Dodaj do ulubionych

FORUMOWICZ-MEGAPALANT-ankieta

IP: 10.101.1.* / 216.34.56.* 03.09.01, 01:19
działa tutaj kilka osób które potrafią zasrać każdy nowy wątek,zmieniając go w
swoje prywatne, nie związane z tematem, pieprzenie kotka.jednego z
nich,złośliwego wypierdka o ksywie MRECK już ktoś wskazał.może by tak nazwać
pozostałych po imieniu?
Obserwuj wątek
    • Gość: kloss Re: FORUMOWICZ-MEGAPALANT-ankieta IP: 213.77.32.* 03.09.01, 01:34
      Bardzo dobry pomysl
      • Gość: kloss Re: FORUMOWICZ-MEGAPALANT-ankieta IP: *.inetia.pl 03.09.01, 06:03
        Gość portalu: kloss napisał(a):

> Bardzo dobry pomysl

znowu jakiś kloss podszywa się podemnie,tylko ma inny adres
    • Gość: nalewaj Re: FORUMOWICZ-MEGAPALANT-ankieta IP: *.tnt2.park-city.ut.da.uu.net 03.09.01, 06:17
      niwatpliwie dwojka zasrancow; "roro" i "agniecha" sie kwalifikuje do nagrody
      Putapalant.
      • Gość: hela Re: anty IP: *.*.*.* 03.09.01, 09:25
        Inteligenciki! To "forum na plaze", a nie klub dyskusyjny Rzeczypospolitej lub
        Trubuny. Jak wam sie nie podoba to spadac na drzewo! Tu jest wolność i swoboda
        i dziawczyna mloda. Jak jestescie takie ambitniaki to zmiencie sobie forum albo
        piszcie na poczte.
      • Gość: agniecha Re: Do nalewaja IP: *.man.polbox.pl 04.09.01, 10:47
        Gość portalu: nalewaj napisał(a):

> niwatpliwie dwojka zasrancow; "roro" i "agniecha" sie kwalifikuje do nagrody
        > Putapalant.

po pierwsze: czy moge sie laskawie dowiedziec, dlaczego?
        po drugie: nie zycze sobie, zebys mnie obrazal, jak masz cos do mnie, to napisz w
        poscie do mnie, a nie obrazaj mnie.
        Jak na razie widze tu jednego zasranca: Ciebie.
    • Gość: mreck Re: anty IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 03.09.01, 13:37
      cieszę sie że nie jestem letni.
      • hansi Re: anty 03.09.01, 13:46
        Gość portalu: mreck napisał(a):

> cieszę sie że nie jestem letni.
        o, mreck, żyjesz? Dlaczego jacyś "forumowicze" zawzięli się na ciebie? przyznaj
        się, co masz na sumieniu?

• Gość: fuego Re: anty IP: *.man.lodz.pl 03.09.01, 13:50
          hansi napisał(a):

> Gość portalu: mreck napisał(a):
          >
          > > cieszę sie że nie jestem letni.
          > o, mreck, żyjesz? Dlaczego jacyś "forumowicze" zawzięli się na ciebie? przyznaj
          >
          > się, co masz na sumieniu?

Włśnie, właśnie-coś Ty takiego zrobił, że wytaczaja przeciwko Tobie całą
          koalicję? A swoją drogą, to Ty musisz być niezły gość, skoro potrzeba specjalnej
          organizacji, żeby cie zwalczyć
          Nie daj się, Mreck!!!
          pzdrv
          >

• Gość: mreck Re: anty IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 03.09.01, 13:52
          równie dobrze j23(?) mógłbyś być to ty, czy rigel. Jest kółko, które traktuje
          forum super poważnie i zamiast udać sie do bigrodera, ekspertów od psyche,
          studentów (tam bywaja dyskusje i jaka temperatura) usiłuja zlikwidować
          piaskownicę i doradzać róznym "prowokatorom" poważnie. hansi to twoja nowa
          ksywka?
          • rigel Re: anty 03.09.01, 14:11
            Czesc Mreck, chyba nie musze Ci pomagac w likwidacji tej pseudo-koalicji?
            • Gość: mreck Re: anty IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 03.09.01, 14:12
              rigel, witaj. :)
          • hansi Re: anty 03.09.01, 14:15

> równie dobrze j23(?) mógłbyś być to ty, czy rigel. Jest kółko, które traktuje
            > forum super poważnie i zamiast udać sie do bigrodera, ekspertów od psyche,
            > studentów (tam bywaja dyskusje i jaka temperatura) usiłuja zlikwidować
            > piaskownicę i doradzać róznym "prowokatorom" poważnie. hansi to twoja nowa
            > ksywka?

qrka, nie dość że nie popieram tej "koalicji" i "koalicjantów" to jeszcze
            podejrzewasz mnie że ja to nie ja? et tu brute
            • Gość: mreck Re: anty IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 03.09.01, 15:15
              signum temporis, nie moge sie przyzwyczaić. Nick to twarz jakby, a ty jesteś po
              operacji plastycznej jakby :)
              • hansi Re: anty 03.09.01, 15:36

> signum temporis, nie moge sie przyzwyczaić. Nick to twarz jakby, a ty jesteś po
                >
                > operacji plastycznej jakby :)
                no trudno, jak masz z tym problem, to już twój problem, może i operacja
                plastyczna by nie musiała się odbyć, gdyby nie jakieś palanty zaśmiecajace forum

• Gość: Stirlitz Re: FORUMOWICZ-MEGAPALANT-ankieta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 17:27
      Tajni agenci w służbie mrecka. Zniszczmy faszystów.
      • Gość: roro Re: FORUMOWICZ-MEGAPALANT-ankieta IP: 217.8.191.* 03.09.01, 17:43
        A ja proponuje zniszczyc koalicje anty - mreckowa.
        • Gość: Królik Re: FORUMOWICZ-MEGAPALANT-ankieta IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 19:47
          Masz rację. Po cholerę jakieś koalicje? Mreck, trzymaj się!
          • Gość: carper Re: FORUMOWICZ-MEGAPALANT-ankieta IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 20:02
            mreck,ty potrafisz zależć komuś za skórę.Ale i tak jesteś gwiazdą
            forumową.Tylko dlaczego tak się przejmujesz?Twoja wielbicielka:)))))))
            Do roro:Masz rację,koalicja musi upaść,bo niektórzy potraktowali to poważnie.
            • Gość: carper Re: FORUMOWICZ-MEGAPALANT-ankieta IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 21:31
              oj,mrecku,chyba rzeczywiście jesteś gwiazdą-takie zamieszanie wokół
              Ciebie........Powinieneś się cieszyć-nie ma tak wielu wątków na temat
              jakiejkolwiek innej osoby..........
              • Gość: enigma Re: FORUMOWICZ-MEGAPALANT-LALA HELA IP: 10.101.1.* / 216.34.56.* 04.09.01, 01:53
                ...A Z DRZEWA,TO SIĘ SPADA,LALECZKO.
                I NIE JESTEM "INTELIGENCIKIEM" W TWOIM POJĘCIU TEGO SŁOWA.
                JEŻLI JAKIŚ WĄTEK DOTYCZY NP.MISIA USZATKA, TO W ZAŁOŻENIU MA DOTYCZYĆ TEGO
                WŁAŚNIE PIEPRZONEGO MISIA, A NIE BYĆ PEŁEN POHAJOWYCH,GRAFOMAŃSKICH I OD CZAPY
                UMIZGÓW JAKIEGOŚTAM MRECKA Z HGW JAKĄŚ HELĄ,MELĄ CZY INNĄ LALĄ.oD TEGO WŁAŚNIE
                JEST POCZTA,KTÓRĄ TAK SPOSTRZEGAWCZO (LUDZIE,CUD!!!) WSPOMNIAŁAŚ.JESLI CHCECIE
                POUPAJAĆ SIĘ SWOIMI CUDOWNIE GENIALNYMI MĄDROŚCIAMI,TO MOGĘ ZAŁOŻYC WAM OSOBNY
                WĄTEK PT:"KÓŁKO NARCYZÓW-MEGALOMANÓW","KĄCIK DOMOROSŁYCH CHŁOPKÓW-
                ROZTROPKÓW,NIEDZIELNYCH PSEUDOFILOZOFÓW-AMATORÓW POD REDAKCJĄ HELI-MĄDRALI".
                REASUMUJĄC; JAK SIĘ WYPOWIADASZ NA FORUM-RÓB TO Z SENSEM I BARDZO PROSZĘ-
                NA,KURWA,TEMAT.
                • hansi Re: do enigmy 04.09.01, 06:18
                  Gość portalu: enigma napisał(a):

> ...A Z DRZEWA,TO SIĘ SPADA,LALECZKO.
                  > I NIE JESTEM "INTELIGENCIKIEM" W TWOIM POJĘCIU TEGO SŁOWA.
                  > JEŻLI JAKIŚ WĄTEK DOTYCZY NP.MISIA USZATKA, TO W ZAŁOŻENIU MA DOTYCZYĆ TEGO
                  > WŁAŚNIE PIEPRZONEGO MISIA, A NIE BYĆ PEŁEN POHAJOWYCH,GRAFOMAŃSKICH I OD CZAPY
                  > UMIZGÓW JAKIEGOŚTAM MRECKA Z HGW JAKĄŚ HELĄ,MELĄ CZY INNĄ LALĄ.oD TEGO WŁAŚNIE
                  > JEST POCZTA,KTÓRĄ TAK SPOSTRZEGAWCZO (LUDZIE,CUD!!!) WSPOMNIAŁAŚ.JESLI CHCECIE
                  > POUPAJAĆ SIĘ SWOIMI CUDOWNIE GENIALNYMI MĄDROŚCIAMI,TO MOGĘ ZAŁOŻYC WAM OSOBNY
                  >
                  > WĄTEK PT:"KÓŁKO NARCYZÓW-MEGALOMANÓW","KĄCIK DOMOROSŁYCH CHŁOPKÓW-
                  > ROZTROPKÓW,NIEDZIELNYCH PSEUDOFILOZOFÓW-AMATORÓW POD REDAKCJĄ HELI-MĄDRALI".
                  > REASUMUJĄC; JAK SIĘ WYPOWIADASZ NA FORUM-RÓB TO Z SENSEM I BARDZO PROSZĘ-
                  > NA,KURWA,TEMAT.

nie wiem co mnie podkusiło zniżyć się do poziomu takiego buca i przeczytać jego
                  wypociny, ale odpowiem krótko - jeśli masz zamiar kogoś umoralniać to rób to z
                  sensem i bez łaciny podwórkowej, bo to ty sobie wystawiasz świadectwo, i właśnie
                  ty zaśmiecasz forum bzdetami i jakimiś pseudowyidealizowanymi pomysłami. Na
                  przyszłość dobra rada - używaj słów które rozumiesz, bo co ma narcyzm do
                  megalomanii to tylko tacy osobnicy jak ty mogą wiedzieć
                  • Gość: roro Re: do enigmy IP: 217.8.191.* 04.09.01, 12:51
                    Swięte słowa enigmy
                • rigel Re: do enigmy - megapalanta 04.09.01, 07:57
                  Hansi juz chyba wyczerpal twoj temat, pieprzony misiu
                  nie podoba sie, spadaj, nikt nie bedzie plakal, jak twoich smetnych wypocin nie
                  bedzie musial czytac
                  • Gość: hela Re: do enigmy - megapalanta IP: *.*.*.* 04.09.01, 09:12
                    No, no, ale w kolo jest wesolo, ooooooooo! Lubie zadymy. Nad biedna Enigma sie
                    lituje, bo takiemu juz nic nie pomoze. Iloraz okolo 10 (nie wiem czy nie
                    zawyzam?).
                    MaRECzKu - dawno wiesz ze jestem Twoja fanka i wszystkim innym helom powybijam
                    zabki jak bedziesz sie z nimi zadawal na powaznie. Jestem ciiichaaa
                    wielbicielka, ale jak wpadniesz z któras na Forum to "Dla Ciebie zabi-je sie .."
                    • Gość: morgan Re: co tu jest grane IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 10:53
                      no nieee!tu też o mrecku!
                      idę dalej.
                      • Gość: mreck Re: co tu jest grane IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 04.09.01, 13:17
                        mam obawy przed tą wrześniową hiper balangą, może szykuje sie jakiś zamach?

my megapalanty mamy swoje bzdetne zasady:
                        nie istnieje dla nas żaden autorytet, który ex catedra wygłasza na poważnie
                        texty. O ile mozna im (txtom)zarzucić błędy w logice formalnej i merytoryczne
                        my mega palanty to uczynimy.
                        Jeżeli my megapalanty wygłaszamy bzdurne z założenia texty to takie nasze
                        megapalancie prawo.
                        Jeżeli ktoś niezgadza sie z poglądami które z daleka trącą bzdurą może uczynić
                        na forum co zechce.
                        Apeluję, o niezwalczanie ludzi, polemizujmy z ich pogladami.
                        ale bzdure napisałem
                        Hihi.
                        • Gość: aniela Re: co tu jest grane IP: *.mst.gov.pl 04.09.01, 13:18
                          o mreck jak żywy :)
                          • hansi Re: głos na megapalanta 04.09.01, 17:58
                            oddaje swój głos na enigmę
                            pozdrufka
                          • Gość: enigma Re: HANSI - GIGADYLETANT IP: 10.105.1.* / 209.217.137.* 04.09.01, 18:22
                            KOPIESZ Z PASJĄ ALE NIECELNIE.CO MA WSPÓLNEGO NARCYZM Z MEGALOMANIĄ?
                            DUŻO.SPRAWDŹ W "ENCYKLOPEDII POWSZECHNEJ".
                            RZUCANIE MIĘCHEM?ZABIEG POWSZECHNIE STOSOWANY LITERATURZE.U MNIE RAPTEM DWA
                            SŁOWA A JUŻ PŁACZESZ NAD OBYCZAJAMI,JEDNOCZEŚNIE STOSUJĄC SAMEMU OKREŚLENIA, O
                            KTÓRYCH GENEZIE NIE MASZ POJĘCIA.PRZYKŁAD?DAWNIEJ SŁOWO "BUC"OZNACZAŁO NI
                            MNIEJ ,NI WIĘCEJ ORGAN MĘSKI.JA UŻYWAM "MIĘCHA" BEZOSOBOWO,TY ABY MNIE
                            OBRAZIĆ.BIEGNIJ DO ŁAZIENKI HIPOKRYTO,WYSZOROWAĆ JĘZOR PROSZKIEM DO PRANIA,MOŻE
                            COŚ JESZCZE URATUJESZ Z WIZERUNKU NIEPOKALANEGO STRÓŻA DOBRYCH MANIER.
                            HELA!CZY MASZ JUŻ OŁTARZYK GURU-MRECKA?NIE?TO TYLKO 14,99$+KOSZT WYSYŁKI.
                            NA DOWIDZENIA: CO ZA SKISŁA KOTERIA! KILKA(NAŚCIE) OSÓB,KTÓRE SPRYWATYZOWAŁO
                            FORUM,OLEWAJĄC INNYCH UŻYTKOWNIKoW.BARDZIEJ PRZYJAZNYCH NIEZNAJOMYCH SPOTYKAM W
                            CENTRAL PARKU I TO PO ZMROKU.
                            • rigel Re: HANSI - GIGADYLETANT 04.09.01, 20:08

> CO ZA SKISŁA KOTERIA! KILKA(NAŚCIE) OSÓB,KTÓRE SPRYWATYZOWAŁO FORUM,OLEWAJĄC
                              INNYCH UŻYTKOWNIKoW.
                              już pisalem, ale dla ciebie moge powtorzyc, jak nie rozumiesz w normalnym jezyku:
                              nie podoba sie to spadaj, byle dalej, bedzie mniej smrodu

> BARDZIEJ PRZYJAZNYCH NIEZNAJOMYCH SPOTYKAM W CENTRAL PARKU I TO PO ZMROKU.
                              moze akurat tam twoje miejsce i przyjaciol nowych poznasz, moze akurat bedziez
                              mial z tego wiecej przyjemnosci

i juz tylko tak ogolnie: po co drzesz ryja na forum?
                              • Gość: mreck Re: HANSI - GIGADYLETANT IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 23:22
                                hansi czy ty sprywatyzowałeś forum za naszymi plecami?
                                Pytam sie na razie uprzejmie, ale jakby co to tez chce swoją dole.
                                i sie nie wykrecaj, tylko szczerze bo cię aniela poszczujemy a ona jest w
                                kwestiach gotówkowych bezwzgledna, raczej. czyż nie?

do anginy, tj enigmy: ty może naucz sie najpierw stawiać małe literki co? Załóż
                                sobie wątek o misiu i tam go analizuj, My ci pomożemy. wyjdzie z tego moze z
                                osiem postów i bedziesz sobie czytać do upadlego.

A jak chcesz sie z nami kolegować to ktos ci powie co masz robić. ;)
                                • Gość: enigma Re: HANSI - RIGEL - GURU IP: 10.101.1.* / 216.34.56.* 05.09.01, 01:53
                                  ODDAJĘ SWÓJ MOCZ NA HANSIEGO

POZDRUFKA

"SMRÓD","DARCIE RYJA" - RYGIEL,NIE ZNAJDUJĘ UPODOBANIA W BLUZGANIU,DLATEGO TEŻ
                                  PROPONUJĘ CI SELF SERVICE- DEDYKUJĘ TOBIE CAŁY WĄTEK O NAJZJADLIWSZYCH OBELGACH
                                  I EPITETACH.WYBIERAJ SAM, DO UPADŁEGO - WSZYSTKO DLA CIEBIE I O TOBIE.
                                  AHA,I POMYLIŁEŚ CENTRAL PARK Z LASKIEM BULOŃSKIM.

NA KONIEC - GURU:
                                  MRECK,UWAGA O LITERKACH JEST ZDECYDOWANIE PONIŻEJ TWOICH MOŻLIWOŚCI.CZY MAM
                                  UWIERZYĆ ŻE JESTEŚ PIERWSZOKLASISTĄ(RORO,WĄTEK PREZYDENCKI)?
                                  Poza tym,co się stało że zwróciłeś się bezpośrednio do osoby z niższej kasty !?

Grupowa analiza misia? Dzięki - prucie lalek jest dobrą zabawą, ale dla
                                  pierwszaków.

Ciekawe,jakich wskazówek udzielą mi twoi wierni apostołowie,odnośnie wstąpienia
                                  do tej sekty?

• hansi Re: HANSI - RIGEL - GURU 05.09.01, 06:21

> ODDAJĘ SWÓJ MOCZ NA HANSIEGO
                                    >
                                    > POZDRUFKA
                                    >

> "SMRÓD","DARCIE RYJA" - RYGIEL,NIE ZNAJDUJĘ UPODOBANIA W BLUZGANIU,DLATEGO TEŻ
                                    > PROPONUJĘ CI SELF SERVICE- DEDYKUJĘ TOBIE CAŁY WĄTEK O NAJZJADLIWSZYCH OBELGACH
                                    >
                                    > I EPITETACH.WYBIERAJ SAM, DO UPADŁEGO - WSZYSTKO DLA CIEBIE I O TOBIE.
                                    > AHA,I POMYLIŁEŚ CENTRAL PARK Z LASKIEM BULOŃSKIM.
                                    >
                                    >
                                    > NA KONIEC - GURU:
                                    > MRECK,UWAGA O LITERKACH JEST ZDECYDOWANIE PONIŻEJ TWOICH MOŻLIWOŚCI.CZY MAM
                                    > UWIERZYĆ ŻE JESTEŚ PIERWSZOKLASISTĄ(RORO,WĄTEK PREZYDENCKI)?
                                    > Poza tym,co się stało że zwróciłeś się bezpośrednio do osoby z niższej kasty !?
                                    >
                                    > Grupowa analiza misia? Dzięki - prucie lalek jest dobrą zabawą, ale dla
                                    > pierwszaków.
                                    >
                                    > Ciekawe,jakich wskazówek udzielą mi twoi wierni apostołowie,odnośnie wstąpienia
                                    >
                                    > do tej sekty?
                                    >

tym razem przesadziles dupku, nie będę pisał do ciebie ani komentował twoich
                                    wypocin nocnych, za nisko spadłeś złamasie. I nie pisz takich długich zdań bo cię
                                    to za bardzo męczy

• w_kulik Re: HANSI - GIGADYLETANT 05.09.01, 00:29
                              Droga enigmo,
                              Coz za powazne potraktowanie tematu. Wydaje mi sie, ze chyba wziales temat
                              odrobine za powaznie. Moze powinienes wyluzowac wrzucic prozac? I prosze Cie,
                              nie szlajaj sie wieczorami po central parku, bo jeszcze spotkasz kogos (o
                              dziwo) mniej sympatycznego, a bardziej fizycznego dysputanta niz my tutaj
                              zgromadzeni. No i stracimy przemilego rozmowce. Peace!
                              P.S. Aha. Nacisnij jeszcze raz Caps Lock, albo kup nowa klawiature.
                              • Gość: enigma Re: w kulik i geroncjum IP: 10.100.3.* / 208.50.80.* 05.09.01, 02:56
                                Pax vobiscum,amen.
                                Całkiem wesoło jest złośliwie potrząsnąć zakurzonymi sarkofagami aż kilka
                                zasuszonych mumii ocknie się po dawce adrenaliny.Przynajmniej mieliście trochę
                                gimnastyki w walce ze szwarccharakterem enigmą.Tylko nie uśnijcie ponownie-
                                forum bez was to potworna katastrofa(bo wrócę i będę znów straszyć).
                                P.S.LUBIĘ DUŻE I WYRAŹNE LITERY
                                • w_kulik Re: w kulik i geroncjum 05.09.01, 06:57
                                  Moze i zdawalo Ci sie, ze jestem zadowolonym mieszczaninem z rodzina, domem i
                                  samochodem, ale niestety - zeby byc po czterdziestce, potrzebuje conajmniej
                                  dwoch dekad. A duze litery zamiast malych w postach oznaczaja po prostu krzyk -
                                  to tak jakbys caly czas wrzeszczal zamiast normalnie mowic. Sadzisz, ze jak
                                  napiszesz duzymi to wezmie Cie ktos powaznie? Bog wie, kto siedzi po drugiej
                                  stronie kabla, ale mam wrazenie, ze ktos o osobowosci (a moze i ciele)
                                  napalonego szesnastolatka, ktory chce walczyc z calym swiatem i jego
                                  skostnialymi zasadami. Ale nie martw sie, to przejdzie. Lykaj tran i stosuj
                                  zimne prysznice.
                                  Czy Ty masz juz odpowiednia dawke adrenaliny?
                                  • Gość: mreck Re: w kulik i geroncjum IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 05.09.01, 07:27
                                    enigmo, w kulik wyjaśnił tobie ładnymi okrągłymi zdaniami jakie niezatarte
                                    wrażenie wywołujesz na forum. I bedziesz musiał z tym żyć. Możesz poobrażać nas
                                    wszystkich i nikt do ciebie się nie odezwie. siądziesz sobie na wątku gdzie
                                    jest dyscyplina, napiszesz: kocham uszatka, i będziesz się zastanawiał co
                                    dalej. Tu między nami masz doskonałą okazje żeby się wydyskutować, bo forum
                                    jest między innymi do podyskutowania, a nie tylko dodania kolejnego postu do
                                    tysiąca podobnych.
                                    Problem w tym enigma, że ty też wolisz sie z nami pokłócić, niż drzeć uszatka.
                                    Nikt cie tu nie trzyma, naprawdę. a ja też przyłączę się do bojkotu i odstąpię
                                    dopiero jak hansi powie, że go przeprosiłes. myśl, to nie boli.
                                    • Gość: roro Re: w kulik i geroncjum i mreck i roro IP: 217.8.191.* 05.09.01, 17:29
                                      Kurcze mreck !!! Chyba po raz pierwszy musze przyznac ci racje. Z ciebie to
                                      jest nawet lebski facet. Dlaczego wczesniej tego nie zauwazylem? Chyba cos zle
                                      z moim wzrockiem.

Ja tez nie znosze tego wrzasku enigmy. Ten kekst o oddaniu moczu, to totalne
                                      przegiecie.
                                      Chyba zaloze koalicje anty - enigmowa.

Drodzy forumowicze !!! Proponuje totalnie ignorowac tego osobnika.
                                      • Gość: mreck Re: w kulik i geroncjum i mreck i roro IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 17:37
                                        roro nie rób tego plizzzzzz. Bo go wybiora na prezydenta ?:)
                                        • w_kulik Kwestia nicka 05.09.01, 19:48
                                          Jest taka sprawa - dzieciak zmieni nicka i znowu zacznie wkurzac
                                          • Gość: Kika Re: Kwestia nicka IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 20:35
                                            Nie przejmujcie się chłopaki. Takich najlepiej ignorować. Nie dajesz im żeru,
                                            to nie mają na czym żerować. On żyje tym że wzbudza zainteresowanie. Pewnie
                                            dopiero wtedy ma z kim pogadać jak kogoś wkurzy. Mam taką ciotkę, która jak
                                            kogoś nie obrazi (najlepiej na rodzinnej imprezie) to podupada na zdrowiu ;))).
                                            Pozdrawiam.
                                            Kika
                                            • Gość: max Enigma - wiesz co to forum??? IP: 195.94.201.* 07.09.01, 10:40
                                              Niezbyt często udzielam się na tym forum (brak czasu). Ale prawie codzinnie
                                              pobieżnie przeglądam wątki. Są tu stali bywalcy, którzy mają już swoje klimaty
                                              i nie widzę w tym nic zdrożnego, że część dyskusji jest przez
                                              nich "opanowywana".
                                              Jeżeli enigma zaczyna ich obrażać to znaczy, że chyba bardzo chciałby do nich
                                              dołaczyć. Forum ma dobrą formułę - każdy powinien móc się wypowiedzieć, jeżeli
                                              mreck, rigiel, o, kloss i inni są tak aktywni to znaczy że ludzie chcą z nimi
                                              wymieniać uwagi.

Zamiast jęczeć, postaraj się lepiej Enigma.

pozdrawiam
                                          • Gość: disturbe re: megapalant IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 23:41
                                            A ja się dowartościuję i zagłosuję na siebie!
                                            Ye! Ye! Ye! Wreszcie ktoś oddał na mnie głos, jestem sławny!!!
                                            • Gość: morgan Re: re: MATRYMONIALNE-Enigma IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 00:22
                                              Lubię awanturki i adrenalinkę.Bywam bardzo niegrzeczny.Wpisz mnie na listę to
                                              nie pożałujesz.
                                              • Gość: enigma Re: KIKA-cudotwórczyni z Almodvara IP: 10.101.1.* / 10.101.1.* / 216.34.56.* 07.09.01, 02:37
                                                Droga Kikuniu,możesz wyjść spod stołu,te samce już ożyły i mają
                                                zrelaksowane,zadowolone miny.
                                                • Gość: Kika Re: KIKA-cudotwórczyni z Almodvara IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 07.09.01, 09:49
                                                  Pewnie cię rozczaruję, ale nigdy nie byłam pod stołem. Należę raczej do tych co
                                                  głowę noszą wysoko. A co do samców, to jak dotąd żaden z nich nie nadepnął mi
                                                  na odcisk. Niechby spróbowali!
                                                  Pozdrawiam, Kika
                                                  PS. Mój nick nie ma nic wspólnego z bohaterką Almodovara.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka