Dodaj do ulubionych

Otwieram szlaban

IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 27.05.02, 16:42
W mojej dawnej budce zagnieździł się intruz. Wypedzić go nie sposób, bo przykul
sie łańcuchem do kaloryferów, oflagował i straszy Lepperem.
W związku z tym otwieram nowy szlaban na trasie Wrzosów - Mrozy.

Zapraszam wszystkie kicie, elleny, ja.tych, biedronki i inne robaki
Obserwuj wątek
    • Gość: aniela Re: Otwieram szlaban IP: *.ci.uw.edu.pl 27.05.02, 17:37
      nie dostalam specjalnego zaproszenia...
      • Gość: kiciaf Re: Otwieram szlaban IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 17:40
        za osobę towarzyszącą możesz uchodzić.
        • Gość: aniela Re: Otwieram szlaban IP: *.ci.uw.edu.pl 27.05.02, 21:03
          pod reke przyjde miedzy Toba a ellen na krzywe wiadomoco
    • the_ladybird Re: Otwieram szlaban 28.05.02, 07:51
      Czy to aby na pewno na trasie tego do Białegostoku?
      • chris_45 Re: Otwieram szlaban 28.05.02, 08:45
        Zamykam szlaban, chyba coś jedzie.... a może nie..
        Jaka fajna korbka do kręcenia !
        • ja.ty Re: Otwieram szlaban 28.05.02, 09:07
          erratę chcę przyczepić do okładki:
          nie "ja.tych" tylko "ja.te" (jezeli już....)
          • ellen Re: Otwieram szlaban 28.05.02, 12:43
            Moim zdaniem to droga na Ostrołękę jest.
            • chris_45 Re: Otwieram szlaban 28.05.02, 12:49
              W górę ! W dół !
              Jeszcze raz ! I jeszcze !
    • iw1 Re: Otwieram szlaban 28.05.02, 12:55
      roro, tylko raz i tylko na chwilę zawitałeś, by w trybie oznajmującym oznajmić
      i ....?
      iw pytająca w trybie pytajnikowym
      • Gość: roro_ Re: Otwieram szlaban IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 28.05.02, 13:02
        Nie, to nie tak. Po prostu muszę sie urządzić w nowym miejscu.

Ale niestety osobnik z mojej dawnej budki też tu sie zjawił i bardzo aktywniw
        przeszkadza.
        • ellen Re: Otwieram szlaban 28.05.02, 13:10
          Czyżbym ja była zakałą?! A kto Ci kanapki robił na drogię do Małkini, Ty podły
          niewdzięczniku?!
          E. biorąca do siebie
          • ja.ty Re: Otwieram szlaban 28.05.02, 13:20
            Ellen, to nie o Tobie... ty przeciez byłaś zakopana w piasku... nie pamiętasz?
            • chris_45 Re: Zamykam ten szlaban 28.05.02, 13:27
              Koniec. Nie ma przejazdu.
              • _tequila_ Re: Zamykam ten szlaban 28.05.02, 13:34
                a przejscie jest?
                • chris_45 Re: Zamykam ten szlaban 28.05.02, 13:43
                  tylko z przepustką :)
                  • _tequila_ Re: Zamykam ten szlaban 28.05.02, 13:47
                    domyslam sie,ze Ty wydajesz przepustki...
                    • chris_45 Re: Zamykam ten szlaban 28.05.02, 13:48
                      No !
                      • _tequila_ Re: Zamykam ten szlaban 28.05.02, 13:48
                        a co wymagasz?
                        • chris_45 Re: Zamykam ten szlaban 28.05.02, 13:51
                          Nie martw się. Ty to masz !! :)))
                          • _tequila_ Re: Zamykam ten szlaban 28.05.02, 13:52
                            :)
                            • the_ladybird Re: Zamykam ten szlaban 28.05.02, 14:12
                              A ja mam cztery. Też dostanę?
                              • chris_45 Re: Zamykam ten szlaban 28.05.02, 14:15
                                Przepustki ? Nie mogłem tak w ciemno wystawić... :)
                                • the_ladybird Re: Zamykam ten szlaban 28.05.02, 14:16
                                  nie, cztery to, za co się dostaje jedną :)))
                                  • basia! Re: Zamykam ten szlaban 28.05.02, 14:18
                                    za zdjęcie :)
                                    • _tequila_ Re: Zamykam ten szlaban 28.05.02, 14:20
                                      O! Basia!
                                      • basia! Re: Zamykam ten szlaban 28.05.02, 14:21
                                        A CO?
                                        • Gość: dzieciak Re: Zamykam ten szlaban IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 14:22
                                          a pstro

dzien dobry wszystkim:)
                                          • the_ladybird Re: Zamykam ten szlaban 28.05.02, 14:24
                                            dzień dobry! Jak matura?
                                            • Gość: dzieciak Re: Zamykam ten szlaban IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 14:25
                                              wczoraj mialem ustny polski. ciekawa jestes co dostalem?
                                              • the_ladybird Re: Zamykam ten szlaban 28.05.02, 14:25
                                                Jak diabli :)
                                                • Gość: dzieciak Re: Zamykam ten szlaban IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 14:27
                                                  piateczke:) komisja byla mna zachwycona - serio. az mnie zaskoczyli normalnie.
                                                  no ale teraz popadlem w jeszcze wieksze samouwielbienie. mozesz mi mowic narcyz
                                                  od dzis:)
                                              • basia! Re: Zamykam ten szlaban 28.05.02, 14:27
                                                biorąc pod uwagę jak sprawnie dzeciak język wytyka ,nienajgorzej pewnie
                                                • Gość: dzieciak Re: Zamykam ten szlaban IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 14:28
                                                  :P - o to Ci chodzi Basiu?:)
                                                • the_ladybird Re: Zamykam ten szlaban 28.05.02, 14:28
                                                  Musisz, Dzieciak, nicka zmienić. Ten już nieco wytarty, nieaktualny troszkę...
                                                  A narcyz będzie w sam raz :)
                                                  • Gość: dzieciak Re: Zamykam ten szlaban IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 14:29
                                                    dzieciakiem zostane do konca zycia:) znaczy sie do egzaminow na studia...
                                                  • the_ladybird Re: Zamykam ten szlaban 28.05.02, 14:31
                                                    To jeszcze jakiś miesiąc życia masz przed sobą?
                                                    Ale ale, proszę mi tu polskim oczu nie mydlić. A cała reszta? Język obcy
                                                    przynajmniej?
                                                  • chris_45 Re: Zamykam ten szlaban 28.05.02, 14:31
                                                    Gratulacje dzieciak. Moja córka rok temu miała też piątki na maturze,
                                                    a teraz na studiach ma średnią 4,5. Życzę podobnych sukcesów.
                                                  • iw1 Re: Zamykam ten szlaban 28.05.02, 14:32
                                                    o! cześć Dzieciak! masz już najnowszy numer MaćPariadki?;)
                                                  • Gość: dzieciak odpowiedz hurtowa:) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 14:35
                                                    Biedronko! z jezyka obcego jestem zwolniony. matma-to tylko formalnosc - serio!
                                                    polskiego sie obawialem.
                                                    Chris! Ja bede mial srednia 6.4. tylko sie najpierw musze dostac:)
                                                    Iw1 - nie czytam maci, poniewaz jestem okropnym liberalem, a nie anarchista:)
                                                    wredny hard core'owy liberal:)
                                                  • the_ladybird Re: odpowiedz hurtowa:) 28.05.02, 14:36
                                                    musisz zdawać matmę???????????????????????
                                                  • Gość: dzieciak Re: odpowiedz hurtowa:) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 14:38
                                                    tak. poniewaz mialem 3 na koniec. z ocen 4,4,4,3 mi troje baba wystawila. chyba
                                                    mnie nie lubi:)
                                                  • the_ladybird Re: odpowiedz hurtowa:) 28.05.02, 14:40
                                                    taktak, Ty jej jeszcze pokażesz. Sentencjonalnie rzeknę.
                                                  • Gość: dzieciak Re: odpowiedz hurtowa:) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 14:41
                                                    jej nigdy nie pokaze! az takim ekshibicjonista nie jestem:)
                                                  • the_ladybird Re: odpowiedz hurtowa:) 28.05.02, 14:42
                                                    Hmm...

Narcyzy są też ekshibicjonistami, nieprawdaż?
                                                  • Gość: dzieciak Re: odpowiedz hurtowa:) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 14:44
                                                    no ale nie do tego stopnia... Biedronko! jakbym zobaczyl sliniaca sie
                                                    matematyczke, to bym chyba zwymiotowal:)
                                                  • the_ladybird Re: odpowiedz hurtowa:) 28.05.02, 14:46
                                                    Są matematyczki i matematyczki. Znów sentencjonalnie się wypowiem.

Ja miałam taką matematyczkę w liceum, że chłopcy chcieliby bardzo jej conieco
                                                    pokazać. Chyba nie mieli szans :)
                                                  • Gość: dzieciak Re: odpowiedz hurtowa:) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 14:48
                                                    a ja mam taka, ze chce o niej jak najszybciej zapomniec:)
                                                    natomiast w moim liceum jest jedna pani od polskiego, ktora rzeczywiscie pewien
                                                    poziom soba reprezentuje (ze sie tak wyraze). no i jeszcze od biologii taka
                                                    jest:)
                                                  • the_ladybird Re: odpowiedz hurtowa:) 28.05.02, 14:50
                                                    wspomnisz je czasami trochę bardziej czule? ;)
                                                  • Gość: dzieciak Re: odpowiedz hurtowa:) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 14:52
                                                    szczegolnie pania od polskiego, ktora wczoraj zachwycala sie moja odpowiedzia:)
                                                    przerwala mi w polowie zdania i powiedziala ze niekt jeszcze nie mowil tak
                                                    pieknie jak ja:)
                                                  • the_ladybird Re: odpowiedz hurtowa:) 28.05.02, 14:53
                                                    A co jej wsypałeś do herbaty?
                                                  • Gość: dzieciak Re: odpowiedz hurtowa:) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 14:55
                                                    500 zl jej wsypalem:)
                                                  • the_ladybird Re: odpowiedz hurtowa:) 28.05.02, 15:02
                                                    ech, to przepłaciłeś. Dobry środek halucynogenny kosztuje trochę mniej :)
                                                  • Gość: roro_ Re: Znów otwieram szlaban IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 28.05.02, 17:20
                                                    Można przechodzić.
                                                    Czy jest ktoś jeszcze?
                                                  • ja.ty Re: Znów otwieram szlaban 29.05.02, 08:48
                                                    nie ma nikogo...
                                                  • chris_45 Re: Zamykam szlaban 29.05.02, 09:01
                                                    leci pośpieszny do Konopek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka