Gość: luna IP: *.zeto.lublin.pl 20.07.01, 08:06 no to nastąpił miły początek słodkiego końca mojej obecności w sieci.dziś pojawiam się po raz ostatni.leo gratuluje jak zwykle udanego komentarza.witam wszystkich niepokornych i czekam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mreck Re: hello hela cd. IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 20.07.01, 08:18 Od jutra do 6 sierpnia. Urlop. Żadnego komputera. Umówmy się od razu. brze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: hello hela cd. IP: *.zeto.lublin.pl 20.07.01, 08:33 od jutra do nie wiem kiedy,prawdopodobnie do czasu kiedy dorobię się własnego kompiuterka(ale może już niedługo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: hello hela cd. IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 20.07.01, 08:38 jakie fatum wyrywa ciebie z naszych objęć? Krwożerczy szef? błyskawiczny awans? urlop? wyjazd na placówkę dypl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: hello hela cd. IP: *.zeto.lublin.pl 20.07.01, 08:46 szef zafundował mi tydzień świętego spokoju wysyłając na kurs komputerowy.niestety to już jest koniec(nie ma już nic)i wracam do pracy a tam neta niet.ale dla stęsknionych zostawiam mail''a: zmulona@interia.pl,aha mreck zostawiłam coś dla ciebie na temacie ze stanikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: hello hela cd. IP: *.*.*.* 20.07.01, 08:48 Witam, witam o droge nie pytam, bo cos mi tu niepasuje. co z wami ?? Znudzeni, rozczarowani? a moze zapracowani? Przyznam sie bez bicia ze sniliscie mi sie. To jest niepokojace. Snilo mi sie tez ze mole zezarly mi sweter. Kto sie zna na snach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: hello hela cd. IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 20.07.01, 08:50 czy spod zżartego swetera wyzierał stanik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: hello hela cd. IP: *.zeto.lublin.pl 20.07.01, 08:53 mreck staniki są na innym temacie,witam panią pani helu znów będziesz się posilać 3 godziny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: hello hela cd. IP: *.*.*.* 20.07.01, 09:05 Luno dziewcze zlosliwe - jedzenie to jedna z podstawowych funkcji zyciowych. Sa jeszcze inne przyjemniejsze, ale nie moge ich robic w pracy -niestety. No ale idzie weeeeeeeekeeeeeeend. Zapowiada sie niezle.Pada, pada, pada. MaRECzeK teskni za Leo, Ty latasz po watkach a mnie pozostalo jedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: hello hela cd. IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 20.07.01, 09:11 usmiecham się obleśnie, ale dzięki bogu jesteście w komplecie. A juz myślałem, że sie pogubiliśmy. co desu: gorset zostawiłem w domu i czuję sie swobodnie. Zobacz Leo też rozluźnił krawat. Kup parasol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: hello hela cd. IP: 212.182.117.* 20.07.01, 09:12 leo więcej optymizmu zostawiłam mail''a,jak zatęsknisz to zapraszam dyżurny psycholog cię wysłucha,hela to nie ja zmieniam wątki tylko mreck szuka niezdrowych emocji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: hello hela cd. IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 20.07.01, 09:20 naturalnie że szukam. co to są Zdrowe emocje - luna proszę o definicję? Ja już ci wymajlowałem. Przyjmij propozycje lea. Weź ten komputer i zostań z nami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: hello hela cd. IP: *.zeto.lublin.pl 20.07.01, 09:22 dięki mreck pisz bo zginę bez twojej cudownej zgryżliwości.leo?:-),chyba przyjmę ten kompiuter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Re: hello hela cd. IP: *.*.*.* 20.07.01, 09:27 no, juz troche lepiej. Mreck, krawat pozarla mi wczoraj niszczarka, dlatego dzis tak cienko spiewam. Ale w koncu jest piatek. Pomimo prob wielu nie udalo mi sie zaplatac w koronki i inne tym podobne. Ja rowniez zauwazylem wasza krotka dominacje na stanikowym watku. Hela, ja w tej chwili konsumuje sniadanie. I jestem. Luna dzieki (ja wiem za co). Nasz stwor sieciowy dalej brnie meznie przed siebie. Wszystkie parametry w normie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: hello hela cd. IP: *.zeto.lublin.pl 20.07.01, 09:32 leo za co????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: hello hela cd. IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 20.07.01, 09:37 Leo ryknąłeś nareszczie druhu mój. Dałeś głos. Po co było do późna zostawać w pracy? To mówisz że niszczarka przerobiła ci krawat na muszkę? U nas jeden maniak poprzywieszał przy każdej niszczarce instrukcję obsługi. Już to sobie wyobrażąm: gościu z krawatem w niszczrce, niszczrka wyje a on wybałysza gałki oczne i usiłuje przeczytać instrukcję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: hello hela cd. IP: *.zeto.lublin.pl 20.07.01, 09:45 i jaki z tego wniosek koledzy moi mili?krawaty są dla taty(albo do dupy)mreck o czym chciałeś poplotkować w 4oczy z leo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Re: hello hela cd. IP: *.*.*.* 20.07.01, 09:55 Luna oni na pewno chca pogadac o d...ach, albo o laskach czyli Nas. Gdybyscie chlopaki chcieli firmowe krawaty , Versace, Boss, i inne to /co prawda one też wchodza do niszczarki/ to jedźcie do Chin. Bylam - Widzialam - Kupilam. Więcej szczególow poxniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: hello hela cd. IP: *.*.*.* 20.07.01, 09:50 Jestem juz znowu. Nie przeszkadzam? Zastanawialam sie czy nie zniknac po angielsku. Nie lubie pozegnan.Potem chcialam zmienic ksywke i osobowosc /robie to czasami/, ale jakos wyjatkowo przyzwyczailam sie do was i nie wydawalo mi sie to ladne. Dzisiaj mam mniej czasu na gadanie, bo bez przerwy ktos przychodzi i mnie zagaduje na żywo /moze to przez to , ze dzisiaj mam mini i obcisła bluzke ???/. Ale postaram sie udzielać. Leo co ty w sobie masz, że wszyscy cie szukaja po calym forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: hello hela cd. IP: *.zeto.lublin.pl 20.07.01, 09:53 nie znikaj,nózkami w mini pofikaj i wszystko będzie ockej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: hello hela cd. IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 20.07.01, 10:23 Hela najwyraźniej prowokujesz moja wyobraźnię, ale ja to lubię. W Chinach nie byłem, ale zapraszam do chińskiej restauracji. Jeżeli masz takie nogi, jak moje o nich wyobrażenie to gratuluję. Zrób manam tu krótką listę krajów w których nie byłaś i będziemy mieli to już za sobą. Masz rację: interesanty to palanty. ze też im sie chce chodzić, w piatek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Re: hello hela cd. IP: *.*.*.* 20.07.01, 10:03 Hela, nie zapominaj, iz wszystko zaczelo sie od twardzielek, to zobowiazuje (ale milo, ze nie uciekasz od kobiecosci). W tej chwili mam w sobie dwie kanapki i nie zamierzam juz nikomu ich odstepowac. Co do niszczarki, to jest to model dokladny, typ niewybredny, przyjmuje wszystkie krawaty. Luna, caly czas sie usmiechasz? Tata nie jestem, za d. tez sie nie uwazam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: hello hela cd. IP: *.zeto.lublin.pl 20.07.01, 10:06 tak uśmiech mi z twarzy nie schodzi a swją drogą jaka jest różnica między niezłą laską a niezłą dupą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: hello hela cd. IP: *.*.*.* 20.07.01, 10:10 Leo od jakich znowu twardzielek. To wasze określenie. My po prostu jesteśmy zwykle inteligentne osobniki pci /jak mowila moja biologiczka/zenskiej. A, ze pcia te jest na wyzszym stopniu rozwoju od pci meskiej.... Dlaczego zrobienie Ewy z zebra Adama było cudem ? Bo zrobiono Cos z niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: hello hela cd. IP: *.zeto.lublin.pl 20.07.01, 10:16 brawo hela,znowu wyruszamy na bój,teraz nam nie przepuszczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Re: hello hela cd. IP: *.*.*.* 20.07.01, 10:26 Hela, nie mam zamiaru dac sie wciagnac w dyskusje na temat wyzszosci czegos nad czyms. Poza tym niejaki McGyver tez robil cos z niczego, a i tak wszyscy wiedzieli, ze to przeciez lipa. oho, robi sie cieplo. I dobrze. luna, nie powiem Ci, bo osobiscie nie uzywam takich okreslen. Mam pewne zasady i szanuje kobiety (chodz czasem mocno zaluje). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: hello hela cd. IP: *.zeto.lublin.pl 20.07.01, 10:31 i stał się cud!,(to dobrze) i proszę, nie żałuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Re: hello hela cd. IP: *.*.*.* 20.07.01, 10:38 Leo bardzo sie zaniepokoilam. Co ty majstrujesz w serwerze ? Nie mogę odczytac twoich wypowiedzi. Jesteś hakerem czy cos ? Zawsze twierdzil ze jestes podejrzany. Jak kazdy osobnik waszej pci. No, ale coz byloby warte zycie bez was chlopaki !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Re: hello hela cd. IP: *.*.*.* 20.07.01, 10:52 Coz za zmiana! jedna pisze "prosze...", druga zaczyna slodzic i to facetom. No nie poznaje kolezanek. A mreck odkryl nowa pasje ekshibicjonisty i juz sie nie ma zamiaru pojawic? luna, co jest grane z wami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: hello hela cd. IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 20.07.01, 10:55 Moje trzy grosze. Pcia nie jest mi obojętna. Cokolwiek przez to romumiecie. Zasady są dobre leo, ale gdzie ty je trzymasz na plaży jak idzie taaaaaaka d... a ty masz tylko slipki na sobie i krawat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: hello hela cd. IP: *.zeto.lublin.pl 20.07.01, 10:57 odzi na plaleo nie chodzi na plażę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: hello hela cd. IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 20.07.01, 11:01 Nie pisz tak szybko, bo ja nie umiem tak szybko czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stone99 Re: hello hela cd. IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 20.07.01, 12:01 hyyy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: hello hela cd. IP: *.*.*.* 20.07.01, 11:06 chlopaki, o czym by nie gadac temat zawsze schodzi na ... A gdzie gra wstepna ? mile gadki/ nie mylic z gatkami/ romantyczne wyznania? Tylko krawat utrzymuje poziom rozmowy. Spadam do roboty, bo mnie wywala z roboty i z czego utrzymam moja liczna rodzine. Leo zajrzyj do swojego watku. Tam rozwija sie prawdziwe uczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: hello hela cd. IP: *.zeto.lublin.pl 20.07.01, 11:08 uwaga uwaga!!!! stone pojawił się na stanikach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Re: hello hela cd. IP: *.*.*.* 20.07.01, 11:17 Na plazy krawat sie przydaje chocby do zwiazania slipek, w ktorych po ich zdjeciu mozna schowac wiele zasad. Poza tym nie rozumiem, dlaczego to nie mozna korzystac z zasad rowniez w sytuacji opisanej przez Ciebie mreck. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: hello hela cd. IP: *.zeto.lublin.pl 20.07.01, 11:27 mam pytanie?czy zagrał ktoś wczoraj w totka,ja tak i co wygrałam? wieeeeelkie nic!nie trafiliśmy żadnej ,a tak wogule to moją skromną osobę cechuje chyba zbyt duża naiwność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: hello hela cd. IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 20.07.01, 11:40 Ja obstawiam dużego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Re: hello hela cd. IP: *.*.*.* 20.07.01, 11:44 Luna, to byly typy na sobote. Ja tez jestem naiwny. A w ogole to podaje Wam maila (wemileo@wp.pl), bynajmniej nie po to, abyscie do mnie milczeli, kiedy juz powyjezdzacie. Lubie Was, ale mam dziwne wrazenie, ze zabki Wam sie troche spilowaly. Mreck, Tobie tez. Hela, ktoz to taki ten adam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: hello hela cd. IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 20.07.01, 11:37 Z zasad, można korzystać w każdej sytuacji. Hela ma rację, rozwiązywanie podwójnego węzła krawatowego w trakcie gry wstępnej zwiększa doznania dwukrotnie. Istnieją jednakże sytuacje kiedy zasady trzeba schować przynajmniej na chwilę. Zresztą, zasady sa różne. Z jednych korzystasz kiedy masz jeszcze slipki na sobie, z innych korzystasz, kiedy je znowu zakładasz. w "miedzyczasie" jest coś co hela określiłaby jako barak zasad. Ja to określam, jako brak regóły co do której nie ma wyjątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: hello hela cd. IP: *.*.*.* 20.07.01, 12:02 peklam. musialam zajrzec. Zasady nie dla mnie, bo co chwila mam inne.Zalezy jak mi wygodnie. To sie jakos nazywa - komfornizm - od komfortu. czy mozecie uchylic rabka tejemnicy i podac mi swoje znaki zodiaku ? Ktos przyniosl mi wlasnie "Wrozke. Przeczytam wam horoskopy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam2 Re: hello hela cd. IP: *.int.pan.wroc.pl 20.07.01, 12:17 Czy wiesz cos na temat Ani i Rary? Co o nich sadzisz? Nie wszystko jestem w stanie przeczytac (co nie oznacza klopotow z czytaniem, tylko z brakime czasu ;- )...)? P.S. Kurcze, musze isc... ale dzisiaj mam roboty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: hello hela cd. IP: *.zeto.lublin.pl 20.07.01, 12:02 mail za mail.mój już gdzieś tu jest ale może jeszcze raz do znudzenia:zmulona@interia.pl,aha mreck doszło?a propos ząbków,ja po prostu jestem dzisiaj w mało bojowym nastroju,nie chce mi się bić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: hello hela cd. IP: *.zeto.lublin.pl 20.07.01, 12:09 ja kłuję i jad wpuszczam,i wogule mało sympatyczne ze mnie bydlę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: hello hela cd. IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 20.07.01, 12:26 luna to tu żmija jesteś, Ja myślałem że piękna blodynka a nieco pucułowalej twarzy. ɛ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Re: hello hela cd. IP: *.*.*.* 20.07.01, 12:32 I za to Cie lubie luna. My bydleta musimy trzymac sie razem. Hela, moj znak zodiaku juz znasz, choc wcale sie z nim nie zgadzam. Ale toleruje. I nie pekaj, tylko w ogole stad nie wychodz. mreck, moj mail jest rowniez dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: hello hela cd. IP: *.*.*.* 20.07.01, 12:28 Adasiu - oni zeszli do glebokiego podziemia. Ich majle gdzies sa, ale po co im przeszkadzac. Chyba ze lubisz lukier. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam2 Re: hello hela cd. IP: *.int.pan.wroc.pl 20.07.01, 12:37 OK. Chodzilo mi o to, ze tych postow bylo bardzo duzo. Wiem tyle, ze Ania utworzyla jakies konto i sobie pisze do Rary... Niech im Bozia da duuuzo dzieci! ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: hello hela cd. IP: *.zeto.lublin.pl 20.07.01, 12:42 mreck z czego ty do cholery wydumałeś mój opis,najprawdopodobniej z księżyca,ale wLaSnie w ten sposób ja wyobrażałam sobie helę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Re: hello hela cd. - do Adama IP: *.*.*.* 20.07.01, 12:46 Nie mam juz dzisiaj czasu, ale w poniedz chetnie postukm w klawiature, bo moja reszta "paczki" przeszla na kontakty osobiste i zostalam biedna sama jedna. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: hello hela -do Heli IP: *.ptf.com.pl 20.07.01, 13:45 Hela odniosłam wrażenie, że to Ty nie masz ochoty na rozmowę z nami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: hello hela -do Heli IP: *.int.pan.wroc.pl 20.07.01, 14:01 Serwus Ania! Tyle czasu Cię nie widziałem! Jak tam Twoje sprawy? (rara) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: hello hela -do Heli IP: *.ptf.com.pl 20.07.01, 14:14 wszystko ok, dzisiaj jadę na urlop,strasznie ganiam,żeby wszystko zrobic przed wyjazdem, znów muszę lecieć, na razie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam2 Re: hello hela -do Ani IP: *.int.pan.wroc.pl 20.07.01, 14:20 No to super! Ale masz fajnie, ze jedziesz na urlop... A tak poważnie, czy z tej mąki będzie chleb? Znowu mam na myśli Rarę... On napisał, że jest przystojny, ale czy to prawda...? Napisał, że kobiety za nim szaleją, ale czy to prawda...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: hello hela -do Adama IP: *.ptf.com.pl 20.07.01, 14:43 Co Ty jesteś taki ciekawy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam2 Re: hello hela -do Adama IP: *.int.pan.wroc.pl 20.07.01, 14:53 Już nie pamiętasz, jak rozmawialiśmy wszyscy razem? Zżyłem się z Wami, po prostu. No to jak? Napiszesz coś więcej? (zaczynam pytać jak rara) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: hello hela -do Adama IP: *.ptf.com.pl 20.07.01, 14:55 pamiętam, ale hela jest teraz w innej paczce, a do tego ma silny instynkt posiadania własnego wątku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam2 Re: hello hela -do Adama IP: *.int.pan.wroc.pl 20.07.01, 15:00 My też możemz założyc własny wątek, ale chyba na to za poźno. Ty wyjeżdżasz, ja niedługo wracam do domu. Podoba mi się Twoje sformułowanie dot. Heli (instynkt), jest super! Bardzo zabawne. No to jak z tym Rarą? Nic nie powiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: hello hela -do Adama IP: *.ptf.com.pl 20.07.01, 15:07 Co do Rary, to chyba powinieneś sam go o to zapytać, Rara jestes jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam2 Re: hello hela -do Ani IP: *.int.pan.wroc.pl 20.07.01, 14:16 Przepraszam za pomylke, list jest do Ani: Serwus Ania! Tyle czasu Cię nie widziałem! Jak tam Twoje sprawy? (rara) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: hello hela cd. IP: *.*.*.* 20.07.01, 12:41 Sluchaj Gienia swiat sie zmienia !!! I ja tez sie zmieniam. Jak zabawa to zabawa, a wariatka jeszcze tańczy... Majle to nie dla mnie. Lubie szerokie towarzystwo. Podziemie nie dla mnie. Zjezdzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stone99 Re: hello hela cd. IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 20.07.01, 12:50 Cze , mili wątkowicze mam chwilkę to się ustosunkuję .Najpierw do tego żeśmy sie Heli śnili(już nie pytam jak ,idziwię się że koledzy nie poszli tym uroczym tropem).Coś w tym jest , ja przyznam że myślę o Was czesto, cieszą mnie adresy ,skorzystam .Co do zodiaku tom baran .Na ra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: hello hela cd. IP: *.zeto.lublin.pl 20.07.01, 12:57 bez komentarza.hela ,co z tym horoskopem,nie bądź małpa odezwij się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Re: hello hela cd. IP: *.*.*.* 20.07.01, 13:12 moi mili, z przykroscia musze Was zostawic na troche, poniewaz mam maly dym w pracy i jestem na cencurowanym. Przyjdzie mi moze zaplacic duzo za nasza wolnosc slowa na necie. Przynajmniej bede mogl do Was mowic "moi drodzy"... Luna, a Ty co jestes (wygladasz mi na byka). stone, gdzies Ty sie podziewal tyle czasu. co do snow, to mialem nadzieje, ze hela sama rozwinie temat. skoro tego nie zrobila, to rzeczywiscie musialo byc interesujaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stone99 Re: hello hela cd. IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 20.07.01, 13:20 powiedz Luna czemu bez? A w ogóle to kurs masz w Lublinie czy mieszkasz w okolicy? zwisający stone pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: hello hela cd. IP: *.zeto.lublin.pl 20.07.01, 13:33 czego zwisającymasz chyba zadatki na jasnowidza skąd wiesz że w lublinie,gdzieś to można wyczytać,przegapiłam coś?dlaczego zwisający?(hmm) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Re: hello hela cd. IP: *.*.*.* 20.07.01, 13:39 Luna, wez sie w garsc. popatrz dokladniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: hello hela cd. IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 20.07.01, 13:46 Panna. Bez jaj. naprawdę. Luna, Hela, Stone, Leo, dzięki. Pakuję manatki i zjeżdzam. Zajżę do was 6 sierpnia ale nie wiem czy was jeszcze pozbieram. Pewnie będę jak ten Adam2 szwędał sie po sieci i obnosił ze swoja samotnością. Nie mam maila do Heli. Luna, nie wierzę w ani jedno Twoje słowo. Na pewno się we mnie podkochujesz. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: hello hela cd. IP: *.zeto.lublin.pl 20.07.01, 13:57 w garść się nie wezmę bom za duża,a jaj faktycznie nie posiadam chyba że w lodówce.cholera u mnie naprawdę jest tylko "twoje miasto".mreck:puuudło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Re: hello hela cd. IP: *.*.*.* 20.07.01, 14:02 Ciekawe zakonczenie mreck. Widze, ze wszyscy juz zyja weekendem. Jednak jesli ktos jeszcze zostal, to ja tez tkwie do 17. Poza tym ktos musi strescic odcinek po wyjsciu wszystkich. Takie zycie, Luna zaczyna, ja koncze. mreck, to Ty niedlugo imprezke mozesz zrobic? Ja zreszta tez pare dni przed Toba. Albo zrobmy wspolnie z calym naszym cialem postowym. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
stone99 Re: hello hela cd. 20.07.01, 14:37 będę zagladał do 18tej, może coś dorobimy do streszczenia ? Dzikie harce na pustym watku cy cóś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: hello hela cd. IP: *.*.*.* 20.07.01, 14:51 Tak sobie zerknelam, a tu ... Stone co robi Wloclawek w twoim adresie? Mam tam znajomych. Kiedys mieszkalam w Toruniu. W srodku "naszego" /nie wiem czy mamy prawo sobie go pzrywlaszczyc/ watku siedzi Adam z Ania. Co na to rara ? Leo nie przeocz, uwzglednisz to w podsumowaniu ? Wracam do domu dopiero w niedziele wieczorem, wtedy sobie poczytam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Re: hello hela cd. IP: *.*.*.* 20.07.01, 14:55 czlowieku, gdzies Ty sie podziewal przez caly dzien. musielismy z mreckiem sami stawiac czola naszym super kobietom. Odpowiedz Link Zgłoś
stone99 Re: hello hela cd. 20.07.01, 15:02 robiłem to co ten gość w Twojej skrzynce(luk for , powinien już być) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Re: hello hela cd. IP: *.*.*.* 20.07.01, 17:13 ciag dalszy zapoczatkowala luna na hello hela znoooowu. Chodzmy wiec tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Re: hello hela cd. IP: *.*.*.* 20.07.01, 09:05 Witajcie bohaterowie, luna, dlaczego od rana mi to robisz? Dobra, odkryje sie: jestem niepoprawnym introwertykiem o podlozu maniakalno- komentatorskim i potrzebuje Was wszystkich do mojego programu leczenia. Juz bylo dobrze i co? Luna, ja mam dwa komputery, moze jeden Ci pozycze do czasu, kiedy sobie nie sprawisz. Hela, umowmy sie od razu - sniadanko trwa gora pol godziny, wiec nie znikaj nam tu jak jakas kamfora, bo czujemy sie nadzy i niekompletni. Mreck, Ty tez? "Wszystko to popiepzone..." Odpowiedz Link Zgłoś