja zatrzymała Majdana i Świerczewskiego 28.07.08, 12:20
        No tak "siedzą". I w trójkę pobili, a nie "działając wspólnie i w porozumieniu" :P
        • Gość: Wisełka Re: Policja zatrzymała Majdana i Świerczewskiego IP: 80.50.54.* 28.07.08, 14:43
          albrecht_kalb napisał:

> No tak "siedzą". I w trójkę pobili, a nie "działając wspólnie i w porozumieniu"
          > :P

Hahahahahaha,bardzo trafna uwaga.:)Hahahaha.
        • Gość: bor Re: Policja zatrzymała Majdana i Świerczewskiego IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.08, 16:08
          Cóż, chyba nie do końca udało się nam zrozumieć. Ja mam na myśli pewną
          staranność językową, która - zawsze mi się wydawało - powinna cechować tego typu
          notki dziennikarskie. "Siedzą" to, w tym wypadku, kolokwializm, natomiast
          "działając wspólnie i w porozumieniu" to język specjalistyczny (albo jego
          karykatura). Skoro "siedzą" to może jeszcze "bo próbowali gliniarzom po mordach
          natrzepać", co? ;)
          • Gość: Wisełka Re: Policja zatrzymała Majdana i Świerczewskiego IP: 80.50.54.* 28.07.08, 16:22
            I dlatego trafna uwaga,więc nie wiem w czym problem.:)Po prostu pokazałeś
            "rzetelność" pismaków.
    • Gość: do Policja zatrzymała Majdana i Świerczewskiego IP: *.chello.pl 28.07.08, 10:56
      jacy płkarze tacy kibice, jacy kibice tacy prezesi, jacy prezesi itd.
      niezłe kółko.
      stan naszego zrozpaczonego społeczeństwa, tylko najeba(c) się,
      zwyzywać, pobić.
      sflaczale p!
    • abuk111 Policja zatrzymała Majdana i Świerczewskiego 28.07.08, 10:58
      1,5 Promila??

Panowie szlifują forme na rozpoczęcie Ekstraklasy ;-)
      • Gość: człek Re: Policja zatrzymała Majdana i Świerczewskiego IP: *.pke.pl 28.07.08, 11:04
        zwykły kibic, człowiek juz by siedział miał sąd 24 godzinny lub z
        obawy mataczenia siedziałby 3 miechy.
        A tu prosze sa swiadkowie, ofiary (choć ich akurat nie załuje) i co
        będzie?
    • fnc Swir to swir 28.07.08, 11:07
      A pouczal Leo - tak samo balowali u sp. Ledwonia na chacie :( Kto byl w Austrii
      ten wie, co tam sie dzialo. A pozniej szczekali - niech sobie przypomna libacje1
    • Gość: kornik Wszystko to ukartowane przez Dode i zrobione.... IP: 83.238.13.* 28.07.08, 11:07

...na poklask, żeby tylko się z prasie pokazać i żeby ludzie gadali.
    • guru133 Oto obraz polskiej piłki nożnej. 28.07.08, 11:21
      Chuligani piłkarze, chuligani kibole, arogancki prezes na czele
      PZPN, skorumpowani sędziowie i działacze. Trudno więc nie zadać
      pytania: "Komu potrzebny jest ten dom publiczny?"
      • Gość: Id Re: Oto obraz polskiej piłki nożnej. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 11:28
        całe szczęście, że "kibice" internetowi już są na światowym poziomie.
      • Gość: error Re: Oto obraz polskiej piłki nożnej. IP: *.torun.mm.pl 28.07.08, 12:24
        > Chuligani piłkarze, chuligani kibole, arogancki prezes na czele
        > PZPN, skorumpowani sędziowie i działacze. Trudno więc nie zadać
        > pytania: "Komu potrzebny jest ten dom publiczny?"

mnie jest potrzebny. nie jest to najlepsza liga na świecie ale jest nasza, pod
        bokiem i zawsze można na meczyk skoczyć. trzeba tylko troszkę się zdystansować i
        cały ten rozpie..traktować jak normalny element rozgrywek, jak dodatkową
        atrakcję. byłeś chociaż raz w życiu na stadionie? czy twoje kibicowanie
        ogranicza się tylko do finału ligi mistrzów i meczów polski na euro/mś?
        • Gość: Wisełka Re: Oto obraz polskiej piłki nożnej. IP: 80.50.54.* 28.07.08, 14:51
          > mnie jest potrzebny. nie jest to najlepsza liga na świecie ale jest nasza, pod
          > bokiem i zawsze można na meczyk skoczyć. trzeba tylko troszkę się zdystansować
          > i
          > cały ten rozpie..traktować jak normalny element rozgrywek, jak dodatkową
          > atrakcję. byłeś chociaż raz w życiu na stadionie? czy twoje kibicowanie
          > ogranicza się tylko do finału ligi mistrzów i meczów polski na euro/mś?

Hahahahaha,jasne,najlepiej na nic nie zwracać uwagi i kibicować.Następny baran
          który widząc bijących babcie udaje że nic nie widzi.Hahahahahaha.Byłem zapewne
          na dwa razy tylu meczach co Ty,wiem jak jest na stadionach więc nie pierr....że
          jest tak kolorowo.Jedyne z czym się zgodzę to to że rzeczywiście liga to liga i
          każdy czeka na jej rozpoczęcie.
          • Gość: error Re: Oto obraz polskiej piłki nożnej. IP: *.torun.mm.pl 28.07.08, 21:16
            > Hahahahaha,jasne,najlepiej na nic nie zwracać uwagi i kibicować.Następny baran
            > który widząc bijących babcie udaje że nic nie widzi.Hahahahahaha.Byłem zapewne
            > na dwa razy tylu meczach co Ty,wiem jak jest na stadionach więc nie pierr....że
            > jest tak kolorowo.

błaźnie naucz się czytać. czy ja napisałem, że jest kolorowo, i że nie zauważam
            całego syfu? traktuję to po prostu jak element rozgrywek, jak błędy sędziego,
            albo nagłą śnieżycę która przerywa mecz. nie oznacza to, że mi się to podoba i
            to pochwalam, nie przykładam do tego ręki. proszę geniuszu, oświeć mnie co mam
            zrobić jako kibic by to zmienić? podpalić się na stadionie? przestać chodzić na
            mecze? kupić karabin maszynowy i skrzynkę granatów? a co ty robisz jak widzisz
            "bijących babcie" ?(rozumiem, że masz tu na myśli chuliganów na stadionie - ja
            się z czymś takim nie spotkałem, bo bezmózgi leją się między sobą - chyba, że to
            metafora, której nie zrozumiałem, bo jak napisałeś jestem baranem). pozostaje
            tylko przywyknąć
            • Gość: Wisełka Re: Oto obraz polskiej piłki nożnej. IP: 80.50.54.* 28.07.08, 21:43
              Cały ten rozpier*ol traktować jako element rozgrywki.Tutaj się ku*wa błaznie
              utopiłeś.Masz na coś wpływ to staraj się wpłynąć a nie stać z boku jak za
              przeproszeniem ostatnia ci*a.Rozumiesz do czego piję???Czy dalej Ci ciężko
              przetworzyć info???Być kibicem nie oznacza zgadzać się ze wszystkim,zawsze mogę
              zademonstrować swoje aluzje,zresztą tak robię z kumplami.Coś nie pasuje otwarcie
              na cały głos mówimy że mamy to gdzieś.Proste.
              • Gość: error Re: Oto obraz polskiej piłki nożnej. IP: *.torun.mm.pl 29.07.08, 12:42
                po pierwsze nie wiem jak można demonstrować aluzję? można ją ewentualnie
                wypowiedzieć - zresztą nie ważne. skutki waszego "demonstrowania aluzji" są po
                prostu porażające. nie ma już korupcji, brutalnych fauli, błędów sędziego,
                kibice się nie biją i wcale nie śpiewają już jeb.ć pzpn! faktycznie za twoim
                przykładem też wytoczę walkę złu na stadionach. brawo bohaterze!
            • Gość: Wisełka Re: Oto obraz polskiej piłki nożnej. IP: 80.50.54.* 28.07.08, 21:46
              Poza tym jak w taki sposób traktujesz futbol i mecze to lepiej spier*alaj ze
              stadionu,pikniku.
              • Gość: error Re: Oto obraz polskiej piłki nożnej. IP: *.torun.mm.pl 29.07.08, 12:52
                stadiony są dla wszystkich - to raz
                według "podziału" jaki ja znam kibice dzielą się na chuliganów, ultrasów i
                pikników. no więc według tego faktycznie jestem piknikiem, bo jestem kibicem
                piłki nożnej, a nie konkretnej drużyny i jak mam tylko możliwość to bywam na
                stadionach wszystkich polskich klas rozgrywkowych, co oznacza że nie będę się
                bił za żadną drużynę ani darł ryja i skakał po krzesełkach (nie jest to krytyka
                ultrasów, bo uważam że są potrzebni) - to dwa
      • Gość: baqet Re: Oto obraz polskiej piłki nożnej. IP: *.chello.pl 28.07.08, 13:13
        Odpowiadam- mi jest potrzebny. A taka ocena polskiej piłki wskazuje, że guru123
        ma kontakt z nią raczej zerowy i opowiada głupoty, powielając tylko idiotyczne
        stereotypy
        • Gość: Wisełka Re: Oto obraz polskiej piłki nożnej. IP: 80.50.54.* 28.07.08, 14:55
          Gość portalu: baqet napisał(a):

> Odpowiadam- mi jest potrzebny. A taka ocena polskiej piłki wskazuje, że guru123
          > ma kontakt z nią raczej zerowy i opowiada głupoty, powielając tylko idiotyczne
          > stereotypy

Głupoty to kolego Ty kminisz i to okrutne.Jasnym jest to że polska liga to
          dno,tak samo jasnym jest to że dno aczkolwiek nasze i lubiane.Nie popieram tego
          co się dzieje w polskiej piłce ale ją kocham bo jest nasza.Poza tym co nazywasz
          stereotypem???Prawdę o naszym futbolu???Oj,żal....tylko żal.
      • Gość: Wisełka Re: Oto obraz polskiej piłki nożnej. IP: 80.50.54.* 28.07.08, 14:46
        Odpowiem Ci.Potrzebna polskiemu prymitywnemu społeczeństwu które procentowo
        sięga zenitu.Hehehehehe.
    • marcinn24304 Policja zatrzymała Majdana i Świerczewskiego 28.07.08, 11:25
      swierszczu to parowa i frajer!!!won na wies do siebie!!!
      • Gość: bubu Re: Policja zatrzymała Majdana i Świerczewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 11:41
        wtym reionie to paly czpiaja sie wszyskiego
      • Gość: Mario Re: Policja zatrzymała Majdana i Świerczewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 12:08
        Nie obrażaj wieśniaków.
    • Gość: Kula Majdan był twarzą Platformy w wyborach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 11:28
      no właśnie - "takie będą Rzeczypospolite..."
      • Gość: Id Re: Majdan był twarzą Platformy w wyborach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 11:29
        twarzą? każdy radny w tym kraju jest twarzą partii?
        • maderic Majdan & Palikot prawdziwe oblicze Platformy 28.07.08, 20:53
          Nie kazdy ale osoba publiczna i reprezentnt Polski jest. Oto
          prawdziwa twarz Platformersa ! Lepper i jego maniery to prawdziwy
          Wersal przy tych parchach.
      • Gość: radny Kula rób kulę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 12:00
        i nie mądraluj się
      • Gość: Z boku Dlatego M Ćwiąkalski go wyciągnie ! IP: 217.153.4.* 28.07.08, 12:21
        Gratuluję dziennikarzom że całe ME promowali takiego błazna i
        zadymiarza jak Świerczewski kazując nam słuchać jego głupawych rad
        co powinien zrobić Leo. Ktoś powiedział że polityków mamy słabych
        ale dziennikarzy jeszcze gorszych i ja się z tym zgadzam.
        • Gość: Wisełka Re: Dlatego M Ćwiąkalski go wyciągnie ! IP: 80.50.54.* 28.07.08, 14:59
          Racja.Polsat zatrudnił na ME dekla i tyle a Jego komentarze w czasie meczu to
          totalna żenada.
      • Gość: Wisełka Re: Majdan był twarzą Platformy w wyborach IP: 80.50.54.* 28.07.08, 14:57
        Idz się utop razem ze swoją polityką baranie.
    • rojberek Zamknąć do paki wtedy kluby dobiorą im się... 28.07.08, 11:35
      ... do d***y za niestawienie się na meczach.
    • po.niszczyciel ćwoki, grac też nie potrafią 28.07.08, 11:44
    • Gość: nieswiadomy Świerczewski grał tam i tam i tam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 11:47
      a w jakim klubie gra teraz ?? ;)
      wiadomo, wstyd gazetce napisac ;)
      • Gość: ogon Re: Świerczewski grał tam i tam i tam... IP: 212.160.172.* 28.07.08, 15:02
        w klubie FCCw.. :P
    • Gość: o Policja zatrzymała Majdana i Świerczewskiego IP: *.146.219.174.ip.airbites.pl 28.07.08, 12:05
      odbija głupim trollom i to mają byc idole młodziezy ,koszmar
    • Gość: ja-bym- ich Policja zatrzymała Majdana i Świerczewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 12:07
      To kamyk do ogródka P. Mateusza Borka, ktory w charakterze ekspertów
      pilkarskich podczas Euro2008 zaprosil m. innymi przemytnika
      papierosów i knajpowego chuligana
      • Gość: Wisełka Re: Policja zatrzymała Majdana i Świerczewskiego IP: 80.50.54.* 28.07.08, 15:01
        Hahahahaha,brawo....dobry tekst.Hahahaha.
    • Gość: koko-balu Policja zatrzymała Majdana i Świerczewskiego IP: *.versanet.de 28.07.08, 12:14
      mam nadzieje,ze Policja nie odpusci.przecietny obywatel za
      posiniaczenie gliny bankowo siedzi.jednak tu jest w grze troche nie
      przecietna kasa jako zadoscuczynienie.Swierczewski jak juz by
      siedzial niech sproubuje podskoczyc do klawiszy tosie dowie.wiem bo
      kiedys tam pracowalem.
    • Gość: Mariusz Policja zatrzymała Majdana i Świerczewskiego IP: 217.153.30.* 28.07.08, 12:14
      Ja się pytam gdzie byli rodzice, gdzie?
    • Gość: inga Ten Świerczewski z tym zniewiściałym glosem ?/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.08, 12:18
      co komentował mecze Euro dla Polsatu. Przecież to "panienka". Bez przesady z
      tym pobiciem ... co najwyżej ich podrapał i wytargał za włosy ... Dobrze w
      sumie, że policjanci zachowali nerwy na wodzy i nie wytargali Radka za włosy.
      Mogliby mu zerwać tą śmieszna perukę z głowy.
    • krawat60 Policja zatrzymała Majdana i Świerczewskiego 28.07.08, 12:27
      założę się, że trzeci pewnie był Gianni Hajto, Tomek Ajwen albo inny wybitny
      reprezentant:)
      • tkamins Re: Policja zatrzymała Majdana i Świerczewskiego 28.07.08, 15:14
        krawat60 napisał:

> założę się, że trzeci pewnie był Gianni Hajto, Tomek Ajwen albo inny wybitny
        > reprezentant:)

Może Gianni przyniósł na imprę karton fajek a gliny zaczęły się niepotrzebnie
        interesować? Ciekawi mnie drugie dno tej historii :)
      • Gość: ms Re: Policja zatrzymała Majdana i Świerczewskiego IP: *.zwm.osi.pl 28.07.08, 15:15
        Hajto w tym czasie był w "Gwarku" w Gliwicach
      • Gość: Doda Re: Policja zatrzymała Majdana i Świerczewskiego IP: *.cable.smsnet.pl 28.07.08, 18:34
        trzeci to niejaki Jarosław Ch(wastek) - kiedyś kopacz Pogoni Szczecin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka