Dodaj do ulubionych

wrzesniowa plaza

IP: *.proxy.aol.com 10.09.02, 05:58
Sprawdzilem czy mnie tu nie ma i stwierdzilem, iz mnostwo ludzi sie prazy
na wrzesniowej plazy. Zrobie tu wypad w listopadzie i oczywiscie zima. Moze
mi sie uda dolaczyc do jakiegos towarzystwa morsow - jezeli nie spotkam juz
plazowiczow. Mnie bedzie bardzo latwo rozpoznac. Znaki szczegolne: czarny
neseser.

Obserwuj wątek
    • ellen Re: wrzesniowa plaza 10.09.02, 09:07
      rewizja
      otwieraj ten neseser
      • Gość: an Re: wrzesniowa plaza IP: 195.205.69.* 10.09.02, 09:22
        ellen, nie tak ostro, bo sploszysz ala
      • Gość: al Re: wrzesniowa plaza IP: *.proxy.aol.com 11.09.02, 03:45
        ellen napisała:

> rewizja
        > otwieraj ten neseser

Mowy nie ma.
        Odstawiam go tylko wtedy jak ide spac.
        • ellen Re: wrzesniowa plaza 11.09.02, 08:48
          tym bardziej nalegam - ręce do góry, ja otworzę!
          • misiania Re: wrzesniowa plaza 11.09.02, 08:55
            Ellen, stoję z boku i wspieram Cię moralnie. Być może w neseserze leżą pliki
            studolarówek w używanych banknotach, zauważam bez żadnych intencji.

M. gorączkowo szukająca wytryszka małego, jak to do neseserów
            • ellen Re: wrzesniowa plaza 11.09.02, 08:57
              och, misianiu, dzięki że przybyłaś
              od wczoraj męczę się z tym typem, ale jest nieugięty

to może być forsa, a może być przycisk, po użyciu którego zrobi się wielkie
              bum. Gdybyśmy uniemożliwiły mu zagładę świata przeszłybyśmy do historii. I
              zarobiły fortunę na pisaniu wspomnień i autoryzacji wywiadów i scenariuszy
              filmowych!
              • misiania Re: wrzesniowa plaza 11.09.02, 09:05
                To może awansem ogłosimy się bohaterkami, odwalimy te wywiady i scenariusze, a
                w wypadku głupich i dociekliwych pytań ujawnimy tylko te dwa posty ala, resztę,
                zwaną milczeniem, zawoalujemy sprytnie a naszym hasłem będzie "tajemnica
                państwowa"

M. przypominająca sobie, jakie motywy Clancy i Ludlum już wykorzystali
            • Gość: al Re: wrzesniowa plaza IP: *.proxy.aol.com 12.09.02, 04:07
              Nooooo nie. Rozczarowanie wasze zawartoscia mojego czarnego nesesera byloby tak
              wielkie jak stad do Radomia. Chooooociaz pewne sekcje jego zawartosci moglyby
              za-in-te-re-so-wac. Neseser zamykany jest na szyfrrrrr. Poza tym jest on
              przymocowany do mojej reki lancuszkiem (co znacznie utrudnia mi prowadzenie
              samochodu i jedzenie obiadu bo jest troche przykrotki, ale za to baaaardzo
              mocny).
              • rigel Re: wrzesniowa plaza 12.09.02, 08:01
                Gość portalu: al napisał(a):

> Nooooo nie. Rozczarowanie wasze zawartoscia mojego czarnego nesesera byloby
                tak
                >
                > wielkie jak stad do Radomia. Chooooociaz pewne sekcje jego zawartosci moglyby
                > za-in-te-re-so-wac. Neseser zamykany jest na szyfrrrrr. Poza tym jest on
                > przymocowany do mojej reki lancuszkiem (co znacznie utrudnia mi prowadzenie
                > samochodu i jedzenie obiadu bo jest troche przykrotki, ale za to baaaardzo
                > mocny).
              • rigel Re: wrzesniowa plaza 12.09.02, 08:03
                Gość portalu: al napisał(a):

> Neseser zamykany jest na szyfrrrrr. Poza tym jest on przymocowany do mojej
                reki lancuszkiem

to pożegnaj się ze swoją ręką. jak znam dziewczyny, a znam je jak zły szeląg,
                to w najlepszym razie odetną Ci rękę szybko jakąś piłą motorową lub żyletką. W
                najgorszym razie odgryzą Ci rekę bez znieczulenia...

PS. sorki za poprzedni post, ale serwer się biesi ;)
                • ignatz Re: wrzesniowa plaza 12.09.02, 08:12
                  Ech, te karaibskie serwery, co?
                  • rigel Re: wrzesniowa plaza 12.09.02, 08:42
                    karaibskie? to ja już tak daleko zaszedłem? ;)
                    • _tequila_ Re: wrzesniowa plaza 12.09.02, 08:55
                      a nie latwiej przyczepic sobie ten neseser do nogi? podobno szczytem elegancji
                      w niektorych kregach sa lancuszki na kostce
                      • misiania Re: wrzesniowa plaza 12.09.02, 08:58
                        Eleganckim kolczykiem neseser mógłby być również, i ot! obie ręce wolne :)

M. racjonalizatorka
                        • ignatz Re: wrzesniowa plaza 12.09.02, 09:04
                          Byleby to nie był kolczyk w sutku 8-)
                          • ellen Re: wrzesniowa plaza 12.09.02, 09:30
                            al, powierz mi ten neseser, po co masz go targać za sobą
                            znamy się od dwóch dni, w sumie przyjaciółmi jesteśmy i możesz mi zaufać

dziury w niebie nie będzie jak zajrzę do środka
                            z misianią razem zajrzę
                            • misiania Re: wrzesniowa plaza 12.09.02, 09:50
                              No właśnie, co się będziesz przemęczał. Pocziwej, my z Ellen pobruszymy ...
                              • Gość: al Re: wrzesniowa plaza IP: *.proxy.aol.com 13.09.02, 06:13
                                misiania napisała:

> No właśnie, co się będziesz przemęczał. Pocziwej, my z Ellen pobruszymy ...

Ech, czuje sie przyparty do muru. Otwartosc mojego nesesera bedzie ustawiona na
                                5 minut. Rece, ktore w pore sie nie cofna zostana przytrzasniete.
                                Moze lepiej byloby od razu powiedziec o najcenniejszej rzeczy ktora w nim
                                przebywala i zostala wyprowadzona na szeroki swiat, ale to raczej nie tu, a
                                jesli, to pod zupelnie innym tematem.
                                • ellen Re: wrzesniowa plaza 13.09.02, 09:33
                                  > Ech, czuje sie przyparty do muru. Otwartosc mojego nesesera bedzie ustawiona
                                  na
                                  > 5 minut. Rece, ktore w pore sie nie cofna zostana przytrzasniete.
                                  > Moze lepiej byloby od razu powiedziec o najcenniejszej rzeczy ktora w nim
                                  > przebywala i zostala wyprowadzona na szeroki swiat, ale to raczej nie tu, a
                                  > jesli, to pod zupelnie innym tematem.

Nic nie widzę, nic nie widzę, misianiu poświeć mi w głąb nesesera!!!!!!!
                                  • misiania Re: wrzesniowa plaza 13.09.02, 10:38
                                    Wrrrr! Awaria modemu jest przyczyną mojego spóźnienia na plażę. Ellen, myślę,
                                    że znamy się z alem na tyle dobrze, by zwracać się doń w sposób bardziej
                                    familiarny, np. per Aleksander. Aleksander coś kręci, oj kręci. Coś wyprowadził
                                    z nesesera. WYPROWADZIŁ, znaczy żywe było i dało się wyprowadzić. Aleksandrze
                                    czy słyszałeś może o handlu żywym towarem, w pewnych kręgach jest to ogólnie
                                    przyjęty sposób zarobkowania. Jesteś może z tych kręgów.

Nene, krówki, pomadki itd - mogą być ale w postaci smażonego boczusia.
                            • Gość: al Re: wrzesniowa plaza IP: *.proxy.aol.com 13.09.02, 05:53
                              ellen napisała:

> al, powierz mi ten neseser, po co masz go targać za sobą
                              > znamy się od dwóch dni, w sumie przyjaciółmi jesteśmy i możesz mi zaufać
                              >
                              > dziury w niebie nie będzie jak zajrzę do środka
                              > z misianią razem zajrzę

Uuuuuuu. Zgoda. Zajrzycie bez przetrzasania. Na wszelki wypadek wezme pod
                              zastaw wasze torebki podreczne.
                        • Gość: al Re: wrzesniowa plaza IP: *.proxy.aol.com 13.09.02, 05:41
                          misiania napisała:

> Eleganckim kolczykiem neseser mógłby być również, i ot! obie ręce wolne :)
                          >
                          > M. racjonalizatorka

Do tego trza by bylo miec uszy slonia wzmacniane karniszami.
                      • Gość: al Re: wrzesniowa plaza IP: *.proxy.aol.com 13.09.02, 05:35
                        _tequila_ napisała:

> a nie latwiej przyczepic sobie ten neseser do nogi? podobno szczytem
                        elegancji
                        > w niektorych kregach sa lancuszki na kostce

Moze i latwiej, ale to nie miniatura nesesera. Poza tym wszystko musi byc pod
                        reka.
                • Gość: al Re: wrzesniowa plaza IP: *.proxy.aol.com 13.09.02, 05:30
                  rigel napisał:

> to pożegnaj się ze swoją ręką. jak znam dziewczyny, a znam je jak zły szeląg,
                  > to w najlepszym razie odetną Ci rękę szybko jakąś piłą motorową lub żyletką.
                  W
                  > najgorszym razie odgryzą Ci rekę bez znieczulenia...

Przekupie je pomadkami albo krowkami ze stokrotka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka