oxycort 21.05.04, 10:22 www.gazeta.pl/0,0.html Nie mogę! No nie mogę pracować w takich warunkach... ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oxycort Re: Ach te usta S.J.!!! 21.05.04, 10:26 A widziałaś jak się uroczo niedomykają? Mniam... ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Ach te usta S.J.!!! 21.05.04, 10:27 Aha, chyba zwolnię się z pracy wcześniej dzisiaj. Na okoliczność :) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Ach te usta S.J.!!! 21.05.04, 10:28 aha, powiesz: szefie musze wyjść wcześnie, bo mię kompjuter molestuje??? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Ach te usta S.J.!!! 21.05.04, 10:29 Nieno... Nie wpierajcie, że Wam się nic nie dzieje! ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Ach te usta S.J.!!! 21.05.04, 10:36 a nie, mnie na prawdę nic... no, może trochę bym chciała mieć takie kolczyki, ale to da się kupić... niech no iono wypłata przyjdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Ach te usta S.J.!!! 21.05.04, 10:37 A faktycznie coś tam jej wisi przy uchu... ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Ach te usta S.J.!!! 21.05.04, 10:46 nie coś, tylko perła...i to jaka ładna... Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Ach te usta S.J.!!! 21.05.04, 10:49 Znaczy taki ja, to bym wolał jednego zęba z tych ust cudnych wyjetego, zamiast trzydziestu dwóch takich pereł (nobo co ja bym z nimi robił potem?) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Ach te usta S.J.!!! 21.05.04, 10:51 no, natenprzykład mnie sprezentował, za co zaskarbiłbyś sobei moją dźwięczność, cenniejsza niż wszelkie perły i zęby tego świata... Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Ach te usta S.J.!!! 21.05.04, 11:01 W sensie jeszcze większą niż do tej pory mam zaskarbioną? Zaraz czy Ty mnie aby nie korumpujesz niestosownie? Musze sobie zrobić przerwę i odessać się od monitora, gdyż nadczynności ślinianek się jeszcze nabawię jak nic. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Ach te usta S.J.!!! 21.05.04, 11:03 ja??? korumpować??? Ciebie??? ależ nigdy w życiu!!! gdziez by mi to mogło przyjść do głowy... ja po protu odpowiedziałam Ci na pytanie co mógłbyś zrobić z 32 perłam, gdybyś takowe posiadał... bo co mógłbyś zrobić z jednym żebem jednej aktorki, to doprawdy pojęcia bladego nie mam... Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Ach te usta S.J.!!! 21.05.04, 12:41 Znaczy, taki jeden ząb – to, to... to jak fioletowy Mauritus jest. Każdy filatelofil Ci to powie. Poza tym, kto wie, może kiedyś upolowałbym całą serię, a może nawet sam klaser ;) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Ach te usta S.J.!!! 21.05.04, 12:42 znaczy seria bez klasera też by Cię satysfakcjonowała??? tudziez najpierw seria a potem klaser??? Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Ach te usta S.J.!!! 21.05.04, 12:51 taka ja to za serie dziekuje, boje sie strzalow Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Ach te usta S.J.!!! 21.05.04, 13:01 Noboskoro nie cała czekoladka, to może choć cukiereczek ;). ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Ach te usta S.J.!!! 21.05.04, 13:07 no, w tym wypadku ja bym raczej użyła porównania: skoro nie całe ciasto, to może chociaż bakalie z niego... Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Ach te usta S.J.!!! 21.05.04, 13:31 Dobra, będę kończył. Z niewiadomych przyczyn kazaa mis się zbiesiła, stąd film który właśnie wchodzi na ekrany kin nie - chce wejść na móją domowy panel LCD. To niesprawiedliwe... Będę zmuszony zastosować kurację zastępczą w postaci podwójnej dawki 'między słowami' zatem (w miejsce codziennej pojedynczej). ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Ach te usta S.J.!!! 21.05.04, 10:37 Aha, zdemontowany jestem kompletnie... (Ciekawe czy ma zdrowe dziąsła?) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Ach te usta S.J.!!! 21.05.04, 10:45 A przecież, pełne usta jakoś nie przemawiały mnie do tej pory... (może to kwestia wychowania jest, mamusia tępili przemawianie z pelnymi ustami) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Ach te usta S.J.!!! 21.05.04, 10:59 No zobacz, ona nic nie mówi, a czuję, że miałbyś ochotę zamknąć jej te usta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Ach te usta S.J.!!! 21.05.04, 12:12 Znaczy, mi mówi. Małe słodkie kłamstewka konkretnie. Toteż na zamykanie nie czas jeszcze ;) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Ach te usta S.J.!!! 21.05.04, 13:43 a jakbyś tak swoim ustami zamknął, hę? i spił z ust jej ustami swemi ? fuj!...to ja gadam..;) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Ach te usta S.J.!!! 21.05.04, 13:58 Anienie, nie przestawaj! To bardzo kreatywne myślenie jest ;) (Aha, aż od drzwi się wróciłem) Ciekawe czy ma czarne podniebienie. To skorpionica wszak... ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Ach te usta S.J.!!! 21.05.04, 14:06 nie mogę nic pisać, bo oczy mam zamknięte, no wiesz, tak lepiej dla ust jest..;) Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Ach te usta S.J.!!! 21.05.04, 14:27 ciekawe czym leczyla opryszczke? i oddech, jaki ma oddech? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Ach te usta S.J.!!! 21.05.04, 14:32 O, a skąd wiesz że się borykała? Nie wiem jaki ona ma oddech, ale taki np. ja, to lekko przyśpieszony. :) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Ach te usta S.J.!!! 21.05.04, 14:30 A taki ja, to np. nie moge spać i jeść ;). Za to potrafię podczas snu coś powiedzieć czasem. Ale niewiele. Kilka słów raptem. :) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Ach te usta S.J.!!! 21.05.04, 14:39 anene, zatkaj uszy najsamprzód :) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Ach te usta S.J.!!! 21.05.04, 15:07 Anienie, przez wzgląd na młodzież która nadeszła właśnie. Z wrażenia usta by sie jej mogły odemknąć jeszcze i co? ;) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Ach te usta S.J.!!! 21.05.04, 15:17 Znaczy, jak chcesz, to możemy sprawdzić... :) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Ach te usta S.J.!!! 21.05.04, 15:25 No czy mówię, mówię przecież. Ale jak nie chcesz, to mogę też wcale nie zasypiać. Tak mam :> ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Ach te usta S.J.!!! 21.05.04, 15:26 no to nie chce, tak mam, ze nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Ach te usta S.J.!!! 21.05.04, 16:21 Aha, czuwał będę do skutku. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Ach te usta S.J.!!! 21.05.04, 20:46 A ja śmiem twierdzić, że bicepsy Erica Bany (Hektor z Troi) to jakoś się lepiej wg mnie prezentują od ust S.J. Czy ktoś się ze mną zgadza ?? Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Ach te usta S.J.!!! 27.05.04, 14:51 ja nie. najlepiej sie orlando prezentuje. z kazdej postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Ach te usta S.J.!!! 28.05.04, 18:00 "uroda cielesna nie wychodzi poza skore, gdyby mezczyzni wiedzieli, co jest pod skora, widok kobiety wywolywalby u nih mdlosci. Skoro nie chcemy dotknac koncem palca plwocin lub lajna, jakze mozemy pragnac calowac wór nawozu>" pytal w X w. Odo, opat klasztoru w Cluny. masz Oxy jakas prawidlowa odpowiedz na to pytanie chytre? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Ach te usta S.J.!!! 28.05.04, 18:31 Myślę że nasz kochany Odo niczym mydło lubił zabawę w chowanego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Ach te usta S.J.!!! 29.05.04, 08:26 W sensie wyznawał zasadę, iż wszystko co Pan uczył ręką swojo było dobre i mądre, a potem rzekł: uczyńmy niewiastę? Yyyy, a może autor wypowiedzi zwyczajnie nie trafił na swojo drugą połówkię wora? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Ach te usta S.J.!!! 29.05.04, 08:30 A swojo drogo, uważam, iż kobieta rzeczona dość nieroztropnie pokazała jemu co tam ma pod skóro... Taka np. Ty pierwsza nie pokazałabyś mi co tam spowija alabaster skóry Twej, uważam (gdybym się sam nie domyślił pierwej). :) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Ach te usta S.J.!!! 29.05.04, 17:24 aha alabaster skory mej spowija suknia rusalcza. sabatowa. natomiast nie powinna, nobo z kolei inny ojcies Kosciola, Tertulian przemawial, ze "kobieto, jestes brama piekiel. naklonilas do grzechu mezczyzne, ktoreog diabel nie smial jawine napastowac. To z twojej przyczyny Sun Bozy musial umrzec, powinnas azwsze chodzic w zalobie i lachmanach". i o ile uwazam zalobe na wieczorowe bankiety, znaczy mala czarna zaloba, o tyle lachmany sa malo wyjsciowe, sadze. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Ach te usta S.J.!!! 29.05.04, 17:43 Aleale, bo odchodzimy od tematu wiodącego... Podglądnąłem feagmencik rąbka tego, co to mi się kazą (tfu!) ściąga i stwierdzam, że warto było pozwalać pracować po nocach komputerowi :) (Atak swoja drogą. Zwróciłaś może uwagę, jak wiele potrafię kobietom wybaczyć?) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Ach te usta S.J.!!! 29.05.04, 17:47 Aha, przepraszam, że Ci wejdę w słowo. Pół setki lezało. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Ach te usta S.J.!!! 29.05.04, 17:51 aha puste pol. ale takie usta kazaa sciagniete , uwazasz, mniejszego rozmiaru beda niz te z duzego ekranu. sciagna sie w ciup od razu, niewykluczone Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Ach te usta S.J.!!! 29.05.04, 17:58 Duży ekran mię przytłacza jednak. Takoż i widzowie presing wywierają negatywny kiedy w zapomnieniu przysysam się doń podczas seansu. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Ach te usta S.J.!!! 29.05.04, 18:04 aha znaczy nie powinni sie czuc upowaznieni w sumie. do tego pressingu, no chyba ze bys sie nazywal garsija i bylbys komandantem. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Ach te usta S.J.!!! 29.05.04, 18:11 Anene, z tego filmu co myślę, że go masz na myśli z uwagi na owe 5 zer w tytule, to o wiele bardziej jego partnerka podobałamisię akurat. Bynajmniej nie życiowa. Ale żeby o niej porozmawiać swobodnij, musielibyśmy założyć nowy wątek. Widzisz jestem wierny swoim ideałom i jestem z tego dumny :) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Ach te usta S.J.!!! 29.05.04, 18:42 Aha, nie odpowiadaj mni od razu, gdyż idę teraz zrobić sobie kanapkie z wędzonko krotoszyńsko (planuję też pić sok z czarnej porzeczki blackcurrant). ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Ach te usta S.J.!!! 29.05.04, 19:38 Zjadłem. Przez chwilę szukałem w Internecie nagich zdjęć S.J. Niestety bez powodzenia... Jest to dla mnie fakt o tyle niezrozumiały, że przecież tak dobrze zapowiadająca się aktorka prócz ładnej twarzy powinna mieć chyba jeszcze inne ukryte zalety jakieś? (w zensie trochę mniej starannie ukryte). Cóż, może nie ma? Znalazłem za to masę innych zdjęc, które obejrzałem niepobieżnie (doprawdy nie wiem czego się czepiał Aniliny opat czy inny prałat?). Po krótkiej chwili (no może nie takiej znowu krótkiej), doszedłem jednak do wniosku, że takie fotografie są dla kobiet poniżające. Ale co najciekawsze, to i mężczyznom one również nie służą. Takiego np. mnie to boli od nich ręka... ~~ oxrefleksyjnyweekendowo Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Ach te usta S.J.!!! 29.05.04, 23:55 oxycort napisał: Takiego np. mnie to boli od nich ręka... > ~~ > oxrefleksyjnyweekendowo moja dobrarada: odrab ją. oraz wylup oko (profilaktyka jest najlepszym lekarstwem) :) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Ach te usta S.J.!!! 30.05.04, 02:09 Aha, widze jakby gorzej dzisiaj. Prawie nie mogę Cię odczytać. Czy to Ty kusiłaś Los - tego inwalidę narządu wzroku? (o, może to mój brat w niedoli jest?) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Ach te usta S.J.!!! 01.06.04, 17:21 Oxy , mam problem ze zrozumieniem kontekstu, pod tym linkiem znajdują sie całkiem zwyczajne artykuły • Tomasz Lis w zarządzie Polsatu » • Irak ma nowego prezydenta i rząd » • Afera starachowicka: odtajniono nagrania » • Protest głodowy dzieci w Dniu Dziecka » • 13 rannych w zderzeniu tramwajów w Katowicach » • Irak: 25 ofiar eksplozji w Bagdadzie » • Ammar aresztowany w Jemenie » • Wzrost cen ropy w Azji » • Kontakty policji z gangiem: lecą głowy » • Znów wniosek o zarejestrowanie związku Ślązaków » -------------------------------------------------------------------------------- • Rekordowa kumulacja Lotto: kto wygra 20 mln? • Nowa technologia: Monitor cienki jak folia • Test z III RP: co wiesz o współczesnej Polsce? • Sejm przeciwko internautom. Portale protestują • Kolekcja Literatury Gazety, wygraj książki -------------------------------------------------------------------------------- Nowe: • Ateny 2004 - serwis olimpijski • Harry Potter i więzień Azkabanu - serwis specjalny • Kobieta - moda, uroda, kuchnia, związki... Który z nich cię tak poruszył? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Ach te usta S.J.!!! 01.06.04, 20:59 Abosie link zdezaktualnił... zobacz tu: serwisy.gazeta.pl/film/2,23804,,,,19249337,P_FILMY2.html Swoją drogą podziwiam Twoją desperację w poszukiwaniach :-) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Ach te usta S.J.!!! 02.06.04, 11:19 Bo mnie twoja desperacja poruszyła :) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Ach te usta S.J.!!! 02.06.04, 13:41 Ja zdesperowany? Nie widziałeś mnie zdesperowanego jeszcze :-) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Ach te usta S.J.!!! 02.06.04, 15:03 Aha, widzę, że nie przyszłaś tu wcale dyskutować o nowościach w kinematografii... :-) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Ach te usta S.J.!!! 02.06.04, 15:09 znczy z nowej kinematografi to mi sie troja stanowczo podoba. a w czwartek ide na harego potera. na premiere. trzeba sie czasem powydrurniac i odmłodzic :-) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Ach te usta S.J.!!! 02.06.04, 15:31 ...O nowościach kinowych z udziałem S.J. wyłącznie! Sio! :-) ~~ ox P.S. Aha, doszły mięsuchy (co to są mięsuchy?) że Hermiona porzuciła przecz tweedową spódniczię dla dżinsów. Zgroza! Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Ach te usta S.J.!!! 02.06.04, 15:32 ze niby Hermiona dojrzewa tak wdziecznie, o tych nowosciach? eee, wole Billego Nighy/Macka sprzed 1/2 roku Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Ach te usta S.J.!!! 02.06.04, 15:38 Aha, bo Was wyproszę za nietrzymanie się merituma... ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Ach te usta S.J.!!! 02.06.04, 15:40 dobra, co, uwazasz, Bill Murray wyszeptal w uszko SJ, no? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Ach te usta S.J.!!! 02.06.04, 15:47 Dopuszczam warunkowo tę wypowiedź :) Aha, wsumie dobrze się stało, że tfurcy zadbali, iż nie wiadomo ostatecznie co szeptał (mimo odsłuchiwania w pętli na full). Mam przeczucie, że nie wiedziałbym o zrobić z taką wiedzą potem... :-) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Ach te usta S.J.!!! 02.06.04, 15:50 chyba, ze to wlasnie ow casus, gdy SA wypowiadane slowa, ale nie sa wazne W OGOLE. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Ach te usta S.J.!!! 02.06.04, 16:00 Billa M to ja baaaaardzo cenie, powazam i lubie nan patrzec iwogle Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Ach te usta S.J.!!! 02.06.04, 17:12 pierans napisała: > Billa M to ja baaaaardzo cenie, powazam i lubie nan patrzec > iwogle Żółta kartka dla tej pani. Za nieobiektywne i nic niewnoszące spostrzeżenia, tudzież osobiste wyznania jakieś abstrahujące od punktu odniesienia. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Ach te usta S.J.!!! 02.06.04, 15:42 widzialam pulapke na stacji metra. taka na bazie rosyjskiej ruletki troche tory, a za torami te wielkie usta rozchylone. i pociag co dwie minuty (znaczy nie wiem ile czasu potrzebuje sie na przyssanie, odessanie, poprawienie klap i powrot na peron.) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Ach te usta S.J.!!! 02.06.04, 15:50 A czy to usta S.J. były? (bo nie wiem czy nie zignorować tego wpisu) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Ach te usta S.J.!!! 02.06.04, 15:51 To może być elektryzujące doświadczenie, 380 V !! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Ach te usta S.J.!!! 02.06.04, 15:56 aha, to TE usta drugie aha: nawet jesli przeskoczysz trzecia szyne to zawsze jeszcze moze Ci sie pokazac swiatelko w tunelu Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Ach te usta S.J.!!! 02.06.04, 16:02 A jeśli się podłączysz do zasilania to co najmniej poświecisz (przykładem ?) Tak czy siak stanie się światłość. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Ach te usta S.J.!!! 02.06.04, 16:07 na stacji metra centrum, kierunek kabaty, swiatlosc ta sie stac moze. jesli zobacze łunę, znaczy ze Ox trafil :) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Ach te usta S.J.!!! 02.06.04, 16:09 Aha, zdesperowałem się. Normalnie się zdesperowałem. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Ach te usta S.J.!!! 02.06.04, 16:22 chcialam powiedziec, ze ten turbanik tak sobie misie podoba na SJ Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Ach te usta S.J.!!! 02.06.04, 16:41 Prawda, że czepeczek z mankietami o wielewielewiele korzystniej prezentował się? (aha, ta płócienna paskuda z konterfektu oszpeciła nam oryginalną modelkę) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Ach te usta S.J.!!! 02.06.04, 16:35 Yhy, tudzież końcówka mocy przy oporopowrotniku wahacza tylnej osi mi się przegrzewa (dzie radiator?). ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Ach te usta S.J.!!! 02.06.04, 16:48 Zdawało mi sie że oporopowrotnik to gdziesz przy armacie sie plątał ?! Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Ach te usta S.J.!!! 02.06.04, 16:55 Aha, tutaj przy haubicy (jako, że bardziej do góry szczela) ;-) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Ach te usta S.J.!!! 02.06.04, 17:40 Pamietaj o od odpowiedniej konserwacji sprzętu. W przeciwnym wypadku ci się jeszcze ci sie zatnie w jakimś krytycznym momencie. Oliwienie i czyszczczenie. Istotne mogą być warunki parkowania . Odpowiedz Link Zgłoś