aniela 10.07.04, 23:37 w kajeciku z dobrymi radami te wyszukalam. na dobrą noc. Wam wszystkim. spijcie czujnie albowiem kolbami do drzwi zalomoca mozliwe ze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ignatz Re: bagnet na bron 11.07.04, 00:18 Aha a gdy do murów klajstrem świezym przylepiać zaczną ogłoszenia, to ja wiem że to bujda granda zwykła gdy mi wołają broń na ramię. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: bagnet na bron 11.07.04, 00:21 gdy wyjdzie biskup, pastor, rabin, mordowac grabic truc i palic :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: bagnet na bron 11.07.04, 00:31 Bo mu sam Pan Bóg szepnął z nieba, że coś im w bankach nie sztymuje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: bagnet na bron 11.07.04, 00:51 A stado dzikich bab - kwiatami pobłogosławić twój karabin Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: bagnet na bron 11.07.04, 09:53 A ja Wam radzę Przekujcie swe miecze na lemiesze i swoje wucznie na sierpy (a jeśli zdążycie przed nocą, nakarmcie psa). ~~ oxdoradcastrategiczny Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: bagnet na bron 11.07.04, 10:19 Aha, w modern wersji Biblii dla usackich dzieci, wydanie poprawione i krytycznie przejrzane, "miecze na lemiesze" zastapiono "bron ręczna sieczna śrdeniowieczna na maszyny rolnicze". Emu, czy ty słoneczko nie rosniesz na pacyfistkę aby? To bardzo dobrze i korzystnie dla gospodarki narodowej, gdyz z bylych pacyfistów, punkowców, anarchistów etc. wyrastaja doskonali urzednicy, regulatorzy rynku kapitałowego i innowacyjni biznemenowomeny (w branzy reklamowej szczegolnie), jeżeli tylko to hippioanarchopacyfoantpanstwowizm objawia sie przed 19 rokiem zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: bagnet na bron 11.07.04, 10:20 Ale ty mozesz spac spokojnie jezeli kupiles nowoczesne okna i drzwi oraz zabezpieczyłes dom przed podpaleniem korzystajac z bogatej oferty sieci "Słowianskie składy budowlane". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2l Re: bagnet na bron IP: 82.112.197.* 12.07.04, 08:14 pestka wszystko! mam dom na skale a nie na piasku! Odpowiedz Link Zgłoś