misiania 14.07.05, 09:03 odkurzyłam i zeń skorzystałam, bo to, że gospodarze się byczą, nie oznacza, że teren ma być zaświniony. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiresias Re: cynowe wiaderko 14.07.05, 09:08 kultura i czystośc to cechy prawdziwego plażowicza. niniejszym dzieńdobry Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: cynowe wiaderko 14.07.05, 09:22 dorzucę się do wiaderka, bo dno widać;) -- leon wsłuchiwał się w melodię swoich jelit. Mariola uciekła do sąsiadki. Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: cynowe wiaderko 14.07.05, 09:25 chyba sie 22 lipca zbliża że taki tłok na plazy??? co jest? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: cynowe wiaderko 14.07.05, 09:24 Czesc wam obu w ten lipcowy dzien! ------- Mariola ze zdumieniem obserwowala Leona jak defilowal przez podworko dymiac trzema Klubowymi w trzech roznych kolorach: czerwonym, bialym i niebieskim. -Co ci stalo, czegos zwalal w spozywczym doniczki z bazylia, Krycha cie widziala?! -Aloraanfanddilapaaatrii - rapowal Leon defilujac. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: cynowe wiaderko 14.07.05, 09:26 noniemogę. jeszcze chwila i ekspres odrdzewiaczem przelecę, coby kafka grudek nie miała Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: cynowe wiaderko 14.07.05, 09:55 Aha, a jutro bedziemy swietowac bitwe pod Grunwaldem, co? ----------- Leon ze zdumieniem sluchal opowiesci Rycha o tym ze podobno pan Zdzicho, ksywa "Lazwegaz", wlasciciel agencji "Kleopatra" sprowadzil dla firmy cztery komplety dwoch nagich mieczy made in China. -Zakuta pala jestes i tyle, Leon - skomentowala jego rozmarzone oczy Mariola. -Tu, gniec czosnek, szpinak bedzie na obiad. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: cynowe wiaderko 15.07.05, 17:46 No to i ja się melduję. Kawkę mogę donieś jeśli by zapas zwietrzał. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: cynowe wiaderko 14.07.05, 09:59 a może ktoś jeszcze użyje wiaderka, bo dwa splunięcia to jak widać za mało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2l Re: cynowe wiaderko IP: 82.112.197.* 14.07.05, 10:15 przynioslam tort, owocowy! Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: cynowe wiaderko 14.07.05, 10:21 pomarańczowy? -- - wiesz że w stanach robio placki z dyni? - indagowała mariola. - -jasne, a co maja robić z tym całym szajsem co na halołin wydłubio? - retorycznie zaryczał leon. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: cynowe wiaderko 14.07.05, 10:21 CzeViki? Z plastikowych owocow? Czeslaw na pewno takie ma, pewnie gdzies wygral. Musze powiedziec ze mnie ten Tireowy Czeslaw urzekl. Prawda czasu, prawda ekranu, prawda myszy, prawda klawiatury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2l Re: cynowe wiaderko IP: 82.112.197.* 14.07.05, 10:22 te biale spodnie i golfik, i okulary, ale mi sie wizualizuja, do bolu! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: cynowe wiaderko 14.07.05, 10:26 Ale jak tylko chlodniej to pojawia sie beret wloczkowy o topologii nalesnika drugiej swiezosci. Bo na lato jest czapka bejzboluffka, moze nawet z konskiem ogonem puszczonym w te dziure nad to plastikow zapinko, co to laski zwykle warkocz albo konski ogn swoj puszczajo. Odpowiedz Link Zgłoś
up30 Re: cynowe wiaderko 15.07.05, 19:33 a ja sobie w to cynowe wiaderko moge wody dolac? Kwiatki sciete wsadze, sloneczko wody mi nie zwarzy a i nawoz bedzie cos jakby z chryzalem byly........ Moze postoja i tak zara nie zdechna? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: cynowe wiaderko 16.07.05, 22:11 Było by to napewnio nowe, nieortodksyjne zastosowanie tego sławetnego wiaderka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: cynowe wiaderko ? IP: *.bmts.com 19.07.05, 05:24 Dokonalem krotkiego deja-vu i zajrzalem do egzaminu z metaloznawstwa. Wstrzasnelo mna nagle podejrzenie: czy wiaderko aby na pewno jest cynowe? Czy nie jest ono przypadkiem wykonane z blachy stalowej ocynkowanej? Cyna miekka jest niestety i wiaderko na pewno by sie wyglo przed donosem zawartosc do miejsca przeznaczenia. Dajcie cynk, gdzie jest prawda o wiaderku. Sn-Fe-Zn. ??? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: cynowe wiaderko ? 20.07.05, 15:09 Pewnie masz rację co do metalurgi, do tego cynowe w temp -13 st by się rozsypało ostatniej zimy. A Feee zawiera z definicji swego przeznaczenia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2l Re: cynowe wiaderko ? IP: 82.112.197.* 21.07.05, 08:49 cy nowe cy stare, uzywajta se! Odpowiedz Link Zgłoś