Gość: yeti IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 30.08.02, 18:32 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woytas Re: sandały + skarpety = ???? 30.08.02, 22:13 to obciach rowny Wisniewskiemu z ich troje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alternativa Re: sandały + skarpety = ???? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.02, 17:27 ludzie, wy chyba naprawdę macie jakieś problemy ze sobą... Odpowiedz Link Zgłoś
ekscelencja Re: sandały + skarpety = ???? 31.08.02, 19:12 I to jeszcze ciemne skarpety, tak z gustem :)))) pozdrawiam koncowowakacyjnych plazowiczow Odpowiedz Link Zgłoś
mirabilis Re: sandały + skarpety = ???? 01.09.02, 09:56 Jestem pewna, że Juliusz Cezar nie założyłby do swoich sandałków skarpet (nawet, kiedy szturmował Brytanię), ale już Brutusa bym o to podejrzewała..;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: sandały + skarpety = ???? IP: *.pol.lublin.pl 03.09.02, 13:43 O ludzie, mój ukochany wątek! Tak, tak - mamy problemy ze sobą (może to wpływ zmian ustrojowych?!) - temat wiecznie żywy (nie mylić z Leninem). Był już tutaj, był na forum Lublin (22.05.), jest w społeczeństwie i w turystyce. Tak, tak, wszędzie głosik zabierałam i jestem przeciw... Ale czemu ciągle nie możemy się z zagadnieniem uporać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofia Re: sandały + skarpety = ???? IP: *.ipt.aol.com 03.09.02, 20:11 Ja tez jestem przeciw, ale dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalgar Re: sandały + skarpety = ???? IP: *.oho.com.pl / 192.168.200.* 03.09.02, 21:42 A ja tam nic przeciwko skarpetkom i sandałom nie mam, choć sama tak nie chodzę. ale ciągle mi tluką do glowy, że trzeba być tolerancyjnym i w ogóle. Więc jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: sandały + skarpety = ???? IP: 213.255.126.* 04.09.02, 17:15 to dobre dla polskiego handlu. taka moda pozwala na zwiekszenie sprz<edazy zarowno skarpet jak i sandalkow . pozatym DEMONkracja jest, no? Odpowiedz Link Zgłoś