Dodaj do ulubionych

nie tylko dla nudziarzy?

28.08.01, 06:51
POBUUUUUUUDKA
do pracy czas, witam was wszystkich, znowu bylem pierwszy, ale to sie niedlugo
zmieni, obiecuje ;-))))
Obserwuj wątek
    • Gość: kloss Re: nie tylko dla nudziarzy? IP: *.inetia.pl 28.08.01, 06:57
      jutro tez startujesz w zawodach? Witam...
      pzdr
      • rigel Re: nie tylko dla nudziarzy? 28.08.01, 07:00
        w jakich zawodach????
        ja gram w to, w co wygrywam (to byl cytat)
        • Gość: kloss Re: nie tylko dla nudziarzy? IP: *.inetia.pl 28.08.01, 07:08
          rigel napisał(a):

> w jakich zawodach????
          > ja gram w to, w co wygrywam (to byl cytat)

w zawodach kto pierwszy, już zapomniałeś??? Chyba za wczesna pora, czas się
          zdrzemnąć na biurku
          • rigel Re: nie tylko dla nudziarzy? 28.08.01, 07:12
            ja sie scigam, to raczej Mreck ... ;-)))
            • Gość: kloss Re: nie tylko dla nudziarzy? IP: *.inetia.pl 28.08.01, 07:16
              rigel napisał(a):

> ja sie scigam, to raczej Mreck ... ;-)))
              mreck to chyba nie może rozstać się z poduszką

• rigel Re: nie tylko dla nudziarzy? 28.08.01, 07:21
                moze spi na klawiaturze ?
                • Gość: kloss Re: nie tylko dla nudziarzy? IP: *.inetia.pl 28.08.01, 07:24
                  rigel napisał(a):

> moze spi na klawiaturze ?

a może pod?
                  • rigel Re: nie tylko dla nudziarzy? 28.08.01, 07:26
                    Gość portalu: kloss napisał(a):

> rigel napisał(a):
                    >
                    > > moze spi na klawiaturze ?
                    > > a może pod?

to on ma taka wielka klawiature? ;-))))))
                    • Gość: kloss Re: nie tylko dla nudziarzy? IP: *.inetia.pl 28.08.01, 07:31
                      nie wiem, ale na pewno ucho się zmieści. A może z twarzą wtuloną w kotlet
                      schabowy panierowany?.......
                      • rigel Re: nie tylko dla nudziarzy? 28.08.01, 07:32
                        ... z kapusta????

wyciagnalem Ci ten watek o "trojce"
                        wyglada na to, ze tylko my nie spimy
                        • Gość: mreck Re: nie tylko dla nudziarzy? IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 28.08.01, 07:45
                          cześć ranne ptaszki.
                          qrna jak to można wieloznacznie zrozumieć!
                          Właśnie koleżanki polały mnie kawą.
                          Pań mie ma, to może piweńko?
                          • rigel Re: nie tylko dla nudziarzy? 28.08.01, 07:47
                            z oblanymi kawa .... nie pije ;-)))
                            a powaznie, to pewnie przeszlo by male piwko ;-)))))
                            • Gość: kloss Re: nie tylko dla nudziarzy? IP: *.inetia.pl 28.08.01, 07:50
                              musi mreck nieciekawie wyglądać..... i jak tu się z takim pokazać w porządnym
                              pubie
                              • Gość: o. Re: nie tylko dla nudziarzy? IP: 195.205.213.* 28.08.01, 07:53
                                jakim porządnym pubie??? Oj chłopaki, na chwilkę Was samych zostawić, a Wy już
                                tylko o ptaszkach i piwku.......
                            • Gość: mreck gul. gul, gul IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 28.08.01, 07:51
                              Na amelodię el condor passa

"najlepsze piwo to poznański ful,
                              gul, gul, gul,
                              takiego piwa nie pił nawet król,
                              gul, gul, gul,
                              poznański ful"

trzymaj rigel butelczynę i daj siorbnąć klosowi.
                              • rigel Re: gul. gul, gul 28.08.01, 07:59
                                dyskutowalbym, czy akurat poznanski full ...
                                Mreck, to nie masz trzeciego piwka dla klossa???????? i dlaczego ja mam sie z
                                nim dzielic???????
                      • Gość: o. Re: nie tylko dla nudziarzy? IP: 195.205.213.* 28.08.01, 07:57
                        Gość portalu: kloss napisał(a):

> nie wiem, ale na pewno ucho się zmieści. A może z twarzą wtuloną w kotlet
                        > schabowy panierowany?.......

widać kloss, żeś Ty na wojence chowany... Poczytaj no sobie na wątku "co jadłeś
                        dziś na obiad" jakie to dobre rzeczy można jeść zamiast nieśmiertelnego
                        schaboszczaka....... pychotka ta bazylia.............
                        • rigel Re: nie tylko dla nudziarzy? 28.08.01, 08:00
                          cos widze, ze to chorobsko, to chyba tylko wymowka ;-)))
                          jak ktos jest naprawde chory, to siedzi w domu, a nie mysli o jedzeniu ;-))))
                          • Gość: o. Re: nie tylko dla nudziarzy? IP: 195.205.213.* 28.08.01, 08:02
                            to tylko reminiscencje po wczorajszym obiadku, dziś stawia Mreck (specjalnie
                            nie jadłam śniadania, do strawienia tego dania trzeba dużo kwasu)
                        • Gość: mreck Re: nie tylko dla nudziarzy? IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 28.08.01, 08:02
                          co to klos nie może z gwinta?
                          dobra chowajmy butelki, o. wróciła.
                          cześć o.
                          podrzucimy chłopakom śledzika? ;)
                          • Gość: o. Re: nie tylko dla nudziarzy? IP: 195.205.213.* 28.08.01, 08:04
                            witam witam, wspominek z G. ciąg dalszy? a wiesz, że z B. do S. jest teraz
                            pikna ścieżka rowerowa?
                            • rigel Re: nie tylko dla nudziarzy? 28.08.01, 08:18
                              a umie jezdzic na rowerze?
                              • Gość: o. Re: nie tylko dla nudziarzy? IP: 195.205.213.* 28.08.01, 08:20
                                kto? mruczek czy ja? pytanie.........
                                • rigel Re: nie tylko dla nudziarzy? 28.08.01, 08:22
                                  Gość portalu: o. napisał(a):

> kto? mruczek czy ja? pytanie.........

oboje, czy tylko zostaje spacerek po tej sciezce?
                            • Gość: kloss Re: nie tylko dla nudziarzy? IP: *.inetia.pl 28.08.01, 08:20
                              zostawić was na moment, a juz temat konsumpcyjny odszedł w niepamięć, czy
                              wszyscy po śniadanku? Jajeczniczka....... mmmmmmmm...... na boczusiu....... a
                              wy tylko o piffie
                              • Gość: o. Re: nie tylko dla nudziarzy? IP: 195.205.213.* 28.08.01, 08:25
                                2 jajeczka - 200kcal, boczuś - 500kcal, masełko - 200 kcal, bułeczka - 150
                                kcal. no, to w tym roku już nie masz szans na Króla Odchudzania w KFG.
                                • rigel Re: nie tylko dla nudziarzy? 28.08.01, 09:04
                                  te kalorie to Ty tak z glowki, czy masz jakis kalkulator?
                                  • Gość: o. Re: nie tylko dla nudziarzy? IP: 195.205.213.* 28.08.01, 09:07
                                    kobit nie znasz, my ten kalkulator mamy w główce. Kiedyś jakiś pacan wymyślił,
                                    że najpikniejsze to są 90-60-90 i teraz masz Ci los!
                                    Aj , kiedy to moje kosmki jelitowe ostatni raz widziały boczuś?! Ciągle tylko
                                    ten słonecznik i słonecznik.......
                                    • rigel Re: nie tylko dla nudziarzy? 28.08.01, 09:14
                                      TERAZ wierze, ze ten kalkulatorek masz w glowce
                                      a co powiesz na goloneczke, z pifffkiem oczywiscie ;-))))
                                      • Gość: o. Re: nie tylko dla nudziarzy? IP: 195.205.213.* 28.08.01, 09:19
                                        czemu TERAZ? A może mam nalaną mordę (a fuj, jak to brzydko brzmi!) - ale
                                        musiało być drastycznie, co by towarzycho pobudzić. Golonka? - nie dziękuję,
                                        wejdż na wątek o obiadku, to zobaczysz cóż ja jadam. No i rybka z Przystani.
                                        Mruczku, czy Przystań była za Twojej kadencji w S.?
    • Gość: Kwiatek Re: nie tylko dla nudziarzy? IP: 195.116.214.* 28.08.01, 08:23
      i czego tak krzyczysz??!!!
      • Gość: kloss Re: nie tylko dla nudziarzy? IP: *.inetia.pl 28.08.01, 08:25
        Gość portalu: Kwiatek napisał(a):

> i czego tak krzyczysz??!!!

witaj Kwiatuszko-P...! kto krzyczy, co krzyczy, o co chodzi, co się dzieje?
        • Gość: Kwiatek Re: nie tylko dla nudziarzy? IP: 195.116.214.* 28.08.01, 08:28
          ;-))))) Klosss

ano Rigel krzyczy z samego rana, spac nie daje :-(
      • rigel Re: nie tylko dla nudziarzy? 28.08.01, 08:26

> i czego tak krzyczysz??!!!

a czy pobudke mam oglaszac szeptem???
        przeciez nikt sie nie obudzi ;-))))))
        • Gość: Kwiatek Re: nie tylko dla nudziarzy? IP: 195.116.214.* 28.08.01, 08:28
          delikatnych sposobow nie znasz?
          • rigel Re: nie tylko dla nudziarzy? 28.08.01, 08:30

> delikatnych sposobow nie znasz?

typu: czule slowka, drapanie za uszkiem, sniadanko do lozeczka, co?
            te sposoby sa zarezerwowane...
            • Gość: gosia Re: nie tylko dla nudziarzy? IP: *.*.*.* 28.08.01, 08:31
              oooh !!!jaka szkoda bo mam ochote na pyszne sniadanko :-))) myslalam ...
            • Gość: Kwiatek Re: nie tylko dla nudziarzy? IP: 195.116.214.* 28.08.01, 08:38
              dla mnie???? no nie przesadzaj Riegel, O., się wścieknie , tym bardziej, ze
              jakiegos wirus ma w sobie ;-)))))) hehehehehe
              • Gość: o. Re: nie tylko dla nudziarzy? IP: 195.205.213.* 28.08.01, 08:43
                ja sama nie wiem jak to robię, jestem tu 2 tyg a już jedna połowa forum mnie
                kocha, a druga się boi...... Tego najlepsi dyktatorzy z narodem nie potrafili
                zrobić..........
                • rigel Re: nie tylko dla nudziarzy? 28.08.01, 08:47

> ja sama nie wiem jak to robię, jestem tu 2 tyg a już jedna połowa forum mnie
                  > kocha, a druga się boi......

jeden... to nie polowa ;-))))
                • Gość: Kwiatek Re: nie tylko dla nudziarzy? IP: 195.116.214.* 28.08.01, 08:47
                  ..........lub ma niezły ubaw
                  • Gość: o. Re: nie tylko dla nudziarzy? IP: 195.205.213.* 28.08.01, 08:49
                    kto, ta trzecia połowa?
                    a jak ma ubaw, to tys piknie
                    • rigel Re: nie tylko dla nudziarzy? 28.08.01, 08:51
                      ubaw to maja redaktorzy z GW ...
                      a Mreck nie ma poczucia humoru, dla niego najzabawniejsze jest blotko, duuuuzo
                      blotka ;-))))
                      • Gość: o. Re: nie tylko dla nudziarzy? IP: 195.205.213.* 28.08.01, 08:59
                        rendelek, nie bądź no niesprawiedliwy, jak każdy mreck ma wejścia lepsze i
                        gorsze, ale śmiechowe przytrafiają mu się całkiem często, nawet jeśli są to
                        żarty nie-najwyższego bagiennego lotu......
                    • Gość: Kwiatek Re: nie tylko dla nudziarzy? IP: 195.116.214.* 28.08.01, 08:51
                      trzecia połowa ? nie słyszałam nigdy o czyms takim
        • Gość: o. Re: nie tylko dla nudziarzy? IP: 195.205.213.* 28.08.01, 08:30
          no wiesz, są milsze sposoby na poranną pobudkę - taki pocałunek motyla na
          przykład............ głowę daję, że nie wiecie co to......
          • rigel Re: nie tylko dla nudziarzy? 28.08.01, 08:32
            pozostaje z nadzieja, ze mi pokazesz ...
          • Gość: kloss Re: nie tylko dla nudziarzy? IP: *.inetia.pl 28.08.01, 08:33

> no wiesz, są milsze sposoby na poranną pobudkę - taki pocałunek motyla na
            > przykład............ głowę daję, że nie wiecie co to......
            ja nie wiem, ale myślę że lepiej działa trąbka-sygnałówka tuuuuuuu, i wszyscy juz
            nie śpią, tylko trębacz może zarobić jakimś butem

• rigel Re: nie tylko dla nudziarzy? 28.08.01, 08:35
              to ja Ci zalatwiam ekstra piwko a Ty mnie chcesz butem??????
              • Gość: kloss Re: nie tylko dla nudziarzy? IP: *.inetia.pl 28.08.01, 08:37
                no przecież to nie ty trąbiłeś bladym świtem, chyba że mi się coś pozajączkowało
                • rigel Re: nie tylko dla nudziarzy? 28.08.01, 08:41
                  przyznaje, moze nie bylo to zbyt delikatne (gdzie tu miejsce na pocalunek
                  motyla?), ale swoj efekt osiagnalem ;-))))
            • Gość: o. Re: nie tylko dla nudziarzy? IP: 195.205.213.* 28.08.01, 08:36
              kloss, to nie wojna....... tu się liczy subtelność....... to co z tym motylem?
              Rondelek - Ty przecież uwielbiasz rozwiązywać zagadki....
              • rigel Re: tylko nie zagadki 28.08.01, 08:38
                jedna juz mi zadalas, moze wystarczy, co???
                naprawde nie mam glowy do rozwiazywania zagadek, mam najtrudniejsza teraz: co
                ja TU wlasciwie robie??????
                • Gość: o. Re: tylko nie zagadki IP: 195.205.213.* 28.08.01, 08:40
                  a co, zagonili do roboty????? No kiedyś trzeba by na chleb zarobić! Bierz
                  przykład z mruczka, tyra cały dzień, potem wpadnie tu na chwilkę, dowali komu
                  trzeba i spada do bajora........
                  • rigel Re: tylko nie zagadki 28.08.01, 08:46
                    ale ile traci nie majac z Toba kontaktu, to wiem tylko ja ;-)))))
                    te podrapane lapki.... zwichniety nadgarstek ... cudownie ;-)))))
                    • Gość: o. Re: tylko nie zagadki IP: 195.205.213.* 28.08.01, 08:53
                      jak ktoś chce się wyżyć to zapraszamy - ktoś tu chce żeby mu odnóża
                      poprzetrącać, a ja już sił nie mam!!!!
                      • rigel Re: tylko nie zagadki 28.08.01, 08:55
                        chcesz bic inwalide???? prosze bardzo, nawet nie bede probowal sie bronic ;-((((
                        • Gość: o. Re: tylko nie zagadki IP: 195.205.213.* 28.08.01, 09:02
                          a to pseprasam.......
                          • rigel Re: tylko nie zagadki 28.08.01, 09:03

> a to pseprasam.......

a to ja sie nie gniewam ;-))))))
                            • Gość: o. Re: tylko nie zagadki IP: 195.205.213.* 28.08.01, 09:05
                              rondelek, a cy ty w łogule to umiałbys siem rozgniewac? jak to wyglomda, jezdem
                              bajdzo ciekafa.......
                              • rigel Re: tylko nie zagadki 28.08.01, 09:09
                                lepiej mnie nie prowokuj ....
                  • Gość: kloss Re: tylko nie zagadki IP: *.inetia.pl 28.08.01, 08:47

> a co, zagonili do roboty????? No kiedyś trzeba by na chleb zarobić! Bierz
                    > przykład z mruczka, tyra cały dzień, potem wpadnie tu na chwilkę, dowali komu
                    > trzeba i spada do bajora........

na chlebek się cięęęężko pracuje, chlebek trzeba oszczędzać, pora troche na coś
                    subtelnego, rogaliki na sniadanko, właśnie mi dziewczyny przyniosły, chyba coś
                    odemnie potrzebują............. i kawke z mleczkiem, cholera nie chcą zrobić,
                    muszę sam.... i gdzie tu sprawiedliwość na tym świecie?
                    • rigel Re: tylko nie zagadki 28.08.01, 08:48
                      Kloss, czego te dziewczyny od Ciebie moga chciec???? ;-)
                      • Gość: kloss Re: tylko nie zagadki IP: *.inetia.pl 28.08.01, 08:53
                        rigel napisał(a):

> Kloss, czego te dziewczyny od Ciebie moga chciec???? ;-)
                        a coś taki ciekawy, przecież chca odemnie, :-)))))

• rigel Re: tylko nie zagadki 28.08.01, 08:58
                          Kloss, jak bys nie mogl spelnic ich zachcianek, to wiesz co masz zrobic ;-)))
                          • Gość: o. Re: tylko nie zagadki IP: 195.205.213.* 28.08.01, 09:01

> Kloss, jak bys nie mogl spelnic ich zachcianek, to wiesz co masz zrobic

dzwoń do bazy, trzeba koniecznie ostrzec Bartka!

• rigel Re: tylko nie zagadki 28.08.01, 09:02

>
                              > > Kloss, jak bys nie mogl spelnic ich zachcianek, to wiesz co masz zrobic
                              >
                              >
                              > dzwoń do bazy, trzeba koniecznie ostrzec Bartka!
                              >

wlasnie o to mi chodzilo .... i tylko o to, zeby nie bylo niedomowien ;-))))
    • Gość: mreck błocean IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 28.08.01, 09:06
      dzrzemnąłem sie chwilkę, a wy sobie już chcecie kulasy przetrącac.
      czy wiecie co mi się śniło?
      • Gość: o. Re: błocean IP: 195.205.213.* 28.08.01, 09:08
        opowiedz, opowiedz, opowiedz!!!!!!!! pewno imprezki w Balladynie w B. co????
        • Gość: mreck Re: błocean IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 28.08.01, 09:10
          Błocean, śnił mi się błocean. proza.
          • rigel Re: błocean 28.08.01, 09:11
            Gość portalu: mreck napisał(a):

> Błocean, śnił mi się błocean. proza.

zgadlem, Mreck, chyba nalezy mi sie jakas nagroda. moze pifko?
            • Gość: o. Re: błocean IP: 195.205.213.* 28.08.01, 09:12
              Ty się lepiej przerzuć na zyntyce, bo ten mięsień pifny, no no......
            • Gość: mreck Re: błocean IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 28.08.01, 09:13
              strąg, czy fullll?
              a może jak na Słowacji rezane?
              • rigel Re: błocean 28.08.01, 09:16
                moze byc, byle zimne ... ;-))) i bez soczku, prosze ;-)))
                • Gość: o. Re: błocean IP: 195.205.213.* 28.08.01, 09:21
                  a może żubruweczkę?
                • Gość: mreck Re: błocean IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 28.08.01, 09:22
                  Zimne, z dna błoceanu? otrzyj z kijanek i pij. Tylko nie narzekaj, że mułem
                  trąci.
                  O. właśnie tego lata w celach sentymantalno wspominkowych zajechałem do 1 domu
                  studenckiego, znanego jako wydma, nie powiem że trafiłem bez pudła, chociaż
                  układ ulic sie nie zmienił, nic się nie zmieniło, tylko to że pierwszy w zyciu
                  raz ja siedziałem za kierownicą. znaczy w podróży do "wydmy" :)
                  niestety, pani portierka nie puściła mnie dalej jak do holu,
                  i nie ma juz moich kolegóf i kolezanek, tylko jakieś pętaki z koórkowcami.
                  to se ne wrati pane Hawranku, :(
                  • Gość: o. Re: błocean IP: 195.205.213.* 28.08.01, 09:26
                    muszę Cię zmartwić, jakbyś zajrzał do iksa albo kwadratu, łajby w S. to też byś
                    się zdziwił. I nie ma już stołówki z naleśnikami podgrzewanymi żarówką. Tylko
                    morze to samo (nocna kąpiel po otrzęsinach/połowinkach?).
                    • Gość: mreck Re: błocean IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 28.08.01, 09:33
                      kąpiele były w październiku. nagolaska z laskami. ale one rozbierały się
                      dopiero w wodzie i oddawały biustonosze zaufanej koleżance na brzegu. Ciemno
                      było jak diabli i zimno jak w piekle.
                      • rigel Re: błocean 28.08.01, 09:35
                        zimno w piekle????
                        • Gość: Kwiatek Re: błocean IP: 195.116.214.* 28.08.01, 09:39
                          W piekle jest taki specjalny tzw. zimny poziom. Wiem bo czytałam ;-)
                      • Gość: o. Re: błocean IP: 195.205.213.* 28.08.01, 09:37
                        widzisz no, czasy się zmieniają, teraz to poznałbyś w jakim iksie taką 15-tkę,
                        co to by od razu na nagusa poleciała na plażę........... spotkać w klubie
                        studenckim studenta to cud.....
                        • rigel Re: błocean 28.08.01, 09:42

> widzisz no, czasy się zmieniają, teraz to poznałbyś w jakim iksie taką 15-tkę,
                          > co to by od razu na nagusa poleciała na plażę........... spotkać w klubie
                          > studenckim studenta to cud.....

czasy sie zmieniaja, dzieci wczesniej dorastaja (dorosleja????)
                        • Gość: mreck Re: błocean IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 28.08.01, 09:43
                          rigel sie dziwi, niech sie zapyta behemoda, jak jest w piekle.
                          impreski bywały, owszem, a laseczki na studiach teraz też jakby ładniejsze,
                          Pewnie mój krytycyzmmaleje z wiekiem, i dziewczyny maja dostep do lepszych
                          kosmetyków.
                          Myślę rigel, że nam było łatwiej wynaleźć sobie te jedną jedyna, bo były
                          niefałsowane. Golnij sobie jeszcze i nie popijaj żubrówką. Rigel na litość
                          boska czy ty jadłeś dzisiaj śniadanie?
                          • rigel Re: błocean 28.08.01, 09:53
                            jadelm sniadanie, wypilem pifffko, zybrowka - be (przynajmniej o tej porze ;-
                            ))))
                          • Gość: anka Re: błocean IP: *.ptf.com.pl 28.08.01, 09:54
                            Cześć nudziarze....
                            • Gość: chris Re: błocean IP: *.pekao.com.pl 28.08.01, 09:59
                              Cześć ! Ale przynudzacie od rana... :-)
                              • Gość: Królik Re: błocean IP: *.kalisz.multinet.pl 28.08.01, 10:10
                                kic, kic - cześć wam
                                • Gość: mreck Re: błocean IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 28.08.01, 10:12
                                  poczęstuj sie marchewką, czy wolisz może wodorosta?
                                  • Gość: Królik Re: błocean IP: *.kalisz.multinet.pl 28.08.01, 10:14
                                    dzisiaj nic, bo później znowu będziesz narzekał, że zostawiam bobki
                                    • Gość: anka Re: błocean IP: *.ptf.com.pl 28.08.01, 10:17
                                      Królik już po Tobie.....(chodzi mi o nałóg) ;)))))
                                      • rigel Re: błocean 28.08.01, 10:31
                                        Gość portalu: anka napisał(a):

> Królik już po Tobie.....(chodzi mi o nałóg) ;)))))

a co wczoraj pisalem????? wpadla po same uszy, Krolik, to nie bylo zlosliwe ;-)))
                                        ale chociaz dobrze, ze do naszej piaskownicy ;-))))
                                    • Gość: mreck Re: błocean IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 28.08.01, 10:19
                                      najpierw mnie prowokuje, "kic-kic" a potem...
                                      no dobra ze mną jak z dzieckiem, puszczę jeszcze parę postów i idę zarobić parę
                                      groszy.
                                      O. myślę, że ty mnie trochę podpuszczasz z tym B. i wydmą, i jeszcze myślę że
                                      ty mnie troszeczkę lubisz, bo inaczej to czemu byś mnie tak sympatycznie
                                      podpuszczała?
                                      • Gość: Królik Re: błocean IP: *.kalisz.multinet.pl 28.08.01, 10:44
                                        co tutaj tak nagle umilkło?
                                        • rigel Re: błocean 28.08.01, 10:46
                                          Gość portalu: Królik napisał(a):

> co tutaj tak nagle umilkło?

moze poszli wszyscy do bajora?
                                          • chris_45 Re: błocean 28.08.01, 10:49
                                            Czy wy zawsze macie takie dobre humory czy tylko udajecie na forum....?
                                            (pomijam fakt, że Mreck jest zawsze nudny tak jak to całe jego bajoro...)
                                            • Gość: o. Re: błocean IP: 195.205.213.* 28.08.01, 10:57
                                              pewno że nie zawsze, ale po to tu włazimy, żeby sobie polepszyć.... czyż nie?
                                          • Gość: Królik Re: błocean IP: *.kalisz.multinet.pl 28.08.01, 10:49
                                            Mówisz, że Mreck wszystkich zabrał ze sobą?
                                            • Gość: anka Re: błocean IP: *.ptf.com.pl 28.08.01, 10:54
                                              nie wszystkich, ja się grzecznie bawię w kątku :))
                                          • Gość: o. Re: błocean IP: 195.205.213.* 28.08.01, 10:55
                                            albo łapki trzęsą nad mailami (!)
                                            • rigel Re: błocean 28.08.01, 10:57

> albo łapki trzęsą nad mailami (!)

O. zlosliwa!!!! nie trzesa sie, bo mam juz troche wprawy, nie denerwuje sie juz
                                              tak jak kiedys ;-))))
                                              • Gość: o. Re: błocean IP: 195.205.213.* 28.08.01, 10:59

> O. zlosliwa!!!! nie trzesa sie, bo mam juz troche wprawy, nie denerwuje sie juz
                                                > tak jak kiedys ;-))))

to nie miało być złośliwe, bo było o mnie a nie o Tobie..........
                                              • Gość: Królik Re: błocean IP: *.kalisz.multinet.pl 28.08.01, 10:59
                                                A denerwowałeś się? Really??
                                                • rigel Re: błocean 28.08.01, 11:01
                                                  troche sie denerwowalem, zeby glupot nie napisac ;-))))
                                                  O. nie dopisuj, ze sie nie udalo ;-)))))))))
                                              • Gość: anka Re: błocean IP: *.ptf.com.pl 28.08.01, 11:00
                                                prawdziwy mistrzunio z Ciebie Rigel.....
                                                • rigel Re: błocean 28.08.01, 11:02
                                                  jestem skromny, dziekuje bardzo ;-))))
                                              • chris_45 Re: błocean 28.08.01, 11:01
                                                Czy Mreck utonął w tym swoim bajorze, że już nie odpowiada na zaczepki ?
                                                • Gość: kloss Re: błocean IP: *.inetia.pl 28.08.01, 11:08
                                                  a może nie daj Boże, wziął się za pracę, tak jak mi się to przydarzyło przed
                                                  chwilą?
                                                  • Gość: Królik Re: błocean IP: *.kalisz.multinet.pl 28.08.01, 11:11
                                                    mam nadzieję, że nic ci się nie stało, Kloss
                                                  • Gość: o. Re: błocean IP: 195.205.213.* 28.08.01, 11:12
                                                    zrozum gto, biedulek, wczoraj stracił prace........
                                                  • Gość: Królik Re: błocean IP: *.kalisz.multinet.pl 28.08.01, 11:14

> zrozum gto, biedulek, wczoraj stracił prace........

Uuuuu... Ale za to masz więcej czasu na FORUM!
                                                  • rigel Re: błocean 28.08.01, 11:15

> zrozum gto, biedulek, wczoraj stracił prace........

nie kracz, czarownico ;-)))))
                                                  • Gość: kloss Re: błocean IP: *.inetia.pl 28.08.01, 11:13
                                                    Gość portalu: Królik napisał(a):

> mam nadzieję, że nic ci się nie stało, Kloss

jeszcze żyję, ale muszę dojść do siebie po takim wstrząsie
                                                  • Gość: anka Re: błocean IP: *.ptf.com.pl 28.08.01, 11:14
                                                    Królik nie daj się nabrać, z daleka czuć podpuchę:)))
                                                  • Gość: kloss Re: błocean IP: *.inetia.pl 28.08.01, 11:16
                                                    kto niby stracił pracę? Ja? moja praca ma się doooobrze, nie boję się jej w
                                                    ogóle
                                                  • Gość: Królik Re: błocean IP: *.kalisz.multinet.pl 28.08.01, 11:17
                                                    Jak długo Mreck chce siedzieć w tym bajorku? Wiem, że kąpiele w błotku
                                                    odmładzają, ale bez przesady :-)
                                                  • Gość: o. Re: błocean IP: 195.205.213.* 28.08.01, 11:18
                                                    jak jużzaczynasz tęsknić za mruczkiem, to jest z Tobą baaardzo źle.
                                                    To gdzie ten odwyk? W S.?
                                                  • Gość: anka Re: błocean IP: *.ptf.com.pl 28.08.01, 11:20
                                                    bardzo dobrze, że go nie ma, nie chcę niczego sugerować, ale bajorko nie należy
                                                    do płytkich :)))))
                                                  • rigel Re: błocean 28.08.01, 11:22
                                                    czuje ze bedzie jakas dluzsza wymiana zdan i rzucanie blockiem
                                                    spadam ....
                                                  • rigel Re: błocean 28.08.01, 11:19
                                                    Mreckowi nie pomoga ani kapiele blotne, ani najlepsza i najdrozsza operacja
                                                    plastyczna - cudow nie ma
                                                  • Gość: o. Re: błocean IP: 195.205.213.* 28.08.01, 11:25
                                                    oj są - widziałeś no majkjela dżeksona?
                                                  • rigel Re: błocean 28.08.01, 11:27
                                                    ale on jest cud naturalny, taki sobie cudorodek ;-)))
                                                    gdzie Mreckowi do niego ;-))))
                                                  • Gość: o. Re: błocean IP: 195.205.213.* 28.08.01, 11:30
                                                    słyszałam też kiedyś o takich drastycznych operacjach, które podobno robią w
                                                    ciepłych krajach - z człeka zostaje sama ręka.......
                                                  • rigel Re: ja w sprawie operacji 28.08.01, 11:32
                                                    wiec uwazaj
                                                    a czasami zabiora serce i zostaje sama reszta ;-(((((
                                                  • Gość: O. Re: ja w sprawie operacji IP: 195.205.213.* 28.08.01, 11:35
                                                    oj, to już nie było takie śmieszne... ZOSTAWIŁEŚ TAM SERCE?????
                                                  • Gość: Królik Re: ja w sprawie operacji IP: *.kalisz.multinet.pl 28.08.01, 11:39
                                                    Ciekawe KOMU???
                                                  • Gość: anka Re: ja w sprawie operacji IP: *.ptf.com.pl 28.08.01, 11:41
                                                    a kysz Królik, nie widzisz,że Rigel cierpi...
                                                  • Gość: Królik Re: ja w sprawie operacji IP: *.kalisz.multinet.pl 28.08.01, 11:43
                                                    A niech cierpi, i tak jest bez serca hi hi hi
                                                  • rigel Re: ja w sprawie operacji 28.08.01, 11:44
                                                    nie goncie Krolika, taki fajny jest, milutki
                                                  • rigel Re: ja w sprawie operacji 28.08.01, 11:43
                                                    doskonale wiesz, o czym napisalem, he, he
                                                    serce mam w plecaku, tamto to byla tylko atrapa ;-)))))
                                                  • Gość: anka Re: ja w sprawie operacji IP: *.ptf.com.pl 28.08.01, 11:44
                                                    wracaj Królik ta małpa tylko udaje,że cierpi :)))
                                                  • rigel Re: ja w sprawie operacji 28.08.01, 11:47
                                                    kobiety potrafia byc okrutne ;-((((
                                                  • Gość: anka Re: ja w sprawie operacji IP: *.ptf.com.pl 28.08.01, 11:48
                                                    i czarujące :))) jak chcą :))
                                                  • rigel Re: ja w sprawie operacji 28.08.01, 11:49

> i czarujące :))) jak chcą :))

bardz, bardzo rzadko, moze taka jest Wasza uroda ;-)))))
                                                  • chris_45 Re: ja w sprawie operacji 28.08.01, 11:52
                                                    Rigel to się chyba zna na rzeczy...
                                                    Ach te kobiety...człek by je łyżkami jadł... (po kawałeczku, żeby bardziej
                                                    bolało)
                                                  • Gość: O. Re: ja w sprawie operacji IP: 195.205.213.* 28.08.01, 11:53
                                                    CZUJĘ SIĘ URAŻONA.........
                                                  • rigel Re: ja w sprawie operacji 28.08.01, 11:56
                                                    oj, dlaczego od razu wszystko bierzesz do siebie??
                                                    TY jestes wyjatkowa, i chyba nie musze juz tego udowadniac ;-))))
                                                  • Gość: nigers Re: ja w sprawie operacji IP: *.eds.de 28.08.01, 11:51

> i czarujące :))) jak chcą :))

a chca z reguly wtedy jak maja jakis interes ( nie mysle oczywiscie o
                                                    wszystkich!):))))) Nara

• rigel Re: ja w sprawie operacji 28.08.01, 11:54
                                                    dlaczego obaj maja racje????
                                                  • Gość: mreck Re: ja w sprawie operacji IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 28.08.01, 11:54
                                                    gonicie króliczka?
                                                    widzę że bajora wam za mało, potrzebny był aż błocean.
                                                    niestety błocean nie jest moim wynalazkiem, 100 punków dla tego kto jest tak
                                                    oczytany, że wie kto wymyślił błocean.
                                                  • Gość: nigers Re: ja w sprawie operacji IP: *.eds.de 28.08.01, 11:56
                                                    Gość portalu: mreck napisał(a):

> gonicie króliczka?
                                                    > widzę że bajora wam za mało, potrzebny był aż błocean.
                                                    > niestety błocean nie jest moim wynalazkiem, 100 punków dla tego kto jest tak
                                                    > oczytany, że wie kto wymyślił błocean.

Helmut Kohl???

• Gość: Królik Re: ja w sprawie operacji IP: *.kalisz.multinet.pl 28.08.01, 11:57
                                                    No, wreszcie wylazłeś z bajorka
                                                  • chris_45 Re: ja w sprawie operacji 28.08.01, 11:59
                                                    Bo nie oto chodzi by złapać Króliczka lecz by gonić go...
                                                  • Gość: mreck Re: ja w sprawie operacji IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 28.08.01, 12:02
                                                    witaj kjujik. Czy ty też chciałaś mnie na majkela dzeksona przerobić?
                                                  • chris_45 Re: ja w sprawie operacji 28.08.01, 12:09
                                                    Mrecku, czy to był Lem ?
                                                  • Gość: mreck Re: ja w sprawie operacji IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 28.08.01, 12:10
                                                    bingo, a dodatkowo 50 p. premii jak wymyślisz jaka to książka.
                                                  • Gość: Królik Re: ja w sprawie operacji IP: *.kalisz.multinet.pl 28.08.01, 12:11
                                                    Ależ skąd. Wolę cię takiego. Ale czasami mógłbyś się uczesać:)
                                                  • Gość: mreck Re: ja w sprawie operacji IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 28.08.01, 12:14
                                                    wiesz co crulik, ja wczoraj usłyszałem od ciebie coś takiego, że w życiu ci nie
                                                    zapomnę, tobie nie zależy na mojej opinii, mi na twojej po TWOIM WCZORAJSZYM
                                                    POŚCIE też jakby mniej.
                                                    może mrecki są łyse? ;)
                                                  • Gość: Królik Re: ja w sprawie operacji IP: *.kalisz.multinet.pl 28.08.01, 12:21
                                                    Oświeć mnie o co chodzi.
                                                  • Gość: Królik Re: ja w sprawie operacji IP: *.kalisz.multinet.pl 28.08.01, 12:44
                                                    no, Mreck, co z tobą? Chyba się nie obraziłeś?
                                  • Gość: o. Re: błocean IP: 195.205.213.* 28.08.01, 10:15
                                    mruczku, zmień płytę, ileż można o tym bajorze?!
        • rigel Re: błocean 28.08.01, 09:10
          bloto, bloto, bloto, duuuuzo blota!
          zgadlem?
    • Gość: Królik Re: ja w sprawie operacji IP: *.kalisz.multinet.pl 28.08.01, 11:55
      Chris, ty brutalu. Chyba jesteś świeżo po obejrzeniu "Hannibala".
    • rigel Re: nie tylko dla nudziarzy? 28.08.01, 13:10
      czy ten watek umiera smiercia naturalna, czy tylko mam takie wrazenie?
      • Gość: o. Re: nie tylko dla nudziarzy? IP: 195.205.213.* 28.08.01, 13:41
        poczuj no co tu będzie za dwa dni......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka