Dodaj do ulubionych

białe adidasy

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.01, 00:44

Dlaczego Polacy chodzą po górach w białych adidasach ?(oczywiście mam na
myśli ,wszelkiej maści białe obuwie sportowe)
Obserwuj wątek
    • magabe Re: białe adidasy 11.08.01, 16:26
      Myśle mój drogi, że jest to spowodowane tym iż Polacy cierpia na brak śr. fin.
      aby zaopatrzyć sie w buty bardziej specjalistyczne,a tak maja jedne do
      wszystkiego:-na spacer,-do biegania?,-na rower,...i w góry...sama mam adidasy
      oczywiscie białe ale nie chodze w nich po górach...:-).Zadowolony???
      pozdrowienia.
      • Gość: jac. Re: białe adidasy IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.01, 01:11
        Moja Droga z tymi środkami finansowymi to chyba trochę przesadziłaś.Nie wymagam
        żeby żeby przeciętny Polak chodził po górkach w markowych butach(sam takowych
        nie posiadam).Nurtuje mnie od kilku lat pytanie, dlaczego rodacy sa tacy
        niefrasobliwi? Turyści w białych adidasach to wierzchołek góry lodowej są
        jeszcze delikweńci w sandałach ,panie w butach na wysokich obcasach(tak,tak).
        Bużka (turystyczna) jac.
      • Gość: jac. Re: białe adidasy IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.01, 01:15
        Zaczepna kobieto ,masz ale nie chodzisz, niestety, rozumiem ale nie
        rozumiem...................1:0
        • magabe Re: białe adidasy 13.08.01, 21:30
          Gość portalu: jac. napisał(a):

> Zaczepna kobieto ,masz ale nie chodzisz, niestety, rozumiem ale nie
          > rozumiem...................1:0
          cze jac,/równie zaczepny mężczyzno;-)/ mam al;e nie chodzę w nich po górach; w
          nich biegam i gram w teniska,nie chcę się chwalić ale w góry mam drugie,o wiele
          odpowiedniejsze...od pierwszych.A w adidaskach w góry to bym nie poszła,chyba że
          w beskidy w pogodny dzień,to dlaczego nie????????pozdrawiam.Miłego dnia.

• Gość: jac Re: białe adidasy IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.01, 00:03
            Czolem ,zaczepna kobieto!
            Miło mi,że nie chodzisz po górach w nieodpowiednim obuwiu.
            Odetchnąłem z ulgą ,słowo daję.Milej nocy.
            • magabe Re: magabe do jac''a 14.08.01, 21:21
              Witam,dzięki za troskę doceniam ją,tymbardziej że na urlop ruszam w Tatry.
              Ale burzę tutaj wywołałeś.........a temat zdawał się być tak błachy....
              Pozdrawiam,miłego wieczoru,nocy i dnia.Acha,też jesteś pełen sarkazmu;-).pa
              • Gość: jac burza w kierpcu IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 19:00
                magabe napisał(a):

> Witam,dzięki za troskę doceniam ją,tymbardziej że na urlop ruszam w Tatry.
                > Ale burzę tutaj wywołałeś.........a temat zdawał się być tak błachy....
                > Pozdrawiam,miłego wieczoru,nocy i dnia.Acha,też jesteś pełen sarkazmu;-).pa

Jak przeczytalem te wynurzenia to mi szczęa opadła. Zazdroszczę tego Twojego
                urlopu, moj kończy się z nadejściem września.Mam nadzieję,że pogoda Ciebie nie
                zaleje i nie usiecze( mnie w lipcu sie udało).Jeszcze jedno .Na Krupówakach jest
                cukiernia Samanta, ciastka i kawa są w niej wręcz perwersyjne. Sarkastyczny, ja ?
                Trzymaj się i na razie jac.
                • magabe Re: burza w kierpcu 16.08.01, 10:59
                  Gość portalu: jac napisał(a):

> magabe napisał(a):
                  >
                  > > Witam,dzięki za troskę doceniam ją,tymbardziej że na urlop ruszam w Tatry.
                  > > Ale burzę tutaj wywołałeś.........a temat zdawał się być tak błachy....
                  > > Pozdrawiam,miłego wieczoru,nocy i dnia.Acha,też jesteś pełen sarkazmu;-).p
                  > a
                  >
                  > Jak przeczytalem te wynurzenia to mi szczęa opadła. Zazdroszczę tego Twojego
                  > urlopu, moj kończy się z nadejściem września.Mam nadzieję,że pogoda Ciebie nie
                  > zaleje i nie usiecze( mnie w lipcu sie udało).Jeszcze jedno .Na Krupówakach jes
                  > t
                  > cukiernia Samanta, ciastka i kawa są w niej wręcz perwersyjne. Sarkastyczny, ja
                  > ?
                  > Trzymaj się i na razie jac.

Cześć,
                  Na wszelkie rodzaje pogody jestem przygotowana........a urlopik dopiero
                  wrzesień/październik.Odwiedzę cukiernię i sprawdzę,ale nie wiem za bardzo co;co
                  oznacza "perwersyjne" w odniesieniu do wypieków?????????
                  POZDRAWIAM.PA.
                  PS.Nie przejmuj się kolejne wakacje będziesz miaał juz za rok............;-)
                  • Gość: jac. Re: burza w kierpcu IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.01, 19:55

Magio,zacznijmy od malutkiego sprostowania.Wakacje mają uczniowie ja urlop.
                    Ciastko o nawie Hiszpan jest perwersyjne , wręcz orgiastyczne, sama się
                    przekonasz.
                    Wrzesień , pażdziernik? Nie zapomnij o ciepłej czapce i rękawiczkach, oj mogą
                    sie przydać.
                    Jak bogowie będą łaskawi, Zakopiec ujrzę już w lutym ,he, he.

Trzymaj się i nie podpadnij szefom(między innymi za używanie komputera do celów
                    prywatnych)bo nie pojedziesz na ten urlop.
                    jac.
                    Ps. wiem ,że jestem uroczy.
                    • Gość: magabe Re: jac''u na urlop i tak pojadę!!!!!!! IP: 213.17.137.* 17.08.01, 00:19
                      Drogi Jacu jak widzisz na urlop i tak pojadę........a tym razem piszę do Ciebie
                      nie z pracy,kochaniutki/czy nie za bardzo sie spoufalam?/.
                      Pomyśl o mnie końcem września jak opalam sie na stoku.........a potem zajadam
                      sie perwersyjnymi ciastkami o ognistej nazwie:Hiszpan.......hmmmmmmm.......ja
                      też pomyślę o Tobie w lutym,a kto wie może tez w lutym moje drogi będą
                      prowadzić do Zakopanego????
                      Ja polecam Ci pstrąga-w knajpce nad rzeczką ,bodajże nazywa się "Pstrąg
                      górski",z pewnością trafisz tam.........bo są to same Krupówki.Pozdrawiam.
                      • Gość: jac. Re: jac''''u na urlop i tak pojadę!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 00:24
                        Gość portalu: magabe napisał(a):

> Drogi Jacu jak widzisz na urlop i tak pojadę........a tym razem piszę do Ciebie
                        >
                        > nie z pracy,kochaniutki/czy nie za bardzo sie spoufalam?/.
                        > Pomyśl o mnie końcem września jak opalam sie na stoku.........a potem zajadam
                        > sie perwersyjnymi ciastkami o ognistej nazwie:Hiszpan.......hmmmmmmm.......ja
                        > też pomyślę o Tobie w lutym,a kto wie może tez w lutym moje drogi będą
                        > prowadzić do Zakopanego????
                        > Ja polecam Ci pstrąga-w knajpce nad rzeczką ,bodajże nazywa się "Pstrąg
                        > górski",z pewnością trafisz tam.........bo są to same Krupówki.Pozdrawiam.
                        Jestem . Wejście na stonę jest trudniejsze od przejechania Zakopianki.
                        Stok Gubałowki jest rzeczywiście świetnym miejscem na opalanie.Z Gubałowki,
                        podsmażona możesz zrobić szlak Kasprowicza(kolor żółty).W pogodny dzień , masz
                        fenomenalną panoramę Tatr.Zejście na Harendę jest formalnością, gzie wypada
                        obejrzeć siedzibę samego mistrza.Po przejściu kładki i skręceniu w lewo dojdziesz
                        na Ustup(7b), u pani Hani można(trzeba) zjeść pierogi(są fenomenalne) i to
                        wlaściwie koniec wycieczki.
                        Przy najbliższej okazji spróbuję obejrzeć tego pstrąga a jeżeli chodzi o
                        spotkania 3 stopnia ,to może bogowie będą łaskawi?
                        Dobranoc,Magio.
                        jac.
                        PS.naprawdę nie chcę ,Ciebie pouczać,tylko mi żal.
                        • magabe Re: do jac''a 18.08.01, 18:17
                          Cześć,
                          Dlaczego tak zjadliwie???????????????
                          Pozdrawiam.
                          • Gość: jac. Re: do jac''''a IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 20:32
                            magabe napisał(a):

> Cześć,
                            > Dlaczego tak zjadliwie???????????????
                            > Pozdrawiam.

Zjadliwe ,czyli jadalne , pierogi są, Magio z cyber-przestrzeni.Bo ja zły
                            mężczyzna jestem.Kiedyś, na zimno, nakarmiłem grupę nastolatek opowieścią o
                            góralskich plantacjach truskawek na Czerwonych Wierchach(dlatego czerwone).
                            Oczywiście dla Ciebie robię wyjątek i wszystkie informacje są prawdziwe i
                            sprawdzone.
                            Bużka jacek
                            • Gość: maga Re: do jac''''''''a IP: 213.17.137.* 19.08.01, 01:05
                              Dzięki za tak prawdziwe informacje.Czymże zasłużyłam na takie wyróżnienie?
                              Pozdrawiam-naprawdę.M.
                              • Gość: jac. Re: Matoł IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.01, 23:39

Człowiek to nawet spokojnie pokarmic komarów nie może .Wyjechalem na kilka dni
                                na łono natury a tu nasz temacik trafił na jedynkę.W zasadzie wyglupiłem się
                                totalnie ostatnimi żartami ale trudno mi utrzymywać styl wypowiedzi mrecka.
                                A góry i Ciebie Magio traktuję poważnie,hm.
                                jacek
                                • magabe Re: Matoł 29.08.01, 21:08
                                  Cześć Jacku jestem,nie pojawiałam sie bo temat uznałam za
                                  wyczerpany,ale....skoro...możemy kontynuować.Pozdrawiam dalej najszczerzej.PA.
                                  • jacek66 Re: włosienica 30.08.01, 00:15
                                    magabe napisał(a):

> Cześć Jacku jestem,nie pojawiałam sie bo temat uznałam za
                                    > wyczerpany,ale....skoro...możemy kontynuować.Pozdrawiam dalej najszczerzej.PA.

Ta włosienica ,trochę mnie uwiera a ty chcialaś mnie zostawić samego?
                                    Po pierwsze dowiedzialem się ,że jestem snobem (tekst mrecka ,rozbawił mnie do
                                    łez)a po drugie chciałbym doczekać pewnej urlopowej relacji.Dzień coraz krótszy i
                                    czasami warto porozmawiać z ludzmi odbierającymi na podobnej fali.
                                    dobranoc.jac.
                                    • Gość: maga Re: włosienica IP: 213.17.137.* 31.08.01, 18:15
                                      Dobra Jac''u pojawiam sie ponownie!!!!
                                      Któż i dlaczego śmiał nazwać Cię snobem???No,mreck powiadasz.....jak on mógł.
                                      Relacja z urlopku powiadasz Cie interesuje czekaj cierpliwe...jeszcze 3
                                      tygodnie,i laba.....nie moge się doczekać,wiesz a myślę,że warto.Po urlopku a
                                      może w trakcie z pewnością się odezwę.Pa.POzdrawiam.
                                      • jacek66 Re: włosienica 02.09.01, 19:02
                                        Gość portalu: maga napisał(a):

> Dobra Jac''''u pojawiam sie ponownie!!!!
                                        > Któż i dlaczego śmiał nazwać Cię snobem???No,mreck powiadasz.....jak on mógł.
                                        > Relacja z urlopku powiadasz Cie interesuje czekaj cierpliwe...jeszcze 3
                                        > tygodnie,i laba.....nie moge się doczekać,wiesz a myślę,że warto.Po urlopku a
                                        > może w trakcie z pewnością się odezwę.Pa.POzdrawiam.

Dobry Boże ,nie wiem dlaczego takie szczęście mnie kopie.ŁASKA Twoja o pani mnie
                                        poraża.Nie wiem dlaczego cały czas jestem pod wrażenieniem ekranizacji
                                        Imienia .....Ale dosyć tego.Wreszcie dowiedzialem się dlaczego Oni w tych białych
                                        adidasach itd. ONI nie wiedzą , nikt im nie powiedział, nie mieli wzorca(np.
                                        takiego jak w Sevres pod Paryżem). Utwierdzila mnie w tym osobista koleżanka,
                                        która w białych adidasach po tych gorach.....
                                        Oczywiście co jakiś czas zajrzę na forum, wracam do pracy i skończyły sie czasy
                                        bezkarnego siedzenia po nocach.
                                        Chwilowo zyczę pogody(ducha także).
                                        Trzym się(zasłyszane w kominku pod Zawratem).
                                        Jacek
    • Gość: agfa Re: białe adidasy IP: *.pde.philips.com 13.08.01, 09:44
      Bo sklepach jest ciągle więcej białych adidasów niż np. różowych. Ja mam żółto-
      jasno niebieskie.
      • iwa100 Re: białe adidasy 13.08.01, 09:54
        Polskie spoleczenstwo nadal identyfikuje biale adidasy jako symbol sportowego trybu zycia i dlatego
        nosimy je tak czesto jak robimy cos, co chociaz w niewielkim stopniu kojarzy nam sie z uprawianiem
        sportu.

Jesli chodzi o biale adidasy w gorach to podziwiam ludzi, ktorzy sie decyduja na taka glupote. Tylko
        raz na cale swoje zycie pojechalam w takich butach w Tatry, poniewaz tez wtedy uwazalam ,ze sa to
        "prawdziwe" sportowe buty. Skutek byl taki, ze cale 2 tygodnie spedzilam szczekajac zebami,
        poniewaz czulam sie na kazdym kamieniu jak na lodowisku. Po powrocie do domu kupilam buty
        trekkingowe, nie kosztowaly fortuny a czulam sie duzo bezpieczniej.
        • Gość: jac. Re: białe adidasy IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.01, 23:56
          Slowo honoru, lejesz miód na moje zbolale serce.dzięki.
      • Gość: jac Re: białe adidasy IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.01, 23:51

Lepsze byłyby takie w kolorze śmigłowca TOPRU!
        • iwa100 Re: białe adidasy 14.08.01, 08:27
          ja sobie kupilam fioletowe. Kolor spokojny nie wprawia mnie w bojowy nastroj.

• Gość: mreck cepry witajom góralski odłam f. na plażę. IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 14.08.01, 08:35
            co wyscie się z choinki ;-) urwali? niedzielni turyści na krupówkach moga sobie
            w firmowych "kierpcach" chodzić, Czy wam chodzi że w górach w adidasach, czy że
            w białych? Bo inaczej aktualne jest pytanie dlaczego Napoleon nosił czerwone
            szelki.
            • iwa100 Re: cepry witajom góralski odłam f. na plażę. 14.08.01, 08:43
              a Mreck, to w takim ukladzie my sie dobrze znamy. To Ciebie w zeszlym roku widzialam na
              Krupowkach w bialych adidasach i kierpcach przewieszonych przez ramie. Milo Cie znowu spotkac,
              pogrzebaczu.
        • Gość: agfa Re: białe adidasy IP: *.pde.philips.com 14.08.01, 08:33
          Jak gdzieś takie zobaczysz w sklepie to daj mi znać.
    • Gość: mreck mreck do iwy IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 14.08.01, 08:53
      I owszem , zdarzyło mi się zgrzeszyć. Jeżeli jednak pantofelki nadają się do
      picia szampana, to co właściwie Warszafka ma do białych adidasów? (taki skrót
      myślowy)
      • iwa100 Re: iwa do mrecka 14.08.01, 09:04
        zrozumienie tradycji picia z pantofelka jest dla mnie zawsze bardzo trudne, co nie znaczy ze mam
        problemy z mysleniem (mreck, to juz dawno ustalilismy). Bylabym w stanie zrozumiec picie z
        nieuzywanego pantofellka, ok, rozne sa zboczenia. Ale z kierpca??????? z tego sie nie da pic, mreck,
        chyba ze Twoim zamiarem jest wylanie calego trunku na ziemie i spijanie go z kaluzy.
        • Gość: mreck Re: iwa do mrecka IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 14.08.01, 09:14
          to jakieś aberracje myslowe, droga iwo. Z pantofelka na twój sposób piły tylko
          nieuświadomione świńtuchy. Elegeanccy mężczyźni jak się juz rozochocili, pijali
          z KIELISZKA stojacego nóżką na obcasiku damskiego pantofelka. Gdzie była wtedy
          właścowa nóżka, i czy na jej drugim końcu znajdowała sie prawdziwa dama pomińmy
          milczeniem.
          • iwa100 Re: iwa do mrecka 14.08.01, 09:18
            i chcesz mi wmowic ze ci eleganccy panowie po porzadnym rozochoceniu byli jeszcze w stanie trafic
            nozka kieliszka na pantofelek z kobieta w srodku?????????? Dobre sobie.... i co jeszcze byli w stanie
            zrobic? chce sie doksztalcic, nie daj sie prosic.no mreck????
            • Gość: mreck Re: iwa do mrecka IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 14.08.01, 09:38
              ciee... no? Co ja tu za jedna pensję jeszcze za profesora niedouczonych
              panienek mam robić? zapytaj Leo. jak nie to pozostanie ci (tobie) praca własna
              w ramach samokształcenia. kierpcem do buzi, ale wymysliła. no, no!
              • iwa100 Re: iwa do mrecka 14.08.01, 10:00
                no mreck, ladnie to tak, sam zebrzesz o wyklady i to z cwiczeniami w laboratorium na temat ruchu
                roznych cial.... niekoniecznie niebieskich a tu zalujesz troche wiedzy, ktora posiadasz jako
                powszechnie znany elegancki rozochocony gentelman. i dopominasz sie jakiejs zaplaty za nauke. EB
                tez nie lubie ale nie wiem czy nie zbankrutowalabym na tobie jakbys sobie zazyczyl jakiegos cholernie
                drogiego trunku.
                • Gość: mreck Re: iwa do mrecka IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 14.08.01, 10:04
                  z pantofelka?
                  • iwa100 Re: iwa do mrecka 14.08.01, 10:07
                    a upierasz sie?
                    • Gość: mreck Re: iwa do mrecka IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 14.08.01, 10:20
                      z zgodzisz sie?
                      • iwa100 Re: iwa do mrecka 14.08.01, 10:27
                        no dobra, dla ciebie i w imie nauki...
    • Gość: nike Re: białe adidasy IP: 62.88.128.* 14.08.01, 10:36
      co biale to ladne!czyste i eleganckie, pasuje do wszystkiego! oto macie
      odpowiedz!
    • Gość: mreck mreck do iwy IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 14.08.01, 10:45
      dobrze szło, a tu jak co nie przypie*li.
      Iwa, zgadzam, się, pod pewnymi warunkami, Pantofelek ma być elegancji, nóżka
      pachnaca, a ty delikatna, (znane sa twoje mordercze skłonności).
      • iwa100 Re: mreck do iwy 14.08.01, 10:55
        oki, zgadzam sie. Pantofelek bedzie sliczny, na niewysokiej szpilce, zebys nie mial za duzych
        problemow. Nozka w ponczoszcze samonosnej, pachnaca, w kolorze cielistym ( wiesz, jaki to?). A ja
        postaram sie schowac pazurki i zlagodzic moja krwiozercza nature (bedzie ciezko, juz mam do ciebie
        odruchy Pawlowa i nie wiem czy mi sie uda). POSTARAM SIE... obiecuje.
        No to do nauki, czekam.
        • iwa100 Re: mreck do iwy 14.08.01, 12:14
          mreck, do cholery jasnej, czekam.....
          • Gość: mreck Re: mreck do iwy IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 16.08.01, 07:09
            bywaj iwuniu. Wygląda na to że zmyłem się elegancko. Powiedzmy, że poszedłem
            sobie zęby umyć, żeby wszystko odbyło się jak najbardziej corekt. Iwa!!????
            Bywaj!!! Mam nadzieję wrócić do tak fascynującej konwersacjii.
            • iwa100 Re: mreck do iwy 20.08.01, 08:28
              no czesc juz jestem, no to do roboty....
              • iwa100 mreck, cholero, gdzie jestes? 20.08.01, 10:44
                co jest, mreck? teraz ty sie wypinasz? jak nagadac to jestes pierwszy, ale jesli chodzi o dzialanie to
                ciebie nie ma i juz?
                jestem wkurzona i to porzadnie, jesli zrobisz jeszcze jeden taki numer to ja sie naprawde wezme za
                ciebie i ustawie tak jak trzeba, bedziesz chodzil jak trybiki w zegareczku: zawsze we wlasciwa strone.
                A pozniej, dobrze wychowanego i naoliwionego zostawie na pozarcie dla jakiejs kobietki, ktora bedzie
                wiedziala jak nalezy cie konserowac. i juz.

• leo100 Re: mreck, cholero, gdzie jestes? 20.08.01, 12:02
                  Nie zlosc sie Slonce, widac ma powazny powod. Moze zniknal w poszukiwaniu
                  Agniechy?
                  Wreszcie jestes.
                  Co slychac?
                  Stesknilem sie jak diabli
                  • iwa100 Re: czesc, Kocie 20.08.01, 12:13
                    Co slychac? nic nie slychac i tu jest problem. Jak widzisz probowalam skusic mrecka, bo wiem ze
                    poniedzialek jest rownoznaczny z cisza od Ciebie. A tu nic, pognal gdzies i koniec.
                    Jesli chodzi o cisze od Ciebie, tez nie jest mi na reke, bo mialam tu kilka zamyslow, ale jak sie nie
                    odzywasz, to nic z tego nie wyjdzie. Wiec smutno mi okrutnie.
                    Najgorsze? jest to, ze ja tez tesknilam i skutek jest taki, ze majac urlop marzylam o powrocie do pracy.
                    I naprawde nie wiem, co z tym fantem zrobic.
                    • leo100 Re: czesc, Kocie 20.08.01, 13:06
                      Spojrz oczami wyobrazni na ten szeroki usmiech, ktory znienacka wdarl sie na
                      moja twarz. Tys to sprawila Slonce! Wyobrazam sobie, jak ladnie sie musialas
                      opalic, pogoda przeciez byla piekna.
                      Byly jakies podrywy? Mam nadzieje, ze ze wzgladu na pamiec o mnie bylas
                      grzeczna. Szkoda, ze nie jestes gdzies blizej, wczoraj nie mialem co ze soba
                      zrobic. A tak to moze by byla jakas kolacyjka? Swieczki...:)))
                      • Gość: mreck to ja, wasza zmora, mreck. IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 20.08.01, 13:21
                        Dzieńdobry. podziwaiam opaleniznę i humory. Leo my z iwa i tym pantofelkiem to
                        tylko tak sobie, z nudów, nic poważnego, zapewniam, zresztą czy JA wygladam na
                        takiego, co by mógł takie świństwo przyjacielowi??? Nie iwa? he, he.
                        • leo100 Re: to ja, wasza zmora, mreck. 20.08.01, 13:28
                          Oczywiscie mreck, to nie jest tak jak mysle, he?
                          Slonce, co z tymi Twoimi zamyslami?
                          Wiecie, ostatnio na weselach jest nowy koknurs: rozpoznawanie mlodej po...
                          prawej piersi. Mlodemu (notabene mojemu bratu) tak sie spodobalo, iz dwie tury
                          zaognila.
                          Dodam jeszcze, iz w drugiej turze wyszlo niezrecznie: najdluzej zatrzymal sie
                          zrobil i swej mlodej zony nie rozpoznal, dopiero w trzeciej, bo juz sie mloda
                          przy kolezance z pracy...
                          I tak to z tymi kontaktami zawodowymi bywa.
                          pozdro
                          • Gość: Iwa Re: Czesc IP: 19.150.112.* 20.08.01, 13:39
                            no prosze, jak nie ma nikogo to nie ma, ale jak sie pojawiaja to oba na raz. Ladnie to tak? a ja sie
                            nudze i czekam na jakies stukanie.
                            Leo,
                            moje zamysly wobec Ciebie sa rozliczne, mam sciage od kolezanki z kilkoma dobrymi radami.
                            Sprawdzilam te cholerne znaki zodiaku, zgadza sie z ta kombinacja. A wiesz co jest najgorsze? Ty
                            masz dosc duzy wybor, natomiast ja jestem w najlepszym ukladzie tylko z jednym znakiem. Zgadnij,
                            z ktorym?????
                            Ja zawsze jestem grzeczna, Kocie (przeciez wiesz).

Mreck,
                            o czym ty gadasz? i dlaczego przepraszasz? przeciez nie ma za co, bo sie wymigales!!!
                            • leo100 Re: Czesc 20.08.01, 13:48
                              Slonce, a jakich to rad potrzebowalas od kolezanek?
                              Ze znakami zodiaku to wiem tylko, ze z Twoim istotnie moj najlepiej sie laczy ;)
                              Co do innych to nie wiem i nie jestem zainteresowany...
                              A Twoj sie konfiguruje z moim w roznych pozach, za to zawsze najlepiej:)
                              Z doswiadczenia wiem, ze to naprawde najlepsza kombinacja sposrod wszystkich
                              znakow.
                              Mreck sie bawi literatura i delikatnie mnie wyprosil z pewnego watku. Taki
                              bratek. A ja przeciez kontaktu jedynie poszukuje. To znaczy juz nie poszukuje.
                              Kiedy sobie wyjedziemy? MOze odwiedzimy mrecka? A moze nad morze?
                              • iwa100 Re: Kocie 20.08.01, 13:59
                                no coz,
                                od pewnego juz czasu mam problemy ze spaniem, wiec musialam sie poradzic. dostalam kilka rad.
                                niektore mnie przerazily, Ty ucieklbys na drugi koniec swiata, zepewniam Cie.
                                Od czasu do czasu postaram sie co nieco Cie podkrecic, zeby sprawdzic czy to na Ciebie dziala, zatem
                                lepiej uwazaj.
                                Jesli chodzi o znaki, to Ty masz spory wybor: Rak, Waga i cos tam jeszcze. Ja mam osiagnac pelnie
                                szczescia tylko z Lwem i zadnym innym znakiem. I tu sie zaczynaja schodki...Pozy tez, zeby nie bylo nudno.
                                Juz bys chcial gdzies ze mna wyjechac? Tak od razu??? A co, jesli sie okaze duuuuzo starsza od Ciebie
                                babcia kolo 60-tki, ktora nie majac juz w domu jurnego faceta (zmarl 10 lat temu) zabawia sie
                                wyrywaniemmlodych facecikow na necie. I co Ty na to???
                                • Gość: Leo Re: Kocie IP: *.*.*.* 20.08.01, 14:08
                                  Sloneczko, moze refleksu nie mam, za to pamiec calkiem niezla. Zwlaszcza, jesli
                                  chodzi o taka kobiete, jak Ty. Bylo, nie bylo, jestem agentem, nie pamietasz?
                                  Teraz rzeczywiscie masz przewage, bo wiesz pod tym wzgledem o mnie wiecej, niz
                                  ja o Tobie. Ale nie boje sie, mam pewne wyobrazenie i mysle, ze w niemalej
                                  czesci wlasciwe.
                                  Teraz to napisalem, nieprawdaz?
                                  A jakiez to rady i dlaczego nie mozesz zasnac Sloneczko? Moze ja moglbym cosik
                                  poradzic...
                                  • Gość: Iwa Re: Kocie IP: 19.150.112.* 20.08.01, 14:37
                                    obawiam sie ze jesli chodzi o Twoja pomoc, to moglbys moja bezsennosc jedynie poglebic i to
                                    srednio na jakis......tydzien??? :D

no tak, agent calkiem z Ciebie niezly, ale pewnych rzeczy nie da sie wydedukowac, albo ktos Ci powie
                                    albo nie i juz. A ja jeszcze nie powiedzialam. i jestem ciekawa Twojej reakcji.

• leo100 Tajemnicza (nie)znajoma 20.08.01, 14:46
                                      Obec tego sprawdz moja reakcje! :)))
                                      I powiedz to, czego nijak nie uda mi sie wydedukowac...
                                      Teraz to Ty jestes niesamowicie tajemnicza...

A z bezsennoscia na pewno bysmy sobie poradzili. Co dwie glowy, to nie
                                      jedna!:)))
                                      • Gość: Iwa Re: Tajemnicza (nie)znajoma-nie bardzo IP: 19.150.112.* 20.08.01, 14:59
                                        pragne Cie poinformowac, iz wlasnie wyprobowalam na Tobie jedna z rad z piekla rodem i jak sie
                                        okazuje, zareagowales w sposob jak najbardziej prawidlowy. Wniosek: nalezy sie Toba zajmowac
                                        dalej, bo warto (o tym to ja wiem od dawna :DDD ale musialam sie upewnic) i nie omieszkam dalej
                                        tego robic (tzn. zajmowac sie i sprawdzac reakcje).
                                        Kontynuujac watek bezsennosci obawiam sie ze dwie glowy bardzo by akurat tutaj przeszkadzaly, ale
                                        to tylko moje skromne zdanie.
                                        A powiedziec moge np. ze mam skosne zolto-zielone oczy, raczej ciemne wlosy. wystarczy na
                                        poczatek. A jakie ty masz oczki, Kocie, ktory mi zrywasz kwiatki i mowisz per Slonce????
                                        • iwa100 Re: Do jutra. 20.08.01, 15:53
                                          jak tak mozna? najpierw sie nie odzywasz, potem zarzucasz nas mnostwem postow i znowu
                                          milkniesz? a ja biedna jestem narazona na dwuznaczne propozycje kolegow z pracy a wszystko
                                          dlatego, ze nie zajelam sie stukaniem do Ciebie tylko poszlam do nich troche sie odnudzic. I oto
                                          skutki.

Zegnam sie na dzisiaj, i do odstukania jutro
                                          Pa

PS. a to mnie mreck zarzucal, ze sie malo udzielam (wiem, poniedzialek, nie musisz nic mowic, tak
                                          tylko sobie marudze, pocichutku).
                                          • leo100 Re: Do jutra. 20.08.01, 16:08
                                            MOze nie uwierzysz, ale moje oczy sa, jak na Kota przystalo, zolto-zielone dla
                                            odmiany... wlosy raczej ciemne - dla odmiany oczywiscie:)
                                            Dlaczego juz uciekasz? MIalem problemy z cholernym internetem.
                                            musze sie chwilowo ewakuowac.
                                            A na skrzynce cos cichutko ostatnio...
                                            pozdro i buziaki
                          • Gość: mreck Re: to ja, wasza zmora, mreck. IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 20.08.01, 13:41
                            usmiecham sie smutno i blado. i tak to nie za mna tęskniłeś. bywaj druhu.
                            • Gość: Iwa Re: mreck. IP: 19.150.112.* 20.08.01, 13:45
                              a dales mi jakas szanse?
                              • leo100 Re: mreck. 20.08.01, 13:50
                                piszecie tak szybko, ze zanim ja cos wysle, to juz kilka nowych zdan mnie omija.
                                No ale tak to juz jest, kiedy z fotelika za daleko do ziolek i refleks juz nie
                                ten co niegdys...
                                • Gość: mreck iwa? IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 20.08.01, 14:14
                                  Gdzie ja w takiej obleśnej postaci, z glową pełna mysli kosmatych, mółbym
                                  choćby przypuszczać,
                                  a tu druch serdeczny per sloneczko do ciebie wali,
                                  wirtualne kwiatuszki zrywa i posty śle piekne jak pocztówki z Australii.
                                  No to gdzie ja się będę pchał prostaczek, z fujarką?
                                  • leo100 Re: iwa? 20.08.01, 14:24
                                    mreck, nie sciemniaj mi tu z fujarkami, dobra?
                                    Mysli mozesz miec jak najbardziej kosmate, byle te kosmy na wierzch zanadto nie
                                    wychodzily:)
                                    Cos ty taki dzisiaj spiacy? A wezze sie do roboty i zaloz nowy watek, co
                                    niewatpliwie nowej krwi napedzi i bedzie z kim podyskutowac tudziez zabki
                                    okazac.
                                    pozdro bratku
    • Gość: Kubuś Re: białe adidasy IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.01, 14:12
      Po górach i tak najlepiej chodzi się w glanach :).
      Pozdr wszystkich
      • Gość: mreck Leo IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 20.08.01, 14:41
        Praca, Praca, Praca.
        Mam prośbe, dopisuj posty na końcu wątku, to będzie mi łatwiej odpisywać.
        A swoja droga to i tak nagadam sie z toba wiecej niz niejaka Iwa. Czyż nie?
        • Gość: Iwa Re: Mreck IP: 19.150.112.* 20.08.01, 14:44
          czy mam byc zazdrosna? nie moge, taka moja natura.
          • leo100 Re: Mreck 20.08.01, 14:52
            Ooo, widze cos sie ruszylo kochani.
            mreck, tak naprawde to Iwa potrafi byc bardzo rozgadana i nie tylko :D
            A z Toba jakze moglbym nie zamienic paru slow! w koncu najdluzej brniemy w tym
            wyimaginowanym, lecz jakze przyjemnym swiecie, choc ja i tak o wiele pozniej od
            Ciebie zdolalem sie tu zaalokowac. A wcale nie bylo latwo, jak pewnie pamietasz.
            nie mysl tyle o pracy :)
            pozdro (he he, szesc linijek)
            • Gość: mreck Re: Mreck IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 20.08.01, 15:04
              do jutra kochani, gadajcie sobie do woli,
              Leo pamietaj o przysłowiu:
              Leden przysięgał, a drugi sięgał,

Iwa:
              cnotliwa nie ma świadków,
              na gładkość swych pośladków,

A dla mnie to juz chyba: nawet mnisi śnia o skromnisi.
              baj, baj, baj.
              • leo100 Re: Mreck 20.08.01, 16:10
                mreck, wybacz, ale uwazam, iz Sztaudynger nadaje sie na nastolatki. Sam zreszta
                nierzadko z niego korzystalem dawnymi czasy... I istotnie dzialalo...
                No to do jutra!
                POZDRO
                • Gość: mreck Re: Mreck IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 21.08.01, 08:22
                  Leo, jak ci sie we mnie coś nie podoba, to wal smiało i nieproś o wybaczenie,
                  taki delikatny to znowu nie jestem. Mistrz S. to mistrz skrótu i lapidarnej
                  ironii, jestem pod wrażeniem od lat.
                  Masz racje brahu, brniemy w tym od dawna, Hela i Luna to juz sie chyba
                  zmumnifikowały na "tamtym swiecie"
                  Apropo, wierzysz w życie poza forum?
                  • leo100 Re: Mreck 21.08.01, 11:13
                    mreck, podoba mi sie Twoj oportunizm. Jest OK.
                    Zycie na "tamtym" swiecie?, Coz, jesli tylko Slonce bedzie tam swiecilo rownie
                    cieplo, jak na forumowym, to kto wie?
                    Jak na razie na forumowym swietnie sie czuje, zwlaszcza, iz wiem, ze zawsze Cie
                    gdzies znajde... lobuzie.Tobie. Ale to akurat komplement:)

Musze przyznac, ze nikomu nawiazywanie konfliktow nie szlo tak gladko, jak
                    Dzis jestem rozkojarzony z powodu wiadomosci, ktora mnie zwalil z nog, dlatego
                    stukam z podlogi. Z "lubieznym" na twarzy oczywiscie...
                    pozdro
                    • iwa100 Re:Leo 21.08.01, 11:44
                      na tamtym moze swiecic juz tylko cieplej...
                      bylo milo po tej wiadomosci?
                      • Gość: mreck mreck do leo IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 21.08.01, 12:01
                        wyjaśnij w jakim znaczeniu uzyłeś słowa oportunizm, bo nijak nie moge zrozumieć
                        sensu twojej wypowiedzi.
                        • Gość: Leo Re: mreck do leo IP: *.*.*.* 21.08.01, 13:46
                          Nie mow mi, ze uzywam slow, ktorych znaczenia nie znam!
                          Fama jest glupia i vice versa. Wiem, bo bylem w szkole prymasem!
                          :)

oczywiscie tamto mialo byc w " ".
                      • leo100 Re:Iwa 21.08.01, 13:52
                        Nawet nie wiesz, jak bardzo!
                        To mnie porzadnie wmurowalo.
                        A zolto-zielone i ciemne to prawda...
                        buzka
                        • Gość: mreck aluzju poniał IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 21.08.01, 14:25
                          ale nie chciałem ciebie urazić dlatego spytałem najdelikatniej jak potrafiłem.
                          Foumowo to nie jestem oportunistą. Tego mi nie mów, a w życiu, cóż trzeba by
                          przy piwie, wieczorową porą. Wierze w twojego Primasa. W Kopalińskiego też.
                          • leo100 Re: aluzju poniał 21.08.01, 14:34
                            A ja w internet, he he
                            Zawsze wiedzialem, ze nie jestes glupi.
                            :)
                            • Gość: MRECK Re: aluzju poniał IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 21.08.01, 15:00
                              chwilowo opedzam sie od zjadliwców na życiu pozaforumowym. Załóż im ciekawy
                              wątek, o wdzięczność forumowiczów. Tęsknię za postonkiem. Ten ma wdzięk.
                              I nie ustawia wszędzie znaków z przekreślonym mreckiem.
                              • leo100 Re: aluzju poniał 21.08.01, 15:35
                                Mysle, ze on by to samo napisal o Tobie!
                                Nie lam sie bratku. Wiekszosc gosci po prostu nie wie, jak Tobie sprostac.
                                Pozdro
                          • Gość: albi w dupiecie mam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.08.01, 15:20
                            ????????????????????????????????????????????????????????????????????........
                            nie wiem
    • Gość: Maciejly Re: białe adidasy IP: *.gryfino.sdi.tpnet.pl 22.08.01, 07:03
      Ponieważ białe są najtańsze :-)))
    • traper_k Re: białe adidasy 22.08.01, 07:25
      A jeszcze do kompletu plastikowy dresik (koniecznie nie przepuszczający
      powietrza) i ewentualnie parasolka (autentyk)... Turyści przez duże "T"
      • Gość: mreck Re: białe adidasy IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 22.08.01, 07:40
        T raper ty masz ze swoja ksywą tyle samo wspólnego co ci T uryści co? ;)
        • Gość: obs... Re: białe adidasy IP: *.gewerkschaftshaus.ch 22.08.01, 10:25
          ...przeciez licza sie tylko o adidasy!

znaczy marcowe!

biale to przypadek:-)
    • Gość: Kasia Re: białe adidasy IP: *.chello.pl 22.08.01, 10:35
      Napewno cechš charakterysycznš turystów z Polski sš ortalionowe, kiczowate dresiki. W różnych zakštkach �wiata poznasz rodaka po odblaskowym (najlepiej żółtym) komplecie. A je�li chodzi o obuwie to już standart musi być białe. Rażšcy w oczy kolor dresu i nieskazitelnie białe "adidasy"sprawiš że nawet największa sierota nie zagubi się choćby w b.gęstej mgle.
    • Gość: alva Re: białe adidasy IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.08.01, 15:19
      Bo nie mają czarnych sandałów.
      po drugie skąd mają wiedzieć że buty sportowe typu "adidas" zostały
      wyprodukowane do celów sportowych, a nie do chodzenia po górach( przecież
      nigdzie nie jest napisane)
      • Gość: mreck Re: białe adidasy IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 23.08.01, 07:44
        skąd ten pesymizm?
        Moze takie butki są wygodne? Chyba każdemu wolno nosić to co chce?
        skoro ogromna wiekszość je nosi to kto ma rację?
        ogromna wiekszość, czy tych kilku snobów? Aha i nie rozmawiamy o taternikach
        jasne?
        • Gość: Andzia Re: białe adidasy IP: *.alkgbi.ch 23.08.01, 10:07
          ...to dlaczego nie mowicie, ze chodzi tutaj o spacery.
          A ja juz myslalam ze to chodzi o jakies niedostepne sciany w Alpach.
          No ale tak, to wszystko w porzadku przynajmiej dla mnie.
          Skoro Amerykanki w Nowym Jorku srodkiem trasy szybkiego ruchu (oczywiscie w
          godzinach szczytu) moga w trampkach i sukni balowej - to dlaczego Polacy nie
          moga w bialych adidasach?
          hmmm...ciekawa jestem co ty na to Marco!?!

• Gość: m. Re: białe adidasy IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 01:49
          Gość portalu: mreck napisał(a):

> skąd ten pesymizm?
          > Moze takie butki są wygodne? Chyba każdemu wolno nosić to co chce?
          > skoro ogromna wiekszość je nosi to kto ma rację?
          > ogromna wiekszość, czy tych kilku snobów? Aha i nie rozmawiamy o taternikach
          > jasne?

mreck, ty arogant jestes.Jezeli snobizmem nazywasz dbanie o wlasny tylek to chyba
          nie wiesz co mówisz.Chciałabym widziec większą ilość snobów w górach a nie takich
          mądrali jak ty, koteczku.
    • Gość: h.k. Re: białe adidasy IP: *.host.btclick.com 23.08.01, 11:42
      Jestem w stanie zniesc biale adidasy, zawsze to obuwie sportowe do
      chodzenia/biegania.. Ale dlaczego Polacy chodza po gorach w klapkach??
      • Gość: mreck Re: białe adidasy IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 23.08.01, 11:44
        co ty dziecko jesteś i rodzice ci nieeee pooowiedzieeelii???? ?
        • w_kulik Re: białe adidasy 25.08.01, 10:54
          Bez sensu.
          • Gość: mreck co q*wa bez sensu? IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 21:26
            glupie pytanie to glupia odpowiedź.
            • Gość: h.k. Re: Moze bedzie jasniej? IP: *.cableinet.co.uk 27.08.01, 12:26
              Moze wiec wyjasnie historie klapkow w gorach. W czasie mojego niedawnego
              wyjazdu wdrapalem sie na gore, dumnie stanalem na szczycie i potoczylem dookola
              wzrokiem. I wtedy ujrzalem budke z hotdogami i szeroko, asfaltowa droge, ktora
              prowadzila z samego dolu na sam szczyt i ktora to droga przyjezdzali na hotdogi
              (i na szczyt, choc pewnie mniej) Turysci W Klapkach. Zdumialem sie nad swoja
              glupota i naiwnoscia i udalem sie do budki zamowic .. zapiekanke.
    • Gość: filszy Re: białe adidasy IP: *.ita.pwr.wroc.pl 27.08.01, 10:55
      bo "białe" wydaje się "dobre", a przecierz do chodzenia po gorach potrzebne
      są "dobre" buty!
      • Gość: mreck Re: białe adidasy IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 27.08.01, 11:32
        ale onie niechdzą po górach, tylko je zwiedzają.
        • Gość: malvi Re: białe adidasy IP: 159.107.89.* 28.08.01, 10:10
          milosnicy bialych butow sportowych mysla, ze jesli wyzej wspomniane obuwie esli
          sa wygodne na podworku, to beda wygodne rowniez w gorach. Zwlaszcza po
          deszczu - jada same !

a propos polskich turystow:
          wczoraj Paniusia ok 60-letnia, ktora wpadla do szczeliny, nie miala adidaskow
          ale buty na wysokich obcasach. Ciesze sie, ze nie jestem goprowcem, bo
          uratowana ( z ielokrotnym skomplikowanym zlamaniem nogi) Paniusie niezle bym
          zbesztala
        • Gość: malvi Re: białe adidasy IP: 159.107.89.* 28.08.01, 10:17
          milosnicy bialych butow sportowych mysla, ze jesli wyzej wspomniane obuwie esli
          sa wygodne na podworku, to beda wygodne rowniez w gorach. Zwlaszcza po
          deszczu - jada same !

a propos polskich turystow:
          wczoraj Paniusia ok 60-letnia, ktora wpadla do szczeliny, nie miala adidaskow
          ale buty na wysokich obcasach. Ciesze sie, ze nie jestem goprowcem, bo
          uratowana ( z ielokrotnym skomplikowanym zlamaniem nogi) Paniusie niezle bym
          zbesztala
    • Gość: wiesz... Re: białe adidasy IP: 213.77.18.* 31.08.01, 13:44
      Białe Adidasy, to "małe miki"
      Pamiętam z przed lat gościa którego TOPR zdejmował zimą z depresji Niżnych Rysów
      Był w KALOSZACH !!!
      • Gość: goh Re: białe adidasy IP: 192.168.0.* / *.scene.pl 02.09.01, 08:58
        Nie wszyscy, bo ja nie!
    • Gość: Mosad Re: białe adidasy IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 21:55
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka