Gość: hela IP: *.*.*.* 06.09.01, 12:29 Ooo, prawdziwi tacy ... ??? Pomor padl czy cos/ Przestraszyli sie pci pieknej? Do roboty, do pisania .. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fuego Re: Gdzie ci meżczyźni ... IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 12:31 Pisali cały ranek i już nie mają ani siły, ani pomysłów w zderzeniu z naszą potęgą...daj im naładowac baterie :) bo inaczej do niczego się nie nadadzą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imbir Re: Gdzie ci meżczyźni ... IP: 193.227.223.* 06.09.01, 12:45 O pardon, pomyliłem drzwi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Gdzie ci meżczyźni ... IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 12:48 a, jesli jestes ta płeć, co ja myślę, że jesteś, to zapraszamy...własnie poszukujemy ofiary ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imbir Re: Gdzie ci meżczyźni ... IP: 193.227.223.* 06.09.01, 12:53 A Ty Fuego to jaka płeć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: Gdzie ci meżczyźni ... IP: 19.150.112.* 06.09.01, 12:53 takich mezczyn juz chyba nie ma, jak dinozaurow...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tequila Re: Gdzie ci meżczyźni ... IP: 195.205.13.* 06.09.01, 12:55 Pochowali sie i pewnie na cos czekaja? Tylko ciekawe na co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Gdzie ci meżczyźni ... IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 12:56 jak sama nazwa wskazuje-kobieta!!! ;))))))) A co, Ty też? Jesli tak, to możesz dołączyć do polowania :), a jeśli nie, to możesz wystąpić w roli ofiary :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tequila Re: Gdzie ci meżczyźni ... IP: 195.205.13.* 06.09.01, 13:02 Zastanawiam sie jaka rola mi bardziej pasuje? Chyba jednak wole jak mnie ktos podrywa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imbir Re: Gdzie ci meżczyźni ... IP: 193.227.223.* 06.09.01, 13:15 Gość portalu: fuego napisał(a): > jak sama nazwa wskazuje-kobieta!!! ;))))))) > A co, Ty też? Jesli tak, to możesz dołączyć do polowania :), a jeśli nie, to > możesz wystąpić w roli ofiary :) To raczej ofiary Ale coś mi się widzi, że to jest jakieś polowanie z nagonką chyba. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imbir Re: Gdzie ci meżczyźni ... IP: 193.227.223.* 06.09.01, 12:56 Wypraszam sobie. Jestem bardzo dobrym dinozaurem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: Gdzie ci meżczyźni ... IP: 19.150.112.* 06.09.01, 13:01 a ktory gatunek dinozaura? latajacy, pelzajacy, plywajacy????? najlepszy bylby polujacy .....;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do nanty IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 13:05 dobrze gadasz, nanta. Pocałym dniu pościgu też byśmy chciały teraz trochę pouciekać, nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: do nanty IP: 19.150.112.* 06.09.01, 13:10 po dniu poscigu??? ja nie gonilam ja do tego czasu kopalam kompa, bo mnie wpuscic nie chcial a teraz tez nie ma co uciekac, bo co mialoby nas gonic???? wszystko poszlo spac, zakopalo sie w glebe a mnie ochota rwie do zmian.... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do nanty IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 13:16 e, oni chyba chcą nas wyczekać, żeby im łatwiej poszło, jak będziemy wygłodniałe...a może by im zrobic kawał i udawać, że nas nic nie bierze? :0 ale czy mamy tyle siły?Trzeba poszukać, albo dokupić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imbir Re: do nanty IP: 193.227.223.* 06.09.01, 13:22 Gość portalu: nanta napisał(a): > po dniu poscigu??? ja nie gonilam > ja do tego czasu kopalam kompa, bo mnie wpuscic nie chcial > a teraz tez nie ma co uciekac, > bo co mialoby nas gonic???? > wszystko poszlo spac, zakopalo sie w glebe > a mnie ochota rwie do zmian.... ;))) Mnie też rwie ale w krzyżu. Kąpałaś kompa ? Ciekawe. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta do imbira IP: 19.150.112.* 06.09.01, 13:40 Gość portalu: imbir napisał(a): > Gość portalu: nanta napisał(a): > > > po dniu poscigu??? ja nie gonilam > > ja do tego czasu kopalam kompa, bo mnie wpuscic nie chcial > > a teraz tez nie ma co uciekac, > > bo co mialoby nas gonic???? > > wszystko poszlo spac, zakopalo sie w glebe > > a mnie ochota rwie do zmian.... ;))) > Mnie też rwie ale w krzyżu. Kąpałaś kompa ? Ciekawe. ;-) > KOPALAM noga!!!!!, nie kapalam, a od czego Cie rwie, tez stary juz jestes??? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imbir Re: do imbira IP: 193.227.223.* 06.09.01, 14:00 Gość portalu: nanta napisał(a): > Gość portalu: imbir napisał(a): > > > Gość portalu: nanta napisał(a): > > > > > po dniu poscigu??? ja nie gonilam > > > ja do tego czasu kopalam kompa, bo mnie wpuscic nie chcial > > > a teraz tez nie ma co uciekac, > > > bo co mialoby nas gonic???? > > > wszystko poszlo spac, zakopalo sie w glebe > > > a mnie ochota rwie do zmian.... ;))) > > Mnie też rwie ale w krzyżu. Kąpałaś kompa ? Ciekawe. ;-) > > > KOPALAM noga!!!!!, nie kapalam, a od czego Cie rwie, tez stary juz jestes??? ;) Acha, sorry ale troche he,he, wzrok nie ten juz. Jak to tez ? To Ty nanto tez jestes stara ? A jak bardzo ? Beatelsi jeszcze grali ? Bo u mnie juz grali na końcówce :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: do imbira IP: 19.150.112.* 06.09.01, 14:05 Gość portalu: imbir napisał(a): > Acha, sorry ale troche he,he, wzrok nie ten juz. Jak to tez ? To Ty nanto tez > jestes stara ? A jak bardzo ? Beatelsi jeszcze grali ? Bo u mnie juz grali na > końcówce :-) ''tez stary'' tzn tak forumowo stary jak Rigel, fuego i ta cala reszta. ;D. ja jestem mloda, ja to ten cholerny pampers co im bruzdzi i fotele podbiera ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imbir Re: Gdzie ci meżczyźni ... IP: 193.227.223.* 06.09.01, 13:19 Gość portalu: nanta napisał(a): > a ktory gatunek dinozaura? > latajacy, pelzajacy, plywajacy????? > najlepszy bylby polujacy .....;)) polujący ale z tendencją do wywrotek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Gdzie ci meżczyźni ... IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 13:22 że niby ostra sztuka, co?Dość tego gadania, może wreszcie przejdziemy od słów do czynów?Bo nam sie juz bardzo chce umykac przed Tobą, imbirze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imbir Re: Gdzie ci meżczyźni ... IP: 193.227.223.* 06.09.01, 13:33 Gość portalu: fuego napisał(a): > że niby ostra sztuka, co?Dość tego gadania, może wreszcie przejdziemy od słów > do czynów?Bo nam sie juz bardzo chce umykac przed Tobą, imbirze :) To berek jest ? Miałem być ofiarą a tu okazuje się, że jakieś biegi są. Tylko się nie rozbiegajcie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do imbira IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 14:34 No w końcu coś pisałeś o tym, że ty polujący jesteś...A my tu sobie w ogóle takie zabawy urządzamy...raz my za chłopakami biegamy i -jak złapiemy-to obcałowujemy, a innym razem oni nas gonią i ciągną za warkocze :) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Gdzie ci meżczyźni ... 06.09.01, 13:24 w dowodzie mam wpisane (chyba, po nie patrzylem ostatnio) plec meska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Gdzie ci meżczyźni ... IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 13:25 Ale Ty juz usidlony jesteś, niestety ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: Gdzie ci meżczyźni ... IP: 19.150.112.* 06.09.01, 13:27 no wlasnie, imbir, ratuj meska dume i honor bo reszta to chyba otwiera trumienki i szykuje sie do snu..;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imbir Re: Gdzie ci meżczyźni ... IP: 193.227.223.* 06.09.01, 13:39 Gość portalu: nanta napisał(a): > no wlasnie, imbir, > ratuj meska dume i honor > bo reszta to chyba otwiera trumienki i szykuje sie do snu..;) Chyba zamyka trumienki. A propos skąd taka znajomość tematu: ofiary, trumienki, polowania... Czyżby Łysa Góra ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: Gdzie ci meżczyźni ... IP: 19.150.112.* 06.09.01, 13:29 no wlasnie, imbir, ratuj meska dume i honor bo reszta to chyba otwiera trumienki i szykuje sie do snu..;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Gdzie ci meżczyźni ... 06.09.01, 13:33 zadne trumienki, jeszcze nie czas, ja swoj honor mam i na drobne go nie zamienie ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: Gdzie ci meżczyźni ... IP: 19.150.112.* 06.09.01, 13:35 jak na razie, to tylko krzyczysz, moze jakies czyny popra ten slowotok..;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Gdzie ci meżczyźni ... 06.09.01, 13:36 z czynami mozemy byc roznie, chyba jednak na razie pozostane na slownych deklaracjach ... ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Gdzie ci meżczyźni ... IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 13:37 bo potem trudno będzie żonie i dzieciom w oczy spojrzeć, co? I jak Mreck będziesz w bardzo trudnej sytuacji, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: Gdzie ci meżczyźni ... IP: 19.150.112.* 06.09.01, 13:38 mnie chyba pamiec nie myli ale to Ty Rigel zarzucales mi niezdecydowanie i CO????????? i nic, wielkie halo;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Gdzie ci meżczyźni ... 06.09.01, 13:46 ooooo, ja jestem bardzo zdecydowany, wiecej, ja jestem wzor zdecydowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Gdzie ci meżczyźni ... IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 13:48 ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha!!!!!!! Koło zdecydowania to Ty nawet nie leżałeś!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: Gdzie ci meżczyźni ... IP: 19.150.112.* 06.09.01, 13:50 Gość portalu: fuego napisał(a): > ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha!!!!!!! > Koło zdecydowania to Ty nawet nie leżałeś!! o rysa na solidarnosci piernikow???? bardzo mi sie to podoba widzisz Rigel, lepiej by bylo z pampersami ;)) sorka fuego, wiesz, jakbys dala te siedzisko.... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Gdzie ci meżczyźni ... 06.09.01, 13:51 Gość portalu: nanta napisał(a): > Gość portalu: fuego napisał(a): > > > ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha!!!!!!! > > Koło zdecydowania to Ty nawet nie leżałeś!! a własnie, ze jestem zdecydowany ... na wszystko ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 13:58 a, no chyba, że tak...ale czy to nie jest już desperacja? Uważaj, w twoim wieku to może być niebezpieczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Fuego 06.09.01, 14:09 Gość portalu: fuego napisał(a): > Uważaj, w twoim wieku to może być niebezpieczne :) co wiesz o moim wieku, czy my sie znamy? ;-)))) ja akurat mam wiek wcale odpowiedni ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 14:32 A to przepraszam...Ale coś się zaniepokoiłeś...obawiałeś się, że zostałeś rozpoznany?powiedz, bałeś się trochę? no, daj mi tą satysfakcję, nooooooooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Rigla 06.09.01, 14:34 powiedzmy, że byłem lekko zaniepokojony ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 14:37 ah! ten smak zwycięstwa!Rozkosz...mniam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Rigla 06.09.01, 14:38 jedna wygrana potyczka to troche malo, zeby oglaszac zwyciestwo w calej wojnie ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 14:40 Ale to zawsze coś, mój drogi :) I jak świetnie smakuje!ALe Ty nie możesz tego wiedzieć, he, he :) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Rigla 06.09.01, 14:43 Gość portalu: fuego napisał(a): > I jak świetnie smakuje!ALe Ty nie możesz tego wiedzieć, he, he :) ja nie wiem jak smakuje zwyciestwo? po tylu wygranych bitwach? he, he, he ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 14:46 tak??to opisz ten smak...spawdzam Cię Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Fuego 06.09.01, 14:49 smak zwycięstwa? z całą pewnością nie taki wspaniały jak smak ust pewnej hm... forumowiczki ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 14:52 a z kim Ty się całowałeś, co? Bo nie przypominam sobie takiego całuśnego wątku :) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Fuego! 06.09.01, 14:56 HA!, to jest własnie moja słodka tajemnica, baaaardzo słodziutka ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 14:58 no to ładnie :( A może by tak choć rąbka tajemnicy uchylić, hę?Czy może chcesz, żeby mnie zżarło...?ciekawość oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Rigla 06.09.01, 14:59 niech Cie zeżre ;-)))) będzie chciała to sama napisze! ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 15:02 Łe, a już myślałam, że jakaś sensacja będzie...a tu nic. Ale jak Ci tak smakowało, to wiesz co? Idź sobie do niej i z nią sobie forumuj, bo jestem zazdrosna...;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Rigla 06.09.01, 15:05 strasznie lubie, jak ktos jest o mnie zazdrosny ;-)))))) moze jeszcze ktos??? kolejka moze byc baaaardzo dluga ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 15:06 coś mam wątpliwości...cały szereg nawet... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Fuego 06.09.01, 15:11 Watpisz we mnie, czy w moje zazdrosne o mnie wielbicielki? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 15:13 nie no, doprawdy mam dzis z Tobą niezłą zabawę!! Zarty się Ciebie trzymają...co mi dałeś za wybór, Rigel, co? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Rigla 06.09.01, 15:14 to była jedna ze sztuczek forumowych, ale wlasnie tak sie wygrywa bitewki! fajne uczucie, co? To znaczy to moje, bo Twoje pewnie niezbyt... ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 15:16 jesteś okrutny...ale jakoś nie czuję sie przegrana...może to dlatego, że wygrywasz jedną bitwę na tysiąc :) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Fuego 06.09.01, 15:18 jedna to przegrywam, i to tylko wtedy, gdy chce ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 15:24 oj, taki stary, a nadal tagi głupiutki :) Całuski, głuptasku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do nanty... IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 14:00 Co Ty możesz wiedzieć o solidarności pierników? :) Jest diamentowa, więc żadna rysa sie nie przyjmie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: do nanty... IP: 19.150.112.* 06.09.01, 14:02 Gość portalu: fuego napisał(a): > Co Ty możesz wiedzieć o solidarności pierników? :) Jest diamentowa, więc żadna > rysa sie nie przyjmie... wlasnie widze te diamentowsc, rysa za rysa, a piernikow tylko dwoch, reszta grzeje sie przy kaloryferach i cieszy sie ,ze inni walcza o ich foteliki bujane...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do nanty... IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 14:03 bo nas wystarczy dwójka, by stawic czoła całej armii pampersów :) A te domniemane rysy to część naszej taktyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: do nanty... IP: 19.150.112.* 06.09.01, 14:07 Gość portalu: fuego napisał(a): > bo nas wystarczy dwójka, by stawic czoła całej armii pampersów :) ha ha ha, przeciez Wasze fotele juz mam ;))) wiec te czolo jakies slabe strasznie? ;)) a ja jeden pampers na posterunku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do nanty... IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 14:09 ...bo cała reszta już dawno pokonana:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: do fuego IP: 19.150.112.* 06.09.01, 14:22 Gość portalu: fuego napisał(a): > ...bo cała reszta już dawno pokonana:) wiec chociazby dlatego, ze ja sie tak twardo i dluzo trzymam, powinniscie mnie jakos porzadnie traktowac, a tak to co? film o 8pm puszczaja i mnie do lozka kazecie isc... ja sie nie zgadzam, ja tak nie chce. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do nanty IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 14:29 kochanie, przeciez to Ty wciąż walczysz o stołki..więcej stołków, więcej foteli...to co my mamy robić? Bronimy sie , ot co :) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Fuego 06.09.01, 14:31 jestes mi winna odpowiedz na jedno pytanie ... ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 14:39 a o jakie pytanie chodzi, bo coś nie kumam ? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Rigla 06.09.01, 14:40 czy moj charakter pisma swiadczy, ze jestem taki stary? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 14:48 a jesteś stary? Mówiłeś, że nie... A do tego to się ma nosa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 14:54 No jeśli Ty masz dwa tygodnie, to ja nie mam chyba jeszcze nawet godziny... Aleś się uwziął na ten temat...to tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że Ty już z górki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: do Rigla IP: 19.150.112.* 06.09.01, 14:56 no i wyszlo szydlo z worka.....staruszki..;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tequila Re: gdzie wczorajsza armia? IP: 195.205.13.* 06.09.01, 14:34 Nanta pojawiam sie, zeby Ci nie bylo smutno - zobacz co sie porobilo wczoraj jakos wiecej nas bylo nie? Ale nie w ilosci sila !!!!!! :))) A i staz nie jest az tak wazny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: gdzie wczorajsza armia? IP: 19.150.112.* 06.09.01, 14:52 Gość portalu: tequila napisał(a): > Nanta pojawiam sie, zeby Ci nie bylo smutno - zobacz co sie porobilo wczoraj > jakos wiecej nas bylo nie? Ale nie w ilosci sila !!!!!! :))) A i staz nie jest > az tak wazny. cze tequila, juz mi lepiej wykruszyly sie smarki, a potem beda mialy pretensje ze pierniki nie chca mlodych wpuszczac... a my sobie cos wywalczymy i juz...;))) a wogole to mozemy powiedziec ze jestesmy srednio wtajemniczeni... przezyte dwa dni na forum i to w jakim stylu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tequila Re: gdzie wczorajsza armia? IP: 195.205.13.* 06.09.01, 14:55 ja mysle :) troche mnie nie bylo (przerwa na robote tfu) ale dzielnie walczysz wiec sie nie martwie. Tylko niech reszta pozniej nie marudzi - miejsc jest malo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: gdzie wczorajsza armia? IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 14:57 no, nareszcie do was dotarło, że wy już nie pierwszej młodości jesteście... To już drugi stopień wtajemniczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tequila Re: gdzie wczorajsza armia? IP: 195.205.13.* 06.09.01, 14:58 dobrze, ze nie ma egzaminow i zaliczen.... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: gdzie wczorajsza armia? 06.09.01, 15:00 Gość portalu: tequila napisał(a): > dobrze, ze nie ma egzaminow i zaliczen.... na razie, od jutra już beda a egzaminatorami bedzie Mreck, Hansi i ja ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: gdzie wczorajsza armia? 06.09.01, 14:58 Gość portalu: fuego napisał(a): > no, nareszcie do was dotarło, że wy już nie pierwszej młodości jesteście... Fuego, co tak delikatnie? Napisz im wprost, że są już staruchy ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta co? znaczy sie koniec? IP: 19.150.112.* 06.09.01, 15:00 rigel napisał(a): > Fuego, co tak delikatnie? Napisz im wprost, że są już staruchy ;-))))))) > no co Wy? ja sie nie zgadzam i juz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: co? znaczy sie koniec? 06.09.01, 15:03 Gość portalu: nanta napisał(a): > no co Wy? ja sie nie zgadzam i juz!!! nie ma "nie zgadzam sie", albo jestes starucha albo do przedszkola forumowego ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: gdzie wczorajsza armia? IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 15:00 No wiesz, jako kobieta rozdaję ciosy "nie_wprost", bo jeszcze by się popłakali, demencji starczej dostali, albo deprechy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: gdzie wczorajsza armia? IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 15:05 Rigel, to w moim imieniu też ich przeegzaminuj, bo mnie jutro nie będzie...ani pojutrze, ani popojutrze...uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: gdzie wczorajsza armia? 06.09.01, 15:06 masz to jak w banku, a Ty zastąpisz mnie za tydzien, bo tez mnie nie bedzie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: gdzie wczorajsza armia? IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 15:07 oj,to komu ja będe mogła nawrzucać? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: gdzie wczorajsza armia? 06.09.01, 15:09 moze Mreckowi, on przyzwyczajony, a i wprawe bedziesz miec jak wroce, bo on raczej z tych, co nie daja sobie w kasze dmuchac ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: gdzie wczorajsza armia? IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 15:15 tylko czy się zgodzi? E, tak to urządzę, że będzie musiał :) No i przez ten czas naostrzę sobie pazurki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tequila Re: do Nanty IP: 195.205.13.* 06.09.01, 15:07 Niech sobie mowia co chca, moze im sie troche lepiej zrobi nie slyszalas, ze starszym trzeba ustepowac :) niech sie ciesza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: do Nanty IP: 19.150.112.* 06.09.01, 15:10 masz racje, od jutra bierzemy sie za reszte ''ciastek'' te dwa sa juz nasze...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tequila Re: do Nanty IP: 195.205.13.* 06.09.01, 15:13 zawsze powtarzam,ze spokoj nas uratuje + systematycznosc. Ale to jest przerazajace, ze udalo sie nam w ciagu jednego dnia dwoch piernikow wykopac. Duzo juz nie zostalo. Bedzie nudno nie? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Nanty IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 15:18 Ja się jeszcze trzymam...Na wasze szczęście jutro mnie nie ma :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta wolne zarty... IP: 19.150.112.* 06.09.01, 15:21 fuego, nie rozbawiaj nas WAS juz nie ma, straszyliscie WILEKIM mreckiem i co??? nawet nie stuknal shiftem a fe, ja nie lubie walczyc z kruszacymi sie ciastkami. jutro poszukam lepszych okazow... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do wszystkich 06.09.01, 15:21 wiecie co? bardzo fajnie jest uczyc mlodszych, ale inne obowiązki zmuszaja mnie do zakonzcenia waszej edukacji. Mam nadzieje, ze krzywdy sobie nie zrobicie, co? caluski dla wszystkich pieknych i mlodych, pa, pa do jutra. Fuego wracaj szybko ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 15:26 Rigel, za to wszystko, co dla mnie robisz, duża i smakowita buźka :) oj, aż się zaczerwieniłam Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: do Nanty 06.09.01, 15:20 No to czuję się wykopany... Teraz już jest OK ?! Idę kupić sobie czarne buty i garnitur... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: do Nanty IP: 19.150.112.* 06.09.01, 15:27 buty moga byc tekturowe, i tak nie bedziesz w nich chodzil...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tequila Re: do Nanty IP: 195.205.13.* 06.09.01, 15:31 buty niewazne ale poduszeczka wygodna Ci sie przyda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: o młodzieży IP: *.mst.gov.pl 06.09.01, 15:36 gadatliwa ta dzisiejsza młodzież jak nie przymierzając sycylijskie kobiety :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta DO ANIELI IP: 19.150.112.* 06.09.01, 15:39 Gość portalu: aniela napisał(a): > gadatliwa ta dzisiejsza młodzież jak nie przymierzając sycylijskie kobiety :) prawie trafilas, bo ja do Wloch mam niedaleko.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do chrisa_45 IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 15:32 masz rację, po co sie użerać...niech sobie myślą że wygrali,a i tak my wiemy lepiej, kto tym wszystkim kręci ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta MYYYYYY IP: 19.150.112.* 06.09.01, 15:35 Gość portalu: fuego napisał(a): > masz rację, po co sie użerać...niech sobie myślą że wygrali,a i tak my wiemy > lepiej, kto tym wszystkim kręci ;)) MYYYYYYYYYYy, czyli starzy, sredni i najmlodsi.... CALUJE WSZYSTKICH BARDZO MOCNO na znak pokoju ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: mreck&roro IP: *.mst.gov.pl 12.09.01, 16:14 gdzie oni? uważam że dawno juz nie wsadzali żadnego kija w mrowisko, nie dolewali benzyny do ognia, nie strzykali na siebie jadem. z trzecich ust wiem, że podobno widziano spadające na nich samoloty. to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: mreck&roro IP: *.mst.gov.pl 12.09.01, 16:18 gdzie oni? uważam że dawno juz nie wsadzali żadnego kija w mrowisko, nie dolewali benzyny do ognia, nie strzykali na siebie jadem. z trzecich ust wiem, że podobno widziano spadające na nich samoloty. to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: mreck&roro IP: *.mst.gov.pl 12.09.01, 16:25 gdzie oni? uważam że dawno juz nie wsadzali żadnego kija w mrowisko, nie dolewali benzyny do ognia, nie strzykali na siebie jadem. z trzecich ust wiem, że podobno widziano spadające na nich samoloty. to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: gdzie wczorajsza armia? 06.09.01, 15:09 Przecież my starzy też chyba mamy jeszcze jakieś prawa... a może już nie... i tylko marzenia o młodym ciele kobiecym...(chodzi o ciało a nie ciele) :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do chrisa_45 IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 15:24 wiesz, właściwie to ja jeszcze młoda jestem ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś