chris_45 09.04.02, 08:01 Pamiętacie jakieś fajne ? Mnie ostatnio rozbroił napis przy drzwiach do windy. "Byłem tu" Tony Halik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DIABEL Re: Napisy na murach, klatkach, w windach... IP: 195.116.223.* 09.04.02, 08:59 "ja też" Elżbieta Dzikowska Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Napisy na murach, klatkach, w windach... 09.04.02, 11:45 "Muminki front" Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: Napisy na murach, klatkach, w windach... 09.04.02, 11:56 "HWD mleko" ktoś wie o co chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Napisy na murach, klatkach, w windach... 09.04.02, 12:01 Rudzi na Madagaskar - ktoś może wie dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cobra Re: Napisy na murach, klatkach, w windach... IP: *.acn.waw.pl 16.04.02, 22:58 "NIE WIEM CO PISAĆ A MAM JESZCZE SPRAY" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cobra Re: Napisy na murach, klatkach, w windach... IP: *.acn.waw.pl 16.04.02, 23:02 Na przystanku autobusowym: "DO NIEBA TYM NIE DOJEDZIESZ" Nalepka na tylnych lewych drzwiach furgonu: "Wyprzedzaj, wyprzedzaj! ktoś już czeka na Twoją wątrobę..." Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Napisy na murach, klatkach, w windach... 09.04.02, 12:26 chris_45 napisał(a): > "HWD mleko" > ktoś wie o co chodzi ? no właśnie ,ja rozumiem ,że ktoś mleka nie lubi ale żeby od razu haftować Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Napisy na murach, klatkach, w windach... 11.04.02, 16:32 tekst byl napisany na scianie w jednej z warszawskich knajp nie dostaniesz ani kropelki! Ania Kropelka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary Re: Napisy na murach, klatkach, w windach... IP: *.clover.com.au 15.04.02, 15:56 Melbourne, Australia, wiadukt kolejowy nad spora ulica. Na glownym dzwigarze nosnym, bialym sprayem: "THIS BRIDGE IS SELF-SUPPORTING" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Napisy na murach, klatkach, w windach... IP: *.montreal82.dialup.canada.psi.net 12.04.02, 05:37 Z rodzaju napisy na murach zhurnal.lib.ru/editors/g/gunin_l_m/hospital.shtml zhurnal.lib.ru/editors/g/gunin_l_m/provoking.shtml zhurnal.lib.ru/editors/g/gunin_l_m/victorentxt.shtml zhurnal.lib.ru/editors/g/gunin_l_m/globalwar.shtml zhurnal.lib.ru/editors/g/gunin_l_m/bill_c36txt.shtml zhurnal.lib.ru/editors/g/gunin_l_m/stereotypetxt.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzyt Re: Napisy na murach, klatkach, w windach... IP: 80.48.251.* 09.04.02, 12:52 zajrzyjcie na wątek Graffiti Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Napisy na murach, klatkach, w windach... 09.04.02, 16:40 Białowieska się puszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: Napisy na murach, klatkach, w windach... IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 23:12 Polityczne : "Umrę za Polskę !" pod spodem dopisek : "Szkoda , że z głodu " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A27 Re: Napisy na murach, klatkach, w windach... IP: *.proxy.aol.com 11.04.02, 02:29 Kiedys w kibelku jednego college'u w Chicago zobaczylam takie wyryrte napisy: "If you really love him, show some class Don't write his name when you wipe your ass." Albo: "Ladies, if you sprinkle when you tinkle Please be neat and clean the seat" Na sklepie mlecznym w moim rodzinnym miescie kiedys pisalo: "Rambo pomoz", albo "Tarnow zada dostepu do morza" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryżymałp Re: Napisy na murach, klatkach, w windach... IP: 195.116.167.* 11.04.02, 10:59 Napis na kiosku: " Rany boskie! jestem kioskiem" inny naopis na innym kiosku wiecznie nieczynnym " wyjechałem do Francji. Klucze na dachu" " skin to łysy Żyd" " Ludzie , wy tak nie szalejta , ja was widzę J.CH." "Prawdziwej wolności ni ma - Kunta Kinte" " maradona to mój narzyczony" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kloc Re: Napisy na murach, klatkach, w windach... IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.02, 21:34 Jak zaczynał się pierwszy bigbrader, obsmarowaliśmy z kumplem całą szkołę napisami "Big Brudas Patrzy" i rysowaliśmy oczy. Pewnego dnia w toalecie pojawił się spory napis : "Dwa Światy Patrzą" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L3pp4 Re: Napisy na murach, klatkach, w windach... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.02, 10:39 Kiedyś na przełoimie lat '80-ych i '90-ych codziennie przez 4 lata nauki w 1LO w Głogowie w drodze do szkoły mijałem napis na wieżowcu: "Świecąc przykładem poprawiasz bilans energetyczny kraju". Jeszcze fajne jakie mnie się spodobały to: "Czy człowiek z Kraju Rad jest rad z kraju?", "Uczyć się: Lenin. Lenić się: Uczeń" i na jednostce wojskowej: "Lepiej taczką wozić gnój niż na wrcie stać jak c*&j" PZDRW L3pp4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikmik Re: Napisy na murach, klatkach, w windach... IP: 213.77.88.* 12.04.02, 11:12 Napis na murze: "nie pisać na murze" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Napisy na murach, klatkach, w windach... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 14:42 u mojego brata w technikum na ławce, wydrapane starannie przez pilnego ucznia: "jak przyjemnie jest latem, wysr....ć się pod kwiatem, ciepły wietrzyk w d...ę dmucha a na ch...u siedzi mucha" Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechnietakaska Re: Napisy na murach, klatkach, w windach... 12.04.02, 15:04 Na bloku naprzeciwko mojego był kiedys taki napis: "Ludzie, otwórzcie szafy i mówcie do rzeczy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: Napisy na murach, klatkach, w windach... IP: *.fancomp.com.pl 12.04.02, 16:34 Znacie to: "Gdyby wszyscy ludzie byli braćmi, nie byłoby sióstr"? Napis ten długie lata istniał na murze na ul.Szymanowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
rutboj Re: Napisy na murach, klatkach, w windach... 13.04.02, 02:54 PUNKI RAZEM Z HARDKORAMI LEJĄ SKINÓW SIEKIERAMI! nie ma lepszego. Ze stacji PKP Piwniczna Zdrój. Odpowiedz Link Zgłoś
iza36 Re: Napisy na murach, klatkach, w windach... 13.04.02, 11:17 Pisanie byle gdzie i byle czego kojaży mi się z obsiusianiem przez mojego psa karzdego krzczka w okolicy na znak,,ja tu byłem''to jest prymitywne i pokazyje moim zdaniem chęć zaistnuienia, ale czy to jest dobry sposób? Jesteśmy przecierz ludźmi i mamy inne ciekawsze możliwości zaakcentowania swojego istnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luk Re: Napisy na murach, klatkach, w windach... IP: *.tnt5.montreal.qb.da.uu.net 13.04.02, 06:22 - buraka mozna wyrwac ze wsi -ale nigdy nie wyrwiesz wsi z buraka ! Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Napisy na murach, klatkach, w windach... 13.04.02, 13:23 izo, widziałem jeden napis który nie miał nic manifestacji istnienia: w męskim kibelku ktoś przyczepił dużą kartę z napisem: "Panowie Palacze, nie wrzucajcie nam niepalacym petów do pisuarów, my niepalacy zabowiązujemy się nie sikać wam do popielniczek." może niezbyt odkrywcze ale podziałało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Napisy na murach, klatkach, w windach... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 13.04.02, 21:32 "Jest fajnie!" "Jezus żyje!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edziak Re: Napisy na murach, klatkach, w windach... IP: 62.49.255.* 14.04.02, 14:47 Pamietam niesamowity napis na bloku jaki codziennie widywalam po drodze na Univerek. "Polska Dla Polakow" potem ktos dopisal pod spodem "Ziemia Dla Ziemniakow" Ciekawe czy to jeszcze tam jest. Gdyby Ktos z Lublina mogl to sprawdzic, to bylo na budynku na przeciwko KULu,po prawej strone, w kieronku jak sie idzie od przystanku komunikacji miejskiej na Al.Raclawickich na UMCS, niedaleko poczty. Edziak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROBERT Re: Napisy na murach, klatkach, w windach... IP: *.pila.gazeta.pl 14.04.02, 17:37 ZORRO 2 - JUZ W KINACH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kloc Re: Napisy na murach, klatkach, w windach... IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.02, 21:28 Na moim osiedlu, jeden nie do końca inteligentny skin napisał: Jedna rasa ... Ludzka rasa Po czym chyba zauważył swój błąd i ordynarnie zamazal "Ludzka" i wpisał "biała" tym samym sprejem... Widać chcąc nie chcąc nawet łysi mają czasem przebłyski człowieczeństwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Visenka Re: Napisy na murach, klatkach, w windach... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 20:51 w Poznaniu był kiedyś taki napis (już zamalowali) "Zima wasza, wiosna nasza , lato Muminków, póżna jesień ZBOWID-owców , Przedwiośnie Żeromskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulka2 Re: Napisy na murach, klatkach, w windach... IP: *.tc.ph.cox.net 15.04.02, 00:24 Kiedys, na wczasach zobaczylam napis widniejacy przy wejsciu do natryskow:" Zalatwiamy sie tylko w toaletach.Zarzad osrodka." Ktos dopisal :"Oh, really? Bo ja pod prysznicem.Wczasowicz.".Cala afera rozegrala sie o... gowno, ktore sprzataczka kiedys znalazla pod prysznicem.W sumie- fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnny Re: Napisy na murach, klatkach, w windach... IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 00:28 W moim mieście (czyli w Rawie Mazowieckiej) spodobały mi się następujące napisy: "Ludzie wy świnie ... hodujcie", "Chętną przelecę - motylek", "Uwaga na niskolatające anioły"( ten ostatni blisko kościoła). Niestety żaden z nich już nie istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
piasia Re: Napisy na murach, klatkach, w windach... 15.04.02, 10:50 "wróć Stalinie, Rosja ginie" "Boże zatrzymaj świat, ja wysiadam" "Mamy tylko jedną Polskę (na szczęście)" "200 lat Wielkiej Francuskiej Choroby Wenerycznej" i absolutnie rewelacyjne: rysunek dwóch przytulonych uśmiechniętych wielorybów z podpisem "Walenie" Częstochowa pozdrawia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anya Re: Napisy na murach, klatkach, w windach... 17.04.02, 15:13 "Boże, zatrzymaj świat - ja wysiadam" - czy to nie z Jeżycjady przypadkiem? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: Napisy na murach, klatkach, w windach... IP: 195.117.18.* 15.04.02, 10:46 Kielce, budynek w centrum miasta przy rondzie al. IX wieków Kielc. Na calej bocznej scianie budynku namalowana reklama coca-coli (wielka butelka). Pod spodem ktos dopisal wielkimi literami "Od tej calej Coca-Coli ludziom w glowach sie pierdoli" :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: Napisy na murach, klatkach, w windach... 15.04.02, 11:29 Ponieważ w bloku, w którym mieszkałąm było paru niereformowalnych palaczy kiopcących w windzie, to parę razy ołówkiem namazałam w środku: "tylko chamstwo pali w windzie". Parę razy ktoś napis ścierał, ja poprawiałam i pomogło. Teraz napisu już nie ma, ale smrodu też nie. Piętro wyżej mieszkał pan namiętnie spożywający duże ilości czosnku. Mój tata przyczepił w windzie karteczkę z następującym tekstem: "Osoby spożywające czosnek są proszone o nieoddychanie w windzie względnie ograniczenie tej czynności do niezbędnego minimum". Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Napisy na murach, klatkach, w windach... 15.04.02, 15:14 Białystok - ściana sklepu osiedlowego: "Gdzie kucharek 6 tam cycków 12" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq debest! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 16:14 "Faceci do garów, kobiety do broni"!!!! Taki i ogromny napis kiedyś na plantach (Kraków) :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
roro_ Napisy na murach. 15.04.02, 17:52 Mnie kiedyś ujął taki napis: KOBIETY !!!! Współczuję wam. Napis był na murze tuż koło wejścia do szpitala położniczego. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekjur Re: Napisy na murach.BEST OF THE BEST 15.04.02, 23:33 PKS w Lubinie (Zaglebie Lubin!!!), napis: "W niedziele jest koniec swiata" pod spodem dopisane: "To dobrze, i tak nie mialem planow na weekend" Lubin pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbych Re: Napisy-wystawa Ziem Odzyskanych 1946 ? IP: 156.17.61.* 16.04.02, 00:39 Gazetka ścienna o pod nią napis " Lenin w Październiku" a dopisek pod nim brzmiaL "a koty w marcu " i jeszcze napis ponoć z szaletu miejskiego , "huj i pizda w nocy gwizda" dopisek pod " a rano śpi ? " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detoxx Re: Napisy na murach, klatkach, w windach... IP: *.rivnet 16.04.02, 00:51 Na bielutkiej scianie "1,2,3 proba sprayu' Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Napisy na murach, klatkach, w windach... 16.04.02, 01:56 Co jest, spicie?? To ja juz chyba sobie pojde... co tak bede tu sam siedzial... Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: Napisy na murach, klatkach, w windach... 16.04.02, 05:15 Obok jednego ze skrzyzowan w Sydney, ktos biala farba na plocie napisal: "DON'T BLAME ME, I DIDN'T VOTE" (czyli: "nie obwiniaj mnie- ja nie glosowalem") Litery, wysokosci mniej wiecej metra, napisane sa niechlujnie biala farba. Codziennie stawalem na tym skrzyzowaniu, na swiatlach i spogladalem na ten napis - zdazylo sie w tym czasie zmienic kilka rzadow stanowych i federalnych. Napis nigdy nie tracil na waznosci. Bylem w Sydney na swieta Wielkanocne - napis pomimo tylu lat jeszcze jest. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Napisy na murach, klatkach, w windach... 16.04.02, 06:50 Albo nie bede jeszcze szedl... Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: Napisy na murach, klatkach, w windach... 16.04.02, 08:58 Celestynów. Napis na murze koło jakiegoś obejścia: Zapraszamy do ogiera, knura, tryka, capa. Odpowiedz Link Zgłoś
kporucznik Re: Napisy na murach, klatkach, w windach... 16.04.02, 14:33 Napis na ścianie hotelu Jubilat w Zamościu od strony dworca PKS: ROLNIKU!!! WAL KONIA W CIĄGNIKU Odpowiedz Link Zgłoś
kporucznik Re: Napisy na murach, klatkach, w windach... 16.04.02, 14:36 PIES PANKRACY KŁAMIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Napisy na murach, klatkach, w windach... IP: *.ely.pg.gda.pl 16.04.02, 16:53 Napis na moim kościele: "Bóg wybacza,Lechia nigdy!"(jakby ktoś nie wiedział- Lechia Gdańsk to taki III ligowy klub piłkarski słynący ze wspaniałych kibiców);)) Odpowiedz Link Zgłoś
vivant Re: Napis w czasie kryzysu w PRL 17.04.02, 04:33 w Wa-wie w latach kiedy tylko słynny ocet był na półkach na ul. Wiatracznej wielkimi literami: JEST DOBRZE !!!! pzdr Vivant Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sith Re: Napisy na murach, klatkach, w windach... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.04.02, 08:14 kiedyś na kamienicy przy ogrodowej róg nowomijeskiej był napis " W trumnie z Baltony wyglądasz jak żywy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demon Re: Napisy na murach, klatkach, w windach... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.04.02, 12:15 Same vlepki: "Badz patriota, popieraj polskie uprawy bananow" W tramwaju: "Spoconych kontrolerow uprasza sie o zajmowanie miejsc na zewnatrz pojazdu" tez w tramwaju: "Osrany Chuj Laden" Odpowiedz Link Zgłoś
kingfish ______________Znak Drogowy____________________---- 17.04.02, 20:15 Darmowe mandaty pszekroczenia szybkosci: engineeringnot.netfirms.com/SPEED.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kingfish Re: ______________Znak Drogowy____________________---- 17.04.02, 20:19 Czekaj na zielone swiatlo??: engineeringnot.netfirms.com/green.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baloo1 Re: Napisy na murach, klatkach, w windach... IP: *.freesurf.ch 18.04.02, 22:52 W Ilzy (sorry za brak polskich znakow w "l" i "z") 2 napisy sposrod wielu (zawsze ta sama reka i ten sam spray) : "Boli mnie krzyz - Jezus" (na kosciele)oraz "Milosc francuska - nie bujasz wozka" (jedna z uliczek) W Warszawie : "Tu bylem -Maly" (napis na wysokosci kolan na jednym z blokow przy Sobieskiego); "Lepiej miec stosunek z jezem , niz dwa lata byc zolnierzem" (przejscie podziemne pod placem Na Rozdrozu - pozne lata '80-te) Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Napisy na murach, klatkach, w windach... 19.04.02, 08:15 1. Siała baba mak i dostała dwa lata, 2. ( na sztachetach plebanii) Będę ksiedzem jak mój tata - niestety ten utrzymał sie jeden dzień. Zalczam się do nielicznych szczęśliwców, którzy zdążyli go przeczytać. Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Napisy na murach, klatkach, w windach... 22.04.02, 11:29 Malzenstwo jest glowna przyczyna rozwodow. Odpowiedz Link Zgłoś