Dodaj do ulubionych

Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy.

19.09.02, 06:34
Witam, może mi ktoś podpowie jak szybko zarobić (czyt. co zrobić żeby mieć) w
Polsce pieniądze, nie musąą być kosmicneee. Lotto odpada tam już
przeinwestowałem:-) PZDR
Obserwuj wątek
    • claspo Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 07:33
      Jest taki sposób, ale nie proponuję. Ponoć za szybki numerek można i 100 baksów
      w parę minut zarobić.:)
      pzdr
      • baloo1 Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 08:31
        Mamusia mi mowila, ze nalezy najpierw pilnie sie uczyc, potem ciezko pracowac i
        oszczedzac...
        do dzis nie wiem, czy nie zartowala, bo to hecowna babka jest jednak....

;oD
        • ja.ty Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 08:43
          jeden taki był na plaży... myto pobierał przy szlabanie... potem z kasą w
          wysokości bodajże 7 worków (chyba Silver dobrze pamieta, ile tych worków było)
          zmył się szybciutko... więc może praca szlabanowa...?
          • e.silver Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 09:20
            ech, to nie ja, to Ellen tam działała :(
            • ja.ty Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 09:24
              o widzisz... skleroza...
              • e.silver Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 09:36
                wiem, wiem... nie boli, ale dokucza ;)
                • ja.ty Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 09:46
                  czasem daje o sobie znać....
                  • e.silver Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 09:47
                    i wtedy trzeba się np. nachodzić...
                    • ja.ty Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 09:52
                      co prawda robi to wspaniale na sylwetkę, ale czasami bywa meczące w sensie
                      fizycznym...
                      • e.silver Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 10:03
                        nene o sylwetkę można zabiegać nieco przyjemniej,
                        latanie tam i nazad powodować może natomiast frustrację, a jak się na to
                        jeszcze pośpiech nałoży to i stres, a wtedy fajnie zjeść coś słodkiego na
                        poprawę nastroju i sylwetka niekoniecznie na tym zyskuje ;))
                        • ja.ty Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 10:09
                          a jeszcze jak się do tego dołoży fajna ciastkarnia w pobliżu...
                          • e.silver Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 10:12
                            Ja.ty nie wywołuj wilka z lasu...

...babeczka orzechowa... hmmm....
                            • ja.ty Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 10:21
                              ptyś z wielką ilością świeżej bitej śmietany...
                              • ja.ty Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 10:22
                                sernik z zapiekanymi wiórkami kokosowymi...... mrrrrrrrr.......
                                • e.silver Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 10:25
                                  świeżutka kremóweczka (najlepiej taka, jaką robi Mama)
                                  • e.silver Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 10:26
                                    wuzetka z prawdziwą bitą śmietaną (jw.)
                                    • ja.ty Re: Sposób na kasę? 19.09.02, 10:28
                                      ptasie mleczko.... ale najlepiej bez ciasta na spodzie... i bez czekolady...
                                      • ja.ty Re: Sposób na kasę? 19.09.02, 10:29
                                        krem sułtański...... orzechy........ migdały...... rodzynki......
                                        i koniecznie duża beza na spodzie....
                                      • e.silver Re: Sposób na kasę? 19.09.02, 10:30
                                        ja.ty napisała:

> ptasie mleczko.... ale najlepiej bez ciasta na spodzie... i bez czekolady...

ale za to wielkości sporej tortownicy...
                                        • ja.ty Re: Sposób na kasę? 19.09.02, 10:32
                                          Silver, nie uważasz, że źle zaczynamy dzień......?
                                          • e.silver Re: Sposób na kasę? 19.09.02, 10:33
                                            zgadzam się, zamiast tu siedzieć powinnyśmy już byc w tej cukierni :)
                                            • ja.ty Re: Sposób na kasę? 19.09.02, 10:35
                                              i zatapiać widelczyki w eklerce.....
                                              • e.silver Re: Sposób na kasę? 19.09.02, 10:43
                                                i kawa wtedy inaczej smakuje...
                                              • piotr_c Re: Sposób na kasę? 19.09.02, 10:44
                                                Zaraz urwę zię z biura i pognam po jakieś słodycze. Do obślinienia sie z
                                                łakomstwa mnie doprowadziłyście 8-]:::
                                                • ja.ty Re: Sposób na kasę? 19.09.02, 10:47
                                                  Piotrze Ce! chcemy skan ze zdjęcia Ciebie obślinionego;o)))
                                                • ja.ty Re: Sposób na kasę? 19.09.02, 10:48
                                                  tfuj.... znaczy Twoje zdjęcie, na którym jestes obśliniony;o))))))))
                                                  • piotr_c Re: Sposób na kasę? 19.09.02, 10:54
                                                    Masz specyficzne zapotrzebowanie :)) Nie mam ze sobą aparatu, a na skanerze też
                                                    nie będe się układał ( to jest bardzo szacowny sprzęt i musi być sprawny w
                                                    poniedziałek po spotkaniu)
                                                  • piotr_c Re: Sposób na kasę? 19.09.02, 11:01
                                                    No patrzcie , jak tu nie wierzyć w pozytywne myslenie, ciastka same do mnie
                                                    przyszły . Właśnie w koszyku pana sprzedajacego kanapki znalazłem DWA PĄCZKI Z
                                                    POLEWĄ CZEKOLADOWĄ. Drogie panie sie przyłaczą ?
                                                  • ja.ty Re: Sposób na kasę? 19.09.02, 11:06
                                                    Piotrusiu;o))))))) no pewnie!
                                                  • piotr_c Re: Sposób na kasę? 19.09.02, 11:11
                                                    To łap się za ten drugi , tylko uważaj , w srodku jest pyszny dzemik malinowy.
                                                    Troszke wypływa jak się wpijesz w paczka ząbkami :)
                                                  • ja.ty Re: Sposób na kasę? 19.09.02, 11:13
                                                    to przekrój na pół... przecież Silver by mi nie podarowała...
                                                  • e.silver Re: Sposób na kasę? 19.09.02, 11:15
                                                    daruję ;) Smacznego Ja.ty ;)
                                                    Widzę stad jak się wpatrujesz w tego pączusia :)

nadal mi te góry w głowie (?)
                                                  • piotr_c Re: Sposób na kasę? 19.09.02, 11:16
                                                    Podano do stołu!
                                                  • ja.ty Re: Sposób na kasę? 19.09.02, 11:21
                                                    dziękuję;o))))))))
        • Gość: nigers Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. IP: 5.2.1R1D* / 198.208.26.* 19.09.02, 08:44
          baloo1 napisał:

> Mamusia mi mowila, ze nalezy najpierw pilnie sie uczyc, potem ciezko pracowac
          i
          >
          > oszczedzac...

Tak to prawda ale jak wszystkie te rzeczy się spełnia i nic...

> do dzis nie wiem, czy nie zartowala, bo to hecowna babka jest jednak....
          >
          > ;oD

... chyba żatrowała:-)
          • viki2lav Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 10:00
            e tam ja znam tylko sposoby na robienie w i e l k i ch pieniedzy, szybkie mnie
            nie interesuja
            • ja.ty Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 10:01
              Viki... a jakies bliższe szczegóły...
              • e.silver Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 10:04
                Przychylam się do prośby Ja.ty :)
                • viki2lav Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 10:28
                  kochani nic z tego , nie mozemy byc wszyscy obrzydliwie bogaci, nie kazdy tez
                  ma dobre kontakty z mafia , nie?
                  • ja.ty Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 10:30
                    no ale jeżeli my chciałybyśmy mieć, to co?
                    • e.silver Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 10:34
                      o zdecydowanie mogłybyśmy mieć jakieś :)
                      • ja.ty Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 10:37
                        najlepiej z jakąś mafią cukierniczą;o)
                        • e.silver Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 10:42
                          która zapewniła by stały dopływ... ;))
                          • ja.ty Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 10:44
                            ... bynajmniej nie gotówki;o)
                            • e.silver Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 10:46
                              bynajmniej ;)))
                              • ja.ty Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 10:49
                                znaczy trochę może być;o))))))
                                • e.silver Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 10:54
                                  no ciastka francuskie faszerowane zielonymi rulonikami (nie starej szynki
                                  uchowajboze) odpowiedniej waluty byłyby mile widziane ;)
                                  • ja.ty Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 11:08
                                    albo tak ciasto nazywane jak nasze sredniej wielkości góry, co to masę
                                    zielonych, lub takich bardziej niebieskich papierków ma w sobie......
                                    • e.silver Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 11:14
                                      Czekaj Ja.ty bo teraz lekko oniemiałam.
                                      Jakie ciasto nazywane jest jak nasze sredniej wielkości góry?
                                      • ja.ty Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 11:19
                                        no... Karpatka...
                                        • e.silver Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 11:24
                                          aaa to wiem, czemu mi sie nie kojarzyło
                                          karpatka jest na indeksie
                                          niektóre wydania mi nie podchodzą :(
                                          • ja.ty Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 11:29
                                            bo masa musi być budyniowa i małosłodzona;o))) moja mama robi taką, że palce
                                            lizać......
                                            • e.silver Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 11:32
                                              a no właśnie, a ja od pewnego czasu przestałam trawić masy, które mają za dużo
                                              tłuszczu
                                              • ja.ty Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 11:37
                                                czyli budyniowe;o)) tylko budyniowe;o)
                                                • e.silver Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 11:51
                                                  noo, albo bita śmietana :)
                                                  • ja.ty Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 11:52
                                                    Silver, musimy umówić się na jakąś sesję ciastkowo-kremową......
                                                  • e.silver Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 11:56
                                                    zdecydowanie ;)) i zarezerwować na to duuuużo czasu :)
                                                  • ja.ty Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 11:57
                                                    + rezerwacja pierwszej pomocy....
                                                  • Gość: piotr_c Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. IP: *.uk.ihost.com 19.09.02, 12:00
                                                    Zgłaszam sie na pierwszą pomoc do jedzenia karpatki :)
                                                  • ja.ty Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 12:04
                                                    tak myślalam.... liczyć można tylko na pomoc podbierającą;o)
                                                    a tak, żeby czekać w pogotowiu... życie ratować... to nikogo nie ma.... eh...
                                                  • piotr_c Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 12:31
                                                    Silver i Ja.ty zapraszam tutaj
                                                    www.btsnet.com.pl/majkowscy/kuchnia/polska/c16.html
                                                    Żeby nie było że tylko podbieram :)
                                                  • e.silver Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 12:48
                                                    o mamo.....
                                                  • ja.ty Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 12:53
                                                    mówilam Ci Piotrze, że pierwsza pomoc bedzie potrzebna, mówiłam...
                                                  • e.silver Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 13:10
                                                    Piotr, to jest bardzo cenny link, bardzo! ;)
                                                  • piotr_c Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 13:22
                                                    Czyżbyś przeprowadzała jakieś pogłębione badania tego co jest na końcu linki?
                                                  • e.silver Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 13:30
                                                    aha, prześwietliłam go dość dokładnie :)

S. szukającacojutrozrobićnaobiad,bodziświe
                                                  • ja.ty Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 13:32
                                                    Silver, a co?

ja.ty cotoniewienawetcodziś
                                                  • piotr_c Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 13:37
                                                    No właśnie , co dziś wie ?

• ja.ty Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 13:39
                                                    podejrzewam, ale to tylko podejrzenia, że wie, co na obiad upichcić....
                                                    szczęściara....
                                                  • piotr_c Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 13:43
                                                    A ja też wiem co będe jadł na obiad, za kilka minut obiad powinien przyjść do
                                                    naszego biura :)
                                                  • piotr_c Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 13:49
                                                    Przyszedł
                                                    Cammembert pieczony z żurawiną i brukselka + zupa zacierkowa.
                                                    Wybaczcie ale przez najbliższy czas moge odzywac się nieco niewyraźnie :)
                                                  • ziri Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 13:54
                                                    o matko i córko, Piotrze, podziel się a na sądzie ostatecznym będzie C to
                                                    policzone, a nawet podwójnie policzone, jesli to ja będę liczyć
                                                  • piotr_c Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 13:58
                                                    A, jest jeszcze ryż. Ziri nadstawiaj miseczkę, po połowie ! zupy na razie nie
                                                    otwierałem aby nie stygła, jak skończysz serek to powiedz .
                                                  • ziri Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 14:02
                                                    uhm, słusznie zatem wierzyłam w Twe dobre serce i skłonności do liczenia na
                                                    policzenie (w także podwójne) :)

u mnie w Instytucie bachory wszystkie knedelki wyżarły i teraz rozpasanie sięga
                                                    szczytu na nędznych resztkach podwieczorku ....
                                                    Z. dzieci ogromnie kochająca
                                                  • piotr_c Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 14:23
                                                    Co to jest za Instytut w którym bachory wyżeraja pracownikom (?) knedelki i
                                                    zostawiaja ich na podwiecorku ino???
                                                  • ziri Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 14:32
                                                    alle! Piotrze, sek w tym, że one nie wyżerają pracownikom, tylko sobie, sobie
                                                    też, nie podzieliwszy się z nikim podwieczorki do gąb przepastnych wpychają. a
                                                    dobre to podwieczorki są, dodam ot tak, mimochodem.
                                                    Uhm, i nicanic nie przejmują się mną biedną. Pewnie dlatego, że to dzieci
                                                    głuche na głos serca.
                                                    Z. lubiąca niezmiernie gdy dzieci robią glonojada na szklanych drzwiach jej
                                                    biura
                                                  • piotr_c Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 14:44
                                                    Z tej końcowej przenośni wnioskuje że akwarystyka nie jest ci obca :)
                                                  • e.silver Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 13:44
                                                    aha, dziś wiem, bo dziś będzie to, co było wczoraj :)
                                                  • ja.ty Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 13:45
                                                    i jakież wszystko wydaje się proste!
                                                  • e.silver Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 13:46
                                                    no ;)
                                      • piotr_c Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 11:20
                                        Taterki, beskidki albo bieszczadki

Karpatka mniam
    • aniela_ Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 10:35
      probowales na kserokopiarce? (kolorowej rzecz jasna)
      • viki2lav Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 10:38
        anielo, czyz nie lepiej prac cudze , juz dobrze zrobione?
        • aniela_ Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 10:46
          lepiej. ale od czegos trzeba zacząc. trzeba najpierw byc pucybutem zeby moc
          stac sie rokefelerem
          • misiania Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 10:52
            można również uważnie przyjrzeć się comiesięcznym przekazom dla emerytowanych
            członków rodziny.
            • ja.ty Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 10:55
              zagadali mnie..... zapomniałam, co miałam napisać......
              • aniela_ Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 11:00
                moze o wyrywaniu torebek starszym paniom chciałaś wspomnieć?
          • baloo1 Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 11:01
            aniela_ napisała:
            > lepiej. ale od czegos trzeba zacząc. trzeba najpierw byc pucybutem zeby moc
            > stac sie rokefelerem

Aha. Czyli sugerujesz Anielo nagly i niespodziewany oraz niewyobrazalnie wielki
            spadek...
            • _tequila_ Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 11:09
              a jeszcze lepiej nagly i niespodziewany sponsor
            • aniela_ Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 11:09
              hyhy nagly i niespodziewany.
              (umywam ręce odcinając sie jednocześnie sekatorem, ciach)
    • baloo1 Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 10:41
      Rekieterka jest podobno rentowna, ze przytocze zaslyszano gdzies wiadomosc ...
      No i jakies TIR-y niewykorzystane przemierzaja wciaz Polska wzdluz i wszerz
      bezkarnie zupelnie ...

B. niczego nie sugerujacy bynamniej
      • Gość: nigers Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. IP: 5.2.1R1D* / 198.208.26.* 19.09.02, 11:17
        Nieżle z tymi radami tylko wszystkie są już oklepane moze jakieś
        niekonwencjonalne pomysły....:-)
        • misiania Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 11:20
          Niekonwencjonalne pomysły mogą zostać udostępnione po wniesieniu przez
          zainteresowanego stosownie wysokiej opłaty. może być w euro albowiem jesteśmy
          ąwog.
          • viki2lav Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 12:09
            z pelna buzia sie pochwale ze przyjechaly slodkosci z libanu, tluste i pistacji
            pelne ale zawsze slodko tuczace, wiec do stolu znow podano, to wam sie potem
            obiadek nie zmiesci: 0 = = = 0 == == = 0 o tak ladnie ciasteczka
            porozkladalam, bo takie majom ksztalty.
            • ja.ty Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 12:12
              Viki;o)))) obiadek zawsze się zmieści;o)))
              ciasteczka naprawdę pycha..... mniam.....
              • piotr_c Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 12:36
                Ja.ty ty też masz osobna kieszonke na słodycze tak jak ja ? :))
                • ja.ty Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 12:38
                  Piotrze Ce! jaką kieszonkę? mam worek żeglarski!
                  • piotr_c Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 13:06
                    To mi sie kojarzy z pewną rybka zwana samogłowem. Charakteryzuje sie tym ze
                    może zjeść coś wiekszego od siebie (potrz wiem.onet.pl/wiem/00070d.html )
                    • ja.ty Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 13:13
                      pozwoliłam sobie zacytować:

Samogłów, mola (Mola mola), ryba zaliczana do rodziny samogłowowatych
                      (Molidae), zamieszkująca oceany głównie strefy tropikalnej i subtropikalnej.

Długość do ok. 4 m, ciężar do 2 ton.(czy ja wyglądam na kogoś, kto ma 4 metry i
                      waży więcej, niż mój samochód?) Ciało owalne, silnie spłaszczone bocznie,
                      nagie, pokryte grubą skórą, płetwa ogonowa zredukowana, brak płetw brzusznych,
                      płetwy grzbietowa i oddechowa wysokie, u nasady mają płytki chrzęstne. Szkielet
                      częściowo chrzęstny. Pęcherza pławnego brak.(cała reszta bez
                      komentarza.........)

Samogłów żywi się zooplanktonem, głowonogami, masowo(sic!) pożera larwy
                      węgorza. Najpłodniejszy gatunek wśród ryb, samice składają do 300 mln ziarn
                      ikry. Młode znacznie różnią się wyglądem od osobników dorosłych, w rozwoju
                      przechodzą przez kilka stadiów, m.in. początkowo pokryte są trójkątnymi ostrymi
                      wyrostkami, a następnie długimi kolcami.(tak, tak....... kolce....... no
                      cóż..... trzeba się czasem bronić.......)

Jako słaby pływak( jaki słaby? co słaby? to obraza!) samogłów jest często
                      znoszony przez prądy. Pływa tuż pod powierzchnią wody, zdarzały się przypadki
                      uszkodzenia kadłubów łodzi, a nawet statków, w czasie zderzenia z samogłowem.
                      Samogłów potrafi wydawać głos za pomocą zębów gardłowych. Nie ma znaczenia dla
                      rybołówstwa, mięso uznane za trujące.(i bez komentarza znowu...)
                      • piotr_c Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 13:18
                        Generalnie chodziło mi o mniej tu podkreśloną cechę że samogłow ma wspaniale
                        rozciągliwy żołądek i potrafi zjeść coś większego od siebie np superkarpatke :)
                        Cała reszta opisu jest załącznikiem do samogłowa a nie do Ja.ty. Zaręczam !

--------------------------------------------------------------
                        Piotr czuł jak grząski muł usuwa się z pod nóg. Jeszcze próbował sie chwycić
                        gałęzi ale wiedział już że wpadł beznadziejnie
                        • ja.ty Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 13:27
                          ... i gdy wstrętne mokradła miały już go pochłonąć, ktoś życzliwy podał mu
                          kawalek suchej gałęzi...
                          -uf, uf...- wysapał Piotr Ce
                          -ale żeby mi to było ostatni raz- rozległ się czarujący, głęboki damski głos...
                          • piotr_c Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 13:33
                            Będzie ostatni raz .. zapewnił szczękając zebami Piotr_c
                            • ja.ty Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 13:36
                              Piotrze Ce, dlaczego robisz taki hałas?, zapytał głos.....
                              • piotr_c Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 13:40
                                Bo woda w tych mokradłach była naprawdę zimna.

Baloo ponawiam pytanie o materiały budowlane do postawienia sauny na plazy.
                                Przy okazji czy jest na sali ktoś z doświadczenim budowlanym ( nie mam tu na
                                myśli rozpalania do białości dekarzy :> )
                                • ja.ty Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 13:44
                                  ja mam doświadczenie czysto praktyczne.... dwa miesiące przyglądałam się, jak
                                  kuli ściany, przestawiali, burzyli, znowu stawiali, gładzili i malowali.... do
                                  tej pory mam problemy natury finansowej...
                                  • piotr_c Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 13:51
                                    Ja.ty ty masz już saunę w domu ???
                                    • ja.ty Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 13:54
                                      ja mam niedokończony remont...
                                  • misiania Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 13:51
                                    Czy doświadczenie w budowaniu zamków z piasku wystarczy?
                                  • e.silver Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 13:53
                                    ja.ty napisała:

> ja mam doświadczenie czysto praktyczne.... dwa miesiące przyglądałam się, jak
                                    > kuli ściany, przestawiali, burzyli, znowu stawiali, gładzili i malowali....
                                    do tej pory mam problemy natury finansowej...

tia... też coś o tym wiem :(
                                • baloo1 Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 13:50
                                  Piotrze Ce, nie szczekaj tak zebami gardlowymi...
                                  Niestety, nie umiem sauny budowac. Umiem tylko sinusoidy, a i to tylko
                                  jako "trojka murarska" (Aniela, ja oraz to cos, co jest miedzy nami)
                                  ;oD

Ja.ty, czy ty jestes moze zlotym samoglowem ? Bo ja znowu w sprawie tego
                                  zyczenia ...

;oD
                                  • ja.ty Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 13:52
                                    Baloo, to już drugie...
                                    • baloo1 Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 13:54
                                      Nene, to monit jest. Expressem poleconym go wyslalem z potwierdzeniem odbioru.
                                      ;oD
                                      • ja.ty Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 13:56
                                        ;o)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                        a to Ty nic nie wiesz o przesyłkach priorytetowych.......
                                        • e.silver Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 13:58
                                          Ja.Ty DZIĘKI za przypomnienie
                                          ups, lecę nadać takie 2
                                          • baloo1 Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 14:02
                                            No dobra. Kurierska poczta to wysylam. O.
                                            Potraktuje to jako inwestycje w przyszlosc i odlicze od podatku w razie cus.
                                          • ja.ty Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 14:03
                                            ręce opadają.....
                                            • baloo1 Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 14:37
                                              ja.ty napisała:
                                              > ręce opadają.....

To normalne. Jesien idzie.

B. refleksyjnie nastawiony
    • baloo1 Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 12:34
      Ja ! Ja mam niekonwencjonalny sposob ! Ja.ty jest tym sposobem, juz wyjasniam :
      Onegdaj napisala cos o muzyczce w barwach zielono-zolto-czerwonych i zaraz
      zaczela mi sie z radioodbironika saczyc w/w muzyczka. A dzisiaj napisal kilka
      zdan o ciastkach i juz u Piotra i Viki pojawily sie takowe - calkiem realne...

Ja.ty! Apeluje do Ciebie i slaniam sie na kolanach u stop Twych. Czy moglabys
      napisac DO MNIE jakis krociutki a pozytywny poscik dotyczacy otrzymania lub
      zarobienia duzych pieniedzy ? Pliz. Dzast £an. Zauwaz,zej edno zyczenie mam
      tylko, a nie trzy ...

I podkreslam z cala moca, ze Ja pierwszy w tej kolejce sie ustawilem ! W
      dodatku mam legitymacje kombatancka i dziecko na reku.
      • piotr_c Re: Sposób na zarobienie szybkich pieniędzy. 19.09.02, 12:38
        Wspieram Baloo, on ma nawet 3 dzieci na ręku !
        • ja.ty do Baloo 19.09.02, 12:40
          Baloo;o)))
          czy to mają być jakies specjalne słowa? czy ot, tak.... wyrzucone z rekawa?

ja.ty czującaciężarodpowiedzialnośći
          • e.silver Re: do Baloo 19.09.02, 12:45
            Wiem co masz na myśli Baloo ;)

S. z ptasim mleczkiem w dłoni
            • ja.ty Re: do Baloo 19.09.02, 12:49
              tak na marginesie Silver, to wykonałaś 104100 post;o)))
              • e.silver Re: do Baloo 19.09.02, 12:53
                miło mi :)
            • Gość: nigers Re: do Baloo IP: 5.2.1R1D* / 198.208.26.* 19.09.02, 12:54
              ... mleczko powiadasz....
          • baloo1 Re: do Baloo 19.09.02, 12:49
            Ja.ty. Zdaje sie na Twoja kobieca intuicje i naturalnosc. Tak jak w poprzednich
            postach. Badz tylko soba - powinno zadzialac ;oD
            • ja.ty Re: do Baloo 19.09.02, 12:52
              ojej... chyba dzisiaj nie dam rady... rece mi się spociły z wrażenia, palce
              ślizgają się po klawiaturze, przed oczami mając Baloo niemogącego złapać tchu,
              po tym, jak przygniata go wielki wór z szeleszczącymi banknotami, spadający
              nagle z wysoka..... ojojoj......
              • baloo1 Re: do Baloo 19.09.02, 12:55
                Dzieki, Ja.ty,
                Za chwile sprawdze po kieszeniach, szafkach i w samochodzie. A wieczorem udam
                sie w celach weryfikacyjnych do swojej "sciany"...
                W razie cus zglosze sie jutro .

B. wdzieczny
                • ja.ty Re: do Baloo 19.09.02, 12:59
                  Baloo... hmmm..... obawiam się, że to nie nastąpi w tym tygodniu... głos
                  mówi, że nie w tym...
                  • baloo1 Re: do Baloo 19.09.02, 13:41
                    Ja.ty,
                    To nie fair, ja sie tak nie bawie. W przyszlym tygodniu bedzie wyplata, ale to
                    sie nie liczy, to mam i bez pomocy sil nadprzyrodzonych. Prosilbym o cos extra,
                    Droga Pani Sw. Mikolajko ;oDDD
                    • ja.ty Re: do Baloo 19.09.02, 13:47
                      ;o)))))))))))))))))))
                      no co? skąd ja niby miałam to wiedzieć?

ja.ty o zdolnościach nadprzyrodzonych
                      • baloo1 Re: do Baloo 19.09.02, 13:51
                        oszukujesz ...
                        ;oDDD
                        • misiania Re: do Baloo 19.09.02, 13:57
                          Czy ja dobrze wietrzę zapach forsy gdzieś w pobliżu?

M. żywotnie zainteresowana
                        • _tequila_ Re: do Baloo 19.09.02, 13:58
                          hehe zbliza sie pelnia ksiezyca, a co za tym idzie uaktywniaja sie u niektorych
                          rozne zdolnosci paranormalne - Ja.ty widzialas o tym?
                          • ja.ty Re: do Baloo 19.09.02, 14:01
                            w pełnię...... ujawniają się powiadasz... u mnie w pełnię to trochę inaczej;o)
                        • ja.ty Re: do Baloo 19.09.02, 13:59
                          ja oszukuję?
                          plażowicze świadkami......... nic ale to nic o Twojej wypłacie nie
                          wiedziałam!!!!!!
                      • viki2lav Re: do Baloo 19.09.02, 13:55
                        powiedz baloo ze pieniadze leza na ziemi tylko nie wiadomo gdzie, kto szuka ten
                        stuka jak mawia pomarancza0.5
                        • baloo1 Re: do Baloo 19.09.02, 14:00
                          No tak, lezymy najwyrazniej bardzo daleko od siebie :o(
                          i na stukanie nie reaguja, ani nawet na znaczace chrzakniecia ...
                          • misiania Re: do Baloo 19.09.02, 14:10
                            jeszcze możesz spróbować siły i godności osobistej, którymi to można zanęcić
                            Mamonę. chyba.
                            • viki2lav Re: do Baloo 19.09.02, 14:20
                              albo zaaplikuj sobie ohydny charakter i spluwe, tacy zawsze sa przy kasie, albo
                              jeszcze zostan ksiedzem, znam takich co mowia ze kler jest bogaty, oby ci to na
                              dobre wyszlo i weszlo.
    • e.silver Re: Coś Wam powiem 19.09.02, 14:46
      Powiem Wam, ze to jest dobry, zielony wątek.
      I jest w nim dużo dobrego jedzenia. :)
      • viki2lav Re: Coś Wam powiem 19.09.02, 14:51
        szczerze dodam ze dzis sie przjadlam, bole mam po tych ciasteczkach, potem
        stolowka zaproponowala kurczako z ziemnakami oraz baklazany grilowane w oleju
        szpinak i winogrona,
        v. przed ocieleniem
        • rigel Re: Coś Wam powiem 19.09.02, 14:56
          Co z tego, że zielono mam przed oczami, jak głodny jestem jak wilk.
          Wirtualne jedzenie jest tyle samo warte, co wirtualne pieniądze :(
          • ziri Re: Coś Wam powiem 19.09.02, 15:16
            uhm, bachory się już rozjeżdżają do domów na drugi obiad, drugi podwieczorek i
            pierwszą kolację, a mnie tylko ta zieleń w charakterze koloru nadziei zostaje
            li i jedynie
            • misiania Re: Coś Wam powiem 19.09.02, 15:18
              Nene, jestem i czuwam, i czekam aż serwer GW polubi mnie tak, jak mnie dzisiaj
              nie lubi...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka