Dodaj do ulubionych

Waga kolejny raz

05.09.05, 13:46
Większość z nas ma już trójkę z przodu i z tej okazji zakładam nowy wagowy
wąteksmile u mnie 9 kg do przodu i ciało w kiepskiej kondycji. Jak stwierdził
dzisiaj mój chłopak, będę miała nad czym pracować w przyszłym rokusmile
A jeśli chodzi o obwód brzucha to już bardzo blisko setki, czyli przybyło mi
32 cm. Aż sie dziwię,że nikt mi jeszcze nie zasugerował bliźniaków. A jak
Wasze gabaryty?
gosia&31tyg Marcysia
Obserwuj wątek
    • kocia_kotna Re: Waga kolejny raz 05.09.05, 13:50
      ..Ty z twoją drobną budową i miałabyś się czym zajmować...heheheh dobresmile))
      • goshas3 Re: Waga kolejny raz 05.09.05, 14:32
        Kocia,i kto to mówi?!smile(pisze) Poza tym teraz mam patent, tylko spódniczki za
        kolano żadnych bluzek na ramiączka. A że nogi i ręce szczupłe, to wszyscy
        mówią,że tylko brzuch mi urósł. I niech dalej tak myślą, nie chwale sie,że w
        biodrach jakieś 8 cm do przodusmile
    • r.kruger Re: Waga kolejny raz 05.09.05, 13:51
      waga 70kg czyli +15 sad, obwód brzucha 116cm czyli +48cm
      kawał wielkiej dupy i dwa zatłuszczone słupy
      • michalina761 Re: Waga kolejny raz 06.09.05, 13:39
        Krugerku, ale się uśmiałam...
        31 tc, 10 kilo na plusie. Wszędzie troszkę mi przybyło, a że jestem wysoka
        (175cm), to nie widać tego. Ubieram się w przyległe ciuchy, bo tak lubię.
        Ogólnie nie narzekam.

Najważniejsze żeby przetrwać ósmy miesiąc.
        • michalina761 Re: Waga kolejny raz 27.09.05, 17:16
          35 tc, 12 kilo na plusie
      • lidiusz1 Re: Waga kolejny raz 15.09.05, 20:16
        r.kruger napisała:

> kawał wielkiej dupy i dwa zatłuszczone słupy

Dobre smilei pasuje też do mnie jak ulał. 69 kg, +10 kg, 32 tydz.
    • konefka29 Re: Waga kolejny raz 05.09.05, 13:55
      Ja nie waze sie juz od miesiaca, bo ostanio bylo juz 15 kg na plusiesad I wcale
      nie wpierniczam duzo, po prostu przez cale zycie sie odchudzlam, a teraz jem
      normalnie.
      Obwod brzuszka to 105 cm, tez mierzony jakis miesiac temu. Wtedy stwierdzilam,
      ze pod koniec ciazy nie bede miala sie w co ubrac, bo juz teraz nosze jeden z
      ostatnich rozmiarow ciazowychsmile))
    • estellle Re: Waga kolejny raz 05.09.05, 13:59
      Ja mam 11 kg na plusie, których podobno nie widać, ale ja się czuję z nimi
      okropnie. A obwód brzucha to 98 cm!
    • andziabk Re: Waga kolejny raz 05.09.05, 14:10
      30 tydzien, 8.5kg na plusie, obwod brzucha 94cm. nic innego poza brzuchem
      raczej mi nie zgrubialo,a tak marzylam zeby mi troche piersi urosly... moze i
      sie powiekszyly ale zwiekszyl sie obwod pod biustem wiec wizualnie stoi w
      miejscu albo nawet sie zmniejszyl ;-( jem normalnie, troche cukier mam kiepski
      ale chyba przy cukrzycy to bym wiecej przytyla, nie?
      • naturella Re: Waga kolejny raz 05.09.05, 14:24
        29 tydzień, 9 kilo na plusiesad Czuję się z tym strasznie, jak wieloryb. Brzuch
        102 cm, czyli +32 cm.
        • goshas3 Re: Waga kolejny raz 05.09.05, 14:36
          naturella, jak wieloryb?!!! Z 9ma kg na plusie? U mnie taki sam przyrost wagi i
          w ogóle jej nie czuję. Troche mnie brzuch ogranicza,ale też nie jest źle.
          • iwonus17 Re: Waga kolejny raz 05.09.05, 14:41
            jestem w 28 tc, na plusie 13kg, a w obwodzie 100
            ale wiekszosc poszlo w brzuch, takze nie jest zle

pozdrawiam
          • naturella Re: Waga kolejny raz 06.09.05, 13:55
            Gosha, może dlatego, że jestem niska (160 cm) i już przed ciążą nieco zbyt
            bardzo utyta...smile
    • ula_24 Re: Waga kolejny raz 05.09.05, 14:41
      31 t.c -
    • budzik11 Re: Waga kolejny raz 05.09.05, 14:44
      O rany... nie wiem. Ważę się tylko u lekarza co miesiąc, ostatnio miałam na +
      7kg. A obwodu brzucha nie mierzyłam ani raz... chyba muszę zmierzyć, tak z
      ciekawości smile
      • asca25 Re: Waga kolejny raz 05.09.05, 15:35
        Rozpoczął się 33 tc, przytyłam 13 kg smile
    • boratyna Re: Waga kolejny raz 06.09.05, 13:47
      31tc, +9,5kg, brzucholek 100 cm i dziwnie mi sie zaczyna wstawac z lozka, jakos
      tak jakby bokiem...
      • malooh Re: Waga kolejny raz 06.09.05, 14:07
        29 tydziń, 70 kg(12 kg na plusie) i obwód brzucha 98 cm.Nie byłam szczupła ale
        już teraz muszę obiecywać mężowi ze jak tylko będę mogła to zrzucę ten tłuszczyk
        z nóg i tyłka.sad a ja tak nie lubię się odchudzać ani ćwiczyć , jestem, leniem.
        • eminka1 Re: Waga kolejny raz 06.09.05, 14:25
          31tc i 13 kg do przodu, obwód brzusia 97. Jakoś najciężej mi pod wieczór, ale
          ogólnie śmigam. Przy córci nie pamiętam dokładnie ale, przytyłam grubo ponad 20
          kg, teraz chyba będzie mniej. Po córci spadło to myślę, że teraz też spadnie.
          Juz bym chciała urodzić.
          Pozdrawiam
          • gomaz Re: Waga kolejny raz 13.09.05, 10:52
            U mnie 32 tc i + 10 kg, trochę uda i biodra, a reszta brzuch. W sumie najgorzej
            mi z tymi większymi gabarytami jest wieczorami kiedy już mnie bolą nogi po
            całym dniu. No i ciężko mi smarować kremem stopy i łydki, więc zdelegowałam na
            lubego smile
            Gosia
    • mrowka75 Re: Waga kolejny raz 13.09.05, 11:19
      30 tc i 13 kg na plusie. Brzuch - 105 cm. Wiekszość kilogramów poszło niestety
      w uda i biodra sad. ja na pewno będe miała co robic w przyszłym roku. Na
      szczęście firma sponsoruje nam fittnes i inne sporty (oprócz jeździectwa).
      Gorzej z czasem na to. Dieta MŻ i może jakoś dojde do siebie (dodam, ze chce
      schudnoć do wagi o 4 kg mniejszaej niz ta sprzed ciąży.
      • swietlik111 Re: Waga kolejny raz 13.09.05, 20:26
        33 tc skończone i 9 kilo na plusie, na szczęście wszystko idzie w brzucho,
        które śmiesznie sterczy i jakoś nie pasuje wink bo nogi i ręce mam chude, biodra
        w sumie też, a na plecach nawet mi żebra znać smile
        • kocia_kotna Re: Waga kolejny raz 13.09.05, 20:48
          Pierwszy raz od początku ciąży się zważyłam i wyszło..koło 10-11 kg. Ważę 66
          kilo w chwili obecnej.
          • sisi55 Re: Waga kolejny raz 15.09.05, 16:05
            Na plusie 15 kg!!!!
            Obwód brzuszka 105 cm!!!!!!!!!

Ciuchy nosze normalne. Nie mam ani jednej rzeczy dla ciężarnych!!!!
    • marcia81 Re: Waga kolejny raz 16.09.05, 09:51
      31 tc i narazie tylko 9 kg na plusie. W brzusiu mam juz 97cm smile)) A tak to to
      nigdzie nie przybralam na wadze, gdyby nie brzuch to we wszystkich spodniach
      bym sie miescila. Moj maz sie smieje ze z tylu wogole nie widac ze jestem w
      ciazy, dopiero jak sie przekrece to gigantyczne brzusio sie wylania smile)))
      • izagrab Re: Waga kolejny raz 16.09.05, 12:02
        33 tydz i 15 kg na plusie. Tylek jak szafa trzydrzwiowa a uda... istny horror :-
        ( NIe wspomne juz o ramionach, w ktore poszlo mi chyba kilka kg sad Najbardziej
        martwia mnie uda i rece bo z nich najtrudniej zrzucic zbedne kg...
        • asca25 Re: Waga kolejny raz 16.09.05, 12:47
          34 tc i 14 kg na plusie, w tym 2150gram to moja dziewuszka tongue_outsmile)))
    • ariana1 Re: Waga kolejny raz 18.09.05, 12:25
      32 tc:
      +6 kg i 101 cm z przodu. Za chiny nie mogę przytyć więcej! W swoje stare dżinsy
      wchodzę bez problemów i gdyby nie ta piłka z przodu, to dopięłabym się też.
      • naturella Re: Waga kolejny raz 20.09.05, 09:15
        Najświeższe dane - 31 tc i 11 na plusiesad
        • kk_pysiak Re: Waga kolejny raz 20.09.05, 12:02
          U mnie 32t4d, i chyba 2 kilo mniej niz tydzień temu, w sumie 9 kg na plusie.

Kasia
          • eliza34 Re: Waga kolejny raz 20.09.05, 12:28
            u mnie 32tc i prawie 13 kg na plusie (co mnie bardzo martwi). Nie widać nic na
            ramionach,twarzy, uda może troszeczkę -więc w co to poszło?? Z tyłu też nie
            widać,ze jestem w ciąży, tylko piłka z przodu.Brzuszek obwód ok.100 w pasie
            (przybyło ok.31 cm). Nie wiem ile mała waży, bo w czartek idziemy na USG.

Pozdrawiam,
            Eliza+Adriana (32 tc-14.11.2005??)
            • bazylea1 Re: Waga kolejny raz 20.09.05, 12:59
              u mnie +12, a "tylko" tyle bo złapałam żoładkowego wirusa. niestety u mnie
              widać dobrze (przynajmniej ja widzę) że te kilogramy osiadły nie tylko na
              brzuchu ale przynajmniej z 6 z nich to czysty tłuszcz na biodrach i okolicach.
              chyba natura przewiduję że będę karmic dziecko do matury wink
    • moniqua79 Re: Waga kolejny raz 25.09.05, 21:59
      32t i 8kg na plusie - o dziwo nie czuje sie zle z tymi dodatkowymi
      kilogramami smile - psyche w porzadku smile oby tak dalej

pzdr
      monika
    • basia_i_fasola Re: Waga kolejny raz 25.09.05, 22:39
      33 tydzień, 51 + 8 kg (mam 158 cm wzrostu); brzuszek 95 cm, ale nie mierzyłam
      nigdy przed ciążą big_grin szkoda tylko, że nie rośnie się od ciąży.. w wzwyż.. a
      Malutka waży 2100!
    • afonia Re: Waga kolejny raz 27.09.05, 12:18
      Matko jedyna ja przytyłam 22 kg !!!!! a co najlepsze że wszyscy mówią że ładnie
      wyglądam. Najbardziej cieszy się moja babcia jak widzi mnie taką okrąglutką, ale
      mam nadzieję że wrócę chociaż do swojej wagi, co do brzucha to od 3 miesiąca mi
      się pytają czy oby napewno nie mam bliźniaków.
    • uselinka Re: Waga kolejny raz 27.09.05, 12:59
      Jejku, o czym Ty mówisz. Ja jestem w 34 tc i utyłam 17 kg tylko, że jakoś tego
      nie widać no ale waga nie kłamie. Co do brzuszka to mam naprawdę spory ale
      wszyscy na około mówią, że wyglądam bardzo korzystnie i że cały czas mogę być w
      ciąży. Z natury jestem bardzo szczupła więc mnie nie martwi ten przyrost wagi i
      powiem więcej bardzo się sobie podobam.
    • marianna72 Re: Waga kolejny raz 27.09.05, 14:54
      W 35 tyg i 1 dzien i 8 kg na plusie .Brzuch prawie 96 cm .Dwa tyg temu maly
      wazyl 2700 .
      Nie moge sie doczekac konca
    • ariana1 Re: Waga kolejny raz 05.10.05, 16:00
      35tc i +7 kg
      • r.kruger Re: Waga kolejny raz :(((((((((((((((((((((((((((( 05.10.05, 16:18
        Wiem że już się żaliłam ale jeszcze nie pomogło sad Moje +20kg to nic, nie
        wzrusza mnie. Ale moja pupa i nogi do samych kolan
        wyglądają jak obklejone żelkami.Jakbym nałożyła jakieś pantalony i wepchała tam
        sporo smalcu. Są tak obrzydliwie tłuste że kur.mać
        Dziś pierwszy raz obejrzałam się dokładnie w świetle dziennym. Wiem że to moje
        zaniedbanie ale jest mi tak strasznie smutno, przykro i źle z tego powodu sad((
        buzie też mam puciatą ale co tam, wiem że to się poprawi. No ale dupa słoniowa?
        czy ja mam jeszcze szanse jakoś wyglądać???
        • konefka29 Re: Waga kolejny raz :((((((((((((((((((((((((((( 05.10.05, 16:32
          Oj Krugerka nie przesadzaj. Ty naprawde ladnie wygladasz.
          Ja jest dopiero w 33 tc i mam na plusie 22 kg!!!!!!!! A w brzuchu mierze 110 cm,
          majtki kupuje na targu takie najwieksze XXXXXXL(bo w sklepach takich nie ma), a
          jak raz poprosilam meza o powieszenia prania, to zadzwonil do mnie i powiedzial,
          ze sie wstydzismile))
          Wygladam jak ludzik Michelin i tak sie czuje, cala jestm nalanasmile))

• r.kruger koneffffka 05.10.05, 16:34
            nie zapominaj że cie widziałam, więc kitu mi tu nie zapodawaj ! a majtki się
            przydadzą potem np. na zasłonke albo namiocik smile))
            pozdrawiam-Dupa Trolla
            • gabi72 na pocieszenie +26kg 05.10.05, 17:28
              ja waze na dzien dzisiejszy 89 kg,czyli na plusie 26 kg.w pasie mam 117 cm.
              pewnie jeszcze gorzej wygladam niz wy ,przy moim wzroscie 160cm.ostatnio moj
              niemaz smial sie ,ze latwiej mnie teraz przeskoczyc niz obejsc.swiniasad
              od pasa w dol wygladam jak galaretka a piersi nie dosc ze urosly i obwisly to
              uciekly na boki i wygladam jakbym pod pachami nosila telewizory a moi koledzy
              czesto przesiadywali na silowni.
              ale krugerku masz racje,pomimo ze wiem ,iz jest to moja wina to mi bardzo z
              tym zle...chyba dobije do 30 kg
        • mrowka75 Re: Waga kolejny raz :((((((((((((((((((((((((((( 05.10.05, 20:03
          Ja mam +16 (33tc) na 160 cm wzrostu,w pasie się nie mierzyłam, ale ten opis
          Krugerko z żelkami oblepiającymi biodra i uda, a nawet łydki jakoś
          nieszczęśliwie bardzo pasuje również do mnie. Oj będzie nad czym pracować po
          porodzie. Ale mam świetną firmę - refundują mi aż 1200 zl rocznie na sport i
          rekreacje (w zeszłym roku wydałam to na kosmetyczkę), tym razem będzie to
          fittnes, aerobick i basen.
          Bosze, ja zawsze byłam taka z tych ultracienkich - buuuuu.
          Ale pocieszam się, że po synku tez w koncu doszłam do siebie.
          • asca25 Re: Waga kolejny raz :((((((((((((((((((((((((((( 05.10.05, 22:52
            37tc i +15 kg Nie wyglądam źle, zawsze byłam wysoka. Nóżki i rączki mam nadal
            chude, poszło w brzuch i pas tylko. Zero rozstępa, celulit też nie większy niż
            był tongue_outsmile))
            Ale dziewczyny - cycki... jakieś obwiśnięte sie zrobiły, trgedia po prostu... :
            ((( Czy to wróci w ogóle do normy, a jeszcze karmienie przed nami...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka