emusia 02.09.04, 14:33 Za bardzo mnie ona przeraza. polski, angielski, i jakies 5 przedmiotow wybranych. baba od majcy juz zadała zadanie domowe. ide sie powiesic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fdj Re: Rezygnuje z matury 02.09.04, 14:37 A nei mówiłem? Rzuć szkołę i zostań aktorką, piosenkarką, supermodelką. Mówiłem? Mówiłem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Rezygnuje z matury 02.09.04, 14:40 a na czym będziesz się wieszać (mam deja vu! chyba cię już o to pytałam... zeszły rok? wrzesień? A dokładniej początek września) Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Rezygnuje z matury 02.09.04, 14:45 Fioletowy nie pasuje do rudego. Wymyśl bardzej twarzowy sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Rezygnuje z matury 02.09.04, 15:04 Emu, ty wez sie przemusz i raz obejrzyj jakis Tygodnik Polityczny Jedynki abo co. 95% wystepujacych tam istot czlekoksztatnych ma mature, Renie Beger inkludujac. To co to dla ciebie? I uwazaj co mowisz, zycie bywa przewrotne i nie wiesz czy sama nie bedziesz kiedys baba od majcy. Poza znam pare i sa naprawde cool :-) Ich opowiesci o uczniach, to humor Pazury wysiada, mowie ci:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Rezygnuje z matury 02.09.04, 15:11 beger zdawala stara mature. ja mam nowa obowiozkowo na bary narzucona. po cholere mam do niej pochdozic skoro i tak nie zdam? szkoda czasu i forsy na czerwone majtki. Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Rezygnuje z matury 02.09.04, 15:24 Anene, Brezly, Emcia się kryguje tylko, pszesz to kujon! Zwyczajnie na litość bierze. Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Rezygnuje z matury 02.09.04, 15:26 hyhy ale żeby tak od razu na początku roku? Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Rezygnuje z matury 02.09.04, 15:34 najlepszą obroną jest atak im wcześniej tym lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Rezygnuje z matury 02.09.04, 15:33 chce wytargować niższą stawkę za te zadania z majcy 2 wypracowania z polaka, taniej nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Rezygnuje z matury 02.09.04, 15:12 -- ....znów za rok matuuuraaa.....-nucił wesoło leon.usiadł za biurkiem z książką z majcy i zeszytem 16 kartkowym w kratkę.Z szuflady wyciągnął pluszowego kangurka i siorbnął słodkiej herbaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek.frost Re: Rezygnuje z matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 16:01 dla mie masz stajla , przyjezdzaj do nas na Wole nauczym Cie zycia jakiego zadna szkłólka ci nie da jakbyco . Ze Stasikiem wymienisz łoddechy za budkom warzywnom i bedzie git Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Rezygnuje z matury 02.09.04, 21:58 a ja sobie dzisiaj z nudów poczytałam tematy na maturę ustną dla trzecioklasistów i stwierdzam, że nie ma się, czego bać. Było na przykład coś takiego: "Kicz w literaturze na podstawie tekstów współczesnych piosenek" ;-) "Język współczesnej młodzieży na podstawie wybranego tygodnika młodzieżowego";-) w pierwszym wystarczy przeanalizować wszystkie teksty Ich Troje (gdzieś to było nawet na forum),a w drugim wyrwać stronę z Bravo z tymi listami intymnymi, czy jak im tam i już matura ustna na piąteczkę ;-) Nie ma co się bać, tematy można brać z innych matur Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Rezygnuje z matury 02.09.04, 22:15 wez ja sie załamie. nowa mature kurna jego j*bana mac wymyslili, kurna nop, stara zla byla. jeszcze jezyk trza zdawac. przezcie zja nie zdam angielskiego. to bedzie wyglosalo, eee gud morning, eee, aj emu, eee aj dont spik englisz, dziekujemy pani niedostateczny, porpawka w przyszlym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Rezygnuje z matury 02.09.04, 22:26 emusia napisała: >, eee gud morning, eee, aj emu, eee aj dont spik englisz, > dziekujemy pani niedostateczny, porpawka w przyszlym roku. Tyle wg nowej matury spokojnie będzie wystarczało na zdanie. A może nawet na dost. Tak naprawdę (o ile mnie pamięć nie myli) to wystarczy zdobyć 30 % punktów, żeby zdać. Znaczy każda Twoja różowasł\itkoleżanka i każdy dres będzie mógł się chwalić maturą... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Rezygnuje z matury 02.09.04, 22:30 niejaka goska i wiolka z mojej klasy nawet tym sie nie pochwala. ja pewnie tez. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Rezygnuje z matury 02.09.04, 22:32 Nie mów, że chcesz być gorsza od jakiejśtam wielbicielki Bravogerl??? Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Rezygnuje z matury 02.09.04, 23:04 nie chce. i nie bede. ona bedzie miala 0% a ja 1%. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Rezygnuje z matury 02.09.04, 23:06 E-e. Ona przy tym poziomie trudności spoko wyciągnie ze 35. Chyba nie myślisz, że w czymś jej ustepujuesz????? Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Rezygnuje z matury 02.09.04, 23:13 coz, ona jak cycki wystawi to kazda komisja jej doa 90%. ja nawt nie mam czego wystawic. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Rezygnuje z matury 02.09.04, 23:16 emusia napisała: > coz, ona jak cycki wystawi to kazda komisja jej doa 90%. Chyba że komisja będzie 100 % skład zeński... >ja nawt nie mam czego > wystawic. Do matury jeszcze prawwie 2 lata... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Rezygnuje z matury 02.09.04, 23:17 naprawde myslisz ze cos jeszcze wyrosnie? Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Rezygnuje z matury 02.09.04, 23:22 Znaczy najpierw musiałbym sprawdzić, jak się sytuacja obecnie przedstawia... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Rezygnuje z matury 03.09.04, 17:25 MMPMie czyżbyś konkurencję Oxowi chciał robić ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Rezygnuje z matury 02.09.04, 23:34 od zeszlego roku chyba nic sie nie zmieniło :) Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: Rezygnuje z matury 02.09.04, 22:48 A jak ukaszek nie lubi takich bez matury? Hę? (fdj nawracający na drogę słuszną acz trudną) Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Rezygnuje z matury 03.09.04, 08:36 errata do sygnaturki: jest: 'trzy słowa'; powinno byc 'cztery sowa' Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Rezygnuje z matury 03.09.04, 15:09 ffiem. mam mgliste wrazenie jednak, ze ktos kto dzwonil do radia ma ryja mial wlasnie 3 slowa do pana ojca prowadzacego tudziez samego rydzyka. wlasnie chuj ci w dupe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek.frost Re: Rezygnuje z matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 15:15 tylko malutki :)) Odpowiedz Link Zgłoś