Dodaj do ulubionych

Tradycyjne pytanie

10.11.04, 11:22
Gdzie są wszyscy?
Obserwuj wątek
    • Gość: kanuk Re: Tradycyjne pytanie IP: 5.5R* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 10.11.04, 11:45
      spia. w pracy, domu,szkole. takie tiempo zycia .el,zreszta, tiempo.
      • pieranka Re: Tradycyjne pytanie 10.11.04, 11:49
        Nowłaśniewłaśnie widzę głęboki sen
        • Gość: kanuk Re: Tradycyjne pytanie IP: 5.5R* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 10.11.04, 11:51
          dobrze,ze nie slyszysz :)
          • pieranka Re: Tradycyjne pytanie 10.11.04, 11:53
            Fakt, lepiej wtedy sluchać ciszy ;-)
            • kanuk Re: Tradycyjne pytanie 10.11.04, 12:06
              mowia : smacznie spac. cos w tym jest.
              • nioszka Re: Tradycyjne pytanie 10.11.04, 12:10
                PierankoPieranko, Ty chyba też ostatnio spałaś? :)
                • pieranka Re: Tradycyjne pytanie 10.11.04, 12:23
                  Smacznie bylam na wakajach ;-)
                  • nioszka Re: Tradycyjne pytanie 10.11.04, 12:27
                    w Italii?
                    • pieranka Re: Tradycyjne pytanie 10.11.04, 12:28
                      Si
                      • nioszka Re: Tradycyjne pytanie 10.11.04, 12:30
                        no to Ci zazdraszczam :)
                        • pieranka Re: Tradycyjne pytanie 10.11.04, 12:31
                          W tej chwili, Nioszko, ja sobie samej też ;-)
                          • nioszka Re: Tradycyjne pytanie 10.11.04, 12:32
                            objazdówka czy byczenie się?
                            • pieranka Re: Tradycyjne pytanie 10.11.04, 12:34
                              Objazdowka w Toskanii plus Wietrzne Miasto i Wenecja
                              • nioszka Re: Tradycyjne pytanie 10.11.04, 12:35
                                brodziliście we wodzie u św. Marka?
                                • pieranka Re: Tradycyjne pytanie 10.11.04, 12:36
                                  Przygotowywali się do acqua alta, kaloszki na nogi pozakładali i pomosty na
                                  ulicach też, ale uciekliśmy na czas.
                                  • nioszka Re: Tradycyjne pytanie 10.11.04, 12:38
                                    nakarmiwszy przedtem gołebie mam nadzieję?
                                    • pieranka Re: Tradycyjne pytanie 10.11.04, 12:43
                                      ba! oczywista! zrobilam też zdjęcie przystojnemu sprzedawcy pamiątek na
                                      rzeczonym placu. A i film kręcili! Dziejący się tak na oko w XVII wieku
                                      • nioszka Re: Tradycyjne pytanie 10.11.04, 12:45
                                        statystowaliście z mężem może(bo zakładam, że z nim byłas)?
                                        • nioszka Re: Tradycyjne pytanie 10.11.04, 12:46
                                          ps. czy możesz wskoczyć na Ginesika? Bo tam coś mało przybywa...
                                        • pieranka Re: Tradycyjne pytanie 10.11.04, 12:51
                                          Niestety, z vaporetto widzieliśmy tylko przejeżdżając (masz rację drogi
                                          Watsonie, on tam był i za wszystko płacił ;-)
                                          • nioszka Re: Tradycyjne pytanie 10.11.04, 12:54
                                            no sponsor to podstawa :)
                                            Toskania musi być piękna, tak sobie myślę, podobnie jak południowa Francja...
                                            • pieranka Re: Tradycyjne pytanie 10.11.04, 13:00
                                              Nie potwierdzam nie zaprzeczam, bo nie byłam na pd Francji
                                              Za to bylam na pn Norwegii.
                                              • nioszka Re: Tradycyjne pytanie 10.11.04, 13:08
                                                aaa, chętnie bym pojechała i tu i tam, tylko właśnei sponsora brak :(
                                                ja byłam w Prowansji, tylko kilka dni, ale chętnie bym wróciła na spokojnie, a
                                                nei z całą bandą
                                                • pieranka Re: Tradycyjne pytanie 10.11.04, 13:13
                                                  To wydaje się być jakąś cechą charakterystyczną twoich podróży, towarzysząca
                                                  cała banda ;-)
                                                  • nioszka Re: Tradycyjne pytanie 10.11.04, 13:16
                                                    hyhy, Pieranso, w Krakowie to tylko ochroniarze byli :)
                                                  • pieranka Re: Tradycyjne pytanie 10.11.04, 13:18
                                                    Na wypadek Nagłego Ataku Plaży?!
                                                  • nioszka Re: Tradycyjne pytanie 10.11.04, 13:19
                                                    hyhy nie znasz dnia ani godziny :)
                                                  • pieranka Re: Tradycyjne pytanie 10.11.04, 13:23
                                                    Misiania jako hersztka bandy złożonej z Piotra Baloo Rigla etc, znanych
                                                    naciągaczy netowych
                                                  • nioszka Re: Tradycyjne pytanie 10.11.04, 13:26
                                                    i uwodzicieli :)
                                                  • pieranka Re: Tradycyjne pytanie 10.11.04, 13:54
                                                    plus dwie nieletnie recydywistki na wabia
                                                  • nioszka Re: Tradycyjne pytanie 10.11.04, 13:58
                                                    nno tak. aleale myślisz,że zimą sie uda spotkać?
                                                  • oxycort Re: Tradycyjne pytanie 10.11.04, 15:17
                                                    Aha, przepraszam, że się wtrącam, ale Białka T w zimowy weekend dostępna jest
                                                    jedynie tusztusz przed feriami - to jest 10-11.01.2005. Ile chętnych byłoby na
                                                    taki termin?
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • pieranka Re: Tradycyjne pytanie 10.11.04, 15:29
                                                    Minus ty, bo ci nie pasuje, prawda?
                                                  • nioszka Re: Tradycyjne pytanie 10.11.04, 15:51
                                                    ja w zasadzie nie moge dzis w 100% okreslic, choc lepiej byłoby next week po
                                                    tym terminie
                                                  • oxycort Re: Tradycyjne pytanie 10.11.04, 16:15
                                                    Następny weekend to już ferie i miejsc nie ma. A nawet jakby były, to nie ma.
                                                    No chyba, że na tydzień, albo dwa :)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • nioszka Re: Tradycyjne pytanie 10.11.04, 16:17
                                                    ferie są tylko dla niektórych w tym terminie przeciez, a potem następne i
                                                    następne :(
                                                  • oxycort Re: Tradycyjne pytanie 10.11.04, 16:23
                                                    Yhy, taktak, właśnie. Dlatego zimo w górach jak się chce w trybie weekendowym
                                                    wypoczyn organizować to ino przed albo po korowodzie feryjnym można wybrzydzać.
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • oxycort Re: Tradycyjne pytanie 10.11.04, 16:13
                                                    Yhy :)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • pieranka Re: Tradycyjne pytanie 10.11.04, 16:15
                                                    tak?
                                                  • oxycort Re: Tradycyjne pytanie 10.11.04, 16:19
                                                    Nieno. Nic jeszcze nie mówię ostatecznie, bo nie wiem. Sienie wyklarowało. Ale
                                                    fakt faktem, grozi mi niobecność zagraniczna w tym czasie.
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • pieranka Re: Tradycyjne pytanie 10.11.04, 16:28
                                                    to kogo jeszcze nie bedzie oprocz nioszki, oksa, emusi?
                                                  • nioszka Re: Tradycyjne pytanie 10.11.04, 16:30
                                                    nie powiedziałam fcale ze mnie nie bedzie, tylko ze lepszy byłby inny termin :)
                                                  • misiania Re: Tradycyjne pytanie 10.11.04, 16:37
                                                    a taka np. ja to nijak się nie dam namówić na zimowisko.
                                                  • oxycort Re: Tradycyjne pytanie 10.11.04, 16:41
                                                    Czemu? Kupe fajnych ludzi nie będzie! Hyhyhy
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • misiania Re: Tradycyjne pytanie 10.11.04, 16:44
                                                    nie lubię zimy fcaleafcale.
                                                  • oxycort Re: Tradycyjne pytanie 10.11.04, 16:47
                                                    Nielubisz spontanicznie i bezapelacyjnie zupełnie?
                                                    Przecież można temu zaradzić. Przecież jak ktoś nie lubi kuligu, to może lubi
                                                    ciągnąć kulig? ;)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • Gość: v2l Re: Tradycyjne pytanie IP: 82.112.197.* 10.11.04, 16:45
                                                    a pieranka ma u mnie minus ujemny
                                                  • pieranka Re: Tradycyjne pytanie 10.11.04, 16:48
                                                    cicho! ale przyznalam sie, nie? pół minusa
                                                  • oxycort Re: Tradycyjne pytanie 10.11.04, 16:44
                                                    Nienie. Ustalmy coś. Nie powiedziałem przecież, że mnie nie będzie. jednakże
                                                    nie powiedziałem też, że będę. Myśle, że to uczciwe...
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • Gość: v2l Re: Tradycyjne pytanie IP: 82.112.197.* 10.11.04, 16:49
                                                    a nie moznaby przesunac, reka nawet, na poczatek grudnia?
                                                  • oxycort Re: Tradycyjne pytanie 10.11.04, 16:52
                                                    Yhy, a śnieg w górach w grudniu to z nieba wytrzaśniesz, tak?
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • pieranka Re: Tradycyjne pytanie 10.11.04, 16:58
                                                    Przywiezie ze sobą
                                                  • misiania Re: Tradycyjne pytanie 10.11.04, 17:17
                                                    nie lubię śniegu fcaleafcale.
                                                  • pieranka Re: Tradycyjne pytanie 10.11.04, 17:20
                                                    mozesz przeciez spożywać dary boże w schronisku, kulignac sie i dalej spozywac
                                                  • oxycort Re: Tradycyjne pytanie 10.11.04, 17:23
                                                    Pewnie, można suchy prowiant wziąć też i spożywać pomimo kuligu wszak.
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • oxycort Re: Tradycyjne pytanie 10.11.04, 17:27
                                                    Co wiecej, taki suchy prowiant łatwo nawilżyć można, poprzez ekspozycję w
                                                    śniegu właśnie.
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • oxycort Re: Tradycyjne pytanie 10.11.04, 17:20
                                                    A deszcz ze śniegiem?
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • pierans Re: Tradycyjne pytanie 10.11.04, 17:40
                                                    W sęsie jak będzie?
                                                    No to Misiania będzie musiała się podzielić darami, bo wszyscy zostaną.
    • emusia Re: Tradycyjne pytanie 10.11.04, 20:04
      taka np. ja to w tym momencie dostawałam ochrzan od wychowawcy za to ze
      zrobilam zdjecie pani od podstaw przedsiebiorczosci.
      • pierans Re: Tradycyjne pytanie 12.11.04, 14:00
        a wyszło chociaż?
        • emusia Re: Tradycyjne pytanie 12.11.04, 15:12
          nawet 4 wyszły. jednio z jej wieeelką dupa :-)
          • viki2lav Re: Tradycyjne pytanie 12.11.04, 15:14
            no to musisz nam wyslac
            • pieranka Re: Tradycyjne pytanie 12.11.04, 15:17
              Dawaj, uzbiera misie kolekcka, Bapcia, PoP, a kiedy będzie Ukaszek?
              • pieranka Re: Tradycyjne pytanie 12.11.04, 17:29
                pardą, PoPP, tak powinno być
                • emusia Re: Tradycyjne pytanie 12.11.04, 22:47
                  moge wam jeszcze wyslac mojego wychowawce (angielski), babke od majcy, geografi
                  i faceta od histori. ukaszka nie mam, bo go nie bylo w szkole jak wzielam
                  aparat. szlag by to.
                  kto chce, reka do gory bo tego duzo, nie chce mi sie slac 100 razy.
                  • kanuk Re: Tradycyjne pytanie 13.11.04, 10:55
                    poPProsze w technokolosze
                    • pieranka Re: Tradycyjne pytanie 15.11.04, 09:40
                      Eno, sie nie pytaj! Dawaj dawaj, a jak będziesz miała Ukaszka na obrazku to też
                      sie nie pytaj tylko wysyłaj.
                      • nioszka Re: Tradycyjne pytanie 15.11.04, 09:43
                        a ochrona danych osobowych(wizerunków) nie obowiązuje?
                        • pierans Re: Tradycyjne pytanie 15.11.04, 09:44
                          A Bapcia? Żadnych zahamowań z Bapcią nie było...
                          • nioszka Re: Tradycyjne pytanie 15.11.04, 09:46
                            Bapcia to co innego
                            • pierans Re: Tradycyjne pytanie 15.11.04, 09:51
                              Ale oni są upublicznieni poprzez pracę w oświacie. A gromadne zdjęcia klasowe
                              na koniec roku to pies?
                              • nioszka Re: Tradycyjne pytanie 15.11.04, 09:54
                                a nene, to inna rzecz
                                • pierans Re: Tradycyjne pytanie 15.11.04, 09:56
                                  no ale z drugiej strony nie odebrali Emu aparatu ani nie wymusili usunięcia
                                  wizerunków, nespa?
                                  P. Adwokatdiabła
                                  • nioszka Re: Tradycyjne pytanie 15.11.04, 10:03
                                    heh, pewnie nie wiedzieli, że będzie chciała je upubliczniać :)
                                    • pieranka Re: Tradycyjne pytanie 15.11.04, 10:06
                                      i to gdzie, w necie! (co z tego, że mailem tylko..)
                                      • nioszka Re: Tradycyjne pytanie 15.11.04, 10:08
                                        kuś, kuś Pieranko :)
                                        • pieranka Re: Tradycyjne pytanie 15.11.04, 10:11
                                          a nuż jakiś skandal się wywiąże?
                                          • nioszka Re: Tradycyjne pytanie 15.11.04, 10:13
                                            hyhy, bardzo by to było ożywcze w obecnej sytacji :)
                                            • pieranka Re: Tradycyjne pytanie 15.11.04, 10:27
                                              ano ;-)
                  • pieranka Re: Tradycyjne pytanie 15.11.04, 09:38
                    • emusia Re: Tradycyjne pytanie 15.11.04, 16:45
                      wyslalam wam obydwu. jak kto chce to inoo szybko bo mi sie odniechce ;-)
                      • h.lecter Re: Tradycyjne pytanie 15.11.04, 16:47
                        Ja chcę!
                        Ja zawsze wszystko chcę więc proszę mi wysyłać wszystko bez pytania. Wszelkie
                        gołębie mile widziane.
                      • pieranka Re: Tradycyjne pytanie 15.11.04, 17:27
                        Merci! Ox żałuj!
                        A z tym, ukaszkiem, że go nie było to ci sie udało...
                        • emusia Re: Tradycyjne pytanie 15.11.04, 20:02
                          oksu tez chciał? wysylac mu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka