baloo 28.03.04, 01:48 Zwolnila sie jedna Ruda na Slasku. Podobno mozna nia sobie poadministrowac, pod warunkiem, ze nie pisze sie wierszy. Reflektujesz ? O puszczaniu "Deprechy" nikt nic nie wspominal. B. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pejsaty no wlasnie 28.03.04, 10:17 a was czemu nie widze wsrod godnych i sprawiedliwych? taka aniela juz calkiem zachrypla od wznoszenia okrzykow, a rece jej pelne krwi (krew ladnie sie kontrastuje z diamentami uwazam). poza tym gdzie jak gdzie ale tu powinni sie znalezc solidarni z fraszkopisarzem bronkiem, ktory umilowal rude! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=11602478 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=11617965 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=11635962 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=11628529 i inne ps aha piwo beligijskie w beczkach jest tez. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Ignatz 28.03.04, 11:17 Oni wcale ideowi nie sa, tylko juz wolny stolek dziela. Fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Ignatz 28.03.04, 11:39 Nadaj mi jeno kierunek, już ja porządzę Rudą twardą ręką :) Odpowiedz Link Zgłoś
parsenta Re: Ignatz 29.03.04, 02:11 dziekuj bogu zes sie brzydki chuju urodzil!!!!!!!!!! baloo ty tempy idiota infantylny debilu ty kurewski pedal z p[ierdolonej bozej laski tty cieciu do przeciecia ty wszo gnido ty kurwo!!!!!!!!!!!!!!! mam cie w dupie!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Ignatz 29.03.04, 03:24 Nieładnie, bardzo nieładnie mówić takie rzeczy na wątku mego imienia. Jeśli nie chcesz zmiany kursu, dawki muzyki i ogólnie deprechy, to nie rób tak więcej. Zrozumiano? Odpowiedz Link Zgłoś
parsenta Re: Ignatz 29.03.04, 03:46 ignatz napisał: > Nieładnie, bardzo nieładnie mówić takie rzeczy na wątku mego imienia. Jeśli nie > > chcesz zmiany kursu, dawki muzyki i ogólnie deprechy, to nie rób tak więcej. > Zrozumiano? zmiany hehe kocham je na lepsze? na gorsze? oprocz pau zgorszonych dewotek i baloo we wlasnej odubistosci nikt chyba nie ma przeciwko a ze pod toba sie ignacy znalazlo to czysty przypadek hyhyhy Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowana Re: A nie ! 29.03.04, 08:56 Anieatak i po co Ci to ? Chociaż Cię rozumiem, nie popieram - ludzie popełniaja błędy, a na słowa trzeba uważać,BO NIGDY NIE WIADOMO,DO KOGO JE MÓWIMY, ..."myśl" jest niewidoczna. Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowana Re: A nie ! 29.03.04, 08:59 I pamiętaj,że w pewien sposób, też mnie tutaj reprezentujesz...przecież ja Cię zaprosiłam. Wierzę w Twoją Wielkość,więc mi tego obrazu nie zamazuj:) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: A nie ! 29.03.04, 09:25 Hehe, Zalogowana, nie wiem, czy nie zapomnialem Ci juz kiedys podziekowac ;o) Jesli tak , to przepraszam i teraz Ci dziekuje. Nie ma sie czym przejmowac, Dzidzius po prostustesknil sie za wujkiem Baloo. ;o) A tak w ogole, gdybys byla jego prawdziwa przyjaciolka, to nie zapominalabys o pigulkach dla Dzidziusia. Bo ze jemu sie czasami zdarzy zapomniec, to mnie nie dziwi. ;o) Caluski , slodziuskie oczywiscie, przesylam. I zmykne. B. Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowana Re: A nie ! 29.03.04, 09:36 Nie masz mi za co "dziękować", za to po Twoim poście, ja chyba muszę przeprosić...Anieataka ! Anieatak, olej to "pipipipipipipi" forum, bo wygląda na to,że trzeba by tylko pisać, tak jak napisałeś, a to nie ma żadnego sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: A nie ! 29.03.04, 09:39 aha. masz piemes może? bo po co się tak denerwować przy całkiem miłym poniedziałku? Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: A nie ! 29.03.04, 15:09 i co? koniec juz? to po co ja popkorn kupiłam? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: A nie ! 29.03.04, 17:14 aha, objedliscie sie chlebem i czegos Wam brakuje, co? O takiego o, niedoczekanie ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: A nie ! 29.03.04, 17:18 przynieslismy ze soba kilka lwow. gdzie sa chrzescijanie? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: A nie ! 29.03.04, 17:28 wlasnie wznosza stos i czyszcza hiszpanskie buciki ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: A nie ! 29.03.04, 17:34 aha kciuki mam dzis ociezale. a to z powodu pogody i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: A nie ! 29.03.04, 18:03 i do widzenia za dwa dni (kurdę, znowu odbieram urlop :( ) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: A nie ! 29.03.04, 18:03 aha mozesz chyyba przyjsc do parcy w urlop? wiem ze to troche nielegalne ale jakie excytujace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: A nie ! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.03.04, 07:39 -wiesz , wiekszosc mezczyzn do golenia za kierownica uzywa maszynki elektrycznej- rzekla Mariola -mozesz mnie wiec uwazac za staroswieckiego , odparl Leon. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: A nie ! 30.03.04, 09:16 nienoe, slodkim staje sie ciezar jesli go dzwigasz ochoczo ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: A nie ! 30.03.04, 09:21 znaczy ochoczo to ja bym uderzyła w kimono jednak albowiem o konieczności przyjścia dzisiaj dowiedziałam się wczoraj lejtetnajt. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: A nie ! 30.03.04, 09:22 a w ogóle to jestem gdzie jestem nie z powodu wyraźnej potrzeby lecz na wszelki wypadek raczej. co widać po mojej aktywności na forumach ;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: A nie ! 30.03.04, 11:01 aha na dyzurze jestes znaczy. mozesz spac na kozetce jak czyni personel medyczny Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: A nie ! 30.03.04, 13:06 Albo powspierać duchowo przeładowanego nosiciela wiedzy. Czy ktoś wie gdzie mozna dostać kartridge with dodakową pamięcia . Już mi sie przelewa, a mam to wszystko jeszcze donieśc do firmy i nauczać. O! Oxy czy mogę zapisać sie na korepetycje z nauczania w twoim stylu. Jeśli chcesz to ci moge podesłac mały kawałeczek materiałów do przećwiczenia . Odpowiedz Link Zgłoś