Dodaj do ulubionych

Kim jest Spowiednik

28.02.02, 07:28
Zrobil sie smietnik w watku o spowiedzi, wiec sprzatam. Tu miejsce na konkurs:
Kim jest spowiednik. Wyniki konkursu zostana ogloszone ww piatek o 14.30. Dla
przypopmnienia - jestem ,ze sie tak brzydko wyraze, stalym bywalcem forum:)
Obserwuj wątek
    • rigel Re: Kim jest Spowiednik 28.02.02, 07:37
      nie lubie przebierancow
      • aniela_ Re: Kim jest Spowiednik 28.02.02, 08:31
        węszę rora
        • _tequila_ Re: Kim jest Spowiednik 28.02.02, 08:50
          Aniela ma dobrego nosa - to Roro
          • Gość: fuego Re: Kim jest Spowiednik IP: *.man.lodz.pl 28.02.02, 08:51
            się mylicie...to chris...i podkreślam, że ja to powiedziałam pierwsza
          • aniela_ Re: Kim jest Spowiednik 28.02.02, 08:51
            nene. ten organ nazywamy dzis intuicją ;)
            • aniela_ Re: Kim jest Spowiednik 28.02.02, 08:58
              nene chris po 1. zagadałby o seksie w pociągu, po 2. wzdechnąlby na widok
              kobiecych nóg. a czy spowiednik zagadał albo westchął?
              • fuego Re: Kim jest Spowiednik 28.02.02, 09:02
                aha...robak to jest pod zasłoną sutanny
                • chris_45 Re: Kim jest Spowiednik 28.02.02, 09:54
                  Aniela - Ty to się znasz na rzeczy..
                  Dla ułatwienia dodam, że to nie ja ;)
                  • ellen Re: Kim jest Spowiednik 28.02.02, 09:56
                    To tata mój, tata!
                    • kiciaf Re: Kim jest Spowiednik 28.02.02, 11:03
                      tfu, !nowy?
                      • aniela_ Re: Kim jest Spowiednik 28.02.02, 11:05
                        powiedziałabym przeklęte słowo: mreck, gdyby nie to że mrecki po włosku nie
                        gadaja. a tym bardziej czule.
                      • the_ladybird Re: Kim jest Spowiednik 28.02.02, 11:06
                        Nie...?!
                        To straszne! Precz z nowymi! :)
                        • chris_45 Re: Kim jest Spowiednik 28.02.02, 11:14
                          każdy nowy to nowa atrakcja...
                          a Ty, Lady... już nie nowa ? ;))
                          • the_ladybird Re: Kim jest Spowiednik 28.02.02, 11:16
                            ciii.....bo się wyda ;)
                            • chris_45 Re: Kim jest Spowiednik 28.02.02, 11:19
                              już dawno się wydało... hihihi
                              • fuego Re: Kim jest Spowiednik 28.02.02, 11:23
                                chris...a Tobie to się chyba licznik zaciął, nie??;))))
                                Z wyr. szac.
                                fuego
                                • chris_45 Re: Kim jest Spowiednik 28.02.02, 11:55
                                  dopiero 10 marca,
                                  ale szczęśliwi czasu nie liczą.. :)))
                                  nie będę już zmieniał nicka - wystarczy ! :)))
                                  • fuego Re: Kim jest Spowiednik 28.02.02, 11:57
                                    eh, chris...lisie przebiegły;)))
                                    • chris_45 Re: Kim jest Spowiednik 28.02.02, 12:11
                                      Fuego :)
                                      • Gość: fuego Re: Kim jest Spowiednik IP: *.man.lodz.pl 28.02.02, 12:14
                                        Chris ;) :*
                                        • aniela_ Re: Kim jest Spowiednik 28.02.02, 12:16
                                          patrze....
                                          aniela na wysokosciach ;)
                                          • chris_45 Re: Kim jest Spowiednik 28.02.02, 12:18
                                            Aniela :))
                                            emerytowany lowelas
                                            • Gość: dzieciak Re: Kim jest Spowiednik IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 12:21
                                              a moze to gagatek jest spowiednikiem? przyszedl taki jeden i wszystkich
                                              denerwuje?:)
                                              Anielo! Tylko nie spadnij:)
                                            • mreck Re: Kim jest Spowiednik 28.02.02, 12:21
                                              z żadne pieniądz nie wysłuchałbym spowiedzi anieli. o nie nie mieszjcie mnie do
                                              watku konfesyjnego. z poważaniem mreck.
                                              • aniela_ Re: Kim jest Spowiednik 28.02.02, 12:22
                                                o. a ja już na mszę za Ciebie dałam mreck :)
                                                • mreck Re: Kim jest Spowiednik 28.02.02, 12:32
                                                  zbuduję sobie piramidę na forum, czasami jak najdzie was ochota to zajrzyjcie.
                                                  postraszę was. Mreck mumia.
                                                  • aniela_ Re: Kim jest Spowiednik 28.02.02, 12:34
                                                    aha z kołkiem osikowym zajrzę :) niezobowiązującą złożę wizytę ;)
                                                  • dzieciak_ Re: Kim jest Spowiednik 28.02.02, 12:36
                                                    na mumie z kolkiem?
                                                  • mreck Re: Kim jest Spowiednik 28.02.02, 12:38
                                                    niektórzy nie znają umiaru. :)))
                                                  • aniela_ Re: Kim jest Spowiednik 28.02.02, 12:39
                                                    pokusę odczuwam w sobie i oprzeć się nie mogę.
                                                  • mreck Re: Kim jest Spowiednik 28.02.02, 12:48
                                                    chyba skrócę sobie okres wypowiedzenia, i już dzisiaj dam dyla z forum.
                                                  • Gość: basia! Re: Kim jest Spowiednik IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.02, 12:52
                                                    Hej ,mreck nie zdążyłam powiedzieć nawet dzień dobry ,a Ty już uciekasz
                                                  • aniela_ Re: Kim jest Spowiednik 28.02.02, 12:52
                                                    aha nie ma na to zgody. autorytarnie mowie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka