emusia 11.02.04, 16:56 www2.b3ta.com/femaleorshemale3/# macie. nie powiem ile razy się walnęłam bo obciach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oxycort Re: rozpoznawanie płci 11.02.04, 18:09 Również 3 Aha, uważam, że ten z biustem to faul był w polu karnym i chwyt poniżej pasa. Po czymś tamim człowiek robi się przesadnie ostrożny i przegina w druga stronę... ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: rozpoznawanie płci 11.02.04, 18:15 A nene, ja go rozpoznałem jednoznacznie na 1. rzut oka. Nie odróżniasz sztucznych od naturalnych, Oxy? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: rozpoznawanie płci 11.02.04, 18:17 Anienie. To o czym mówisz, to zupełnie odrębny test był. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: rozpoznawanie płci 11.02.04, 18:14 Rozumiem Cię. Sparzyłeś się i kolejne błędy były przez ostrozność... :-) Ta punktacja niesprawiedliwa jest. Uznanie oryginanej kobitki za faceta to nie ten sam kaliber błędu co odwrotnie... toteż skucha owinna być liczona jako 0,5 punkta karnego. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: rozpoznawanie płci 11.02.04, 18:16 0 bledow (na wszelki wypadek nie rozwiazywalam testu, zeby uniknac bledow wlasnie) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: rozpoznawanie płci 11.02.04, 18:57 najbardziej mnie zmyliła ta 6 od gory w drugiej kolumnie. tak sie zestresowalam ze zaczelam strzelac na oslep. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: rozpoznawanie płci 11.02.04, 19:01 Eno weź... Przeca to chłop! Sebastian Florek z Bigbrodera! ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: rozpoznawanie płci 11.02.04, 19:12 opowiadalam wam, jak menel spod dworca rzucil do mojej wychowawczyni 'a pani to jak chlop wyglada, slowo daje' jak jechalismy na wycieczke w gmnazjum? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: rozpoznawanie płci 11.02.04, 19:13 emusia napisała: > opowiadalam wam, jak menel spod dworca rzucil do mojej wychowawczyni 'a pani to jak chlop wyglada, slowo daje' jak jechalismy na wycieczke w gmnazjum? :-) nie opowiadałaś! opowiedz, pliiiiz..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: rozpoznawanie płci 11.02.04, 19:18 wiec jak jehcalismy na wycieczke w gimanzjum to stalismy na dworcu i jakis menel powiedzial do mojej wychowaczynie 'pani to jak chłop wyglada, słowo daję'. dzięki za wysłuchanie. E. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: rozpoznawanie płci 11.02.04, 19:23 Hehehe, z tej Emuśki to nam rasowa bestyjka rośnie. :-) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: rozpoznawanie płci 11.02.04, 21:50 dlaczego z Emuśki ma byc bestyjka? przecież to nie ona powiedziała do wychowawczyni per "chłop" :) PS. Ma dobrych nauczycieli, do których i ja - nie chwaląc się - należę :) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: rozpoznawanie płci 11.02.04, 22:35 mmpm napisał: > Ale nie jesteś jej wychowawczynią? przecież wyraźnie napisałem: nauczyciel a nie wychoawaczyni :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: rozpoznawanie płci 11.02.04, 22:39 A obejrzalaś go dokładnie, z kazdej strony? Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: rozpoznawanie płci 11.02.04, 22:44 No proszę, czego ja dowiaduję o Riglu... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: rozpoznawanie płci 11.02.04, 19:12 4 porażki :( na pocieszenie (siebie) dodam, że żadna/żaden nie jest w moim typie.... na szczęście :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: rozpoznawanie płci 11.02.04, 21:56 3 błędy, ale już dzisiaj rozwiązywałam jeden bardzo podobny do tego test. Nie wrzucę tu linki, bo się wstydzę, gdyż on bardzo nieprzyzwoity jest. W razie gdyby ktoś chciał, to może poszukać na F. Telewizja (ostrzegam, że ten drugi test jest trudniejszy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2l Re: rozpoznawanie płci IP: 213.255.126.* 17.02.04, 09:01 2 skuchy w tym jedna przypadkowa, ale tyle tego sie tu placze, ze sie czlowiek przyzwyczaja... Odpowiedz Link Zgłoś
tato1966 Re: rozpoznawanie płci 17.02.04, 16:09 Kurna Aleksander, chiba okulary muszę kupić, albo przestać się w ogóle oglądać za płcią przeciwną do czegokolwiek... Brrrr! Odpowiedz Link Zgłoś