Dodaj do ulubionych

co za dzień

05.03.02, 12:17
drukarki nie drukują, xero nie xeruje
co za fatlany dzień
dobrze, że chociaż internet działa
Obserwuj wątek
    • Gość: dzieciak Re: co za dzień IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 12:20
      i-net moze dziala, ale co z tego... itak tu nikogo nie ma
      • istota Re: co za dzień 05.03.02, 12:23
        Gość portalu: dzieciak napisał(a):

> i-net moze dziala, ale co z tego... itak tu nikogo nie ma

ja jestem, ale pewnie nie o mnie Ci chodziło :((

• Gość: dzieciak Re: co za dzień IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 12:27
          oj bez obrazania prosze... ogolnie mowilem ze wieje tu straszna nuda...
          • istota Re: co za dzień 05.03.02, 12:31
            plaże chyba mają to do siebie
            stąd też powiedzenie komplenta plaża
            czyli osiągnęliśmy plażową doskonałość
            • Gość: dzieciak Re: co za dzień IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 12:32
              mylisz sie, bo zazwyczaj jest tu nawet ciekawie...
              • morgan&co Re: co za dzień 05.03.02, 12:47
                Hmmm..Rzeczywiście,dzisiaj mały tu ruch.Jestem stałym podglądaczem
                plażowym :))) ,obecnie na L-4,a tu jak na złość bez sensacji ;(
    • e.silver Re: co za dzień 05.03.02, 12:49
      Cześć nudziarze, czemu tak smęcicie?
      • Gość: dzieciak Re: co za dzień IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 12:50
        nauczylem sie tego od Ciebie Sreberko
        • e.silver Re: co za dzień 05.03.02, 12:54
          Ode mnie dzieciaczku? Wątpię. Ostatnio zarzuciłeś mi złośliwość i czym prędzej
          zwiałeś. :))))))
          • Gość: dzieciak Re: co za dzień IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 12:55
            zlosliwosc Tobie? zartowac musialem lagodny baranku:)
            zwialem bo nudzilas:)
            • e.silver Re: co za dzień 05.03.02, 12:57
              nie chce mi się Dzieciątko szukać Twych własnych słów ale wierz mi na słowo,
              tam było o złośliwym towarzystwie ;)) A nudno chyba nie mogło być skoro tak
              długo wytrzymałeś :))
              • Gość: dzieciak Re: co za dzień IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 12:59
                dlugo wytrzymalem Sreberko, bo ja twardy facet jestem:) ale nudno bylo - bo jak
                inaczej mogloby byc z Toba?:)
                • e.silver Re: co za dzień 05.03.02, 13:00
                  Jasne twardzielu, ja to nie Miss F. :)))
                  • Gość: dzieciak Re: co za dzień IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 13:02
                    co to ma znaczyc to F.? no tlumacz sie, ale juz?:)
                    Twardy dzieciak
                    • e.silver Re: co za dzień 05.03.02, 13:03
                      he he he ja mam Tobie tłumaczyć?
                      • Gość: dzieciak Re: co za dzień IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 13:05
                        nie. ja mam sobie wytlumaczyc:)
                        • e.silver Re: co za dzień 05.03.02, 13:09
                          eeee taki bystrzak z Ciebie i nie wiesz? ;)))
                          • Gość: dzieciak Re: co za dzień IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 13:11
                            don't pull my leg jak mawiali starozytni indianie...
                            wiem o kogo chodzi, ale nie wiem dlaczego nazwalas ja miss?
                            no i teraz mozesz sie tlumaczyc bo stos juz zapalilem:)
                            • e.silver Re: co za dzień 05.03.02, 13:16

> don't pull my leg jak mawiali starozytni indianie...
                              > wiem o kogo chodzi, ale nie wiem dlaczego nazwalas ja miss?
                              Bo tak się mi podobało, kapewu?

> no i teraz mozesz sie tlumaczyc bo stos juz zapalilem:)
                              961,8 st.C potrzebujesz, myślisz ze byle stosik na mnie wystarczy?
                              • Gość: dzieciak Re: co za dzień IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 13:16
                                a piec martenowski?:)
                                • e.silver Re: co za dzień 05.03.02, 13:19
                                  A co masz jakiś pod ręką? :))
                                  • Gość: dzieciak Re: co za dzień IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 13:19
                                    ehe.. taki malutki. upcham noga to sie zmiescisz hi, hi
                                    • e.silver Re: co za dzień 05.03.02, 13:21
                                      ee jak malutki, to nie ma szans. Z moim wzrostem ... :))
                                      • Gość: dzieciak Re: co za dzień IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 13:23
                                        1, 50 m w kapeluszu?:)
                                        tylko zebys Ty ode mnie wyzsza nie byla bo sie zalamie...
                                        • e.silver Re: co za dzień 05.03.02, 13:24
                                          dzieciak w drodze wyjątku ujawnię Ci to i owo: wysoka, długonoga, blondynka,
                                          koszykarka... wystarczy?
                                          • Gość: dzieciak Re: co za dzień IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 13:27
                                            ide sie powiesic:)
                                            ale mowisz dlugonoga blondynka? moze jednak sie nie bede wieszal hi, hi
                                            • e.silver Re: co za dzień 05.03.02, 13:29
                                              idź jednak
                                              i tak nie masz szans :)))
                                              • Gość: dzieciak Re: co za dzień IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 13:30
                                                phi... nawet bym nie chcial - nie lubie blondynek:)
                                                urazilas moja dume - obrazam sie smiertelnie na pol minuty:)
                                                • e.silver Re: co za dzień 05.03.02, 13:31

> phi... nawet bym nie chcial - nie lubie blondynek:)
                                                  Nieszkodliwe dziwactwo.

> urazilas moja dume - obrazam sie smiertelnie na pol minuty:)
                                                  Wreszcie!!!! :)))))
                                                  • Gość: dzieciak Re: co za dzień IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 13:33
                                                    nie ciesz sie tak lapserdaku! pol minuty juz minelo i sie odbrazilem:)
                                                    SZKODLIWE dziwactwo
                                                  • e.silver Re: co za dzień 05.03.02, 13:34

> nie ciesz sie tak lapserdaku!
                                                    Tylko bez poufałości! :))))

> SZKODLIWE dziwactwo
                                                    Dla kogo??? Mnie nie szkoda. :)

• Gość: dzieciak Re: co za dzień IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 13:37
                                                    masz racje - Ciebie nie SZKODA zabic:)
                                                    bez poufalosci? Przepraszam Pani Lapserdaczko?:)
                                                  • e.silver Re: co za dzień 05.03.02, 13:40
                                                    Oj Dzieciak, prawie udaje Ci sie byc zabawnym.
                                                  • Gość: dzieciak Re: co za dzień IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 13:41
                                                    szkoda ze tego samego nie moge powiedziec o Tobie
                                                  • e.silver Re: co za dzień 05.03.02, 13:42
                                                    zapłaczę się na śmierć z zalu chyba

adieu!
                                                  • Gość: dzieciak Re: co za dzień IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 13:44
                                                    tylko zebys powodzi tym placzem nie wywolala!
                                                    pa!
    • istota Re: co za dzień 05.03.02, 13:00
      o nie!!
      nawet zszywacz nie działa
      • e.silver Re: co za dzień 05.03.02, 13:02
        to moze dziurkacz?
        • istota Re: co za dzień 05.03.02, 13:05
          raczej spinacz
          mniejsze szanse że się zepsuje
          • Gość: dzieciak Re: co za dzień IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 13:07
            tylko nie zrob sobie krzywdy tym spinaczem
            • istota Re: co za dzień 05.03.02, 13:09

> tylko nie zrob sobie krzywdy tym spinaczem

brzmi interesująco
              i wreszcie zaczęłoby sie coś dziać
              • Gość: dzieciak Re: co za dzień IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 13:12
                wbij go sobie w tetnice szyjna... napewno wywolasz poruszenie
                • istota Re: co za dzień 05.03.02, 13:14
                  żartujesz?
                  nikt się nawet nie zainteresuje
                  • Gość: dzieciak Re: co za dzień IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 13:15
                    nikt na Ciebie uwagi nie zwraca?
                • tato! Re: co za dzień 05.03.02, 13:15
                  Mały, skąd takie podłe życzenia? Przeproś natychmiast!
                  • Gość: dzieciak Re: co za dzień IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 13:17
                    oj Tatko, Tatko... wredny charakter po Tobie w spadku dostalem, wiec do siebie
                    pretensje prosze miec:)
                    • istota Re: co za dzień 05.03.02, 13:23
                      tato dostał po dziadku, co się go czepiasz
          • e.silver Re: co za dzień 05.03.02, 13:08
            oo niekoniecznie, mógłby się np. połamać czy przerdzewieć :)))
            • _tequila_ Re: co za dzień 05.03.02, 13:42
              Jestescie podli - pojawia sie nowa Istota a wy zyczycie samych najgorszosci...
              Tfu !
              • Gość: dzieciak Re: co za dzień IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 13:43
                wlasnie! jestesci okropni!
                • tato! Re: co za dzień 05.03.02, 13:47

> wlasnie! jestesci okropni!

O'rety, dzisiaj bez lania, Dzieciaku, chyba się nie obędzie...
                  • Gość: dzieciak Re: co za dzień IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 13:48
                    lania wody?
                    • tato! Re: co za dzień 05.03.02, 13:51
                      Trzymajcie mnie.......
                      • Gość: dzieciak Re: co za dzień IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 13:52
                        trzymamy Cie:)
                        • tato! Re: co za dzień 05.03.02, 14:00
                          Dzieciak, właśnie zdejmuję pasek (szelki się jeszcze trzymają), przygotuj się
                          na lanie.
                          • Gość: dzieciak Re: co za dzień IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 14:02
                            to kogo Tatku idziemy bic? Tekilke?:)
                            • _tequila_ Re: co za dzień 05.03.02, 14:06
                              Za mlody jestes to CI grzecznie wytlumacze:
                              Tequile sie pije a nie bije....
                            • tato! Re: co za dzień 05.03.02, 14:06
                              Nie, ja będę stroną czynną, ty - bierną. Tequila - publiczność
                              • Gość: dzieciak Re: co za dzień IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 14:08
                                dzieciaka chcecie bic? o nikczemni! ja do Was z sercem, Wy do mnie zpasem? o
                                podli! (az sie zapowietrzylem z tego krzyku:))
                                • _tequila_ Re: co za dzień 05.03.02, 14:10
                                  przynioslam popcorn i pifko - mozecie zaczynac...
                                  • Gość: dzieciak Re: co za dzień IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 14:11
                                    nie lubie Was. uciekam juz.
                                    pa, pa!
                                    dzieciak nudny jak flaki z olejem
                                • tato! Re: co za dzień 05.03.02, 14:11
                                  W stosunku do starszych i nieznajomych istot szacunku nie przejawiasz, stąd
                                  takie konsekwencje.
                                  • _tequila_ Re: co za dzień 05.03.02, 14:15
                                    No prosze tu mozemy zaczac dyskusje na temat skutkow przestarzalych metod
                                    wychowawczych....
                                    • aniela_ Re: co za dzień 05.03.02, 17:41
                                      przestarzałych czy podstarzałych ? ;)
                                      • tato! Re: co za dzień 06.03.02, 09:15
                                        Anielu,
                                        to było nie fair...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka