aniela_ 27.08.02, 08:27 zaczęła mi się i to w samym srodku wakacji. napomykam o tym nie bez zalu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rigel Re: przerwa na pracę 27.08.02, 08:37 czekałem własciwie tylko na Ciebie, żeby móc powiedziec Ci "żegnaj Aniele" Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: przerwa na pracę 27.08.02, 08:48 Wszelki duch! Toż to okrucieństwem jest, tak człowiekowi urlop przerywać! To ja może jakąś kawkę przygotuję dla strudzonych podróżami powrotnymi? Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: przerwa na pracę 27.08.02, 08:51 Basiu posun sie kawalek - mam popcorn... Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: przerwa na pracę 27.08.02, 08:54 nie ma sprawy ,proszę bardzo..tylko aniela coś długo swoich notatek szuka...albo głos swój anielski stroi. Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: przerwa na pracę 27.08.02, 08:58 czyzby nie miala o czym opowiadac? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: przerwa na pracę 27.08.02, 09:09 aha to nie są rozmowy na telefon kochani... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: przerwa na pracę 27.08.02, 09:12 nene przeciwnie, całą noc moglabym opowiadać. zaczelabym od tego jak wytargowalam z taksowkarzem zeby zamiast 4 dolarow zaplacic 20. a potem mowilabym i mowila... Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: przerwa na pracę 27.08.02, 09:14 Aniello, dzień dobry :-) 20 zamiast 4? Zmieniły Cię te wakacje nie do poznania... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: przerwa na pracę 27.08.02, 09:19 nene wszystko przez te mylace kursy walut obcych. przymierzam sie wlasnie jak to jest stac na ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: przerwa na pracę 27.08.02, 09:25 aniela_ napisała: > nene wszystko przez te mylace kursy walut obcych. > przymierzam sie wlasnie jak to jest stac na ziemi. okropnie Ziri <z autopsji> Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: przerwa na pracę 27.08.02, 09:28 witaj ziri :) (dygam grzecznie) przyjechales tu na urlop? Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: przerwa na pracę 27.08.02, 09:32 Witaj miła Anielo <Ziri wspina się na szczyty swoich wersalskich umiejętności, które między nami mówiąc nie są zbyt wielkie, więc proszę się nie wpatrywać w biedną istotkę z napięciem bo się jeszcze zestresuje i przewróci> owszem na urlop, prozaiczny - od pracy Ziri <ta, Ziri niestety> Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: przerwa na pracę 27.08.02, 09:35 Cichutko podpowiadam, że jak się Ziri dokładnie otrzepała z piaseczku to stwierdziła, że jest dziewczynką i już coraz częściej na plażę przylatuje zwyczajem jaskółek. Przy okazji - dzisiaj serniczek mam, może ktoś śniadanko chciałby uzupełnić miłymi kaloryjkami? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: przerwa na pracę 27.08.02, 09:37 uhm - ja mam pączki z brzoskwinią, bierzcie wydarłam ciurowi z gardła pazernego Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: przerwa na pracę 27.08.02, 09:41 aha wybacz ziri obraz sytuacji wciąż niewyraźnym mi się jawi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: przerwa na pracę 27.08.02, 09:49 i rosa na wzrok też szkodzi ;) witaj Anielu :) upolowałas jakiegos dzielnego wilka morskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: przerwa na pracę 27.08.02, 09:50 nene to przez to bielmo... pojde poprawic makijaż. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: przerwa na pracę 27.08.02, 09:54 witaj maga:) na wybrzezu na chwilę tylko stopę kształtną postawiłam :) nie wzielam nawet przyborow łowieckich Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: przerwa na pracę 27.08.02, 09:52 misiania napisała: > Przy okazji - dzisiaj serniczek mam, może ktoś śniadanko chciałby uzupełnić miłymi kaloryjkami? :) ja chciałbym ale pewnie nie dostanę, bo jestem daaaaaleko, ach jak daleko :((( Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: przerwa na pracę 27.08.02, 10:04 Rigel jest na końcu świata, albo i dalej Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: przerwa na pracę 27.08.02, 10:05 aniela_ napisała: > o. a dzie konkretnie? a prawie na końcu świata ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: przerwa na pracę 27.08.02, 10:08 a czy przewidujesz powrót z tego końca swiata? Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: przerwa na pracę 27.08.02, 10:15 rigel napisał: > a prawie na końcu świata ;) czy to znaczy, Cne-Zgrubienie-Od-Rigoletto, że widzisz ocean z obu brzegów jednocześnie? Ziri <ptaszysko ciekawością grzeszące> Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: przerwa na pracę 27.08.02, 10:30 aha i zachod slonca jednoczesnie ze wschodem czy ogladasz? i czy masz oswojoną różę jakąś? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: przerwa na pracę 27.08.02, 10:32 I może Baloo gdzieś tam spotkałeś, bo on też na wędrówkę w nieznane wyruszył, ślady po nim wiatr zwiewa z plaży... Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: przerwa na pracę 27.08.02, 10:34 Romantyczka jesteś, droga Anielo. Z Riglem jest bardziej prozaicznie, po prostu zakochał sie i pojechał za swoja damą na kres świata. Normalka. Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: przerwa na pracę 27.08.02, 10:35 tak, to faktycznie szczyt przyziemności Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: przerwa na pracę 27.08.02, 10:38 A zawsze mniemałam, że szczyt przyziemności to jest jaskółka na plaży, pocieszyłaś mnie wielce Droga ellen ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: przerwa na pracę 27.08.02, 10:39 taak poproszę więcej takich przyziemnych mężczyzn :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: przerwa na pracę 27.08.02, 10:41 ziri, a wracając do pączków, na które zresztą reflektuję, to Twój ciur żywi się pączkami? bo mój krwią młodych praktykantów... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: przerwa na pracę 27.08.02, 10:43 praktykanci mają za dużo krwii. od tego są cali czerwoni. wiem bo mam jednego.plci męskiej, zaznaczam. Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: przerwa na pracę 27.08.02, 10:49 i co wysysasz z niego po trochu, dając sobie upust? Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: przerwa na pracę 27.08.02, 10:54 aniela_ napisała: > praktykanci mają za dużo krwii. od tego są cali czerwoni. wiem bo mam > jednego.plci męskiej, zaznaczam. a ja mam praktykantkę płci pięknej umie włączyć komputer i wyglądać <rozpacz> Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: przerwa na pracę 27.08.02, 10:52 <Ziri siada przy kawie i pączkach czyniąc gest zapraszający w stronę Ellen> Ciur, ciur nazywają go bo ma w oczach coś takiego samo zło <nuty złowieszcze> ... gdyby jeszcze grał w karty nocą i spał za dnia to byłby z niego jakiś pożytek, alle niestety pasożyt moim kosztem żyje, Ellen co więcej - ma się dobrze, dziś jest wyjątkowo żywotny i wigorem zastęp derwiszów mógłby obdzielić acha... jeszcze wrzeszczy bezczelny, że Legion mu na imię (gdzie mu do naszych legionistów?!!!) Ziri <zapączkowana> Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: przerwa na pracę 27.08.02, 10:54 mmmmm, no naprawdę bardzo smaczne a wiesz, to podobno zwykłe plotki, że pączki tuczą! ciurkowi zaparzymy melisy na uspokojenie Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Paniom... 27.08.02, 11:01 ...jako, że wyraźnie widać, że panie płci kobiecej bohatersko walczą z ciurami - gołąbka relaksacyjnego przesłałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: przerwa na pracę 27.08.02, 11:07 droga Ellen, czy myślisz, że popadnie w katatonię ... albo chociaż pójdzie na lunch? Ziri <contra spem spero> Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: przerwa na pracę 27.08.02, 11:02 ellen napisała: > bo mój krwią młodych praktykantów... to Ty jesteś bezpieczna.... chyba, że jesteś praktykantką ;) r.złosliwy Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: przerwa na pracę 27.08.02, 11:25 O, praktykuję bezustannie! Teraz na przykład ćwiczę dyplomatyczne milczenie wobec jadowitego kolegi... Odpowiedz Link Zgłoś
ellen misianiu... 27.08.02, 11:26 ... ten gołąb dziwny kubraczek miał na sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: misianiu... 27.08.02, 11:46 Miłe Panie, dziękuję za pamięć i przesłanie gołębi ;) Muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem ... pomysłowości... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: przerwa na pracę 27.08.02, 12:59 no to milej pracy...dla ciebie specjalnie pyszna kawa! zaciurkowany t. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: timit Re: przerwa na pracę IP: *.cplus.com.pl 27.08.02, 13:15 no kawa!nieodzowny atrybut hiper-pracownika/plazowicza! t. Odpowiedz Link Zgłoś