kiciaf 31.03.04, 09:37 Godzina 9.30 a tu nie było jeszcze nikogo. I tylko te ślady fal na piasku i ten krzyk samotnych mew... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e.silver Re: Puste plaże? 31.03.04, 09:42 no bo to jeszcze nie wakacje i morze... :( Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Puste plaże? 31.03.04, 09:52 Piwo jasne piwo. No co? Przechodzilem. Straszniem poobciurany. Siade w lezak chetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Puste plaże? 31.03.04, 10:09 By sie znalazlo troche - starej, nierozpuszczalnej, niezmielonej. Wyglada jak z zapasow wojskowych. No i? Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Puste plaże? 31.03.04, 10:12 postawiłam wodę :) Chyba się zaprzyjaźnię na nowo z żaluzjami, jakoś słonecznie się zrobiło. Wiosna czy co?? Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Puste plaże? 31.03.04, 10:17 a cukier macie? to taki modny, rozchwytywany obecnie towar :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Puste plaże? 31.03.04, 10:19 aha, zdążyłam zrobić zapasy dla Plażaków :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Puste plaże? 31.03.04, 10:20 Yhyhy. Wraz z poparciem dla Leppera rosnie popyt na cukier. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: Puste plaże? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.03.04, 10:30 o pojedynczy spacerowicze robią tłum... a mewy dalej krzyczą..... Po co one się tak wydzierają ? Nie można ciszej?! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Puste plaże? 31.03.04, 13:44 Przelatuje razem z kluczem mew i porywam stojący kubek , oddam wypłukany , sorry ale mnie wściekle zaciurkowało Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Puste plaże? 31.03.04, 13:54 a jest szansa, że Cię kiedy odciurkuje? ;) S. z ciurkiem przedświatecznym na głowie Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Puste plaże? 31.03.04, 14:05 w połowie czerwca godzina "0", do tego czasu pewnie niezbyt bede słońce oglądał :( a potem pewnie jeszcze 1-2 miesiace nim kurz opadnie i będę mógł się urwac na dłuższy niz 1-2 dni urlop Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Puste plaże? 31.03.04, 14:09 Echh ten czerwiec :( u mnie też w połowie czerwca różne rozstrzygnięcia, takie z gatunku, czy nadal bedę tu zaglądać z tego kompa, czy ewentualnie z innego, czy też może tylko z domu... Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Puste plaże? 31.03.04, 14:38 no niestety :| zawsze miałam podpisane terminowo, ale oficjalny termin miał być next year dopiero. Jak szef złapie w czerwcu nowy 'kontrakt' to mam obiecane przejscie z nim (mam nadzieję, że złapie, bo warunki dla mnie mogą być korzystniejsze). Jeśli nie złapie, to zostajemy po staremu, tyle, że sytuacja ogólnokrajowa zadecyduje do kiedy do będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Puste plaże? 31.03.04, 14:58 anyway byle do września, wtedy choćby się świat walił, ja idę na urlop :D Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Puste plaże? 31.03.04, 15:01 aha to bardzo dobra pora na urlopy, tak sądzę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Puste plaże? 31.03.04, 15:06 Jak sie nie da wcześniej to też tak zrobię we wrześniu Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Puste plaże? 31.03.04, 15:19 no pewnie, wszyscy już będą po, będą tęsknić za urlopem i słonkiem, a my tu myk! i zażywamy lenistwa PS. We wrześniu wczasy są w ogóle tańsze,polecam pod rozwagę, i takich tłumów nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Puste plaże? 31.03.04, 19:22 Kiciaf :) gdzies w okolicach Jackowic (trasa torun-wawa blizej kutna niz toruniowawy postanowilam wyszczuplec wirtualnie az do zaniku. wiec co ja robie tu?) aha Kiciaf czy Twoje drugie przyjsice w ciagu jednego tylko tygodnia oznacza wiatr zmian? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Puste plaże? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 31.03.04, 20:21 Aniela, wszyscy poszli do "Niebieskiego Centrum", ktore wlasnie otworzyli w "Warsaw" . stad chwilowe pustki na plazy. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Puste plaże? 31.03.04, 23:24 Aha, to ja zajmuję miejsce pod Magdalą, póki jeszcze ciepłe... ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Puste plaże? 01.04.04, 00:11 Aha! Spsułaś mi umoszczenie, nieoczekiwanie wypełniając sobą przestrzeń między mną a piaskiem. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Puste plaże? 01.04.04, 00:19 a nene. nie moge niestety byc jednoczesnie w dwoch roznych miejscach. dotknij palcem boku mojego to sie przekonasz. oddale sie teraz na dowod, ze nie moge byc jednoczesnie tu i tam (tam spie) dbrnc Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Puste plaże? 01.04.04, 00:25 Aha! Rąbka szaty się Twojej dotkłem ino i ustało krwawienie moje. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: Puste plaże? 05.04.04, 09:28 Aniele :) Wiatr zmian powiał. Rzekłam. PS Kutno nie trójkąt bermudzki tak łatwo się tam nie znika Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Puste plaże? 05.04.04, 17:10 oczy jak to oczy- klamia. aha Kiciafa znaczy to ze kocyk w kocyk bedziemy opalac dekolty smiale? Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: Puste plaże? 08.04.04, 08:57 Wspomnienia kombatanckie rozsnuwać będziemy a młódź plażowa nektar wiedzy z ust nam spijać będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2l Re: Puste plaże? IP: 82.112.197.* 08.04.04, 09:07 aha, usiade poDsluchac, w tym czasie mak sol od cukru zmieszana oddziele Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Puste plaże? 08.04.04, 11:04 aha Kiciaf, ale zwaz ze juz nie ma dzikich plaz na ktorych zbieralysmy bursztyny. moze to i dobrze ale z drugiej strony moze to i zle :) czesc Viki :) Odpowiedz Link Zgłoś