17.07.02, 07:00
witajcie, oruginały i normalsi, dzionek już zawitał!
Obserwuj wątek
    • rigel Re: cze! 17.07.02, 07:01
      cze! do której grupy mnie zaliczasz? ;)
    • the_ladybird Re: cze! 17.07.02, 07:29
      6! Na długo? Tęskniłam...
    • basia! Re: cze! 17.07.02, 08:03
      macham łapką na przywitanie:)
      • mreck Re: cze! 17.07.02, 08:18
        ja też ;)))
        • basia! Re: cze! 17.07.02, 08:23
          to ;) dotyczy łapki ,czy machania?
    • piotr_c Re: cze! 17.07.02, 08:07
      Witam

Okazuje się że warto wcześniej przyjść do pracy :)
      • rigel Re: cze! 17.07.02, 08:08
        Cześć dziewczyny :) cześć Piotr :) dostałeś maila?
        • chris_45 Re: cze! 17.07.02, 08:17
          witajcie
          ale się Mreck wysilił .... :)
          • rigel Re: cze! 17.07.02, 08:22
            faktycznie, wysilił się strasznie....
            może to jakas nędzna podróba Mrecka? ;)
            • e.silver Re: cze! 17.07.02, 08:26
              Witam obecnych i długo nieobecnych :)

A kawa JEST?????
              • the_ladybird Re: cze! 17.07.02, 08:30
                A pewnie, że jest! Czarna jak sam szatan i mocna jak śliwowica :)
                • e.silver Re: cze! 17.07.02, 08:31
                  WOW!! Idealna!
            • the_ladybird Re: cze! 17.07.02, 08:33
              Wygląda na autentyk... ale co w dzisiejszych czasach jest pewne?
              • _tequila_ Re: cze! 17.07.02, 08:42
                heloł!
                mam machac czy poczekac?
                • baloo1 Re: cze! 17.07.02, 08:52
                  Dzien dobry.

Czy dzisiaj Legenda Plazy roznosi kawe ?

To ja jeszcze poprosze o plaszcz-palatke, bo zabami pierze jak diabli :o(
                  • the_ladybird Re: cze! 17.07.02, 08:57
                    Legenda, jak to legenda, od obowiązków zgrabnie się uchyla :)
                    • baloo1 Re: cze! 17.07.02, 09:00
                      Myslisz, ze w ten sposob podstepnie zwabil nas na bezkawowy watek ?

B. podejrzliwy i prawdopodobnie rozczarowany
                      • the_ladybird Re: cze! 17.07.02, 09:10
                        aha, jeszcze w błocku wytaplał :)
                        • aniela_ Re: cze! 17.07.02, 09:16
                          aha śladu kofeiny tu nie ma

a. zwabiona w zasadzke
                          • baloo1 Re: cze! 17.07.02, 09:21
                            ani sladu kofeiny ... a i Mrecka slady jakby coraz mniej wyrazne ...
                          • maga34 Re: cze! 17.07.02, 09:21
                            miałam nosa żeby na ten wątek kawą podszyty nie zaglądać ;)
                            M. przezorna
                        • baloo1 Re: cze! 17.07.02, 09:16
                          Faktycznie, blotka dzis u mnie dostatek ...
                          Myslisz, ze zamiast kawy bedzie czestowal glistami i szuwarkami ?
                          • the_ladybird Re: cze! 17.07.02, 09:22
                            kandyzowanymi :)
                            • baloo1 Re: cze! 17.07.02, 09:26
                              w miodzie ? mmmmmm... moje ulubione :o)
                              • the_ladybird Re: cze! 17.07.02, 09:29
                                szarańczę też lubisz?
                                • e.silver Re: cze! 17.07.02, 09:30
                                  the_ladybird napisała:

> szarańczę też lubisz?

w ilosciach hurtowych?
                            • aniela_ Re: cze! 17.07.02, 09:26
                              nene wedzone dzdzownice to znany przysmak mreckowy jest. pamiec mam jak
                              slonica. ale nie pamietam ile cukru do kawy sypie

• the_ladybird Re: cze! 17.07.02, 09:33
                                Może w ogóle nie sypie? Może w ogóle nie pija kawy?
                                • aniela_ Re: cze! 17.07.02, 10:35
                                  aha moze w ogole go nie ma? nie moze o sobie powiedziec: "piję kawę wiec
                                  jestem" na wzor kartezjusza czy chociazby sw augustyna?
                                  • the_ladybird Re: cze! 17.07.02, 10:58
                                    Ale żyjmy tak, jakby Mreck istniał, albowiem postawa taka jest zyskowniejsza
                                    niż niewiara. Tak Pascal nauczał
                                  • tiresias Re: cze! 17.07.02, 11:00
                                    Augustyn mówi: Pulchra est que visa placent!
                                    ergo czego nie widac to nie jest ładne
                                    ergo mreck .....
                                    • ellen Pieśń zasmuconych plażowiczów - do Mrecka 17.07.02, 14:35
                                      Widzieliśmy mrecka
                                      z daleka
                                      na horyzoncie zamajaczył
                                      pozostać nie raczył
                                      Życie już nie smakuje
                                      Mrecka nam brakuje

Zaistniej, Mrecku, wróć!
                                      Deprechę z nami nuć!
                                      • e.silver Re: Pieśń zasmuconych plażowiczów - do Mrecka 17.07.02, 14:40
                                        Ellen :)
                                        jestem pod wrażeniem, domyślałam się, że tęsknisz za Mreckiem, ale że aż
                                        tak ;)))
                                        • aniela_ Re: Pieśń zasmuconych plażowiczów - do Mrecka 17.07.02, 14:45
                                          aha wroci. czuje to. bedzie mial marchew w butonierce i kieszenie pelne
                                          czeresni. poznamy go po prowokujacym wyrazie twarzy.
                                          • the_ladybird Re: Pieśń zasmuconych plażowiczów - do Mrecka 17.07.02, 14:46
                                            Masz rację. powietrze jakoś tak metalicznie pachnie :)
                                            • the_ladybird Re: Pieśń zasmuconych plażowiczów - do Mrecka 17.07.02, 14:46
                                              roztopioną cyną.
                                        • ellen Re: Pieśń zasmuconych plażowiczów - do Mrecka 17.07.02, 14:46
                                          I mnie samą zdumiała siła tego uczucia...
                                          • the_ladybird Re: Pieśń zasmuconych plażowiczów - do Mrecka 17.07.02, 14:47
                                            chcesz o tym porozmawiać?
                                            • maga34 Re: Pieśń zasmuconych plażowiczów - do Mrecka 17.07.02, 14:49
                                              tylko czy aby nie nazbyt przedwczesny ten spiew, droga Ellen ?
                                            • ellen Re: Pieśń zasmuconych plażowiczów - do Mrecka 17.07.02, 14:50
                                              tak, ale najpierw mnie przytul! :-)
                                              • the_ladybird Re: Pieśń zasmuconych plażowiczów - do Mrecka 17.07.02, 14:51
                                                oczywiście, oczywiście.

Też za nim tęsknię :(
                                                • Gość: tequila Re: Pieśń zasmuconych plażowiczów - do Mrecka IP: 217.119.69.* 17.07.02, 14:53
                                                  czy ktos ma dlugi rekaw? nie mam sie w co wytrzec...
                                                  • maga34 Re: Pieśń zasmuconych plażowiczów - do Mrecka 17.07.02, 14:55
                                                    kto mnie wtajemniczy, bo nie wiem cóż on takiego w sobie miał, że wszystkie po nim płaczecie ?
                                                  • ellen Re: Pieśń zasmuconych plażowiczów - do Mrecka 17.07.02, 14:57
                                                    Ja mrecka osobiście nie znałam. Znam go z opowieści i stał się dla mnie
                                                    ucieleśnieniem wszystkiego, co w internecie najszlachetniejsze...
                                                  • maga34 Re: Pieśń zasmuconych plażowiczów - do Mrecka 17.07.02, 14:59
                                                    myslałam, że on raczej ciemne strony reprezentuje, Książę Mroku, czy jakos tak...
                                                  • ellen Re: Pieśń zasmuconych plażowiczów - do Mrecka 17.07.02, 15:01
                                                    Cień rzuca wprawdzie, nawet się utarło powiedzenie "mrecka cień", ale duszę ma
                                                    czystą i dobrą.
                                                    Dzieciak jako spowiednik zaświadczy.
                                                  • aniela_ Re: Pieśń zasmuconych plażowiczów - do Mrecka 17.07.02, 15:01
                                                    aha piekna mial dusze choc jezyk plugawy

a. co slynie z tego ze znala mrecka
                                                  • the_ladybird Re: Pieśń zasmuconych plażowiczów - do Mrecka 17.07.02, 15:06
                                                    Będziesz autografy rozdawać.
                                                  • ellen Re: Pieśń zasmuconych plażowiczów - do Mrecka 17.07.02, 15:07
                                                    i zaświadczać fałszywie, że w każdej plotce jest część prawdy
                                                  • aniela_ Re: Pieśń zasmuconych plażowiczów - do Mrecka 17.07.02, 16:03
                                                    a plotki rozsiewac bede sama z prawdą podzielona na czesci
                                                  • e.silver Re: Pieśń zasmuconych plażowiczów - do Mrecka 17.07.02, 14:58
                                                    tego się nie da wyrazić słowami, Mreck jest po prostu jedyny w swoim rodzaju :)
                                                  • mreck puenta 18.07.02, 07:11
                                                    rodzaj mrecka jakby nijaki.
                                                  • aniela_ Re: pointa 18.07.02, 17:41
                                                    drogi mrecku (nienijaki ) ;)
                                                  • mreck Re: pointa 19.07.02, 08:37
                                                    komplement i zaszczyt to dla mnie niesłychany... pójdziemy kopulować???
                                                  • basia! Re: pointa 19.07.02, 08:55
                                                    Sakreble...(to po francusku miało być)
                                                  • mreck Re: pointa 19.07.02, 09:20
                                                    mogę i po francusku. kopulować.
                                                    a płenty bede sobie pisał sam.

poprawiacz, słownik zjadła.

• ellen Re: pointa 19.07.02, 09:21
                                                    Karramba (to z dobranocki)...
                                                    A co Ty mreck taki dzisiaj jednokierunkowy?!
                                                  • aniela_ Re: pointa 19.07.02, 09:30
                                                    aha mreck nie uzywa sie slow znacvzenia ktorych sie nie rozumie. w kazdym razie
                                                    nie do konca.
                                                    zyczliwa ;)
                                                  • mreck Re: pointa 19.07.02, 09:36
                                                    życzliwość to ostatnia cecha o ktora moznaby ciebie posądzić. Chyba, ze
                                                    życzliwość dla oprawców i niebezinteresowna bynajmniej. Tak tylko konstatuję.
                                                  • aniela_ Re: pointa 19.07.02, 09:40
                                                    osądzasz mnie widzę po pozorach i po łepkach wiele mogąc zlego o mnie
                                                    powiedziec.
                                                  • ellen Re: pointa 19.07.02, 09:44
                                                    czy ten ziejący jadem, wredny osobnik to na pewno mreck aby?
                                                  • aniela_ Re: pointa 19.07.02, 09:57
                                                    yhy mrecki slyna z ziania jadem i z wredoty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka