Gość: kladia17 IP: *.acn.pl 25.09.03, 23:20 POWODZENIA!!!Jestem z wami!(i jestem pierwsza:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KASIA CHCE BYC W PILE KASIA CHCE BYC W PILE a te patefony z Poznania jej nie IP: *.icpnet.pl 25.09.03, 23:22 chca puscic Odpowiedz Link Zgłoś
razem3 Re: KASIA CHCE BYC W PILE a te patefony z Poznani 26.09.03, 04:36 Gość portalu: KASIA CHCE BYC W PILE napisał(a): > chca puscic Szanowny Gościu, patefonami są te osoby, które namawiają utalentowane zawodniczki do zmiany barw klubowych w sytuacji kiedy związane sa aktualnymi kontraktami z dotychczasowymi klubami i nie mają podstaw do ich wypowiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: KASIA jest śliczna IP: krecik:* / 192.168.1.* 26.09.03, 09:03 Gość portalu: KASIA CHCE BYC W PILE napisał(a): > chca puscic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek Re: Katarzyna Skowrońska: To był stres! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.03, 23:23 Szkoda, że Kasia nie chce sie rozebrać do Playboya :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sim_poznan Re: Katarzyna Skowrońska: To był stres! IP: 62.233.186.* 25.09.03, 23:25 Kasiu jesteś wspaniała :))))) trzymam za was kciuki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamas Re: Katarzyna Skowrońska: To był stres! IP: *.net.kn.pl / 10.102.4.* 25.09.03, 23:27 Powodzenia dziewczyny! Teraz juz grajcie na luzie, i tak juz jestescie wielkie, a dla facetow jestescie boginiami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Godinhisheaven Re: Katarzyna Skowrońska: To był stres! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.03, 23:31 Moje gratulacje byle tak dalej. Sądze, że nasze siatkarki powinny dostać 100% podwyżkę wynagrodzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Katarzyna Skowrońska: To był stres! IP: *.awacom.net 25.09.03, 23:32 Niech będą lepsze niz faceci,którzy mieli walczyć o medal!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Re: Katarzyna Skowrońska: To był stres! IP: *.pool21345.interbusiness.it 26.09.03, 00:11 najladniejsze dziewczyny, najladniejsza gra, fantastyczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryk Re: Katarzyna Skowrońska: To był stres! IP: *.icpnet.pl / *.cache.icpnet.pl 26.09.03, 00:16 ładne są, ale w innych drużynach też bvy się kilka znalazło Piccinnini z Włoch, Rangełowa z Bułgarii czy dobrze nam znana Woronina z Ukrainy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toms Re: Katarzyna Skowrońska: To był stres! IP: *.acn.waw.pl 26.09.03, 00:22 no nie wierze wlasnym oczom to gazeta jednak dostrzegla sukces Polek i zrobila wywiad !!! swieto swieto ... kurna panowie tu powienien byc jutro dodatek do wyborczej z wielkim posterem skowronskiej a nie odgrzewacie zdjecia sprzed 3 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Skowronska jest super hot! IP: *.yes.cmsu.edu 26.09.03, 00:24 Uwazam, ze pani Kasia jest najladniejsza sportswoman w Polsce. Jak sie z tym zgadzacie to prosze sie tu wpisac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piot_neo Re: Skowronska jest super hot! IP: *.chello.pl 26.09.03, 00:30 OTOZ TO. KASIA JEST THE BEST, NO ZUPELNIE MNIE ROZWALA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia-Fan Re: Skowronska jest super hot! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.03, 08:23 Zobacz to -> www.olga-zytomirska.prv.pl oraz www.aga- szott.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdenek.kl Re: Skowronska jest super hot! IP: *.torun.dialup.inetia.pl 27.09.03, 05:54 Nie wiem czy najładniejsza, na pewno śliczna:) Zniewalający uśmiech, no i ten temperament... Szalenie medialne dziewczę. A że przy tym gra wspaniale, nic dziwnego, że cała Polska jest nią oczarowana. W końcu czegóż więcej trzeba, by zostać gwiazdą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaku22 Kasia naprawde umie się cieszyć!!! :) IP: *.senet.pl 26.09.03, 01:06 Ona jest kwintesencja kobiecej siatkówki - tak radosnej, uroczej i roześmianej. Jak milo popatrzec na te cudowne dziewczyny gdy tak pieknie sie ciesza po każdyej udanej akcji!!!!! Sędzia chyba chcial od Kasi numer telefonu a jak mu nie dala to on pokazal jej żółtą kartkę - inaczej sobie tego nie umiem wytłumaczyć. ;) Trzymaj sie Kasiu i niczego nie zmieniaj. Jesteś super!!! (Kibic z Łodzi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suchy Kasia jest the best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dentalclub.com.pl 26.09.03, 09:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suchy Kasia jest the best !!!!!!!!!! IP: *.dentalclub.com.pl 26.09.03, 09:09 Kasia jest the best!!!! Inne dziewczyny też niczego sobie. Ale mam prośbę: Kasiu serwuj cały czas z wyskoku - naprawdę idzie Ci to świetnie. Powodzenia i złota!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Katarzyna Skowrońska: To był stres! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.03, 09:29 Nie oglądałem Kasi i innych wspaniałych polskich siatkarek (podobno pięknych - szczególnie jak serwują z wyskoku ). Niestety TVP nie nadaje relacji z mistrzostw Europy - szkoda. Gorąco życzę Im zwycięstwa w meczu z Niemcami. Chłopcy rzucili na kolana "wypędzonych" to i dziewczęta rzucą na kolanka "wypędzone". Nasze dziewczęta grają również dla Naszych chłopców. Jak wygraję z Niemkami to chłopcy dostaną "dziką" kartę na LŚ. No cóż, niejednokrotnie polskie dziewczęta pomagały walczyć chłopcom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trejo Re: Katarzyna Skowrońska: To był stres! IP: *.szel-sat.com.pl 26.09.03, 11:09 Jak dziewczyny wygraja z Niemkami,to same pojada do Japonii,gdyz bedac w pierwszej dwojce mistrzostw maja zagwarantowany udzial w Pucharze Swiata.Nasi chlopcy obejda sie smakiem poniewaz jest malo prawdopodobne ,aby dano dzika karte zespolowi z kraju,ktory juz uczestniczy Pucharze Swiata.Poza tym nasi siatkarze niczym szczegolnym sie nie wyroznili w tym sezonie wiec nie ma ich za co nagradzac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Katarzyna Skowrońska: To był stres! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.03, 12:27 Jak Polki przegrają z Niemkami to dostaną "dziką kartę" a Polacy oczywiście nie dostaną. Jak Polki wygrają z Niemkami to bardzo prawdopodobne, że Polacy "dziką kartę" dostaną. O "dzikiej karcie" dla panów będą decydować również wyniki osiągniete przez panie i przez młodzież. Pozdrowienia ! Zobaczysz, że będzie tak jak powiedziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vik Re: Katarzyna Skowrońska: To był stres! IP: *.chello.pl 26.09.03, 12:42 Jeśli przegraja z Niemkami (tfu, tfu) to dzikiej karty na pewno nie dostaną. Trafi ona albo do Rosjanek, albo do Włoszek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: novaczek Wybieramy MVP IP: 80.51.237.* 26.09.03, 11:16 Szanowni Panstwo Wchodzimy wszyscy na oficjalna strone ME www.volleyball2003.org i glosujemy na MVP turnieju (kandydatki M.Glinka i D.Swieniewicz) oraz na Mistrza (kandydat oczywiscie jeden - Polska !!! Polska !!! Polska!!!) PS Niestety nie ma tam Kasi :-( Odpowiedz Link Zgłoś
sgk Re: Wybieramy MVP (ach Ci kibice optymiści) 26.09.03, 12:10 Nie ma to jak kibice: nasze dziewczyny prowadzą w głosowaniu na MVP a Polska w głosowaniu na Mistrza :) www.voleybol2003.com/sourcedesign/VOLEYBOL03.asp?web_id=voleybol&sayfa_id=voleybol.main PS. Mój głos oczywiście też tam wpadł... Choć tak naprawdę uważam, że MVP w naszej drużynie to K.Skowrońska - ledwie 20 lat a poziom dojrzały, potrafi udźwignąć ciężar gry, wyróżniający serwis, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pegaz Re: Katarzyna Skowrońska: To był stres! IP: *.bellona.pl 26.09.03, 11:25 Kasia jest zajebista.Znam jej ojca - równy gość... Kasiu powodzenia!!!Przywieź złoto !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marci28 Re: Katarzyna Skowrońska: To był stres! IP: *.bellona.pl 26.09.03, 11:28 A może złoto dla Polek. Kasiu wszystko w Twoich rękach. Trzymamy kciuki !!! Jesteś Aniołem !!! Kochamy Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marci28 A złoto będzie dla Polek IP: *.bellona.pl 26.09.03, 11:29 Już nic nie może się wydażyć - będziemy mieli złoto. Dziewczyny jesteście zajebiste. Odpowiedz Link Zgłoś
jzap Re: Katarzyna Skowrońska: To był stres! 26.09.03, 13:36 Kasia jest super!!! Dorotka zresztą też!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Kasia jest sliczna, dorotka tez IP: *.chello.pl 26.09.03, 13:52 I do tego pieknie graja.... ech niech no ja sie dowiem kiedy dziewczyny beda na okeciu.... wspaniale, wspaniale, wspaniale, niezaleznie od miejsca pokazaly tym prusom i murkom nadetym gdzie ich miejsce a jakie sa sliczne!!! Kasia!! Kasia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsioschkun Re: Katarzyna Skowrońska: To był stres! IP: *.uni-paderborn.de 26.09.03, 16:32 Powinnismy byc dumni z naszych dziewczyn. Nawet jesli nie zdobeda zlotego medalu, to i tak pozostana dlugo w pamieci kibicow... chociazby ze wzgledu na urode i wdziek. Niesamowity zespol (rowniez dlatego) ! Odpowiedz Link Zgłoś
amancalledadam Re: Katarzyna Skowrońska: To był stres! 28.09.03, 13:52 Składam hołd pannie Kasi. Mecz z Czeszkami w Jej wykonaniu, to był absolutny majstersztyk. Ostatni as serwisowy, jako wynagrodzenie pięknej gry, jak najbardziej się jej należał. Ja na miejscu managerów juz planowałbym transfer. A może jakiś dobry zagraniczny klub... Życze tego Kasi z całego serca i trzymam kciuki za mecz z Turcją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: kaśka jest za ładna:( IP: *.zamosc.mm.pl 29.09.03, 21:04 mojemu chłopakowi bardzo podoba się kaśka skowrońska,on normalnie szaleje na jej punkcie,ciągle ściąga z netu jej fotki,nawet znalazł jej numer gg,mam tego dosyć,przecież ona nawet by nie zwróciła na niego uwagi bo on ma tylko 16 lat a ona 20 i on jest dla niej gówniarzem,tłumaczyłam mu to ale on tego nie rozumie,on się w niej chyba zakochał i co ja mam teraz zrobić,smutno mi jak on ciągle o niej nawija i ogląda jej fotki i mówi jaka to ona jest zajebiście ładna:(((((((,poradzcie mi coś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DaWID Re: Katarzyna Skowrońska: To był stres! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.03, 12:24 Kocham cie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAWID KRASON Re: Katarzyna Skowrońska: To był stres! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.03, 12:25 jESTES PIEKA Odpowiedz Link Zgłoś