Dodaj do ulubionych

przerwa na pracę

27.08.02, 08:27
zaczęła mi się i to w samym srodku wakacji. napomykam o tym nie bez zalu.
Obserwuj wątek
    • rigel Re: przerwa na pracę 27.08.02, 08:30
      och Aniele ;)
      • aniela_ Re: przerwa na pracę 27.08.02, 08:32
        rihel :) czekałeś :)
        • rigel Re: przerwa na pracę 27.08.02, 08:37
          czekałem własciwie tylko na Ciebie, żeby móc powiedziec Ci "żegnaj Aniele"
    • misiania Re: przerwa na pracę 27.08.02, 08:48
      Wszelki duch! Toż to okrucieństwem jest, tak człowiekowi urlop przerywać! To ja
      może jakąś kawkę przygotuję dla strudzonych podróżami powrotnymi?
    • basia! Re: przerwa na pracę 27.08.02, 08:49
      heloł:)

no..opowiadaj
      • _tequila_ Re: przerwa na pracę 27.08.02, 08:51
        Basiu posun sie kawalek - mam popcorn...
        • basia! Re: przerwa na pracę 27.08.02, 08:54
          nie ma sprawy ,proszę bardzo..tylko aniela coś długo swoich notatek
          szuka...albo głos swój anielski stroi.
          • _tequila_ Re: przerwa na pracę 27.08.02, 08:58
            czyzby nie miala o czym opowiadac? ;)
            • aniela_ Re: przerwa na pracę 27.08.02, 09:09
              aha to nie są rozmowy na telefon kochani...
              • aniela_ Re: przerwa na pracę 27.08.02, 09:12
                nene przeciwnie, całą noc moglabym opowiadać. zaczelabym od tego jak
                wytargowalam z taksowkarzem zeby zamiast 4 dolarow zaplacic 20. a potem
                mowilabym i mowila...
                • _tequila_ Re: przerwa na pracę 27.08.02, 09:14
                  zrob sobie przerwe w przerwie
                • ellen Re: przerwa na pracę 27.08.02, 09:14
                  Aniello, dzień dobry :-)
                  20 zamiast 4? Zmieniły Cię te wakacje nie do poznania...
                  • aniela_ Re: przerwa na pracę 27.08.02, 09:19
                    nene wszystko przez te mylace kursy walut obcych.
                    przymierzam sie wlasnie jak to jest stac na ziemi.
                    • ziri Re: przerwa na pracę 27.08.02, 09:25
                      aniela_ napisała:

> nene wszystko przez te mylace kursy walut obcych.
                      > przymierzam sie wlasnie jak to jest stac na ziemi.

okropnie
                      Ziri <z autopsji>
                      • aniela_ Re: przerwa na pracę 27.08.02, 09:28
                        witaj ziri :) (dygam grzecznie) przyjechales tu na urlop?
                        • ziri Re: przerwa na pracę 27.08.02, 09:32
                          Witaj miła Anielo <Ziri wspina się na szczyty swoich wersalskich umiejętności,
                          które między nami mówiąc nie są zbyt wielkie, więc proszę się nie wpatrywać w
                          biedną istotkę z napięciem bo się jeszcze zestresuje i przewróci>

owszem na urlop, prozaiczny - od pracy
                          Ziri <ta, Ziri niestety>
                        • misiania Re: przerwa na pracę 27.08.02, 09:35
                          Cichutko podpowiadam, że jak się Ziri dokładnie otrzepała z piaseczku to
                          stwierdziła, że jest dziewczynką i już coraz częściej na plażę przylatuje
                          zwyczajem jaskółek. Przy okazji - dzisiaj serniczek mam, może ktoś śniadanko
                          chciałby uzupełnić miłymi kaloryjkami? :)
                          • ziri Re: przerwa na pracę 27.08.02, 09:37
                            uhm - ja mam pączki z brzoskwinią, bierzcie
                            wydarłam ciurowi z gardła pazernego
                            • aniela_ Re: przerwa na pracę 27.08.02, 09:41
                              aha wybacz ziri obraz sytuacji wciąż niewyraźnym mi się jawi :)))
                              • ziri Re: przerwa na pracę 27.08.02, 09:44

To przez te mgły poranne, Anielo ;)
                                • maga34 Re: przerwa na pracę 27.08.02, 09:49
                                  i rosa na wzrok też szkodzi ;)
                                  witaj Anielu :) upolowałas jakiegos dzielnego wilka morskiego?
                                • aniela_ Re: przerwa na pracę 27.08.02, 09:50
                                  nene to przez to bielmo...
                                  pojde poprawic makijaż.
                                  • aniela_ Re: przerwa na pracę 27.08.02, 09:54
                                    witaj maga:) na wybrzezu na chwilę tylko stopę kształtną postawiłam :) nie
                                    wzielam nawet przyborow łowieckich
                          • rigel Re: przerwa na pracę 27.08.02, 09:52
                            misiania napisała:

> Przy okazji - dzisiaj serniczek mam, może ktoś śniadanko chciałby uzupełnić
                            miłymi kaloryjkami? :)

ja chciałbym ale pewnie nie dostanę, bo jestem daaaaaleko, ach jak daleko :(((
                            • aniela_ Re: przerwa na pracę 27.08.02, 09:55
                              o. a dzie konkretnie?
                              • refor_mator Re: przerwa na pracę 27.08.02, 10:04
                                Rigel jest na końcu świata, albo i dalej
                              • rigel Re: przerwa na pracę 27.08.02, 10:05
                                aniela_ napisała:

> o. a dzie konkretnie?
                                a prawie na końcu świata ;)
                                • maga34 Re: przerwa na pracę 27.08.02, 10:08
                                  a czy przewidujesz powrót z tego końca swiata?
                                • refor_mator Re: przerwa na pracę 27.08.02, 10:09
                                  prawie miałem rację
                                  -
                                • ziri Re: przerwa na pracę 27.08.02, 10:15
                                  rigel napisał:

> a prawie na końcu świata ;)

czy to znaczy, Cne-Zgrubienie-Od-Rigoletto, że widzisz ocean z obu brzegów
                                  jednocześnie?

Ziri <ptaszysko ciekawością grzeszące>
                                  • aniela_ Re: przerwa na pracę 27.08.02, 10:30
                                    aha i zachod slonca jednoczesnie ze wschodem czy ogladasz?
                                    i czy masz oswojoną różę jakąś?
                                    • misiania Re: przerwa na pracę 27.08.02, 10:32
                                      I może Baloo gdzieś tam spotkałeś, bo on też na wędrówkę w nieznane wyruszył,
                                      ślady po nim wiatr zwiewa z plaży...
                                    • refor_mator Re: przerwa na pracę 27.08.02, 10:34
                                      Romantyczka jesteś, droga Anielo.

Z Riglem jest bardziej prozaicznie, po prostu zakochał sie i pojechał za swoja
                                      damą na kres świata. Normalka.
                                      • ellen Re: przerwa na pracę 27.08.02, 10:35
                                        tak, to faktycznie szczyt przyziemności
                                        • ziri Re: przerwa na pracę 27.08.02, 10:38
                                          A zawsze mniemałam, że szczyt przyziemności to jest jaskółka na plaży,
                                          pocieszyłaś mnie wielce Droga ellen ;)))
                                        • maga34 Re: przerwa na pracę 27.08.02, 10:39
                                          taak poproszę więcej takich przyziemnych mężczyzn :)
                                          • ellen Re: przerwa na pracę 27.08.02, 10:41
                                            ziri, a wracając do pączków, na które zresztą reflektuję, to Twój ciur żywi się
                                            pączkami?
                                            bo mój krwią młodych praktykantów...
                                            • aniela_ Re: przerwa na pracę 27.08.02, 10:43
                                              praktykanci mają za dużo krwii. od tego są cali czerwoni. wiem bo mam
                                              jednego.plci męskiej, zaznaczam.
                                              • maga34 Re: przerwa na pracę 27.08.02, 10:49
                                                i co wysysasz z niego po trochu, dając sobie upust?
                                              • ziri Re: przerwa na pracę 27.08.02, 10:54
                                                aniela_ napisała:

> praktykanci mają za dużo krwii. od tego są cali czerwoni. wiem bo mam
                                                > jednego.plci męskiej, zaznaczam.

a ja mam praktykantkę płci pięknej
                                                umie włączyć komputer i wyglądać <rozpacz>
                                            • ziri Re: przerwa na pracę 27.08.02, 10:52
                                              <Ziri siada przy kawie i pączkach czyniąc gest zapraszający w stronę Ellen>

Ciur, ciur nazywają go
                                              bo ma w oczach coś takiego samo zło <nuty złowieszcze>
                                              ... gdyby jeszcze grał w karty nocą i spał za dnia to byłby z niego jakiś
                                              pożytek, alle niestety pasożyt moim kosztem żyje, Ellen
                                              co więcej - ma się dobrze, dziś jest wyjątkowo żywotny i wigorem zastęp
                                              derwiszów mógłby obdzielić
                                              acha... jeszcze wrzeszczy bezczelny, że Legion mu na imię (gdzie mu do naszych
                                              legionistów?!!!)

Ziri <zapączkowana>
                                              • ellen Re: przerwa na pracę 27.08.02, 10:54
                                                mmmmm, no naprawdę bardzo smaczne
                                                a wiesz, to podobno zwykłe plotki, że pączki tuczą!

ciurkowi zaparzymy melisy na uspokojenie
                                                • misiania Re: Paniom... 27.08.02, 11:01
                                                  ...jako, że wyraźnie widać, że panie płci kobiecej bohatersko walczą z ciurami -
                                                  gołąbka relaksacyjnego przesłałam ;)
                                                • aniela_ Re: przerwa na pracę 27.08.02, 11:02
                                                  o. pączkujecie.
                                                • ziri Re: przerwa na pracę 27.08.02, 11:07
                                                  droga Ellen, czy myślisz, że popadnie w katatonię ... albo chociaż pójdzie na
                                                  lunch?
                                                  Ziri <contra spem spero>
                                            • rigel Re: przerwa na pracę 27.08.02, 11:02
                                              ellen napisała:

> bo mój krwią młodych praktykantów...

to Ty jesteś bezpieczna.... chyba, że jesteś praktykantką ;)

r.złosliwy
                                              • ellen Re: przerwa na pracę 27.08.02, 11:25
                                                O, praktykuję bezustannie! Teraz na przykład ćwiczę dyplomatyczne milczenie
                                                wobec jadowitego kolegi...
                                              • ellen misianiu... 27.08.02, 11:26
                                                ... ten gołąb dziwny kubraczek miał na sobie...
                                                • maga34 Re: misianiu... 27.08.02, 11:43
                                                  dziwny, ale jednak piękny ;))
                                                  • e.silver Re: misianiu... 27.08.02, 11:46
                                                    Miłe Panie, dziękuję za pamięć i przesłanie gołębi ;)

Muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem ... pomysłowości... ;))))
    • timit Re: przerwa na pracę 27.08.02, 12:59
      no to milej pracy...dla ciebie specjalnie pyszna kawa!

zaciurkowany t.
      • aniela_ Re: przerwa na pracę 27.08.02, 13:09
        aha kawa, fakt... dzieki :)
        • Gość: timit Re: przerwa na pracę IP: *.cplus.com.pl 27.08.02, 13:15
          no kawa!nieodzowny atrybut hiper-pracownika/plazowicza!

t.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka