Gość: KIBIC IP: *.lubin.dialog.net.pl 12.06.04, 17:14 Lepiej niech zrezygnują z wyjazdu na olimpiadę.A im juz się medal marzył. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marek Re: Polska - Bułgaria 1:3 w Lidze Światowej siatk IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 12.06.04, 17:20 to lepiej Ty zrezygnuj z kibicowania... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Bob Sapp nie powinien być dopuszczany do walk IP: *.t19.ds.pwr.wroc.pl 12.06.04, 23:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Trener Gosciniak powtarza błędne decyzje. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.04, 17:27 1. Błąd psychologiczny : Czemu nie przedstawił 18-tki na Ateny dopiero po drugim meczu z Bułgarią ? 2. Błąd w pierwszym meczu z Bułgarią- można było wygrać 3:0 : Czemu w końcu 3-ciego seta zamienił Zagumnego na Stelmacha. Po pierwsze- wprowadził w zespole zamęt w końcówce 3-ego seta. Po drugie- bardzo osłabił zespół. Stelmach jest mało inteligentny i bardzo, ale to bardzo daleko mu do Zagumnego. Wprowadzenie Winiarskiego też było osłabieniem. 3. Błąd w drugim meczu z Bułgarią - można było wygrać 3-ciego seta : Błąd ten sam co powyżej. W kluczowym momencie 3-ciego seta wprowadził Stelmacha i Winiarskiego. Powtórzę to samo co powyzej- Stelmach to nie to samo co Zagumny, a Winiarski to jeszcze dzieciątko a nie w pełni wartosciowy siatkarz. Szkoda, że nie wykorzystrano dobrej formy Gołasia, Gabrycha i Dacewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Humbak Re: Trener Gosciniak powtarza błędne decyzje. IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 12.06.04, 17:48 Ad.2 Co tu się oszukiwać. My wcale dobrego rozgrywającego nie mamy. W ważych meczach z powiedzmy Rosją Zagumny nie potrafi zgubić bloku. On jest po prostu zbyt wolny. Ma talent, ale duuuuużo mu brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trejo Re: Trener Gosciniak powtarza błędne decyzje. IP: *.rzeszow.mm.pl 12.06.04, 23:10 Ad.1-termin zgloszen mijal w piatek 11 czerwca wiec nie mial wyjscia.Poza tym mysle,ze kazdy z grajacych wiedzial juz wczesniej ,ze w osiemnastce sie znajdzie,takiego duzego pola manewru to Gosciniak nie mial bo niby kogo mogl tu dodatkowo powolac ? Kadra jest w miare ustabilizowana,powazne decyzje nastapia kiedy przyjdzie wybrac olimpijska dwunastke. Ogolnie uwazam ,ze nic wielkiego sie nie stalo.Porazke z Bulgaria mozna bylo wkalkulowac w ostatecznym bilansie rozgrywek grupowych.Serbowie przegrywaja u siebie z Chinami,Wlosi z Kuba to i my mozemy przegrac z Bulgaria,bodajze najsilniejszym zespolem sposrod tych,ktore nie jada na Igrzyska.Zagumny nie gral najgorzej,wyroznili sie oczywiscie Golas z Gabrychem,poprawny byl jak zwykle Ignaczak.Byc moze Gosciniak niepotrzebnie sciagnal Murka,gdyz Swiderski w dzisiejszym spotkaniu nie byl wcale od niego lepszy,uwazam wrecz,ze byl najgorszy w zespole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Sześć meczy z rzędu wygrali. Mogli wygrać i siódmy IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.04, 17:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Humbak Re: Polska - Bułgaria 1:3 w Lidze Światowej siatk IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 12.06.04, 17:45 No ja się załamię. Czemu ja jeszcze w nich wierzę? Cholera!!!!!!!!!!!!! Po co grają ładnie z Rosją, Włochami, Brazylią???? Żeby potem człowiek sobie nerwy niszczył. Dzięki Bogu nie widziałem tego meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivett j-bie iiiii IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.04, 18:28 bo powinien grac, oprócz Gabrycha, Rybak i Michalczyk:) Ivett naj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaceloth Re: Polska - Bułgaria 1:3 w Lidze Światowej siatk IP: *.icpnet.pl 12.06.04, 18:54 potwierdzili tylko, że są ostatnimi piz.dami - niestety. szkoda pieniędzy na ich wyjazd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Polska - Bułgaria 1:3 w Lidze Światowej siatk IP: *.krj.com.pl / 80.51.131.* 12.06.04, 20:07 co ty gadasz poprostu bugarzy sie wyrzyli za przegraną :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al-capone Re: Polska - Bułgaria 1:3 w Lidze Światowej siatk IP: *.sari.broker.com.pl / 195.116.82.* 12.06.04, 20:11 Kto wpuscil na antene tych komentatorow!! Polska grala tragicznie a oni sie podniecaja!! Byli beznadziejni!! Po kazdym nieudanym zagraniu tlumaczyli pilkarzy albo zwalali na sedziow!! Smiechu warte Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Polska - Bułgaria 1:3 w Lidze Światowej siatk 12.06.04, 23:10 dzis grali bardzo dobrze...nawet lepiej niz wczoraj, ale bulgarzy lepiej... a publicznosc dala dupy...kto to widzial tak smetnych kiboli na trybunach!!! ogladalem w tv i to nie byl spodek, to na pewno nie byl spodek zadnych wiecej meczow LŚ w bydgoszczy !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legia miszczowie Re: Polska - Bułgaria 1:3 w Lidze Światowej siatk IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.04, 23:16 bydgoszcz to wieś, widzieliście te betonowe krawężniki w okolicach linii bocznej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kret Re: Polska - Bułgaria 1:3 w Lidze Światowej siatk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 23:19 a ty wie?niaku masz jakš? lepszš halę w tej pierdolonej warszawie??????? chyba nie bo jednak liga ?wiatowa gra w BYDGOSZCZY a nie u ciebie w przero?niętej wsi. Więc się tutaj nie wypowiadaj frajerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aasiek Re: Polska - Bułgaria 1:3 w Lidze Światowej siatk IP: 212.33.74.* 14.06.04, 11:58 Jakiej du.py? Człowieku, co Ty chrzanisz? ja prawie mówić nie mogłam, ręce mi odpadały, Spodek jest jeden i nie porównuj tego nawet, bo to nie ma sensu... W moim sektorze było w każdym razie porządnie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Potencjał i umiejętności są. W Atenach będzie OK. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.04, 20:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: resort rasiak IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.04, 22:45 Jedynego gola w tym meczu strzelił ... Rasiak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Bob Sapp nie powinien być dopuszczany do walk IP: *.t19.ds.pwr.wroc.pl 12.06.04, 23:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mare Re: Polska - Bułgaria 1:3 w Lidze Światowej siatk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 00:05 Zagumny to jeden z najsłabszych zawodników naszym zespole. Nie potrafi dobrze rozgrywać, serwuje jak najgorsza ciota, przydaje się tylko w bloku, a to dużo za mało, by prowadzić grę drużyny, która chce powalczyć o dobre miejsce na igrzyskach. Tyle w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Polska - Bułgaria 1:3 w Lidze Światowej siatk IP: *.hay.dialup.connect.net.au 13.06.04, 04:30 Czytajac Wasze opinie,o Polskiej siatkowce widze,ze wciaz mamy wielu marzycieli majacych marne pojecie o tej dyscyplinie sportu.Polska siatka jest marna i czasy Wagnera juz nigdy nie wroca. Wyglada na to,ze w Atenach nastapi nastepna wielka kompromitacja. Ogolnie w kazdej dyscyplinie sportowej tylko wstyd,wstyd,wstyd.Jaki kraj taki sport,tacy sportowcy,czyli dno.Pozdrawiam "znawcow tematu".Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aborygen Tak rozumując to Australia jest fatalna, bo w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 09:31 siatkówkę nie ma z Polską szans Piotrze. A jacy zawodnicy taki kraj to ty mówisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka kibice siatkówki - to wzór dla innych !!! IP: *.toya.net.pl 13.06.04, 07:47 od niedawna oglądam mecze siatkówki, spodobał mi się ten sport i atmosfera na boisku. Tak powinno wyglądać kibicowanie. Dlatego uważam że powinni grać Polacy, nawet jeśli przegrywają - przecież uczyć muszą się od lepszych od siebie !. Szkoda że mecze nożnej piłki opanowały prymitywy i dresiarze, a "zwykły"kibic może co najwyżej oberwać a te ich wulgaryzmy i okrzyki to dno, tundra błotna, jak mówią nasi sąsiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yan Re: Polska - Bułgaria 1:3 w Lidze Światowej siatk IP: *.ifd.uni.wroc.pl 13.06.04, 08:15 Cud z meczu z Portugalia juz sie nie powtorzy. Teraz widac, ze to jest slabiutka druzyna. Mimo takiego dopingu nie potrafia walczyc. Fatalna gra w obronie, zalosny atak, niepewna zagrywka. Ile lat trzeba grac by nie popelniac tak szkolnych bledow ? Do furii doprowadzaja tez mantry sprawozdawcow, Prus przekroczyl juz wszelkie granice prymitywnego szowinizmu i udawanej slepoty, to pieprzenie o zepsutych zagrywkach po przerwach czy o zasiegu Golasia. Niestety, powazna wada tej druzyny jest bezmyslnosc. To nie sa gracze z glowa. Nie trzeba wcale walic tepo w blok, mozna jeszcze odbic od bloku, minac. Podobnie przy pilkach przechodzacych nie mozna sie skulic pod siatka i czekac na wykonanie wyroku. Fatalne wrazenie bo bez walki oddali mecz, ktory sie powinno wygrac. To przyzwyczaja do przegrywania. Mazur ma racje, nie widac mysli, sposobu gry. Wszystko jest przypadkowe i niewypracowane. Gosciniak nie nauczyl ich niczego, gorzej, jest miekki i nie ma autorytetu. To bedzie naprawde wielki blamaz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wagner2 Nie potrafią serwować. Każda zagrywka to wielka n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 09:14 niewiadoma. Niestety nie da się serwów ominąć. Trzeba trenować raz w tygodniu tylko serwy. Jeden serw zajmuje 10 sekund. W dwie godziny można wykonać ok. 700 serwów przez jednego zawodnika. Niech tylko serwują po sześciu na jednym boisku, muszą się tego nauczyć bo wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo chłopcy dali ciała IP: *.punkt.pl 13.06.04, 10:07 Trener za późno zmienił Murka na Świderskiego. Gruszka gra nierówno. Brakuje rasowego atakującego, najbardziej Papkina. Z Francją to będzie piękna katastrofa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mundialejroz Re: chłopcy dali ciała IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.04, 10:29 bułgarzy wygrali raz z francuzami, wiec wszystko jest mozliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tyberiusz Re: chłopcy dali ciała a FRANCJA... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 13:00 A Francja gladko (dwa razy 3:0) rozjechala Japonczykow z ktorymi chlopaki mieli problemy!! Do tego Japonczycy w zadnym z 6 setow nie przekroczyli bariery 20 punktow. To tylko swiadczy o tym czego mozemy sie spodziewac w meczach z Francja i zastanowic sie gdzie jest nasze miejsce?!?!? Kibic (rozsadny realista) :-) Tyberiusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Ich szczytem było mistrzostwo świata juniorów IP: *.chello.pl 13.06.04, 13:41 I na tym poziomie zostali, zero psychiki zwycięzców. Nie postawiłbym na nich złamanego grosza. Po prostu neptki. Czasem wygraja jakiś mecz o pietruszkę ale zwykle schylają się po mydło. Medal w Atenach ? Z kartofla!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas do kibicow siatkowki IP: 158.75.29.* 13.06.04, 14:54 zal mi was, jak idioci dopingujecie zerom wiedzac ze przegraja jak zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masrt Re: do kibicow siatkowki IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.04, 17:07 sami macie problemy, to jest sport, nie wiem czy wiecie co to znaczy, ale to juz nie moja sprawa. Jęczycie jak głupie cipy. Nawet Brazylia nie wygrywa wszystkich meczów do zera, mało tego często przegrywa, ale nikt poo porażce nie kwiczy, że dali ciała itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tata Re: Polska - Bułgaria 1:3 w Lidze Światowej siatk IP: *.chello.pl 13.06.04, 20:46 Możecie się ze mną nie zgadzać, ale nasze orły widać, że nie są zainteresowane wygraniem grupy. To jest wprost żenujące jak się patrzy na tą "sterowaną" nieporadność. Ja nie jestem ekspertem od siatkówki, ale na oko kibica to wygladało tak, ze Naszym nie chciało się za bardzo grać. Moim marzeniem jest dożyć czasów, kiedy polscy zawodnicy beda walczyc z taką determinacją, jak bracia Grbiczowie z Serbii (żeby była jasność, mnie chodzi w tym momencie wyłącznie o waleczność. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Polska - Bułgaria 1:3 w Lidze Światowej siatk 14.06.04, 01:29 Bo i tylko tego brakuje naszym chlopakom, Odpowiedniej psychiki. chodzi o to zebny rozwalac do zera Japonie , do jednego Bulgarie, do dwoch Francje i walczyc jak rowny z rownym do upadlego i ciemnsoci przed oczami z Rosja i Jugoslawia. Tego im brakuje: bojowego nastawienia w KAZDYM meczu. Ogladam ich od kilku lat i sadze, ze wiem co mowie. Technike maja, ale czesto sie sypia bojazliwie. A serwy to do diaska mogliby faktycnzie pocwiczyc. I to wlasnie raz w tygodniu. Caly dzien. Moze w koncu by sie wyrobili ? No i Zagumnego nauczyc serwowac, bo jakos mnei nei przekonuje ta techniczna zagrywka: na 10 jego serwow , 9 to stracony punkt... Tez pisze to w oparciu o to, co oglądałem... A koles nie ma 150cm zeby tak serwowac. Ma te swoje 190cm albo i wiecej, wiec o co biega ??? Ciamajda nie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaTe Re: Polska - Bułgaria 1:3 w Lidze Światowej siatk IP: *.tvgawex.pl 14.06.04, 17:10 Apropo meczy w Bydgoszczy to w ogole jak mozna byc takim kretynem żeby wątpić w tamtejszych kibiców !!!! W tv najwięcej pokazują trybuny na przeciwko siatki,a wiadomo,że tam zawsze będzie najmniej ludzi !!!! Bułgarzy mieli niezle zdziwko,ze w Polsce siatka jest tak popularna,wiec jak sie nie ma o czyms pojęcia to sie nie wypowiada łajzoooooo !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydgoszcz bydgoszcz stolica europejskaja IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.04, 20:32 no właśnie, poza tym w Bydgoszczy jest zawisza bydgoszcz, jak mogłeś o tym nie wiedzieć , łajzo, poza tym bydgoszcz ma prawie pół miliona mi3eszkańców (brutto), więc jesli o tym nie wiedziałeśto ch ci w d. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTS JADAR RADOM Ignaczak brawo IP: *.udn.pl 15.06.04, 02:10 Byłem na tych meczach od 3 sezonów byłem na każdym meczu.Tak słąbego dopingu nie było nigdy.Mecze tylko w Spodku i Łodzi powinny być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Polska - Bułgaria 1:3 w Lidze Światowej siatk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 08:02 Oni są rozpuszczeni we własnych opiniach w temacie swojego profesjonalizmu. Boję się tego co oni moga nam zafundować na olimpiadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy przed meczmi z Francuzami ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 08:07 Zobaczycie to dopiero będzie łomot. Nasi wielcy profesjonaliści jak sami o sobie mówią w mojęj opini są ciągle do niczego i nic tu nie pomoże taki gość jak Igor Pierłozny. Odpowiedz Link Zgłoś