Dodaj do ulubionych

FUEGO IS THE BEST

28.02.02, 08:25
... to ma być ta nagroda Fuego dla Ciebie... ;))))
Obserwuj wątek
    • Gość: fuego Re: FUEGO IS THE BEST IP: *.man.lodz.pl 28.02.02, 08:26
      Rigel...no...żeby tak od rana...;)))
      • rigel Re: FUEGO IS THE BEST 28.02.02, 08:28
        od rana... bedzie dluzej, nieee? ;)))
        • Gość: fuego Re: FUEGO IS THE BEST IP: *.man.lodz.pl 28.02.02, 08:30
          taki wątek w oczy kole...zobaczysz, że się aniela nie pojawi dzisiaj na
          forumie...zazdrosna będzie;)
          • rigel Re: FUEGO IS THE BEST 28.02.02, 08:34
            to miala byc nagroda dla Ciebie a nie dla Anieli ;))))
          • aniela_ Re: FUEGO IS THE BEST 28.02.02, 08:34
            nene. w zyciu. obce mi sa takie emocje. dorzucę nawet cegiełkę pod fuego. ;)
            • Gość: fuego Re: FUEGO IS THE BEST IP: *.man.lodz.pl 28.02.02, 08:35
              ...sie wzruszyłam...cokolwiek później powiesz, aniela, ja zachowam tę chwilę w
              mym sercu;)
    • gagatek3 Re: FUEGO IS THE BEST 28.02.02, 08:42
      :) Fuego
      • Gość: fuego Re: FUEGO IS THE BEST IP: *.man.lodz.pl 28.02.02, 08:44
        chris...;)
        • gagatek3 Re: FUEGO IS THE BEST 28.02.02, 08:46
          cha..cha..cha.. mylisz się Holmes , to do Ciebie nie podobne
          • Gość: fuego Re: FUEGO IS THE BEST IP: *.man.lodz.pl 28.02.02, 08:48
            eh, nikt nie jest nieomylny;)))Oprócz mnie rzecz jasna;)))
            • fuego Re: FUEGO IS THE BEST 28.02.02, 09:00
              odkurzam wątek...w ramach wiosennych porządków;)
              • rigel Re: FUEGO IS THE BEST 28.02.02, 09:03
                odkurzasz watek z roznych takich gagatkow.... a swoja droga to mi wyglada na
                Dzieciaka :)
                • fuego Re: FUEGO IS THE BEST 28.02.02, 09:05
                  nene...dzieciak nauki pobiera teraz...tak myslę
                  • gagatek3 Re: FUEGO IS THE BEST 28.02.02, 09:25
                    zabawne, jak mnie tropicie :))
                    dlaczego nie przyjmiecie do wiadomosci, ze nie jestem ani chrisem ani
                    dzieciakiem, ani leo, ani nie wiem kim tam jeszcze?
                    • aniela_ Re: FUEGO IS THE BEST 28.02.02, 09:25
                      hmmm moze rorem wobec tego ? ;))
                      • gagatek3 Re: FUEGO IS THE BEST 28.02.02, 09:30
                        cara mia, dlaczego ???
                        • fuego Re: FUEGO IS THE BEST 28.02.02, 09:31
                          ...na kilometr pachniesz imitacją;)
                          • gagatek3 Re: FUEGO IS THE BEST 28.02.02, 09:34
                            doprawdy ?!? a po czym tak oceniasz? nikt nigdy nie był miłym dla Ciebie, moze
                            to dlatego ?
                            • tato! Re: FUEGO IS THE BEST 28.02.02, 09:40
                              FUEGO IS THE BEST?
                              Oczywiście.
                              I tyle.
                              PS. nie kopać leżącego Taty
                              • gagatek3 Re: FUEGO IS THE BEST 28.02.02, 09:43
                                ja podałbym Ci rękę, choc wiem, ze spotkałbym się z niezrozumieniem :)
                                • rigel przyznaje sie 28.02.02, 09:44
                                  Gagatek3 to ja ;)))
                                  • gagatek3 Re: przyznaje sie 28.02.02, 09:48
                                    nie pochlebiaj sobie :)
                                    • rigel Re: przyznaje sie 28.02.02, 09:50
                                      sam ze soba nie bede gadal... ;)
                                • tato! Re: FUEGO IS THE BEST 28.02.02, 09:45
                                  Rękę wyciągniętą do leżącego?
                                  Przyjmę.
                                  Leżący
                                  • rigel Re: FUEGO IS THE BEST 28.02.02, 09:48
                                    przyjmij moja reke Tatulu... chetnie pomoge Ci podniesc sie
                                    • _tequila_ Re: FUEGO IS THE BEST 28.02.02, 09:50
                                      chyba ze lubisz sobie polezec - przynioslam Ci poduszke zeby bylo wygodniej...
                                      • rigel Re: FUEGO IS THE BEST 28.02.02, 09:52
                                        i jeszcze koc niech ktos przyniesie, bo Tatko zmarznie....
                                        moze byc jeszcze ewentualnie spiwor ze starych zapasow wysylanych do juesej w
                                        ramach braterskiej pomocy ;)
                                    • gagatek3 Re: FUEGO IS THE BEST 28.02.02, 09:51
                                      no prosze nawet rigla czegos nauczyc jeszcze mozna
                                      • rigel Re: FUEGO IS THE BEST 28.02.02, 09:52
                                        sam siebie musialem pochwalic, bo nikt tego nie chcial zrobic.... he he he
                                      • fuego Re: FUEGO IS THE BEST 28.02.02, 09:53
                                        dlaczego tato leży?
                                        I co rigel za szopke odstawaia?
                                        ...musiałam iśc do sklepu, duzo mnie ominęło
                                        • rigel Re: FUEGO IS THE BEST 28.02.02, 09:53
                                          a co przynioslas?
                                          jaka szopke... zadanie wam ulatwilem ;))))
                                          • Gość: fuego Re: FUEGO IS THE BEST IP: *.man.lodz.pl 28.02.02, 10:16
                                            serek przyniosłam...i bułeczki swieże...głodny?
                                            • gagatek3 Re: FUEGO IS THE BEST 28.02.02, 10:20
                                              cynamonowe?
                                              • Gość: fuego Re: FUEGO IS THE BEST IP: *.man.lodz.pl 28.02.02, 10:25
                                                nie-e...zwykłe, rękami jak bochny z białej mąki wyrobione;)))
                                                cynamonowe będą jutro, po wuefie;)
                                                • rigel Re: FUEGO IS THE BEST 28.02.02, 10:44
                                                  Gość portalu: fuego napisał(a):

> cynamonowe będą jutro, po wuefie;)
                                                  i z goździkami.... tylko takie preferuje... ;))))
                                                  • Gość: fuego Re: FUEGO IS THE BEST IP: *.man.lodz.pl 28.02.02, 10:45
                                                    bułki z goździkami??????Z goździkami to się robi mięso;))I piernik chyba...ale
                                                    na ewno nie bułki...nawet ja to wiem, choc mam zakaz wstępu do kuchni;))
                                                  • gagatek3 Re: FUEGO IS THE BEST 28.02.02, 10:47
                                                    moze riglowi chodziło o gwoździki?
                                                    dla mnie tylko z cynamonem moja piękna :)
                                                  • fuego CYNAMON IS THE BEST 28.02.02, 10:49
                                                    prawda?A perfumy z posmakiem cynamonu...mmmmmmmmm
                                      • _tequila_ Re: FUEGO IS THE BEST 28.02.02, 09:53
                                        to do kompletu podam Ci jeszcze pilota zebys nie musial wstawac ;)
                                        • tato! Re: FUEGO IS THE BEST 28.02.02, 10:22
                                          Żem się na drugi bok przewrócił...
                                          • rigel Re: FUEGO IS THE BEST 28.02.02, 10:23
                                            dzięki Tatku za grafikę :)))))

Fuego... tylko z goździkami i cynamonem! :)))
                                            • the_ladybird Re: FUEGO IS THE BEST 28.02.02, 10:53
                                              z goździkami i cynamonem to się robi gruszki w occie. Mniam...

biedronka - autorytet
                                              • rigel Re: FUEGO IS THE BEST 28.02.02, 11:18
                                                the_ladybird napisał(a):

> z goździkami i cynamonem to się robi gruszki w occie. Mniam...
                                                >
                                                > biedronka - autorytet

i jeszcze cos sie robi..... mniam, mniam, mniam ;))))
                                                rigel - tyż autorytet ;)))
                                                • the_ladybird Re: FUEGO IS THE BEST 28.02.02, 13:24
                                                  rigel napisał(a):

> i jeszcze cos sie robi..... mniam, mniam, mniam ;))))

Jednym tchem Ci mogę wymieniać ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka