Dodaj do ulubionych

Gdzie ci meżczyźni ...

IP: *.*.*.* 06.09.01, 12:29
Ooo, prawdziwi tacy ... ??? Pomor padl czy cos/ Przestraszyli sie pci pieknej?
Do roboty, do pisania ..
Obserwuj wątek
    • Gość: fuego Re: Gdzie ci meżczyźni ... IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 12:31
      Pisali cały ranek i już nie mają ani siły, ani pomysłów w zderzeniu z naszą
      potęgą...daj im naładowac baterie :) bo inaczej do niczego się nie nadadzą ;)
      • Gość: imbir Re: Gdzie ci meżczyźni ... IP: 193.227.223.* 06.09.01, 12:45
        O pardon, pomyliłem drzwi...
        • Gość: fuego Re: Gdzie ci meżczyźni ... IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 12:48
          a, jesli jestes ta płeć, co ja myślę, że jesteś, to zapraszamy...własnie
          poszukujemy ofiary ;)))
          • Gość: imbir Re: Gdzie ci meżczyźni ... IP: 193.227.223.* 06.09.01, 12:53
            A Ty Fuego to jaka płeć ?
          • Gość: nanta Re: Gdzie ci meżczyźni ... IP: 19.150.112.* 06.09.01, 12:53
            takich mezczyn juz chyba nie ma, jak dinozaurow...;)
            • Gość: tequila Re: Gdzie ci meżczyźni ... IP: 195.205.13.* 06.09.01, 12:55
              Pochowali sie i pewnie na cos czekaja? Tylko ciekawe na co?
              • Gość: fuego Re: Gdzie ci meżczyźni ... IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 12:56
                jak sama nazwa wskazuje-kobieta!!! ;)))))))
                A co, Ty też? Jesli tak, to możesz dołączyć do polowania :), a jeśli nie, to
                możesz wystąpić w roli ofiary :)
                • Gość: tequila Re: Gdzie ci meżczyźni ... IP: 195.205.13.* 06.09.01, 13:02
                  Zastanawiam sie jaka rola mi bardziej pasuje? Chyba jednak wole jak mnie ktos
                  podrywa ;)
                • Gość: imbir Re: Gdzie ci meżczyźni ... IP: 193.227.223.* 06.09.01, 13:15
                  Gość portalu: fuego napisał(a):

> jak sama nazwa wskazuje-kobieta!!! ;)))))))
                  > A co, Ty też? Jesli tak, to możesz dołączyć do polowania :), a jeśli nie, to
                  > możesz wystąpić w roli ofiary :)
                  To raczej ofiary
                  Ale coś mi się widzi, że to jest jakieś polowanie z nagonką chyba. :-)

• Gość: imbir Re: Gdzie ci meżczyźni ... IP: 193.227.223.* 06.09.01, 12:56
              Wypraszam sobie. Jestem bardzo dobrym dinozaurem.
              • Gość: nanta Re: Gdzie ci meżczyźni ... IP: 19.150.112.* 06.09.01, 13:01
                a ktory gatunek dinozaura?
                latajacy, pelzajacy, plywajacy?????
                najlepszy bylby polujacy .....;))
                • Gość: fuego Re: do nanty IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 13:05
                  dobrze gadasz, nanta. Pocałym dniu pościgu też byśmy chciały teraz trochę
                  pouciekać, nie? :)
                  • Gość: nanta Re: do nanty IP: 19.150.112.* 06.09.01, 13:10
                    po dniu poscigu??? ja nie gonilam
                    ja do tego czasu kopalam kompa, bo mnie wpuscic nie chcial
                    a teraz tez nie ma co uciekac,
                    bo co mialoby nas gonic????
                    wszystko poszlo spac, zakopalo sie w glebe
                    a mnie ochota rwie do zmian.... ;)))
                    • Gość: fuego Re: do nanty IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 13:16
                      e, oni chyba chcą nas wyczekać, żeby im łatwiej poszło, jak będziemy
                      wygłodniałe...a może by im zrobic kawał i udawać, że nas nic nie bierze? :0
                      ale czy mamy tyle siły?Trzeba poszukać, albo dokupić ;)
                    • Gość: imbir Re: do nanty IP: 193.227.223.* 06.09.01, 13:22
                      Gość portalu: nanta napisał(a):

> po dniu poscigu??? ja nie gonilam
                      > ja do tego czasu kopalam kompa, bo mnie wpuscic nie chcial
                      > a teraz tez nie ma co uciekac,
                      > bo co mialoby nas gonic????
                      > wszystko poszlo spac, zakopalo sie w glebe
                      > a mnie ochota rwie do zmian.... ;)))
                      Mnie też rwie ale w krzyżu. Kąpałaś kompa ? Ciekawe. ;-)

• Gość: nanta do imbira IP: 19.150.112.* 06.09.01, 13:40
                        Gość portalu: imbir napisał(a):

> Gość portalu: nanta napisał(a):
                        >
                        > > po dniu poscigu??? ja nie gonilam
                        > > ja do tego czasu kopalam kompa, bo mnie wpuscic nie chcial
                        > > a teraz tez nie ma co uciekac,
                        > > bo co mialoby nas gonic????
                        > > wszystko poszlo spac, zakopalo sie w glebe
                        > > a mnie ochota rwie do zmian.... ;)))
                        > Mnie też rwie ale w krzyżu. Kąpałaś kompa ? Ciekawe. ;-)
                        >
                        KOPALAM noga!!!!!, nie kapalam, a od czego Cie rwie, tez stary juz jestes??? ;)))
                        • Gość: imbir Re: do imbira IP: 193.227.223.* 06.09.01, 14:00

> Gość portalu: imbir napisał(a):
                          >
                          > > Gość portalu: nanta napisał(a):
                          > >
                          > > > po dniu poscigu??? ja nie gonilam
                          > > > ja do tego czasu kopalam kompa, bo mnie wpuscic nie chcial
                          > > > a teraz tez nie ma co uciekac,
                          > > > bo co mialoby nas gonic????
                          > > > wszystko poszlo spac, zakopalo sie w glebe
                          > > > a mnie ochota rwie do zmian.... ;)))
                          > > Mnie też rwie ale w krzyżu. Kąpałaś kompa ? Ciekawe. ;-)
                          > >
                          > KOPALAM noga!!!!!, nie kapalam, a od czego Cie rwie, tez stary juz jestes??? ;)
                          Acha, sorry ale troche he,he, wzrok nie ten juz. Jak to tez ? To Ty nanto tez
                          jestes stara ? A jak bardzo ? Beatelsi jeszcze grali ? Bo u mnie juz grali na
                          końcówce :-)

• Gość: nanta Re: do imbira IP: 19.150.112.* 06.09.01, 14:05
                            Gość portalu: imbir napisał(a):

> Acha, sorry ale troche he,he, wzrok nie ten juz. Jak to tez ? To Ty nanto tez
                            > jestes stara ? A jak bardzo ? Beatelsi jeszcze grali ? Bo u mnie juz grali na
                            > końcówce :-)

''tez stary'' tzn tak forumowo stary jak Rigel, fuego i ta cala reszta. ;D.
                            ja jestem mloda, ja to ten cholerny pampers co im bruzdzi i fotele podbiera ;)))

• Gość: imbir Re: Gdzie ci meżczyźni ... IP: 193.227.223.* 06.09.01, 13:19

> a ktory gatunek dinozaura?
                  > latajacy, pelzajacy, plywajacy?????
                  > najlepszy bylby polujacy .....;))

polujący ale z tendencją do wywrotek :-)

• Gość: fuego Re: Gdzie ci meżczyźni ... IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 13:22
                    że niby ostra sztuka, co?Dość tego gadania, może wreszcie przejdziemy od słów
                    do czynów?Bo nam sie juz bardzo chce umykac przed Tobą, imbirze :)
                    • Gość: imbir Re: Gdzie ci meżczyźni ... IP: 193.227.223.* 06.09.01, 13:33

> że niby ostra sztuka, co?Dość tego gadania, może wreszcie przejdziemy od słów
                      > do czynów?Bo nam sie juz bardzo chce umykac przed Tobą, imbirze :)
                      To berek jest ? Miałem być ofiarą a tu okazuje się, że jakieś biegi są.
                      Tylko się nie rozbiegajcie. :-)

• Gość: fuego Re: do imbira IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 14:34
                        No w końcu coś pisałeś o tym, że ty polujący jesteś...A my tu sobie w ogóle
                        takie zabawy urządzamy...raz my za chłopakami biegamy i -jak złapiemy-to
                        obcałowujemy, a innym razem oni nas gonią i ciągną za warkocze :)
    • rigel Re: Gdzie ci meżczyźni ... 06.09.01, 13:24
      w dowodzie mam wpisane (chyba, po nie patrzylem ostatnio) plec meska?
      • Gość: fuego Re: Gdzie ci meżczyźni ... IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 13:25
        Ale Ty juz usidlony jesteś, niestety ;(
      • Gość: nanta Re: Gdzie ci meżczyźni ... IP: 19.150.112.* 06.09.01, 13:27
        no wlasnie, imbir,
        ratuj meska dume i honor
        bo reszta to chyba otwiera trumienki i szykuje sie do snu..;)
        • Gość: imbir Re: Gdzie ci meżczyźni ... IP: 193.227.223.* 06.09.01, 13:39

> no wlasnie, imbir,
          > ratuj meska dume i honor
          > bo reszta to chyba otwiera trumienki i szykuje sie do snu..;)
          Chyba zamyka trumienki. A propos skąd taka znajomość tematu: ofiary, trumienki,
          polowania... Czyżby Łysa Góra ? :-)

• Gość: nanta Re: Gdzie ci meżczyźni ... IP: 19.150.112.* 06.09.01, 13:29
        no wlasnie, imbir,
        ratuj meska dume i honor
        bo reszta to chyba otwiera trumienki i szykuje sie do snu..;)
        • rigel Re: Gdzie ci meżczyźni ... 06.09.01, 13:33
          zadne trumienki, jeszcze nie czas, ja swoj honor mam i na drobne go nie
          zamienie ;-))))
          • Gość: nanta Re: Gdzie ci meżczyźni ... IP: 19.150.112.* 06.09.01, 13:35
            jak na razie, to tylko krzyczysz,
            moze jakies czyny popra ten slowotok..;)
            • rigel Re: Gdzie ci meżczyźni ... 06.09.01, 13:36
              z czynami mozemy byc roznie, chyba jednak na razie pozostane na slownych
              deklaracjach ... ;-))))
              • Gość: fuego Re: Gdzie ci meżczyźni ... IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 13:37
                bo potem trudno będzie żonie i dzieciom w oczy spojrzeć, co? I jak Mreck
                będziesz w bardzo trudnej sytuacji, prawda?
                • Gość: nanta Re: Gdzie ci meżczyźni ... IP: 19.150.112.* 06.09.01, 13:38
                  mnie chyba pamiec nie myli
                  ale to Ty Rigel zarzucales mi niezdecydowanie
                  i CO????????? i nic, wielkie halo;))))
                  • rigel Re: Gdzie ci meżczyźni ... 06.09.01, 13:46
                    ooooo, ja jestem bardzo zdecydowany, wiecej, ja jestem wzor zdecydowania
                    • Gość: fuego Re: Gdzie ci meżczyźni ... IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 13:48
                      ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha!!!!!!!
                      Koło zdecydowania to Ty nawet nie leżałeś!!
                      • Gość: nanta Re: Gdzie ci meżczyźni ... IP: 19.150.112.* 06.09.01, 13:50

> ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha!!!!!!!
                        > Koło zdecydowania to Ty nawet nie leżałeś!!

o rysa na solidarnosci piernikow????
                        bardzo mi sie to podoba
                        widzisz Rigel, lepiej by bylo z pampersami ;))
                        sorka fuego, wiesz, jakbys dala te siedzisko....
                        • rigel Re: Gdzie ci meżczyźni ... 06.09.01, 13:51

> Gość portalu: fuego napisał(a):
                          >
                          > > ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha!!!!!!!
                          > > Koło zdecydowania to Ty nawet nie leżałeś!!

a własnie, ze jestem zdecydowany ... na wszystko ;-))))
                          • Gość: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 13:58
                            a, no chyba, że tak...ale czy to nie jest już desperacja? Uważaj, w twoim wieku
                            to może być niebezpieczne :)
                            • rigel Re: do Fuego 06.09.01, 14:09

> Uważaj, w twoim wieku to może być niebezpieczne :)

co wiesz o moim wieku, czy my sie znamy? ;-)))) ja akurat mam wiek wcale
                              odpowiedni ;-)))
                              • Gość: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 14:32
                                A to przepraszam...Ale coś się zaniepokoiłeś...obawiałeś się, że zostałeś
                                rozpoznany?powiedz, bałeś się trochę? no, daj mi tą satysfakcję, nooooooooooooo
                                • rigel Re: do Rigla 06.09.01, 14:34
                                  powiedzmy, że byłem lekko zaniepokojony ;-)))))
                                  • Gość: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 14:37
                                    ah! ten smak zwycięstwa!Rozkosz...mniam!!!
                                    • rigel Re: do Rigla 06.09.01, 14:38
                                      jedna wygrana potyczka to troche malo, zeby oglaszac zwyciestwo w calej
                                      wojnie ;-)))))
                                      • Gość: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 14:40
                                        Ale to zawsze coś, mój drogi :)
                                        I jak świetnie smakuje!ALe Ty nie możesz tego wiedzieć, he, he :)
                                        • rigel Re: do Rigla 06.09.01, 14:43

> I jak świetnie smakuje!ALe Ty nie możesz tego wiedzieć, he, he :)

ja nie wiem jak smakuje zwyciestwo? po tylu wygranych bitwach? he, he, he ;-))))
                                          • Gość: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 14:46
                                            tak??to opisz ten smak...spawdzam Cię
                                            • rigel Re: do Fuego 06.09.01, 14:49
                                              smak zwycięstwa? z całą pewnością nie taki wspaniały jak smak ust pewnej hm...
                                              forumowiczki ;-))))))
                                              • Gość: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 14:52
                                                a z kim Ty się całowałeś, co? Bo nie przypominam sobie takiego całuśnego
                                                wątku :)
                                                • rigel Re: do Fuego! 06.09.01, 14:56
                                                  HA!, to jest własnie moja słodka tajemnica, baaaardzo słodziutka ;-))))))
                                                  • Gość: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 14:58
                                                    no to ładnie :(
                                                    A może by tak choć rąbka tajemnicy uchylić, hę?Czy może chcesz, żeby mnie
                                                    zżarło...?ciekawość oczywiście
                                                  • rigel Re: do Rigla 06.09.01, 14:59
                                                    niech Cie zeżre ;-)))) będzie chciała to sama napisze! ;-)))))))
                                                  • Gość: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 15:02
                                                    Łe, a już myślałam, że jakaś sensacja będzie...a tu nic.
                                                    Ale jak Ci tak smakowało, to wiesz co? Idź sobie do niej i z nią sobie forumuj,
                                                    bo jestem zazdrosna...;)
                                                  • rigel Re: do Rigla 06.09.01, 15:05
                                                    strasznie lubie, jak ktos jest o mnie zazdrosny ;-))))))
                                                    moze jeszcze ktos??? kolejka moze byc baaaardzo dluga ;-))))
                                                  • Gość: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 15:06
                                                    coś mam wątpliwości...cały szereg nawet...
                                                  • rigel Re: do Fuego 06.09.01, 15:11
                                                    Watpisz we mnie, czy w moje zazdrosne o mnie wielbicielki? ;-))))
                                                  • Gość: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 15:13
                                                    nie no, doprawdy mam dzis z Tobą niezłą zabawę!!
                                                    Zarty się Ciebie trzymają...co mi dałeś za wybór, Rigel, co?
                                                  • rigel Re: do Rigla 06.09.01, 15:14
                                                    to była jedna ze sztuczek forumowych, ale wlasnie tak sie wygrywa bitewki!
                                                    fajne uczucie, co? To znaczy to moje, bo Twoje pewnie niezbyt... ;-))))
                                                  • Gość: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 15:16
                                                    jesteś okrutny...ale jakoś nie czuję sie przegrana...może to dlatego, że
                                                    wygrywasz jedną bitwę na tysiąc :)
                                                  • rigel Re: do Fuego 06.09.01, 15:18
                                                    jedna to przegrywam, i to tylko wtedy, gdy chce ;-))))
                                                  • Gość: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 15:24
                                                    oj, taki stary, a nadal tagi głupiutki :)
                                                    Całuski, głuptasku ;)
                        • Gość: fuego Re: do nanty... IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 14:00
                          Co Ty możesz wiedzieć o solidarności pierników? :) Jest diamentowa, więc żadna
                          rysa sie nie przyjmie...
                          • Gość: nanta Re: do nanty... IP: 19.150.112.* 06.09.01, 14:02

> Co Ty możesz wiedzieć o solidarności pierników? :) Jest diamentowa, więc żadna
                            > rysa sie nie przyjmie...

wlasnie widze te diamentowsc, rysa za rysa,
                            a piernikow tylko dwoch, reszta grzeje sie przy kaloryferach
                            i cieszy sie ,ze inni walcza o ich foteliki bujane...;)))
                            • Gość: fuego Re: do nanty... IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 14:03
                              bo nas wystarczy dwójka, by stawic czoła całej armii pampersów :) A te
                              domniemane rysy to część naszej taktyki
                              • Gość: nanta Re: do nanty... IP: 19.150.112.* 06.09.01, 14:07

> bo nas wystarczy dwójka, by stawic czoła całej armii pampersów :)

ha ha ha, przeciez Wasze fotele juz mam ;))) wiec te czolo
                                jakies slabe strasznie? ;)) a ja jeden pampers na posterunku

• Gość: fuego Re: do nanty... IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 14:09
                                  ...bo cała reszta już dawno pokonana:)
                                  • Gość: nanta Re: do fuego IP: 19.150.112.* 06.09.01, 14:22

> ...bo cała reszta już dawno pokonana:)

wiec chociazby dlatego, ze ja sie tak twardo i dluzo
                                    trzymam, powinniscie mnie jakos porzadnie traktowac,
                                    a tak to co? film o 8pm puszczaja i mnie do lozka kazecie isc...
                                    ja sie nie zgadzam, ja tak nie chce. ;))
                                    • Gość: fuego Re: do nanty IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 14:29
                                      kochanie, przeciez to Ty wciąż walczysz o stołki..więcej stołków, więcej
                                      foteli...to co my mamy robić? Bronimy sie , ot co :)
                                      • rigel Re: do Fuego 06.09.01, 14:31
                                        jestes mi winna odpowiedz na jedno pytanie ... ;-)))))
                                        • Gość: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 14:39
                                          a o jakie pytanie chodzi, bo coś nie kumam ?
                                          • rigel Re: do Rigla 06.09.01, 14:40
                                            czy moj charakter pisma swiadczy, ze jestem taki stary?
                                            • Gość: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 14:48
                                              a jesteś stary? Mówiłeś, że nie...
                                              A do tego to się ma nosa...
                                              • rigel Re: do Rigla 06.09.01, 14:49
                                                bo ja mam tylko dwa tygodnie ....
                                                • Gość: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 14:54
                                                  No jeśli Ty masz dwa tygodnie, to ja nie mam chyba jeszcze nawet godziny...
                                                  Aleś się uwziął na ten temat...to tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że Ty już
                                                  z górki :)
                                                  • Gość: nanta Re: do Rigla IP: 19.150.112.* 06.09.01, 14:56
                                                    no i wyszlo szydlo z worka.....staruszki..;)))
                                      • Gość: tequila Re: gdzie wczorajsza armia? IP: 195.205.13.* 06.09.01, 14:34
                                        Nanta pojawiam sie, zeby Ci nie bylo smutno - zobacz co sie porobilo wczoraj
                                        jakos wiecej nas bylo nie? Ale nie w ilosci sila !!!!!! :))) A i staz nie jest
                                        az tak wazny.
                                        • Gość: nanta Re: gdzie wczorajsza armia? IP: 19.150.112.* 06.09.01, 14:52
                                          Gość portalu: tequila napisał(a):

> Nanta pojawiam sie, zeby Ci nie bylo smutno - zobacz co sie porobilo wczoraj
                                          > jakos wiecej nas bylo nie? Ale nie w ilosci sila !!!!!! :))) A i staz nie jest
                                          > az tak wazny.

cze tequila, juz mi lepiej
                                          wykruszyly sie smarki, a potem beda mialy pretensje
                                          ze pierniki nie chca mlodych wpuszczac...
                                          a my sobie cos wywalczymy i juz...;)))
                                          a wogole to mozemy powiedziec ze jestesmy srednio
                                          wtajemniczeni... przezyte dwa dni na forum i to w jakim stylu...
                                          • Gość: tequila Re: gdzie wczorajsza armia? IP: 195.205.13.* 06.09.01, 14:55
                                            ja mysle :) troche mnie nie bylo (przerwa na robote tfu) ale dzielnie walczysz
                                            wiec sie nie martwie. Tylko niech reszta pozniej nie marudzi - miejsc jest malo.
                                          • Gość: fuego Re: gdzie wczorajsza armia? IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 14:57
                                            no, nareszcie do was dotarło, że wy już nie pierwszej młodości jesteście...
                                            To już drugi stopień wtajemniczenia...
                                            • Gość: tequila Re: gdzie wczorajsza armia? IP: 195.205.13.* 06.09.01, 14:58
                                              dobrze, ze nie ma egzaminow i zaliczen....
                                              • rigel Re: gdzie wczorajsza armia? 06.09.01, 15:00
                                                Gość portalu: tequila napisał(a):

> dobrze, ze nie ma egzaminow i zaliczen....

na razie, od jutra już beda a egzaminatorami bedzie Mreck, Hansi i ja ;-))))
                                            • rigel Re: gdzie wczorajsza armia? 06.09.01, 14:58

> no, nareszcie do was dotarło, że wy już nie pierwszej młodości jesteście...

Fuego, co tak delikatnie? Napisz im wprost, że są już staruchy ;-)))))))

• Gość: nanta co? znaczy sie koniec? IP: 19.150.112.* 06.09.01, 15:00
                                                rigel napisał(a):

> Fuego, co tak delikatnie? Napisz im wprost, że są już staruchy ;-)))))))
                                                >

no co Wy? ja sie nie zgadzam i juz!!!
                                                • rigel Re: co? znaczy sie koniec? 06.09.01, 15:03

> no co Wy? ja sie nie zgadzam i juz!!!

nie ma "nie zgadzam sie", albo jestes starucha albo do przedszkola forumowego ...
                                              • Gość: fuego Re: gdzie wczorajsza armia? IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 15:00
                                                No wiesz, jako kobieta rozdaję ciosy "nie_wprost", bo jeszcze by się popłakali,
                                                demencji starczej dostali, albo deprechy :)
                                                • Gość: fuego Re: gdzie wczorajsza armia? IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 15:05
                                                  Rigel, to w moim imieniu też ich przeegzaminuj, bo mnie jutro nie będzie...ani
                                                  pojutrze, ani popojutrze...uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
                                                  • rigel Re: gdzie wczorajsza armia? 06.09.01, 15:06
                                                    masz to jak w banku, a Ty zastąpisz mnie za tydzien, bo tez mnie nie bedzie ;-)
                                                  • Gość: fuego Re: gdzie wczorajsza armia? IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 15:07
                                                    oj,to komu ja będe mogła nawrzucać?
                                                  • rigel Re: gdzie wczorajsza armia? 06.09.01, 15:09
                                                    moze Mreckowi, on przyzwyczajony, a i wprawe bedziesz miec jak wroce, bo on
                                                    raczej z tych, co nie daja sobie w kasze dmuchac ;-)))))
                                                  • Gość: fuego Re: gdzie wczorajsza armia? IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 15:15
                                                    tylko czy się zgodzi? E, tak to urządzę, że będzie musiał :)
                                                    No i przez ten czas naostrzę sobie pazurki...
                                                • Gość: tequila Re: do Nanty IP: 195.205.13.* 06.09.01, 15:07
                                                  Niech sobie mowia co chca, moze im sie troche lepiej zrobi nie slyszalas, ze
                                                  starszym trzeba ustepowac :) niech sie ciesza...
                                                  • Gość: nanta Re: do Nanty IP: 19.150.112.* 06.09.01, 15:10
                                                    masz racje,
                                                    od jutra bierzemy sie za reszte ''ciastek''
                                                    te dwa sa juz nasze...;)))
                                                  • Gość: tequila Re: do Nanty IP: 195.205.13.* 06.09.01, 15:13
                                                    zawsze powtarzam,ze spokoj nas uratuje + systematycznosc. Ale to jest
                                                    przerazajace, ze udalo sie nam w ciagu jednego dnia dwoch piernikow wykopac.
                                                    Duzo juz nie zostalo. Bedzie nudno nie? :(
                                                  • Gość: fuego Re: do Nanty IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 15:18
                                                    Ja się jeszcze trzymam...Na wasze szczęście jutro mnie nie ma :(
                                                  • Gość: nanta wolne zarty... IP: 19.150.112.* 06.09.01, 15:21
                                                    fuego, nie rozbawiaj nas
                                                    WAS juz nie ma,
                                                    straszyliscie WILEKIM mreckiem i co??? nawet nie stuknal shiftem
                                                    a fe, ja nie lubie walczyc z kruszacymi sie ciastkami.
                                                    jutro poszukam lepszych okazow... ;)))
                                                  • rigel Re: do wszystkich 06.09.01, 15:21
                                                    wiecie co? bardzo fajnie jest uczyc mlodszych, ale inne obowiązki zmuszaja mnie
                                                    do zakonzcenia waszej edukacji. Mam nadzieje, ze krzywdy sobie nie zrobicie, co?
                                                    caluski dla wszystkich pieknych i mlodych, pa, pa do jutra.
                                                    Fuego wracaj szybko ;-)))))
                                                  • Gość: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 15:26
                                                    Rigel, za to wszystko, co dla mnie robisz, duża i smakowita buźka :)
                                                    oj, aż się zaczerwieniłam
                                                  • chris_45 Re: do Nanty 06.09.01, 15:20
                                                    No to czuję się wykopany...
                                                    Teraz już jest OK ?!
                                                    Idę kupić sobie czarne buty i garnitur...
                                                  • Gość: nanta Re: do Nanty IP: 19.150.112.* 06.09.01, 15:27
                                                    buty moga byc tekturowe, i tak nie bedziesz w nich chodzil...;)))
                                                  • Gość: tequila Re: do Nanty IP: 195.205.13.* 06.09.01, 15:31
                                                    buty niewazne ale poduszeczka wygodna Ci sie przyda :)
                                                  • Gość: aniela Re: o młodzieży IP: *.mst.gov.pl 06.09.01, 15:36
                                                    gadatliwa ta dzisiejsza młodzież jak nie przymierzając sycylijskie kobiety :)
                                                  • Gość: nanta DO ANIELI IP: 19.150.112.* 06.09.01, 15:39
                                                    Gość portalu: aniela napisał(a):

> gadatliwa ta dzisiejsza młodzież jak nie przymierzając sycylijskie kobiety :)

prawie trafilas, bo ja do Wloch mam niedaleko....
                                                  • Gość: fuego Re: do chrisa_45 IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 15:32
                                                    masz rację, po co sie użerać...niech sobie myślą że wygrali,a i tak my wiemy
                                                    lepiej, kto tym wszystkim kręci ;))
                                                  • Gość: nanta MYYYYYY IP: 19.150.112.* 06.09.01, 15:35

> masz rację, po co sie użerać...niech sobie myślą że wygrali,a i tak my wiemy
                                                    > lepiej, kto tym wszystkim kręci ;))

MYYYYYYYYYYy, czyli starzy, sredni i najmlodsi....
                                                    CALUJE WSZYSTKICH BARDZO MOCNO na znak pokoju ;)))
                                                  • Gość: aniela Re: mreck&roro IP: *.mst.gov.pl 12.09.01, 16:14
                                                    gdzie oni? uważam że dawno juz nie wsadzali żadnego kija w mrowisko, nie
                                                    dolewali benzyny do ognia, nie strzykali na siebie jadem.
                                                    z trzecich ust wiem, że podobno widziano spadające na nich samoloty. to prawda?
                                                  • Gość: aniela Re: mreck&roro IP: *.mst.gov.pl 12.09.01, 16:18
                                                  • Gość: aniela Re: mreck&roro IP: *.mst.gov.pl 12.09.01, 16:25
                                                • chris_45 Re: gdzie wczorajsza armia? 06.09.01, 15:09
                                                  Przecież my starzy też chyba mamy jeszcze jakieś prawa...
                                                  a może już nie...
                                                  i tylko marzenia o młodym ciele kobiecym...(chodzi o ciało a nie ciele) :-)))
                                                  • Gość: fuego Re: do chrisa_45 IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 15:24
                                                    wiesz, właściwie to ja jeszcze młoda jestem ;)))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka