28.03.04, 01:48
Zwolnila sie jedna Ruda na Slasku. Podobno mozna nia sobie poadministrowac,
pod warunkiem, ze nie pisze sie wierszy. Reflektujesz ?

O puszczaniu "Deprechy" nikt nic nie wspominal.

B.
Obserwuj wątek
    • pejsaty no wlasnie 28.03.04, 10:17
      a was czemu nie widze wsrod godnych i sprawiedliwych? taka aniela juz calkiem
      zachrypla od wznoszenia okrzykow, a rece jej pelne krwi (krew ladnie sie
      kontrastuje z diamentami uwazam). poza tym gdzie jak gdzie ale tu powinni sie
      znalezc solidarni z fraszkopisarzem bronkiem, ktory umilowal rude!
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=11602478
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=11617965
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=11635962
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=11628529
      i inne
      ps aha piwo beligijskie w beczkach jest tez.
    • aniela Re: Ignatz 28.03.04, 11:04
      aha Baloo scicha :)
      • miltonia Re: Ignatz 28.03.04, 11:17
        Oni wcale ideowi nie sa, tylko juz wolny stolek dziela. Fuj.
    • ignatz Re: Ignatz 28.03.04, 11:39
      Nadaj mi jeno kierunek, już ja porządzę Rudą twardą ręką :)
    • parsenta Re: Ignatz 29.03.04, 02:11
      dziekuj bogu zes sie brzydki chuju urodzil!!!!!!!!!!

baloo ty tempy idiota
      infantylny debilu

ty kurewski pedal z p[ierdolonej bozej laski

tty cieciu do przeciecia

ty wszo gnido

ty kurwo!!!!!!!!!!!!!!!

mam cie w dupie!!!!!!!!!!!
      • ignatz Re: Ignatz 29.03.04, 03:24
        Nieładnie, bardzo nieładnie mówić takie rzeczy na wątku mego imienia. Jeśli nie
        chcesz zmiany kursu, dawki muzyki i ogólnie deprechy, to nie rób tak więcej.
        Zrozumiano?
        • parsenta Re: Ignatz 29.03.04, 03:46
          ignatz napisał:

> Nieładnie, bardzo nieładnie mówić takie rzeczy na wątku mego imienia. Jeśli
          nie
          >
          > chcesz zmiany kursu, dawki muzyki i ogólnie deprechy, to nie rób tak więcej.
          > Zrozumiano?

zmiany hehe
          kocham je
          na lepsze?
          na gorsze?

oprocz pau zgorszonych dewotek i baloo we wlasnej odubistosci nikt chyba nie ma
          przeciwko

a ze pod toba sie ignacy znalazlo to czysty przypadek
          hyhyhy
          • zalogowana Re: A nie ! 29.03.04, 08:56
            Anieatak i po co Ci to ?
            Chociaż Cię rozumiem, nie popieram - ludzie popełniaja błędy, a na słowa trzeba
            uważać,BO NIGDY NIE WIADOMO,DO KOGO JE MÓWIMY,
            ..."myśl" jest niewidoczna.
            • zalogowana Re: A nie ! 29.03.04, 08:59
              I pamiętaj,że w pewien sposób, też mnie tutaj reprezentujesz...przecież ja Cię
              zaprosiłam.
              Wierzę w Twoją Wielkość,więc mi tego obrazu nie zamazuj:)
              • baloo Re: A nie ! 29.03.04, 09:25
                Hehe, Zalogowana, nie wiem, czy nie zapomnialem Ci juz kiedys podziekowac ;o)
                Jesli tak , to przepraszam i teraz Ci dziekuje.

Nie ma sie czym przejmowac, Dzidzius po prostustesknil sie za wujkiem
                Baloo. ;o)

A tak w ogole, gdybys byla jego prawdziwa przyjaciolka, to nie zapominalabys o
                pigulkach dla Dzidziusia. Bo ze jemu sie czasami zdarzy zapomniec, to mnie nie
                dziwi.

;o)

Caluski , slodziuskie oczywiscie, przesylam. I zmykne.

B.
                • zalogowana Re: A nie ! 29.03.04, 09:36
                  Nie masz mi za co "dziękować",
                  za to po Twoim poście, ja chyba muszę przeprosić...Anieataka !

Anieatak, olej to "pipipipipipipi" forum, bo wygląda na to,że trzeba by tylko
                  pisać, tak jak napisałeś, a to nie ma żadnego sensu.
                  • misiania Re: A nie ! 29.03.04, 09:39
                    aha. masz piemes może? bo po co się tak denerwować przy całkiem miłym
                    poniedziałku?
                    • ignatz Re: A nie ! 29.03.04, 11:11
                      czyżby nadchodziły ciekawe czasy? :)
                      • misiania Re: A nie ! 29.03.04, 11:18
                        no właśnie nie wiem, ale się ożywiłam ;)
                        • emusia Re: A nie ! 29.03.04, 15:09
                          i co? koniec juz? to po co ja popkorn kupiłam?
                          • baloo Re: A nie ! 29.03.04, 17:14
                            aha, objedliscie sie chlebem i czegos Wam brakuje, co? O takiego o,
                            niedoczekanie ;o)
                            • aniela Re: A nie ! 29.03.04, 17:17
                              aha zlezlismy sie my, szalikowcy dyskusji
                            • aniela Re: A nie ! 29.03.04, 17:18
                              przynieslismy ze soba kilka lwow. gdzie sa chrzescijanie?
                              • baloo Re: A nie ! 29.03.04, 17:28
                                wlasnie wznosza stos i czyszcza hiszpanskie buciki ;o)
                                • aniela Re: A nie ! 29.03.04, 17:34
                                  aha kciuki mam dzis ociezale. a to z powodu pogody i nie tylko.
                                  • misiania Re: A nie ! 29.03.04, 18:02
                                    hyhy, a mogło być ciekawie ;))))
                                    • misiania Re: A nie ! 29.03.04, 18:03
                                      i do widzenia za dwa dni (kurdę, znowu odbieram urlop :( )
                                      • aniela Re: A nie ! 29.03.04, 18:03
                                        aha mozesz chyyba przyjsc do parcy w urlop? wiem ze to troche nielegalne ale
                                        jakie excytujace
                                        • Gość: kanuk Re: A nie ! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.03.04, 07:39
                                          -wiesz , wiekszosc mezczyzn do golenia za kierownica
                                          uzywa maszynki elektrycznej- rzekla Mariola
                                          -mozesz mnie wiec uwazac za staroswieckiego , odparl Leon.
                                        • misiania Re: A nie ! 30.03.04, 08:28
                                          o. Aniela - wrona. kra kra kra... (hyhy)
                                          • aniela Re: A nie ! 30.03.04, 08:54
                                            hyhy skusilas sie widze ;))
                                            • misiania Re: A nie ! 30.03.04, 09:15
                                              yhy. szit! ;)
                                              • aniela Re: A nie ! 30.03.04, 09:16
                                                nienoe, slodkim staje sie ciezar jesli go dzwigasz ochoczo ;))
                                                • misiania Re: A nie ! 30.03.04, 09:21
                                                  znaczy ochoczo to ja bym uderzyła w kimono jednak albowiem o konieczności
                                                  przyjścia dzisiaj dowiedziałam się wczoraj lejtetnajt.
                                                  • misiania Re: A nie ! 30.03.04, 09:22
                                                    a w ogóle to jestem gdzie jestem nie z powodu wyraźnej potrzeby lecz na wszelki
                                                    wypadek raczej. co widać po mojej aktywności na forumach ;)))))))))))))
                                                  • aniela Re: A nie ! 30.03.04, 11:01
                                                    aha na dyzurze jestes znaczy. mozesz spac na kozetce jak czyni personel medyczny
                                                  • piotr_c Re: A nie ! 30.03.04, 13:06
                                                    Albo powspierać duchowo przeładowanego nosiciela wiedzy. Czy ktoś wie gdzie
                                                    mozna dostać kartridge with dodakową pamięcia . Już mi sie przelewa, a mam to
                                                    wszystko jeszcze donieśc do firmy i nauczać. O! Oxy czy mogę zapisać sie na
                                                    korepetycje z nauczania w twoim stylu. Jeśli chcesz to ci moge podesłac mały
                                                    kawałeczek materiałów do przećwiczenia .
                                                  • piotr_c Re: A nie ! 30.03.04, 17:59
                                                    Oxyyy

ratunku!
                                                  • piotr_c Re: A nie ! 01.04.04, 09:14
                                                    Oxy , widzałem twój cień.
                                                  • piotr_c Re: A nie ! 01.04.04, 13:52
                                                    Albo mi sie zdawało :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka