filip-m 08.07.02, 12:46 Wakacje trwają więc chyba powinnismy pomyśleć nad hitami tego lata. Czekam na wasze propozycje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniela_ Re: Plażowy hit 08.07.02, 12:51 kury jesienna deprecha. dwa glosy oddaje. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Plażowy hit 08.07.02, 12:53 hit może być tylko jeden: Kury, jesienna deprecha Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Plażowy hit 08.07.02, 12:57 Tylko deprecha. W wykonaniu Ignatza, oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Plażowy hit 08.07.02, 12:59 Tylko Ignatz. (jak juz będzie Ignatz, będą i kury) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Plażowy hit numer jeden! 08.07.02, 13:08 to jakbyś ktoś nie pamietał.... Kury "jesienna deprecha" mam znowu doła znów pragnę śmierci wracaja stare lęki i nie mogę w nocy spać ból przemijania choroby, wojny, rozpacz wszytkie ciemne strony życia dręczą mnie, ach, kurwa mać ref: brazylijski serial juz nie cieszy jak kiedyś nawet seks jest banalny i niekręci mnie może jestem nienormalny za krótko byłem w wojsku może w lecie jakiś komar adidasa sprzedał mi mam znowu doła znów pragnę śmierci wszystkie formy samobója przed oczyma stają mi sam już nie wiem, co robić mam nie chcę dłużej smażyć tłuczonego szkła mam już dość leżenia pod kałużą ratuj mnie jesienny mały boże ref: brazylijski serial juz nie cieszy jak kiedyś nawet seks jest banalny i nie kręci mnie może jestem nienormalny za krótko byłem w wojsku może w lecie jakiś komar adidasa sprzedał mi... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Plażowy hit numer jeden! 08.07.02, 13:11 Niezle Ci poszlo, musiales dlugo cwiczyc ;o) Ale gitarowe solowki w wykonaniu Ignaza sa jednak niepowtarzalne .... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Plażowy hit numer jeden! 08.07.02, 13:12 dusze z korzeniami wyrywaja (jak ktos sie plastycznie wyrazil) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Plażowy hit numer jeden! 08.07.02, 13:12 aha, dorzucam swój głos - Kury, deprecha oczywiscie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
westin Re: Plażowy hit numer jeden! 08.07.02, 13:30 ja również głosuję za Kurami:) Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Plażowy hit numer jeden! 08.07.02, 13:41 ich 3 - widziałem sępa miłości cień Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: Plażowy hit numer jeden! 08.07.02, 13:46 ...czyli nadal w ornitologicznym kręgu... Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Plażowy hit numer jeden! 08.07.02, 13:47 No nie, gdzie tu z sępami?! Kury, kury, kury! Odpowiedz Link Zgłoś
istota Re: Plażowy hit numer jeden! 08.07.02, 14:33 kury oczywiście dorzucam garść głosów - swój i wszystkich zarażonych hitem znajomych Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Plażowy hit numer jeden! 08.07.02, 14:36 Ratujcie - kury mi się chyba skasowały... Czy ktoś życzyliwy może mi podesłać do skrzyneczki? Smutno z kurami, ale bez kur jeszcze smutniej. Odpowiedz Link Zgłoś
filip-m Re: Plażowy hit numer jeden! 08.07.02, 19:16 z kad mozna sciagnac te kury albo prosze zeby mi ktos je wyslal Odpowiedz Link Zgłoś
nikalaj Re: Plażowy hit numer jeden! 10.07.02, 10:53 Jak jesteśmy przy ptakach to może "Rooster" Alice in Chains, albo "Free as a bird" Beatlesów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hak Re: Plażowy hit IP: *.stacje.agora.pl 11.07.02, 12:55 Ja stawiam na dr Hakenbusza: "O k.. mac jak zapier... czas,juz wnuczki jeb... sie .." Odpowiedz Link Zgłoś