_tequila_ 23.07.02, 12:36 czy ta cisza i marazm na plazy oznacza, ze wiekszosc plazowiczow urlopuje? bo nie przypuszczam, zeby ktos wzial sie do roboty... ciurki raczej tez zaczely wakacje... o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_ladybird Re: sie dzieje... 23.07.02, 12:36 mój zaatakował z potrójną siłą. Chyba gdzieś na szkoleniu był, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: sie dzieje... 23.07.02, 12:37 otoz rekoma wlasnymi lepię PKB zeby nam rosl w sile. nie baczac na lakier odprysniety w pocie czola lepie. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: sie dzieje... 23.07.02, 12:40 Aniela, z piasku lepisz? Mój kolega jest na urlopie a ja uprawiam woltyżerke na dwóch ciurkach. IiiiiiiHaaaaa!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: sie dzieje... 23.07.02, 12:41 to tajemnica sluzbowa jest. niedyskretnie o to pytac, piotrzec:) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: sie dzieje... 23.07.02, 12:42 co to sie porobilo panie dzieju... nawet w wakacje taka mordega !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
istota Re: sie dzieje... 23.07.02, 12:45 _tequila_ napisała: > co to sie porobilo panie dzieju... nawet w wakacje taka mordega !!!! faktycznie sie porobiło, nawet kawusi porannej nikt nie serwował może nadrobimy? tylko komu by się chciało skoczyć po lody Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: sie dzieje... 23.07.02, 12:52 dekarz skoczy. bez gadania. A mała przerwa na kawę faktycznie bardzo by się przydała :) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: sie dzieje... 23.07.02, 12:54 NO!!! bo juz mialam przez megafon zwolywac wszystkich... PRZERWA PLAZOWA w tym czasie pijemy ulubiony trunek wylegujac sie chwilowo niedostepni na lezaczkach i wsłuchujemy sie w szum fal... Odpowiedz Link Zgłoś
surya Re: sie dzieje... 23.07.02, 13:00 taaaaa, ptakow spiew, morza szum, dzika plaza... tralalala co za nuda zupelny brak akcji... Odpowiedz Link Zgłoś
istota Re: sie dzieje... 23.07.02, 13:02 nie nuda tylko Relaks zdecydowanie przez duże R leżak bujany, napój ulubiony (z palemką), muzyka, szum fal....... po chwili takiego relaksu nawet ten nowy dekarz zaczyna się wydawać przystojny Odpowiedz Link Zgłoś
surya z wisienka 23.07.02, 13:05 jak drynk i to ulubiony to tylko kolorowy i z wisienko! Odpowiedz Link Zgłoś
istota Re: sie dzieje... 23.07.02, 13:00 jakie fajne te leżaczki teraz robią, bujane czy ktoś mógłby przyciszyć muzykę bo szumu fal nie słyszę i dlaczego ten nowy dekarz jest rudy? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: sie dzieje... 23.07.02, 13:08 to nie wlosy. to haubica. przerdzewiała. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: sie dzieje... 23.07.02, 13:15 istota napisała: > i dlaczego ten nowy dekarz jest rudy? Czy to aby nie wpływ Ignatza?? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: sie stalo ... 23.07.02, 13:07 Przystawil mi pistolet do skroni i stoi. W drugiej rece trzyma bat z byczej skory. I powiedzial jeszcze, ze bedzie tak stal i pilnowal... Korzystam z chwili jego nieuwagi, by wrzucic do morza te butelke z wolaniem o pomoc. S.O.S. !!! Moze do was doplynie ... Nie, nie mozecie mi pomoc ... chcialbym tylko, zebyscie mogli zaswiadczyc. Ludzie (?) ludziom zgotowali ten los ... Kiedys byc moze wroce do Was, a na pewno bede o Was pamietal. Baloo PS : dzieki tequila za golebia. Cudem uniknal smierci, przylecial bowiem w towarzystwie mocno zadzumionych ptaszkow. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: sie stalo ... 23.07.02, 13:14 yhy zachowamy ten obraz w słoniowej naszej pamieci i jak przyjdzie czasa zaswiadczymy przed kjazdym trybunełem w kazdej hadze o zbrodniczym postepowaniu rzeczonego. jeszcze troche zmyslimy zeby pikanterii dodac. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: sie stalo ... 23.07.02, 13:18 Baloo, Kiciafa po ciężkich przejściach na parkingy zgromadziła ładny arsenał (rakiety , topory itp). Może coś samonaprowadzającego by ci podesłała ?? Odpowiedz Link Zgłoś